شرط و شروط تیم سویینی برای ولو تا دیگر بازیها را انحصاری اپیک استور نبینیم

Ali Venom

کاربر سایت
پس از سالها دوران جنگ کنسولی، حال به عصر جدید جنگ فروشگاه های پی سی وارد شده ایم و دیگر همه شما بهتر از من در گیر و دار رقابت اپیک استور و استیم هستید. فروشگاه اپیک گیمز که در ابتدای راه قرار دارد برای جذب مخاطبین شیوه کنسول سازان را در پیش گرفته و با انحصاری کردن بازیهای مولتی پلتفرم بر روی فروشگاه اپیک میخواهد از جامعه کاربران فعلی خود (فورتنایت بازها) نهایت استفاده را ببرد. هرچند این عمل مخالفان بسیاری دارد ولیکن به نظر با ارائه امارهای گلچین شده همانند فروش 2.5 برابر سریع تر نسخه جدید مترو نسبت به قبل و یا فروش 250 هزار نسخه ای بازی World War Z در عرض یک هفته، این روند موفقیت امیز بوده.

Tim-Sweeney-feature-2-1038x576.jpg

به هر جهت اقای تیم سویینی مدیرعامل اپیک گیمز در رشته توییت هایی جواب کاربران را پیرامون سیاست های اخیر فروشگاه اپیک داده. در بخش مهم این پرسش و پاسخ ها اقای تیم سویینی مطرح کرد که در حال حاضر مشکل شماره #1 توسعه دهندگان پی سی سهم 30% ای است و به دنبال حل این مشکل میباشد. او در توییتی دیگر اشاره کرد که اگر ولو سهم کمیسیون خود را تا 12% کاهش بدهد انها از انحصاری کردن بازیها برای فروشگاه اپیک استور دست میشکند و حتی بازیهای خود را بر روی استیم منتشر کند. هرچند این تمام خواسته تیم سویینی نیست، وی به صورت غیرمستقیم بیان کرد خواستار کراس بای و کراس پلتفرم هم هست.

نظر شما چیست؟

شما میتوانید رشته توییت های اقای تیم سویینی همراه با اضافیات را در لینک ذیل مشاهده کنید:

https://twitter.com/TimSweeneyEpic?ref_src=twsrc^google|twcamp^serp|twgr^author

آخرین ویرایش:
کسی با اینکه بازیها روی اپیک میاد یا نه مشکلی نداره، مشکل اصلی اینه که اپیک بازیهارو روی استور درب و داغون خودش انحصاری میکنه.

از طرف دیگه گروکشی و تهدید میکنه که استیم باید اون کاری که من میگم بکنه، به همین سادگی و این خیلی مسخرست.
این حرکت منو یاد خرید تیم های لیگ برتر فوتبال میندازه، که بزور پول و تهدید، نماینده مجلس و... میخواستن بیان جزوی از لیگ برتر باشن و بعدشم تر بزنن به حیثیت خودشون و لیگ، سال بعدشم برن یک دسته پائینتر.

این انحصاری کردن ها برای سونی/ماکرو قابل دفاع هست چون میخوان کنسول بفروشن و...
ولی برای اپیک هدف چیزی جز خراب کردن بازار رقیب (استیم) نیست.
این تو تمام صحبت ها ،مصاحبه ها و خبرهائی که این مدت میاد موج میزنه، جالبه اصلا هم لاپوشونی نمیشه.
استیم هم انحصاری بکنه. بدیش چیه
کسی تهدید میکنه که حس کنه قدرت داره
اقتصاد همینه ،تو باید رقیبتو بکشی پایین تا بری بالا. یه زمانی همه مسنجر یاهو رو فقط میشناختن ،ممیشه گفت انحصار مطلق بود ،اینقدر به فکر ترقی و به روز شدن نرفت تا بالکل از صحنه محو شد الانم تو تاپ تن اصلا نیست.
استیم باید فکری به حال کمیسیونش بکنه. و گر نه فشار اپیک در دراز مدت براش تاوان سنگینی خواهد داشت .
صحبت از رفتن یکی دو تا شرکت indie نیست. یوبی سافت ،2k ، سونی و .... هست
و هر دو ثانیه هم یکی قربونش میره مثل این لینک
که فروش anno 1800 بیشترین فروش آغازین در تاریخ سری بوده و 4 برابر بیشتر از 2205 که هر چند 2205 خیلی بد بود
این آمار یکم باید استیم رو به فکر فرو ببره ،اپیک شاید اول راه باشه و امکانات زیادی ندارههر چند امکاناتش از اون جدولی که هر 24 ساعت یه بار میزارن اینجا بیشتره مثلا regional price داره.
ولی با همین حالت هم رقیب سختی هست چه برسه بخواد استورش رو کامل کنه.
جامعه خوبی هم به عنوان رقیب داره.پس باید والو یه کاری بکنه.
سونی و ماکرو هر ماه برنامه معرفی دارند
هر دو نمایشگاه میزارن.
استیم کی اینکار رو کرد
نمایشگاه pc gaming با کمک amd و pcgamer شکل گرفت
استیم که براتون حکم پلتفرم داره کی اومد ذره ای از سودشو هزینه تبلیغات کنه.
منطقی جواب بدید نیاید دوباره جدول بزارید و بگید اپیک چت نداره.
-------------
استیم یه فروشگاه هست نه پلتفرم

