شرط و شروط تیم سویینی برای ولو تا دیگر بازیها را انحصاری اپیک استور نبینیم

Ali Venom

کاربر سایت
پس از سالها دوران جنگ کنسولی، حال به عصر جدید جنگ فروشگاه های پی سی وارد شده ایم و دیگر همه شما بهتر از من در گیر و دار رقابت اپیک استور و استیم هستید. فروشگاه اپیک گیمز که در ابتدای راه قرار دارد برای جذب مخاطبین شیوه کنسول سازان را در پیش گرفته و با انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفرم بر روی فروشگاه اپیک میخواهد از جامعه کاربران فعلی خود (فورتنایت بازها) نهایت استفاده را ببرد. هرچند این عمل مخالفان بسیاری دارد ولیکن به نظر با ارائه امارهای گلچین شده همانند فروش 2.5 برابر سریع تر نسخه جدید مترو نسبت به قبل و یا فروش 250 هزار نسخه ای بازی World War Z در عرض یک هفته، این روند موفقیت امیز بوده.

Tim-Sweeney-feature-2-1038x576.jpg

به هر جهت اقای تیم سویینی مدیرعامل اپیک گیمز در رشته توییت هایی جواب کاربران را پیرامون سیاست های اخیر فروشگاه اپیک داده. در بخش مهم این پرسش و پاسخ ها اقای تیم سویینی مطرح کرد که در حال حاضر مشکل شماره #1 توسعه دهندگان پی سی سهم 30% ای است و به دنبال حل این مشکل میباشد. او در توییتی دیگر اشاره کرد که اگر ولو سهم کمیسیون خود را تا 12% کاهش بدهد انها از انحصاری کردن بازیها برای فروشگاه اپیک استور دست میشکند و حتی بازیهای خود را بر روی استیم منتشر کند. هرچند این تمام خواسته تیم سویینی نیست، وی به صورت غیرمستقیم بیان کرد خواستار کراس بای و کراس پلتفرم هم هست.

نظر شما چیست؟

شما میتوانید رشته توییت های اقای تیم سویینی همراه با اضافیات را در لینک ذیل مشاهده کنید:

https://twitter.com/TimSweeneyEpic?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author

آخرین ویرایش:
این بزغاله درمورد Game for Windows و جهانخوار بودن ماکروسافت تا میشد کامنت داده بود الانم باز با یه سیاست کثیف میخواد همه چیز رو بندازه گردن ولو. خلاصه زیاد زر میزنه :D.

8esj_f5pgu2ecavp21.png

شاپینگ کارت میدونی چیه؟ اکثر فروشگاها حتی قبل از راه اندازی این قابلیت رو دارن که کاربر کیف پولش رو از این طریق شارژ کنی ولی اپیک این قضیه رو گذاشته توی موارد اینده. یعنی شاید هیچ وقت درستش نکنن خب فروش اطلاعات ملت به دولت چین سودش بیشتره :D.

خسته نشدین از بس این جدول تاریخ گذشته رو گذاشتین؟
عزیزم این جدول واسه زمان شروع اپیک استور بود که همون موقع هم جانب دارانه بود همین جدول هم خیلی تغییر کرده ولی چون به نفع شما نیست همش میخواید با امکانات زمان لانچ استور مقایسه انجام بدین
بد نیست ببینی استیم زمان لانچ چه امکاناتی داشت

خسته نشدین از بس این جدول تاریخ گذشته رو گذاشتین؟
عزیزم این جدول واسه زمان شروع اپیک استور بود که همون موقع هم جانب دارانه بود همین جدول هم خیلی تغییر کرده ولی چون به نفع شما نیست همش میخواید با امکانات زمان لانچ استور مقایسه انجام بدین
بد نیست ببینی استیم زمان لانچ چه امکاناتی داشت
زمان لانچ استیم؟ شوخیت گرفته دیگه؟ :)) الان میخوای امکانات سال 2003 رو با 2019 مقایسه کنی؟ :))))) یعنی اگه فلان امکانات رو استیم تو سال 2003 نداشته مشکلی نداره که اپیک استور تو سال 2019 نداشته باشه؟ :))
استوری که تو سال 2018-2019 لانچ شده باید با استور های همین سال مقایسه بشن نه استور های 16 سال پیش...

