شرط و شروط تیم سویینی برای ولو تا دیگر بازیها را انحصاری اپیک استور نبینیم

Ali Venom

کاربر سایت
پس از سالها دوران جنگ کنسولی، حال به عصر جدید جنگ فروشگاه های پی سی وارد شده ایم و دیگر همه شما بهتر از من در گیر و دار رقابت اپیک استور و استیم هستید. فروشگاه اپیک گیمز که در ابتدای راه قرار دارد برای جذب مخاطبین شیوه کنسول سازان را در پیش گرفته و با انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفرم بر روی فروشگاه اپیک میخواهد از جامعه کاربران فعلی خود (فورتنایت بازها) نهایت استفاده را ببرد. هرچند این عمل مخالفان بسیاری دارد ولیکن به نظر با ارائه امارهای گلچین شده همانند فروش 2.5 برابر سریع تر نسخه جدید مترو نسبت به قبل و یا فروش 250 هزار نسخه ای بازی World War Z در عرض یک هفته، این روند موفقیت امیز بوده.

Tim-Sweeney-feature-2-1038x576.jpg

به هر جهت اقای تیم سویینی مدیرعامل اپیک گیمز در رشته توییت هایی جواب کاربران را پیرامون سیاست های اخیر فروشگاه اپیک داده. در بخش مهم این پرسش و پاسخ ها اقای تیم سویینی مطرح کرد که در حال حاضر مشکل شماره #1 توسعه دهندگان پی سی سهم 30% ای است و به دنبال حل این مشکل میباشد. او در توییتی دیگر اشاره کرد که اگر ولو سهم کمیسیون خود را تا 12% کاهش بدهد انها از انحصاری کردن بازیها برای فروشگاه اپیک استور دست میشکند و حتی بازیهای خود را بر روی استیم منتشر کند. هرچند این تمام خواسته تیم سویینی نیست، وی به صورت غیرمستقیم بیان کرد خواستار کراس بای و کراس پلتفرم هم هست.

نظر شما چیست؟

شما میتوانید رشته توییت های اقای تیم سویینی همراه با اضافیات را در لینک ذیل مشاهده کنید:

https://twitter.com/TimSweeneyEpic?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author
 
آخرین ویرایش:
دیگه اینو نمیشه انصافا گیر داد استدیوی رو کامل خریده و دوست داره رو استور خودش بفروشه :D
مایکرو هم حق داره بعد از خرید نینجا تئوری فروش هلبلید رو PS4 رو متوقف کنه. :D
حالا در مورد بازی بعدیشون هر کاری دلشون بخواد بکنن کسی هم چیزی نمیگه ولی واقعا این یکی نوبر بود.
 
دیگه اینو نمیشه انصافا گیر داد استدیوی رو کامل خریده و دوست داره رو استور خودش بفروشه :D
مایکروسافت هم Obsidian و InXile رو خرید!
یه تفاوت‌های هست اگر دقت کنیم
 
مایکرو هم حق داره بعد از خرید نینجا تئوری فروش هلبلید رو PS4 رو متوقف کنه. :D
حالا در مورد بازی بعدیشون هر کاری دلشون بخواد بکنن کسی هم چیزی نمیگه ولی واقعا این یکی نوبر بود.
مایکروسافت هم Obsidian و InXile رو خرید!
یه تفاوت‌های هست اگر دقت کنیم
ماکرو سیاستش 180 درجه فرق داره و ادعایی هم تو ضمینه PC گیمینگ نداره ولی اپیک چرا خیلی ادعا داره و میخواد رقابت کنه (عادلانه یا غیر عادلانه)
 
ماکرو سیاستش 180 درجه فرق داره و ادعایی هم تو ضمینه PC گیمینگ نداره ولی اپیک چرا خیلی ادعا داره و میخواد رقابت کنه (عادلانه یا غیر عادلانه)
مشکل ما هم همینه! وگرنه که به قول دوستان خرجش چند مگ هست و یکمم خرید دشوار برای داخل کشور عزیزمون
 
