شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود!

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Bahram

Alan, Wake Up
مدیر انجمن
Michiteru Okabe سازنده عنوان Resident Evil Revelations 2 در مصاحبه ای با سایت videogamer در خصوص شماره بعدی Resident Evil گفت، او مطمئن است که شماره بعدی Resident Evil "مات و مبهوت" کننده خواهد بود. البته او ادعا می کند که هیچ چیزی از شماره بعدی این سری نمی داند.

wsxjt3e1avl7z70ykb4d.jpg

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."

در حالی که شرکت Capcom هنوز برنامه خود را برای ادامه دادن سری اصلی (شماره دار) Resident Evil اعلام نکرده است، با این حال این شرکت تا چند روز آینده عنوان اپیزودی Resident Evil Revelations 2 را منتشر خواهد کرد.
Resident Evil Revelations 2 دارای چهار اپیزود خواهد بود و داستان بازی هم به فرار Claire Redfield و Mora، دختر Barry Burton از زندان زامبی زده و وقایع عجیب آن، اختصاص داده شده است.

آخرین عنوان از این سری با عنوان Resident Evil 6 در سال 2012 منتشر شد. چند روز قبل هم شرکت Capcom نسخه Remaster شده Resident Evil 1 را برای کنسول های Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3 و PC منتشر کرد.

شایعات مختلفی درباره شماره هفتم Resident Evil وجود دارد. از جمله وجود نام Resident Evil 7 در پروفایل LinkedIn یکی از طراحان صحنه و لباس.

و اما سوالی که مثل همیشه ذهن ما را درگیر خود می کند، آیا شماره بعدی Resident Evil به ریشه های اصلی این سری باز خواهد گشت یا باز هم شاهد معرفی شدن عنوانی اکشن با حضور شخصیت های محبوب این سری خواهیم بود؟

منبع

• Like
Reactions: kamyy
تاپیک های کپکام شده مسابقه سر اینکه کی ترول سنگین تر بندازه یا کی گیف نمک دار تر بزاره!!!
کار به جایی رسیده تو تاپیک های SF و DMC هم این کار انجام میدن بدون اینکه بدونند چه خبره و SF بهترین فایتینگ نسل قبل بود یا شماره قبلی DMC بازی کرده باشند(سری اصلی)
یا از اون ور بازی با متا 80 82 میشه افتضاح!!!جالبه متا 80 82 جای دیگه میشه بازی خوب اما اینجا قضیه فرق داره:)
------------------------------------------------------
منم میگم شماره های اصلی RE دچار مشکل شده و باید 1 فکر اساسی برای اش بشه.رهبر قوی برای تیم سازنده سری اصلی لازم هست(همون طور که سر TEW گفتم میکامی تیم قوی باید زیر دست اش قرار بگیره)
اگه رهبر خوبی پشت ساخت بازی قرار بگیره و تصمیم گرفته بشه بازی از اکشن شدن فاصله بگیره و به سمت ترسناک شدن بره مطمئنا میشه به ادامه خوب سری اصلی مطمئن بود
امیدوارم فروش RE H و RE R2 خوب باشه تا این تصمیمی گرفته بشه

رزیدنت ایول به دو شاخه تقسیم شده سری رولیشنز که survival - horror هستن و سری اصلی که قراره اکشن بیشتری داشته باشن. اینطوری کپکام از شر اعتراضات هم راحت میشه چون همه سبک مورد علاقشونو همیشه دارن. رولیشنز هم از شماره بعد با انجین جدید ساخته میشه پس فرق زیادی نمیکنه با اصلی ها فقط نفاوت داستانی دارن. هر جند من امیدورام بودم بر عکس بشه این جریان. ولی خلاصه قضیه اینه. امیدورام 7 خیلی اکشن نباشه فقط. اگر هم ترسناک بود که چه بهتر.

What is done, can't be undone.