نکته :
دو ستانی که میگن والو این و والو اون.و با سونی و ماکرو استیم رو مقایسه میکنن و اونو پلتفرم میدونن
یه پلتفرم وظایفی داره.وظیفش تبلیغه
سونی و ماکرو هر ماه برنامه معرفی دارند
هر دو نمایشگاه میزارن.
استیم کی اینکار رو کرد
نمایشگاه pc gaming با کمک amd و pcgamer شکل گرفت
استیم که براتون حکم پلتفرم داره کی اومد ذره ای از سودشو هزینه تبلیغات کنه.
منطقی جواب بدید نیاید دوباره جدول بزارید و بگید اپیک چت نداره.
-------------
استیم یه فروشگاه هست نه پلتفرم
استیم رو به خاطر بزرگیش یه پلتفرم معرفی میکنن
و درباره نمایشگاه و تبلیغ هم باید خدمتتون عرض کنم که سرویس استیم کاملا رایگان هستش
سونی و مایکرو هم برای سود خودشون تبلیغ میکنن و نمایشگاه میزارن نه اینکه تعهدی داشته باشن

استیم رو به خاطر بزرگیش یه پلتفرم معرفی میکنن
و درباره نمایشگاه و تبلیغ هم باید خدمتتون عرض کنم که سرویس استیم کاملا رایگان هستش
سونی و مایکرو هم برای سود خودشون تبلیغ میکنن و نمایشگاه میزارن نه اینکه تعهدی داشته باشن
یا پلتفرم هست یا نیست؟
من نمایشگاه خودرو داشته باشم 1000 تا ماشین توش باشه ،میشه کارخونه.
اگر پلتفرم نیست پس چرا سود پلتفرمی میگیره و میگید مثل سونی و مایکرو حقشه
اگه پلتفرم هست پس چرا وظایف یه پلتفرم رو انجام نمیده.استیم سرویس رایگان برای کاربره. نه برای ناشر.
از اون لحاظ اپیک هم رایگانه.یوپلی هم همینطور ،اورجین هم همینطور و استور ویندوز و ...
بعد میشینید میگید چرا یوبی برا خودش فروشگاه میزنه، این برا خودش ، اون برا خودش.
همین کاهش ،ممکنه بازم باعث یکدستگی و کاهش چند دستگی فروشگاهها بشه

آخرین ویرایش:
من نمیدونم یکسری جوری فتوا میدن و پشت حرفهای اپیک میگیرن و میگن اپیک درست میگه و باید 12% سود گرفت و استیم داره خیلی اضافه میگیره که انگاری با یک تیم اقتصادی خبره چند ماهه نشستن، آمار و نمودار درآوردن و به این نتایج رسیدن!

عزیزم شما ازکجا میدونی اون مدل اقتصادی که اپیک برای خودش در نظر گرفته میتونه برای هر شرکت دیگه ای هم جواب بده.
اگه اینطور هست اصلا بحث برعکس میکنیم چرا اپیک 12% میگیره چرا مثل Itch.io کار نمیکنه و تا مرز رایگان شدن هم پیش نمیره؟
اینجا درسته که Itch بیاد بگه آقا اپیک داره زیاد میگیره من دارم خیلی کمتر میگیرم و... یک نقشه راه هم بده که من در آینده همچین امکاناتی خواهم داشت، پس هرچی من میگم درسته!!

شرکتهای دیگه دارن کارشو میکنن، مثل GOG که سالهاست داره آروم و پیوسته پیش میره، چرا هیچوقت نیومده همچین بازیهائی در بیاره؟
اپیک دیر اومده زودم میخواد بره.