1-این مورد یک بار هم گفته شده، ارزش راحتی و درآمد سازنده در درجه دوم اهمیت قرار داره. هدف من سازنده این هست که با بازیم کسب درآمد کنم، اما هدف مشتری این نیست که من احساس راحتی داشته باشم و بهم پول بده. در صورت ارائه تجربه خوب توسط سازنده ازش حمایت میشه، در غیر این صورت حمایت نمیشه. وقتی یه سرویس و یا سازنده ای داره میگه که شما به عنوان کسایی که به من پول میدین باید عذاب بکشین و عوضش من پول بیشتری میگیرم، کاربر تمامی حق هارو داره که ناراحت بشه.
درواقع از دیدگاه یوزری حمایت از اپیک به هیچ وجه منطقی نیست. دقیقا اینه که من بهتون میگم شما هیچ نظری ندارین و باید برای جیب من یه تجربه بدتر داشته باشین، شما هم میگین چشم و باید ازم حمایت کنین. :D
2-حتی اگر مورد اول رو در نظر نگیریم، بازم درآمد اضافه ای وجود نداره. فروش بازی ها رو استیم چندین برابر اپیک استور هست، افتخار اپیک این هست که تو یه هفته فلان بازی 250 هزار نسخه فروخته، بازی های نسبتا موفق تو 10 ساعت به اون عدد میرسن. افرادی از این قضایا سود میبرن و پولشون بیشتر میشه که نه برای من و شما و نه برای صنعت اهمیت چندانی ندارن. افزایش درآمد رندی پیچفورد و مدیر مالی 2K چیز خیلی مثبتی نیست واقعا. وگرنه قریب در تمامی مواقع پاداش های اضافه بر سازمان به خود سازندگان بازی بر اساس نسخه های فروخته شده هست (اگر پاداشی وجود داشته باشه).

در مورد هزینه های استیم هم فکر کنم به قدر کافی توضیح داده شده که در حال حاضر ارائه عملیات و امکانات در سطح استیم با 12% ممکن نیست (شاید با 20% باشه). اگر شما هیچ امکاناتی نمیخواهین و فقط به دنبال یه دکمه دانلود برا بازیتون هستین، بحث فرق میکنه و دارای تفاوت های اساسی در دیدگاه هستیم. من شخصا حاضر نیستم 60$ بدم برای بازی که یه وقت اینترنتم قطع شد نمیتونم بازیش کنم و به نصف جهان هم سرویس نمیده.
البته ظاهرا شما رو PC فعالیت گیمی ندارین، نمیدونم بدون تجربه هیچ کامل هر 2 طرف چطور به این نتیجه رسیدین که کدوم برا صنعت بهتر هست و کدوم نیست. اما به طور کلی چیزی که برا صنعت بد هست تلاش برای ایجاد بازار کدر و مبتنی بر مونوپولی و پس زدن تجارت های کوچک هست که توش مشتری ها مجبورن هرچیزی که بهشون داده شد رو قبول کنن، نه پلتفرمی که سعی داره مشتری (اصلی ترین بخش هر صنعت) رو پروموت کنه و باعث ارتباط نزدیک سازندگان و اون ها بشه.
===============
جالبه که مخالفان استیم طرفداران مایکروسافت هستن، خود مایکروسافت طرف استیمه آقا شما بیخیال شین. :D

مورد یک که قطعا بدیهی هست و اصلا سرش بحثی نیست ولی میدونید نکته مطلب این هست که زمانی تنها راه فروش بازی به شکل فیزیکی بود و از فروش یک نسخه شاید حدود 40% به خالق اصلی اثر برمیگشت که از اون درامد برای ساخت بازیهای بهتر هزینه کنه و با گذشت زمان و فروش دیجیتالی رسید به 70% و الان در مرحله ای از تاریخ هستیم که استدیو میتونه 88% از درامد فروش بازی ش رو به جیب بزنه!

اینکه اپیک استور در ابتدای راه مشکلات داره و مخالفین زیادی داره کسی منکرش نیست (همونطور که استیم هم داشته) ولی بحث سر این قضیه هست ما نمیتونیم همچین گردش بزرگی در صنعت گیم رو نادیده بگیریم. شاید کاربرین معمولی اهمیت نمیدن ولی وقتی ما تو یک فروم تخصصی گیم هستیم و هر روز درباره بازیهای مختلف گفتگو میکنیم این 88% زنده شدن پول سازنده اصلی بازی چیزی نیست به راحتی ازش بگذریم.

منم الان پی سی گیمر نیستم و خودم رو با کنسول راحت کردم ولی اینجوری نیست که بگیم بازار پی سی به کنسول ربطی نداره و برعکس! همونطوری که مثلا عرضه بازیها به صورت دسترسی زودهنگام به اکس باکس امد و یا الان بحث داغ تر تو فروم های خارجی اشتراک Gold/Plus هست که باید حذف بشه. قطعا اگر 12% روی پی سی یک مورد روتین بشه کم کم پای کنسولها هم به وسط میاد و کل صنعت رو درگیر میکنه
 
اپیک بهترین کارو انجام داد نسل بعد یه بازی فوتبالی ماشینی f2pمیزنه بار خودشو میبنده راکت لیگ پتانسیل خیلی بالایی داره اپیک میتونه کامل اونایی اهل بازی‌های ورزشی هستن و اهل شوتر نیستن رو کامل بکشه سمت خودش
 
همین که pc هم صاحب پیدا کرده تا به سازنده ها پول بده بازی های انحصاری براش بیارن 1 دنیا ارزش داره چون تا قبل از این فقط کنسول ها به این شکل بودن الان ناشر ها علاوه بر فروششون 1 پولی هم(حق حساب) می گیرن که باعث می شه خیلی مشتاق تر بشن بازی هاشون برای pc هم بدن.
 