حرف از مصاحبه شد. استاد اعظم، میکامی کبیر در یکی از مصاحباتش فرمودند:
“Because of the reaction to the Resident Evil remake,” said Mikami, “I decided to work more action into Resident Evil 4. Resident Evil 4 would have been a more scary, horror-focused game if the remake had sold well.”
میکامی خودش گفته دیدم ریمیک فروش نکرد و زدم اکشنش کردم که بیشتر بفروشه. اکشن شد = برای فروش بیشتر | فرمول جدید ابداع شد = ترک فرمول قدیم | من تصمیم گرفتم =/= کپکام تصمیم گرفت | 4 = 2x2
باز میاد میگه "مسیر 4 اشتباه بود میخواست کپکام دنبالش نره!":d نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار:d
اونایی که ریاضی سوم دبستان رو خونده باشن، راحت قضایای بالا رو درک میکنن:d

پ.ن: باز جای شکرش باقیه که RE5 یه بازی موفق بود با اینکه میکامی اعظم کارگردانش نبود
yahoo_4.gif
میکامی حتی نتونست با اون همه قمپز در کردن، بازی خودش رو جمع کنه (TEW)=;

اول اینکه این نظر شخصی شماست :d که یه بازی با متای 80 و 82 رو یه افتضاح میدونی 8-|

دوم اینکه مشخص هست شما خیلی گرافیک رو مهم میدونی چون بازی از نظر گیم پلی مشکلی نداشت و در حد PS2 بودن از نظر شما فقط همون گرافیک هست. در حالی که این شماره تونست بعد از عناوینی مثل 6 و راکون سیتی دوباره ترس رو توی رزیدنت اویل برگردونه

سوم اینکه من نوشتم این بازی نشون داد میتونه سری رو به اوج برگردونه ولی نگفتم این بازی اوج بود یا سری رو به اوج برگردوند که شما اووووووج گرفتی :d

خب حرف من که صد در صد نظر شخصی هستش، من دیدگاه خودم رو راجع به بازیهایی که کردم ابراز میکنم، گاهی اوقات اون دیدگاه ها در تضاد با نظر منتقدین هستن و گاهی نزدیک و گاهی مثل هم.
حالا راجع به Revelations بگم که، خب اول از همه گرافیک مهم هستش ولی نه اونقدر، من نمی دونم چرا توی این نسل و نسل قبل ما احساس میکنیم اگر بگیم گرافیک مهم نیست گیمر خیلی حرفه ای هستیم، با اینکه بهترین بازیهای نسل پیش همه گرافیک های ایده آلی هم داشتن. حالا ایراد Revelations به نظرم قبل از گرافیکش اون کات سین های دو دقیقه یه بارش بود که برای من باعث شد اصلا بازی قابل بازی کردن نباشه و من بعد از دوتا چپتر گذاشتمش کنار چون این کات سین ها هی من رو از بازی میکشیدن بیرون و اعصابم رو بهم میریختن. راجع به ترس هم نمی دونم دقیقا کجاش ترسناک بود:d. کلا من چیز خاصی توی Revelations ندیدم که متمایزش کنه از مزخرفاتی دیگه ای که بعد از 4 با عنوان RE بازی کردم.
بخش سوم حرفاتونم گویا من اشتباه متوجه شدم منظور رو، شرمنده :d

میکامی خودش گفته دیدم ریمیک فروش نکرد و زدم اکشنش کردم که بیشتر بفروشه. اکشن شد = برای فروش بیشتر | فرمول جدید ابداع شد = ترک فرمول قدیم | من تصمیم گرفتم =/= کپکام تصمیم گرفت | 4 = 2x2
باز میاد میگه "مسیر 4 اشتباه بود میخواست کپکام دنبالش نره!":d نو که اومد به بازار، کهنه میشه دل آزار:d

پ.ن: باز جای شکرش باقیه که RE5 یه بازی موفق بود با اینکه میکامی اعظم کارگردانش نبود:d میکامی حتی نتونست با اون همه قمپز در کردن، بازی خودش رو جمع کنه (TEW)=;

کاش فقط اکشنش میکرد. اون بلایی که سر داستان آورد رو خودش هم روش نمیشه بگه :))

امیدوارم کپکام بتونه یه رزیدنت جدید رو به شماره 5 نزدیک کنه. حداقل از نظر داستانی این کار رو بکنه ولی از نظر اکشن که دیگه امیدی نیست یه SH عالی بشه و باید به همون اکشن راضی باشیم :(

دقیقا قبل اومدن ایول 6 هم از این هایپها بود اخرشم متای زیر 70 گرفت این دفعه شاید چند سری کمپین بذارن یکیش یه ذره ترسناک باشه شاید یه چپترش ;))

"متاسفانه ما در حال توسعه Revelations 2 هستیم و واقعا اطلاعی از این که چه در حال گذر است نداریم. یک تیم جداگانه در حال توسعه هستند و هر آن چه که این تیم بر روی آن کار می کند، ما مطمئن هستیم که آن مات و مبهوت کننده خواهد بود. من دیگه واقعا نمی تونم صبر کنم تا به همکارانمون ملحق بشم و ببینیم اون ها چه کردند."
بازی و ندیده بعد میگه مات و مبهوت کنندست
کلآ نسل قبل کپکام اثر بازیهاش یه کپی پیس بود جز چند مورد انگشت شمار
RE4 کجا واین 4/6 کجا