آخرین ویرایش:
زمان لانچ استیم؟ شوخیت گرفته دیگه؟ :)) الان میخوای امکانات سال 2003 رو با 2019 مقایسه کنی؟ :))))) یعنی اگه فلان امکانات رو استیم تو سال 2003 نداشته مشکلی نداره که اپیک استور تو سال 2019 نداشته باشه؟ :))
استوری که تو سال 2018-2019 لانچ شده باید با استور های همین سال مقایسه بشن نه استور های 16 سال پیش...

دلیل این همه خنده رو متوجه نمیشم ولی مطمئنا شما با چیزی به اسم تکامل آشنا نیستی
وقتی یه سرویس یا محصول جدید معرفی یشه مطمئنا روز اول همه امکانات رونداره و به مرور تکمیل میشه
از اون مهم تر هدف های متفاوت شرکت هاست که خیلی از امکانات استیم تو برنامه اپیک برای عرضه نیستن چون اونا معتقدن مفید نیستن یا نیاز بهشون نیست

مثلا تو اون جدول مسخره نوشته universal controller support و خب معلومه که اپیک قرار نیست از این کنترلر مسخره پشتیبانی کنه
مثل این میمونه بگی xbox از کنترلر ps4 پشتیبانی نمیکنه و به عنوان ضعف در نظر بگیری

یه بخش عمده از اون جدول مسخره از این مدل مقایسه هاست و البته واسه زمان لانچ بوده و الان خیلی از قابلیت ها به استور اپیک اضافه شده

وقتی یه سرویس یا محصول جدید معرفی یشه مطمئنا روز اول همه امکانات رونداره و به مرور تکمیل میشه
از اون مهم تر هدف های متفاوت شرکت هاست که خیلی از امکانات استیم تو برنامه اپیک برای عرضه نیستن چون اونا معتقدن مفید نیستن یا نیاز بهشون نیست

مثلا تو اون جدول مسخره نوشته universal controller support و خب معلومه که اپیک قرار نیست از این کنترلر مسخره پشتیبانی کنه
مثل این میمونه بگی xbox از کنترلر ps4 پشتیبانی نمیکنه و به عنوان ضعف در نظر بگیری

یه بخش عمده از اون جدول مسخره از این مدل مقایسه هاست و البته واسه زمان لانچ بوده و الان خیلی از قابلیت ها به استور اپیک اضافه شده
اون قابلیت به خاطر اینه که داریم در مورد PC حرف میزنیم نه کنسول، از کنترلر های مسخره هم باید ساپورت بشه و نبودنش توجیهی نداره اصلا.
استور اپیک استاندارد های یک استور معمولی رو هم نداره (دقت کن که فقط دارم با استور مقایسش میکنم حتی، نه کلاینت استیم یا Battle.net، فقط قسمت استور)، وضعیت امکانات استور اپیک از استور هیولا که وطنی هستش هم خراب تره، کاملا مشخصه که بقیه موضع میگیرن جلوی همچین چیزی. اینکه اینا نتونستن یک استور درست طراحی کنن خودش فاجعس، اینکه بخواد با بقیه قسمت های استیم مقایسه بشه کلا خنده داره. وضعیت استور اپیک مثل یک گیم Early Access میمونه که سازنده یه چیز بی سر و ته و بدون محتوا رو درست کرده منتشر کرده، بعدش توی توضیحات گیمش گفته بعدا قراره فلان چیز هارو اضافه کنیم ولی معلوم نیست کی و چجوری قراره اون چیزایی که گفتن اضافه بشه و اون گیم بر اساس شرایطی که در اون لحظه قرار داره نقد میشه نه شرایطی که بعدا قراره به وجود بیاره.
یکی از بچه ها بود قبلا به اسم wii baz که یه روزی گفت دیگه نمیاد توی این فروم، ولی انگاری نتونست دووم بیاره و برگشته، فقط فرقش اینه که اموجی دیگه استفاده نمیکنه داخل پست هاش :دی