در گیر و دار بحث ۳۰ درصد و ۱۲ درصد، اپیک استودیو سازنده راکت لیگ رو خرید :D
مایکرو اینو خریده بود بهتر بود یا سونی که ضعف شدیدی توی مولتی پلیر داره ولی اپیک از همشون زرنگ تر بود رو هوا قاپید ببین نسل بعد در کنار فورتنایت چه چاه نفتی برا خودش درست کنه
 
همین که pc هم صاحب پیدا کرده تا به سازنده ها پول بده بازی های انحصاری براش بیارن 1 دنیا ارزش داره چون تا قبل از این فقط کنسول ها به این شکل بودن
اون زمانی که ولو داشت pc gaming رو نجات میداد امثال اپیک داشتن واسه کنسول گیم انحصاری میساختن و PCG رو ضرر ده و منقضی شده میدونستن حالا اپیک واسه چی فریم مدعی العموم گرفته به خودش من نمیدونم. شما هم که بهش نشان افتخاری "صاحب pcg" رو اهدا کردی :D.
توی این مدت تنها کاری که اپیک (صاحب pcg :D) تونست با موفقیت انجام بده; اشنا کردن من بود با چند تا سایت خوب برای دانلود گیمهای پایرتی :D.

رقابت یعنی این. شرکتی که اسب مجازی 25 دلاری میفروخت به گیمر و خودش لانجر داره بیاد گیمهای کلاسیکش رو از این طریق بفروشه. اونم بدون DRM و نیاز به اینترنت.
 
آخرین ویرایش:
فکر کنم دو باری به آمار فروش Anno 1800 اشاره کردین، یه نگاه به این لینک هم بندازین:
Anno 1800 · AppID: 916440

بازی فقط برای PC منتشر شده و یوبی هم توی آمارش هیچ تفکیکی نداده! گفتن فروش هفته اول چهار برابر 2205 بوده! هفته اول (در واقع تنها پیش خرید) روی استیم از مرز 500 هزار نسخه گذشته! چرا آمار میزان فروش روی اپیک نیست؟! شاید زمانی که بازی داره خرماشو پخش می‌کنه می‌خوان بگن دیدین بازی توی این N سال بیشترین فروش رو توی اپیک داشته و از استیم پیشی گرفته!
آره، دو بار گفتم و بازم توش اشاره کردم که این فکت نیست و ممکنه دروغ هم باشه .
آمار دقیق بیرون نیومده و مشکل همینه که معلوم نیست چی با چی مقایسه شده.
و گفتم هم که فروش 2205 افتضاح بود . طبق خود استیم فروشش 200-500 هزار درج شده
که اگه وسطش رو بگیریم میشه 350 تا که با 1.4 از فروش کلیش هم عبور میکنه.
ولی بحث اینه همچین جبهه سختی علیه اش گرفته نشده تو دنیا
____________
در کل الان به نظرم موضع گیری علیه اپیک اشتباهه.
اشتباه داشته احتمالا ،همینطور که استیم داشته.
ولی تا الان پای 4 تا بازی از سمت کنسول سونی رو بازی کرده که قبلا پیداشون نبود
شاید در اینده یه رقابت خوب
 
اون زمانی که ولو داشت pc gaming رو نجات میداد امثال اپیک داشتن واسه کنسول گیم انحصاری میساختن و PCG رو ضرر ده و منقضی شده میدونستن حالا اپیک واسه چی فریم مدعی العموم گرفته به خودش من نمیدونم. شما هم که بهش نشان افتخاری "صاحب pcg" رو اهدا کردی :D.
توی این مدت تنها کاری که اپیک (صاحب pcg :D) تونست با موفقیت انجام بده; اشنا کردن من بود با چند تا سایت خوب برای دانلود گیمهای پایرتی :D.

رقابت یعنی این. شرکتی که اسب مجازی 25 دلاری میفروخت به گیمر و خودش لانجر داره بیاد گیمهای کلاسیکش رو از این طریق بفروشه. اونم بدون DRM و نیاز به اینترنت.

شما حرف منو اصلا نفهمیدی می گم رقابت همیشه به نفع مشتری هست حالا اینکه گذشته ی اپیک چی بوده یا خیانت کار بوده برام مهم نیست مهم اینه که در این شرایط بد اقتصادی که نمی شه بازی اصل خرید همه ی بازی ها بیان روی pc لذت ببریم.
 