کاش فقط اکشنش میکرد. اون بلایی که سر داستان آورد رو خودش هم روش نمیشه بگه :))

امیدوارم کپکام بتونه یه رزیدنت جدید رو به شماره 5 نزدیک کنه. حداقل از نظر داستانی این کار رو بکنه ولی از نظر اکشن که دیگه امیدی نیست یه SH عالی بشه و باید به همون اکشن راضی باشیم :(

به نظر من اگه قراره اکشن باشه بهتره کلا پرونده ی سری اصلی با 7 بسته بشه و همون رولیشنز رو ادامه بدن که پتانسیلش رو هم داره حالا حالا ها!

یـ چیزی در حد 5 بسازن هنر کردن ...
Capcom بیاد یکی از پول ساز ترین IP های چند سال اخیرش رو ببره به سمت ترسناک تر شدن ؟ ته تهش میشه یـ چیزی میشه مثل نسخه 5 اینو دیگه عمه ی منم میدونه ...

Capcom با ساخت رولیشنز نشون داد که میتونه دوباره بازی رو به دوران اوج خودش برگردونه و امیدوارم با عرضه رولیشنز 2 دوباره اون موفقیت رو دوباره تکرار کنه و با درس گرفتن ازش گذشته یه رزیدنت 7 تمام عیار بسازه :)

من خودم با Revelations حال کردم بعد از یه ساعت بازی پاکش کردم . هیچ چیز جدیدی نداشت و نقطه قوتش فقط همون وجود کاراکتر کریس بوده برای من

پ.ن: باز جای شکرش باقیه که RE5 یه بازی موفق بود با اینکه میکامی اعظم کارگردانش نبود:d میکامی حتی نتونست با اون همه قمپز در کردن، بازی خودش رو جمع کنه (TEW)=;

حالا من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم RESIDENT EVIL HD REMASTER به اندازه کافی خوب فروش کرده و علت اینکه اون زمان ریمیک فروش خوبی نداشت هم فکر میکنم این بوده که روی کنسولی انحصاری شده بود که زیاد محبوب نبود و بازیهای قشنگش خیلی کم بوده در نتیجه عده ی کمی این کسنول رو به خاطر این بازی میخریدن اگه نه همون زمان هم فن ها عاشق بازی شده بودن. شاید اگر روی یک کنسول دیگه مثل سونی یا Xbox انحصاری میشد فروش بیشتری میکرد. بهترین کار اینه که کلا از رزیدنت ایول بکشه به سمت یک بازی ترسناک دیگه تاریخ مصرف رزیدنت ایول دیگه داره تموم میشه.

حالا من دقیق نمیدونم ولی فکر کنم RESIDENT EVIL HD REMASTER به اندازه کافی خوب فروش کرده و علت اینکه اون زمان ریمیک فروش خوبی نداشت هم فکر میکنم این بوده که روی کنسولی انحصاری شده بود که زیاد محبوب نبود و بازیهای قشنگش خیلی کم بوده در نتیجه عده ی کمی این کسنول رو به خاطر این بازی میخریدن اگه نه همون زمان هم فن ها عاشق بازی شده بودن. شاید اگر روی یک کنسول دیگه مثل سونی یا Xbox انحصاری میشد فروش بیشتری میکرد. بهترین کار اینه که کلا از رزیدنت ایول بکشه به سمت یک بازی ترسناک دیگه تاریخ مصرف رزیدنت ایول دیگه داره تموم میشه.
حمید جان شاید حرفت درست باشه ولی یه سوال دارم اگه تاریخ مصرفش تموم شده پس چرا بازیه Metal Gear که تقریبا هم سن و ساله ایویل هست تاریخ مصرفش تموم نشده.؟تازه بازی هرسری از سری قبل محشر تر و بهتر میشه حتی با اینکه صدای اسنیک عوض شد(که از دید من خیلی موثر بود یه جورایی دلم گرفت :( ) و صدای خیلی ها در اومد ولی تاریخ مصرف تموم نشد که هیچ همه مطمئن هستن MGS 6 درآینده بیاد خیلی بهتر هم میشه..!از همه جهت بهتر میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or