از پشتیبانی epic زنگ زدن همین الان، گفتن یکی از کاربرای سرویسشون آنلاین نیست. گویا شما بودی. شما که انقدر دم از اپیک میزنی، لینک اکانت رو بی زحمت بذار تا ما ببینیم چقدر روی استورشون هزینه صرف کردی.

یعنی خوشم میاد حتی نمیدونی universal controller چیه ولی از شدت هیت و نفرت فقط داری چرت و پرت علیه استیم مینویسی
موفقط باشی
انشالله حقوقت هم به موقع توسط اپیک پرداخت بشه

World War Z sells 'way above expectations' on PC thanks to Epic Store exclusivity, dev says

بخش کامنتاش جالبه : اگه رو استیم میومد بیشتر میفروخت (آره مثلا یـ 50 هزار تا :دی) یا وقتی انتظاراتت رو پایین نگه میداری کم برات میشه خیلی . در کل همونجور که گفتم استیم یـ کامیونیتی و فن بیس مختص خودش رو داره که بعد این قضایا ریج کردن و گفتن بایکوت میکنیم ولی غافل از اینکه خیلیا اصلا براشون این چیزیایی که استیم در قالب خدمات جانبی ارائه میده مهم نیست و نتیجه میشه اینی که میبینیم . بازی تو سبک پر طرفدار Coop زامبی محور قرار باشه فروشش رو بکنه خیلی راحت فروشش رو میکنه حالا میخواد رو استور مش ماشالا بیاد یا استور عمو گیب

World War Z sells 'way above expectations' on PC thanks to Epic Store exclusivity, dev says

بخش کامنتاش جالبه : اگه رو استیم میومد بیشتر میفروخت (آره مثلا یـ 50 هزار تا :D) یا وقتی انتظاراتت رو پایین نگه میداری کم برات میشه خیلی . در کل همونجور که گفتم استیم یـ کامیونیتی و فن بیس مختص خودش رو داره که بعد این قضایا ریج کردن و گفتن بایکوت میکنیم ولی غافل از اینکه خیلیا اصلا براشون این چیزیایی که استیم در قالب خدمات جانبی ارائه میده مهم نیست و نتیجه میشه اینی که میبینیم . بازی تو سبک پر طرفدار Coop زامبی محور قرار باشه فروشش رو بکنه خیلی راحت فروشش رو میکنه حالا میخواد رو استور مش ماشالا بیاد یا استور عمو گیب
من نمی‌دونم آمار این SteamSpy که از عوامل خود اپیک هم هست چقدر درست می‌تونن باشن، اما اگر فرض بر این باشه که پایین‌ترین تخمین حداقل درست باشه، بازی Anno 1800 روی استیم 500 هزار نسخه فروخته، آیا نشون دهنده چیز خاصی نیست این مورد؟!
Anno 1800 · AppID: 916440

بعد اون مثلا 50 هزارتا از کجا میاد؟! بهترین حالت مقایسه اینه یک بازی همزمان روی هر دو استور منتشر بشه تا ببینیم کی کجا چقدر می‌فروشه!

