شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
رزیدنت اویل6 خیلی بازی خوبی بودگرافیک خوب گیم پلی عالی و...
همه چیزش خوب وعالی بود فقط یه مشکل وجودداشت اونم اسم این بازی بود!!
به نظرم اسم این بازی روباید میزاشتندکال اف رزیدنت اویل6
یانید فور رزیدنت اسپید6 :))

رزیدنت اویل رولیشنز بااین که بازی بهتری بود ولی بازم سگ زرد برادرشغال هستش واون متای خوبی که گرفت به خاطر روایت جالب داستانش بود( نظر شخصی)

بااین روندی که کپکوم توساخت رزیدنت اویل هایش درپیش گرفته باید فقط به فکر ساخت نسخه ریمستر اویل3دلخوش باشیم وبس...

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟
در اینکه اکشن خواهد بود شکی نیست. (خودشون قبلا گفتن)
احتمال میدم اینم بشه آشغالی در حد 6

من به شخصه خسته شدم بس که تو n تا تاپیکی که به اویل ربط دارن اقایون بحث این که " بازی از کجا رفت تو دیوار " و " میکامی ؟دشمن سری " و رو پیش کشیدن .

اینکه 6 رزیدنت ایول داغونی بود دلیل بر این نیست که کپکام بلد نیست بازی بسازه ، کپکامی که میاد DMC 4 میسازه ، کپکامی که میاد SF میسازه ، کپکامی که میاد Dragon's Dogma میسازه ، کپکامی که میاد Revelations میسازه و ... یعنی بلده گیم پلی خوب توی بازیهاش بذاره ، فقط مشکل اینا توی نسل پیش این بود که راه رو گم کردن ... همون رزیدنت ایول 6 با وجود داغون بودن و ترسناک نبودنش ، اگه از دید اکشن بهش نگاه کنیم واقعاً اکشن خوب و روونی هم داشت ولی خب رزیدنت ایول بستر گیم پلی اکشن نیست ، اینا اگه بخوان بازم می تونن رزیدنت ایول خوب بسازن به شرطی که از فاز نسل قبل و ماشین پولسازی ای به اسم RE بکشن بیرون :دی به همین سادگی به همین خوشمزگی :دی

رزیدنت اویل6 خیلی بازی خوبی بودگرافیک خوب گیم پلی عالی و...
همه چیزش خوب وعالی بود فقط یه مشکل وجودداشت اونم اسم این بازی بود!!
به نظرم اسم این بازی روباید میزاشتندکال اف رزیدنت اویل6
یانید فور رزیدنت اسپید6 :))

رزیدنت اویل رولیشنز بااین که بازی بهتری بود ولی بازم سگ زرد برادرشغال هستش واون متای خوبی که گرفت به خاطر روایت جالب داستانش بود( نظر شخصی)

بااین روندی که کپکوم توساخت رزیدنت اویل هایش درپیش گرفته باید فقط به فکر ساخت نسخه ریمستر اویل3دلخوش باشیم وبس...
جدی ؟ RE6 به غیر از اینکه رزیدنت اویل اشغالی بود از همه لحاظ (گرافیک ، گیم پلی و ....) پس رفت داشت نسبت به 5 متا بازی خودش گویای این پسرفته در واقع اون گیم پلی ایستا و کند نسخه ی چهار و پنج رو با صحنه های اکشن و سریع قاطی کنی نتیجش میشه آشغالی به نام RE6 ...

حمید جان شاید حرفت درست باشه ولی یه سوال دارم اگه تاریخ مصرفش تموم شده پس چرا بازیه Metal Gear که تقریبا هم سن و ساله ایویل هست تاریخ مصرفش تموم نشده.؟تازه بازی هرسری از سری قبل محشر تر و بهتر میشه حتی با اینکه صدای اسنیک عوض شد(که از دید من خیلی موثر بود یه جورایی دلم گرفت :( ) و صدای خیلی ها در اومد ولی تاریخ مصرف تموم نشد که هیچ همه مطمئن هستن MGS 6 درآینده بیاد خیلی بهتر هم میشه..!از همه جهت بهتر میشه.

متاسفانه من علاقه ای به متال گیر ندارم و بازیشو دنبال نمیکنم ولی تریلرهاشو دیدم و اخبارشو شنیدم میدونی الان چند تا رزیدنت ایول تولید شده 3 برابر متال گیر. مگه یک بازی چقدر کشش داره؟؟؟ این از FF هم جلو زد البته اگه بتونن داستان خوبی براش درست کنن چرا که نه ولی مسئله انیجاست که داستان ها آبکی شده مثلا داستان 6 چی بود؟؟؟ با رولیشنز 1 این رولینشز 2 رو من باز بیشتر به داستانش امیدوارم اوردن مویرا خودش جذابیت بازی رو دو چندان میکنه. و سرگذشت بری و خانوادش. اما نمیدونم شاید اگه به قول یکی از دوستان یک کارگردان درست حسابی برای رزیدنت ایول پیدا بشه بازی بتونه به روزهای اوجش برگرده.