تا دیروز PC یـ بازار آزاد بود بر خلاف سیستم کنسول "سخت افزار مساوی با یـ پلتفرم فقط" میشد طیف وسیع از کارایی ها و پلتفرم های مختلف اونم به صورت آزادنه شاهد بود تو ضمینه گیمینگ یـ استیمی وجود داشت که با به کار گیری سیاست ها درست و رشد بازار دیجیتالی رو PC شرایط رشد هرچه بیشتر PC گیمینگ رو محیا کرد و خوب تا به الان هیشکی هم جرعت رو در رویی باهاش رو نداشت ماکرو دو بار انجامش داد و به غلط کردن افتاد تا الان به این مسئله عادت کرده بودیم و شده بود یـ جورایی قانون غالب این صنعت یـ هو ایپک تصمیم میگیره وارد این بازار بشه و معادله ها رو بهم بزنه حالا بازار PC اینقدر پتانسیلش بالاست که اپیک میاد واسه قدرتمند شدن توش دست به انحصاری میزنه . حالا قانونی که تا دیروز به ثبات رسیده بود رو یـ جورایی به همش میزنه همه شاکی میشند که چرا باید اصلا چیزی انحصاری بشه ! میدونید مسئله اینه که ما از دیدگاه کسایی که به یـ قانون نانوشته عادت کرده بودیم برامون این مورد ناخوشایند و باهاش مقابله میکنیم بحث اینه وقتی یـ بازار رونق میگره دست ها توش شروع به زیاد شدن میکنن مقابله با این دیدگاه یعنی مثل منکر پیشرفت سرعت نور تکنولوژی مثل اینترنت اگه نخوایم باهاش موافقت کنیم باید خودمون رو از خیلی چیزا محروم کنیم تو قضیه استور اپیک هم چه بخوایم عادلانه قلمدادش کنیم چه نکنیم بحث بحث رقابت توش وجود داره حالا میخوایم بهش فحش بدیم میخوایم ندیم اگه حضور اپیک باعث بشه این تفکر پادشاهی مطلق استیم تو بازار تموم بشه و خطر رو حس کنه من باهاش هیچ مشکلی ندارم چه بسا تقلا کردن خود اپیک هم وجود داره و باعث میشه کلی تو این صنعت خرج بشه در نهایت هم رقابت و شاخ به شاخ شدن دوتا غول نرم افراری خیلی بهتر از پادشاهی مطلق یکیشونه من کاری ندارم استیم چقدر نکته مثبت تو خودش جای داده حرفم اینه اگه همینقدر که نکته مثبت توش وجود داره به واسطه حضور رقیب به جای اضافه کردن یـ قابلیت دوتا قابلیت اضافه میکنه به جای برطرف کردن یـ مشکل دوتا مشکل بر طرف میکنه پس بهتره باهاش کنار بیایم و این وسط خودمون رو از خیلی چیزا بی جهت محروم نکنیم .....
 
آخرین ویرایش:
اون زمانی که ولو داشت pc gaming رو نجات میداد امثال اپیک داشتن واسه کنسول گیم انحصاری میساختن و PCG رو ضرر ده و منقضی شده میدونستن حالا اپیک واسه چی فریم مدعی العموم گرفته به خودش من نمیدونم. شما هم که بهش نشان افتخاری "صاحب pcg" رو اهدا کردی :D.
توی این مدت تنها کاری که اپیک (صاحب pcg :D) تونست با موفقیت انجام بده; اشنا کردن من بود با چند تا سایت خوب برای دانلود گیمهای پایرتی :D.

رقابت یعنی این. شرکتی که اسب مجازی 25 دلاری میفروخت به گیمر و خودش لانجر داره بیاد گیمهای کلاسیکش رو از این طریق بفروشه. اونم بدون DRM و نیاز به اینترنت.

یعنی اگه شرکتی 15 سال پیش با توجه به شرایط بازار اون زمان حرفی زد باید تا پایان جهان روی حرفش بمونه و تغییری نکنه؟
خب اون موقع بازار pc سود خوبی نداشت ولی الان داره
استور gog هم رقیب حساب نمیشه چون 4 تا بازی درست حسابی روش نیست که کسی جذب بشه و معلوم نیست داره چیکار میکنه دقیقا
داخل استور باید کلی بگردی بلکه یدونه بازی پیدا کنی که اسمش به گوشت خورده باشه

حالا این استور gog میخواد با استیم رقابت کنه؟
مثل این میمونه GLX (موبایل چینی مثلا ایرانی ) بخواد با سامسونگ رقابت کنه
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

Top
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or