من نمی‌دونم آمار این SteamSpy که از عوامل خود اپیک هم هست چقدر درست می‌تونن باشن، اما اگر فرض بر این باشه که پایین‌ترین تخمین حداقل درست باشه، بازی Anno 1800 روی استیم 500 هزار نسخه فروخته، آیا نشون دهنده چیز خاصی نیست این مورد؟!
Anno 1800 · AppID: 916440

بعد اون مثلا 50 هزارتا از کجا میاد؟! بهترین حالت مقایسه اینه یک بازی همزمان روی هر دو استور منتشر بشه تا ببینیم کی کجا چقدر می‌فروشه!
در وحله اول اینکه مقایسه فروش ی بازی مالتی پلتفرم با ی بازی تک پلتفرم درست نیست اونم بازی مدیریت منابع و استراتژیک که کلا خیلی طرفدار داره حالا بماند New IP هم نیست دوم اینکه فروش بازی WWZ کلا رو همه پلتفرم ها یک میلیون بوده که به نسبت بقیه بازیا سهم فروش 1/4 الی 1/3 کاملا طبیعیه واسه بازیا رو PC بازم میگم شاید اختلاف فروش بازی اگه رو استیم منتشر میشد 50 هزار تا میبود دیگه تهش 100 هزار تا در کل فروش بازی از هر لحاظ رضایت بخشه صد درصد اگه ضرر و زیانی هم این وسط متحمل شده سازنده اپیک کاورش کرده ...

در وحله اول اینکه مقایسه فروش ی بازی مالتی پلتفرم با ی بازی تک پلتفرم درست نیست اونم بازی مدیریت منابع و استراتژیک که کلا خیلی طرفدار داره حالا بماند New IP هم نیست دوم اینکه فروش بازی WWZ کلا رو همه پلتفرم ها یک میلیون بوده که به نسبت بقیه بازیا سهم فروش 1/4 الی 1/3 کاملا طبیعیه واسه بازیا رو PC بازم میگم شاید اختلاف فروش بازی اگه رو استیم منتشر میشد 50 هزار تا میبود دیگه تهش 100 هزار تا در کل فروش بازی از هر لحاظ رضایت بخشه صد درصد اگه ضرر و زیانی هم این وسط متحمل شده سازنده اپیک کاورش کرده ...
خوب همون جمله آخرت کافیه دیگه!

در کل نمی‌شه مقایسه فروش دقیقی رو ارائه کرد وقتی بازی روی هر دو فروشگاه نیست! حداقل بیان میزان فروش همین Anno 1800 رو روی اپیک اعلام کنن بدونیم چیکار کرده، مثلا تا هفته اول بعد از عرضه!
اینجور آمار دادن یک سمته واقعا فایده نداره و هیچی را ثابت نمی‌کنه! یک بازی میاد با اینکه چیز خاصی نداره یکهو توی Community صدا می‌کنه و کلی میفروشه، یه بازی هم کاملا برعکس عمل می‌کنه. زیاد به مالتی پلتفرم و New IP اینا نیست...

الان رفتم تو GDC Vault ببینم این توضیحات و پیشنهادات استیم رو بیبنم در مورد زیرساخت "پیچیده" استیم بیشتر یاد بگیرم ولی چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم این لینک توضیحات زیرساخت "پیچیده" استیم رو اینجا پست کنید شاید از گمراهی در بیایم.

Steam delivered 15 billion gigabytes of data in 2018
Steam now has 90 million monthly users

که البته از نظر اپیک فن ها همه اینا رو عمه من پشتیبانی میکنه و هزینه-شون رو از جیب پدرش میده و برنامه های ولو کلا با یه قل دو قل جلو میرن.
والا اونی که شصت هزارتا بازی ساخته و روی استیم منتشر کرده اینقدر شاکی نیست که شما با یه بازی ساختن شاکی هستی از استیم. همونطور که قبلا گفتم، هیچ اجباری نیس روی استیم بازیتون رو منتشر میکردین. میتونستین خودتون تبلیغ کنید و مستقیما بفروشید که خب ما ایرانیا کلا عادت داریم به خوردن مخلوطی به اسم خدا و خرما و بعدش هم فرستادن مقادیر زیادی لعن و نفرین پشت اون مخلوط.