اینکه 6 رزیدنت ایول داغونی بود دلیل بر این نیست که کپکام بلد نیست بازی بسازه ، کپکامی که میاد DMC 4 میسازه ، کپکامی که میاد SF میسازه ، کپکامی که میاد Dragon's Dogma میسازه ، کپکامی که میاد Revelations میسازه و ... یعنی بلده گیم پلی خوب توی بازیهاش بذاره ، فقط مشکل اینا توی نسل پیش این بود که راه رو گم کردن ... همون رزیدنت ایول 6 با وجود داغون بودن و ترسناک نبودنش ، اگه از دید اکشن بهش نگاه کنیم واقعاً اکشن خوب و روونی هم داشت ولی خب رزیدنت ایول بستر گیم پلی اکشن نیست ، اینا اگه بخوان بازم می تونن رزیدنت ایول خوب بسازن به شرطی که از فاز نسل قبل و ماشین پولسازی ای به اسم RE بکشن بیرون :دی به همین سادگی به همین خوشمزگی :دی

شما رفقای ژاپنی دوست ، تا کی میخواین از کپکام حمایت کنید خدا داند.:d

والا خیلی ها میگن همون DMC4 هم مشکلات زیادی داشت و قابل قبول نبود. (البته من دوسش داشتم. شاید چون اول dmc بود که بازی کردم)
در کل غیر از street fighter IV مگه بازی خوب و موفقی هم تو نسل 7 از طرف کپکام ساخته شد؟
نظر دوستان درباره lost planet3 چیه؟ والا میگن اونم ضعیف بود!
اویل7 هم بهش امیدی نیست.
امیدی به ادامه ی DMC هم نیست.
من حتی فکر نمیکنم آبی از revelation2 گرم بشه! کپکام بهتره بره RE2 و 3 رو ریمیک کنه! حداقل موفقیت بیشتری کسب میکنه!
تنها امید من به street fighter V هست. اونم فقط چون هنوز تو ساخت بازی ONO حضور داره!

مشکل RE6 این بود که اصلا RE نبود. یه بازی تماما شوتری که سازندهاش تو توهم این بودن که طرفدارای Cod بقاپن! بدتر از همه این بود وقتی کارکتر بازی رو کنترل میکردی احساس داشتی که داری یه کامیون 18 چرخ رو راه میبری.

نوچ :دی
Yeah it did :دی

گیم پلی RE6 اگه از دید یه بازی اکشن بهش نگاه کنیم خیلی خوبه :دی حرکت سریع و تنه زدن به دشمن، لیز خوردن روی زمین و تکل دشمن و چرخیدن و دنبال کردن مبارزه از روی زمین، پرش به سمت عقب به روی زمین و دنبال کردن تیر اندازی از اونجا با کمک قابلیت هایی مثل غلطیدن به طرفین، به سمت جلو و عقب حرکت کردن و نشونه گرفتن به صورت آزادانه و...

خداییش RE6 هرچیش که بد باشه اکشن خیلی خوبیه :دی بخاطر همین هم هست که خیلی ها دوست دارن کپکام گیم پلی RE6 رو توی یه IP جدید بسط بده و یه اکشن فوق العاده ازش در بیاره :دی

همون رزیدنت ایول 6 با وجود داغون بودن و ترسناک نبودنش ، اگه از دید اکشن بهش نگاه کنیم واقعاً اکشن خوب و روونی هم داشت
تو یا اکشن خوب و روون ندیدی، یا ... ! :دی
اتفاقا ایرادی که به رزیدنت اویل 6 وارده اینه که نه تنها بازی عقب افتاده و بی ریشه ای بود، بلکه به شدت بی کیفیت و غیر روون (واژه مخالف روون بهتر از این پیدا نکردم:دی!) هم بود. گیم پلی ـش یه فاجعه به تمام معنا بود.
اتفاقی که توی رزیدنت اویل 5 افتاد و باعث میشه هنوزم باشن کسایی که اونو بازی خوبی بدونن این بود که بیش از حد شبیه 4 بود؛ توی 6 اومدن یه ذره اونو انگولک کردن کلا گند زده شد به گیم پلی بازی. مشکل کنترل توی بازی بیداد می کرد، اون پچ 12 مگابایتی دوربین هم نهایتا 10% به اوضاع وخیم دوربین بازی کمک می کرد. این مشکل توی 5 نبود. گانینگ یه افت محسوس پیدا کرده بود، یعنی تیر اندازی اصلا لذتی نداشت توی اویل 6. داستان و اینا هم انقدر شلخته و آبکی بود که جای صحبت خاصی نمیذاره. کلا تنها نقاط مثبت شماره ششم، به نظرم یکی اتمسفر سناریو Leon بود، یکی هم سناریوی Ada که اونم خیلی کوتاه بود...

من مشکلی که با RE6 داشتم این بود که حتی گیم پلیش هم بد بود :دی لامصب یه چیز عجیبی بود ، همه چیش بد بود 8-| برخلاف 5 :-"
اون پچ 12 مگابایتی دوربین هم نهایتا 10% به اوضاع وخیم دوربین بازی کمک می کرد.
اوه اوه دمت گرم که گفتی :دی دوربین رو چجوری تونستن خراب کنن !؟ :| این دیگه خدایی ته هنره !! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or