کجا 12% درصد ور میداره از یازیایی که خارج از اپیک فروخته میشن؟؟؟؟؟؟ منظورت بازیهایی هست که انحصاری کرده است که 12 درصد ور میداره که منطقی اومده بازی رو انحصاری کرده برای فروش روی PC و حتما توی قراردادشون بوده که اگر بخوان جای دیگری هم بفروشن باید 12 درصد بدن وگرنه اگر شما قراردادی نبندی با اپیک و فقط بخوای بازیت رو تو هر استوری بفروشی درصد همون استور بخودش میدی. خود شما اومدی حقیقت و پیچوندی بعد به سویینی گیر میدی؟؟؟؟
حرف از حمله هم نزنید که ولو بود اومد شایعه دیتا دزدی و .. به اپیک زد یا اومد ناله کرد که به نفع گیمرها نیست تا یه رقیب براش تو مارکت اومد.
زیر ساخت هم که از اون حرف ها بود لول واقعا. شما فکردی مثلا تیم سویینی اومده دستشو کرده تو گونی عدد 12 رو شانسی انتخاب کرده؟؟؟؟؟ اینا مطمئنا کلی حساب کتاب کردن هزینه همه چی رو در نظر گرفتن و آخر به عدد 12 رسیدن که هم هزینه استور میداده هم براشون سوداور بوده مطمئن باش هیچ کمپانی حاظر به ضرر نیست پس اینا با 12 درصد به اندازه کافی سود درمیارن. زیرساخت پیچیده لووووووووووول
------------------
الان رفتم تو GDC Vault ببینم این توضیحات و پیشنهادات استیم رو بیبنم در مورد زیرساخت "پیچیده" استیم بیشتر یاد بگیرم ولی چیزی پیدا نکردم. ممنون میشم این لینک توضیحات زیرساخت "پیچیده" استیم رو اینجا پست کنید شاید از گمراهی در بیایم.
جوابتون رو یک بار در تاپیک قبلی مرتبط به Epic Store دادم، در صورت علاقه میتونین همون رو مطالعه کنید. با توجه به اینکه اونجا هم جواب خاصی بهم ندادین، فکر نکنم نیاز باشه که همون موارد رو دوباره بیان کنم چون بعید بدونم جوابی داشته باشین و یا بخواهین بحث رو ادامه بدین. فقط در مورد 12% و طرز احتساب اون هم بحث های فراوانی شده که آخرش برمیگرده به این که ارائه چنین چیزی با سرویس به شدت محدود اپیک احتمالا سودده باشه، اما با توجه به زیرساخت ها و امکانات استیم Sustainable نیست.
حتی اگر این مدل به طور کامل برای استیم قابل پیاده سازی باشه هم، بازم هیچ دلیلی نداره که یک شرکت بدون دریافت پول در حالی که First Party نیست اقدام به انحصاری کردن خودجوش بکنه. حتی استودیو هایی که بازی هاشون انحصاری شدن هم چنین ادعایی ندارن که انحصاری کردن توسط خود سازنده و بدون هیچ تشویق خارجی کار مناسبی هست. درواقع شما بعد رندی پیچفورد و تیم سویینی سومین نفری هستین که من دیدم چنین نظری داره، باید بهتون تبریک گفت.
در مورد جزئیات سرویس استیم و برنامه های آیندشون هم میتونین اینجا، اینجا و اینجا رو بخونین. البته بالا هم اشاره کردن.
===========
در ضمن لطفا سعی کنین تا حد امکان از لحن توهین آمیز پرهیز کنین. فکر نکنم علاقه فردی کسی به اپیک یا استیم بتونه استفاده از لحن توهین آمیز رو توجیح کنه. بحث هایی که انجام میشن خلاصه دوستانه هستن.
Imperator : Rome در عرض کمتر از 12 ساعت بیشتر از 200 هزار نسخه فروخت رو استیم. :D سبکش هم Grand Strategy هست که مطمئنا از Co-Op شوتر کم طرفدارتره. من نمیدونم چرا استیم چنین فروشی رو پروموت نمیکنه. البته شاید دلیلش این باشه که براش مهم نیست چون چیز عادی هست. :D

Imperator : Rome در عرض کمتر از 12 ساعت بیشتر از 200 هزار نسخه فروخت رو استیم. :D سبکش هم Grand Strategy هست که مطمئنا از Co-Op شوتر کم طرفدارتره. من نمیدونم چرا استیم چنین فروشی رو پروموت نمیکنه. البته شاید دلیلش این باشه که براش مهم نیست چون چیز عادی هست. :D
ناشرش رو هم خوب بگو کیه دیگه :Dhttp://steamspy.com/dev/Paradox+Development+Studio بنده خدا Stellaris هم چقدر کم فروخته تو سبک Grand Strategy یـ چند میلیون جیرینگی :D استیمم نیازی نداره پروموت کنه ولی اپیک چرا :D همه دارن فحشش میدن خوب میگه بفرما آمار فروش /:):D سازنده میخواد ثابت کنه اپیک محدودیت نیست اپیک مساوی با یـ پول هلو برو تو گلو و یـ فروش خوب که غمی نیست F بر عمو گیب و استورش :D

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destruction
من تا حالا هیچ بازی روی استیم منتشر نکردم ( نه به این خاطر که از ولو و .. بدم بیاد به این خاطر که بازی که قرار بود روی استیم منتظر کنم هیوقت تموم نشد و اگر هم در آینده بازی بخوام بسازم روی استیم منتشر خواهم کرد) و به هیچ وجه هم طرفدار اپیک نیستم. پست قبلیم هم گفتم که هیچ کمپانی به حاظر به ضرر نیست پس اینکه میگید من گفتم از جیب پدر و غیره میده هم بیخوده. من میگم 12درصد سوداور و استیم تنها دلیل که داره 30 درصد میگیره بخاطر مونوپولی که دارست نه باخاطر هزینه هاش. هرکس دیگه ای جز اپیک بود هم همینو میگفتم. فردا ولو بیاد بگه اوکی ما هم 12درصد میگیرم خوشحال میشم و طرفدرایشو میکنم. جالبه آدم هایی مثل شما رسما اومدید دارید از یک کمپانی که چندین ساله رسما داره از بازیسازا دزدی میکنه جلوی یک رقیب که میتونه باعث بهتر شدن بازار PC بشه و رقابت ایجاد کنه که در آخر سودش به گیمر میرسه دفاع میکنید بعد همه رو هم فن بوی صدا میکنید. ارث پدریم نیست اپیک، در آخر به دنبال بهتر شدن وضع داغون بازار PC ام. اینکه سعی دارید بحث و بکشونید به من و ایرانی بودن و خرما استیم خوردن واقعا خنده داره. آره تمام بازیساز های PC مدیون استیم برای فروش بازیشون استیم نبود هیچکس نمیتونست بازی بفروشه همه بازیسازا باید تا اخر عمرشون از ولو متشکر باشن برای پولی که بهشون میده چون همه دارن خرمای DADDY Gabe رو میخورن. رسما حرف هایی که میزنید کپی پیست این کامنتای داغون که تو یوتیوب و ردیت PC Gaming میخونه، یکم خلاق باشید حداقل.

هزینه یک استور بر میگرده به تعداد سرورها و Data Center هایی که داره. این که بتونه ترافیک زیاد روی سرورهاشو تحمل کنه و هزینه Server Maintenance بده. همونطور که تو لینک هایی که دادید ذکر شده. همین الانش فورتنایت 250 میلیون پلیر داره. اگر بگیم 10 درصدش روی PC میشه حدود 25 میلیون. کل استدلال شما این که الان اپیک میتونه 12 درصد بگیره در آینده که یوزر هاش بیشتر شد و قابلیت های بیشتری اضافه کرد میفهمه 30درصد بگیره. ولی این حرف واقعا با احترام کامل احمقانه است. به همین دلیل هم مثال گونی رو زدم پست قبل. کل کمپین تبلیغاتی اپیک روی 12 درصد یعنی شما فکر میکنی اینا زمانی که داشتن تصمیم بگیرن چند درصد از فروش رو بگیرن تمام این هزینه ها و ... رو حساب نکردن و به 10 سال آینده شون فکر نکردن؟؟؟؟
من به هیچ وجه طرفدار انحصاری نیستم. ولی تو همین تاپیک قبل توضیح دادم متسفانه تنها راه مقابله با استیم در حال حاظر انحصاری. کامل تو تاپیک قبل توضیح دادم میتونید برید پست منو بخونید. (پیشنهاد میکنم این Thread تو استیم رو بخونید Hey Rami :: ULTRABUGS General Discussions) ولی شما اومدی تو پست قبل رسما اطلاعات نادرست میدی. میگی اگه هرکی بازی روی اپیک بفروشه، توی هر استور دیگه ای هم بفروشه باید 12 درصد بده. این کاملا اشتباه. شما بازی تو میتونی رو هر استوری بفروشی و موقع فروش درصد هر استوری درصد خودشو میگیره. ولی وقتی میای قرار داد انحصاری میبندی کاملا قضیه فرق میکنه. شما اومدی قرار داد بستی و امضا کردی معلوم اگر بازیتو تو استور دیگه ای بگیری 12 درصد ازت میگیره اپیک چون قرار داد بستی باهاشون کلی بهت برای انحصاری پول دادن. ولی شما اومدی لقمه رو پیچوندی که کسی که از این قضیه خبر دار نیست فکر کنه نه اپیک کلا 12 درصد از همه بازیهای استورش میگیره حتی اگه تو استور خودشم فروش نره.

در مورد GDC 2019 هم. به این فکر کردید که چرا هیچ وقت استیم GDC Talk نداشته از قابلیتاش تو GDCهای قبلی و امسال اومده Talk داده؟؟؟ چون سال های قبل هیچ رقیبی نداشته و حالا که دیده اوضاع خرابه و کل بازیسازا دارن کوچ میکنن تصمیم گرفتن Talk بزارن از ویژگی های جدیدشون حرف بزنن. توی کل Talk دارن مشخصات یک پلتفرم خوب میگن که بتونن اون 30درصد رو توجیح کنن. نصف اول Talk در مورد UI جدید و.. است نصف دوم هم داره در مورد راه و روش هایی که دولوپرها میتونن استفاده کنن برای پیدا کردن پلیرهای بیشتر حرف میرنه. یک سری آمار ارقام داره میده از کشورهای مختلف و غیره. والا جایی از زیرساخت ها "پیچیده" ما چیزی نشنیدیم.
کلمات صفر و صدی که به کار میبرید زیاد جالب نیست مثل دزد.
خشم داری عزیز معلوم هم نیست برای چی
250 میلیون پلیر نداره ،این کل آمار پلیرا به همراه تمام کسایی که سک سک کردن اومدن بیرون و فقط اکانت ثبت شده ،در هر صورت اگر هم بیشترین پلیر همزمان رو داشته باشه که داره واسه این زمان دیگه زیاد عجیب نیست،خیلی از بازیهای دیگه هم پلیر های زیادی رو پوشش همزمان میدن،ربطی به شاخی اپیک نداره
12 درصد الان شد مرجع ؟چون استاد سوئینی بهش رسیده ؟اگر میگفت 20 مرجع میشد 20؟پولای رقاص بازی فورتنایت نبود این درصد هم نبود و کلا اصلا حرفی نبود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or