به نظرم در این مرحله استیم دوستان دارن سر قضیه 12% و 30% کاملا مغلطه میکنند! مخصوصا اونجایی که میگن خب نفع ش برای ما مخاطبین چیه؟

در یک مقاله ای کوتاکو امد وضعیت درامدزایی بازیها به واسطه فروش فیزیکی و دیجیتالی رو مقایسه کرد که برای فروش فیزیکی صاحب پلتفرم 30% شو برمیداره، فروشگاه های واسطه مثل گیم استوپ و غیره چند درصدی سهم برمیدارند، ناشر یک سهمی برمیداره و هزینه حمل و نقل و باکس و ... هم هست ولی خب در مقیاس دیجیتالی یک بازیساز مستقل فقط باید 30% پلتفرم هولدر رو بده.

همین الان هم تو تک تک گزارش های مالی یوبیسافت و EA و اکتیویژن و ... یک بخش مجزا به درصد فروش دیجیتالی اشاره میکنه (که الان با اطمینان میشه گفت رسیده 40%). برای مثال اکیتیویژن اعلام کرد BO4 روی پی سی رکورد افتتاحیه سری رو با بتل دات نت شکونده! و خیلی سوداور بوده و از این صحبت ها

اگر این این درصد نهایی که به استدیو سازنده اهمیت نداره پس چرا اینقدر سرش بحث هست؟ چرا اینقدر بازیسازها اعتراض دارند؟ چرا ناشرین از فروش بازیهاشون به شکل دیجیتالی بیشتر از فروش فیزیکی استقبال میکنند؟ و کلی سوال دیگه

وقتی بحث افزایش هزینه ساخت بازیها مطرحه چرا نباید از بدست اوردن درامد بیشتر بازیساز ها استقبال نکنیم؟! ما که به عنوان کاربر داریم همون 60 دلار رو به عنوان قیمت پایه میدیم ولی خب چرا نباید دوست داشته باشیم که سازنده اصلی اثر درامد بیشتری کسب کنه تا این روند به شکل سالم ادامه پیدا کنه؟

یا پلتفرم هست یا نیست؟
من نمایشگاه خودرو داشته باشم 1000 تا ماشین توش باشه ،میشه کارخونه.
اگر پلتفرم نیست پس چرا سود پلتفرمی میگیره و میگید مثل سونی و مایکرو حقشه
اگه پلتفرم هست پس چرا وظایف یه پلتفرم رو انجام نمیده.استیم سرویس رایگان برای کاربره. نه برای ناشر.
از اون لحاظ اپیک هم رایگانه.یوپلی هم همینطور ،اورجین هم همینطور و استور ویندوز و ...
بعد میشینید میگید چرا یوبی برا خودش فروشگاه میزنه، این برا خودش ، اون برا خودش.
همین کاهش ،ممکنه بازم باعث یکدستگی و کاهش چند دستگی فروشگاهها بشه
یه بار دیگه میگم
استیم رو دارن به خاطر بزرگیش میگن یه پلتفرمه(دارن تشبیه میکنن به یه پلتفرم به خاطر امکانات و کاربراش)
استیم هیچ تعهدی برای تبلیغ و نمایش بازیها توی یه نمایشگاه نداره درست مثل سونی و مایکروسافت(نمیدونم این توهم از کجا اومده که استیم یا هر شرکت دیگه ای باید نمایشگاه برگزار کنن!!!!!!)
سونی و مایکروسافت هم دارن واسه خاطر خودشون کنفرانس میزارن و تعهدی ندارن براش و اگه خواستن میتونن بیخیالش بشن
و نخیر شما هم با داشتن هزارتا ماشین نمیگن کارخونه دار شدی اما تشبیه میکنن بزرگی نمایشگاه تون رو به کارخونه
هیچ کس هم توی سر فروشگاه های بقیه نزده
کی به GOG اعتراض کرده؟کی به Origin اعتراض کرده؟کی به Uplay اعتراض کرده؟

و در اخر هم ازتون به نمایندگی باقی دوستان درخواست و التماس میکنم که کمی از این امار درامد استیم و میزان هزینه های ماهانه اون رو با ما به اشتراک بزارید تا ما هم مثل تیم خبره اقتصادی شما از دزدی های این دژخیم های پست فطرت توی استیم اگاه بشیم
لطفا مارو هم کمی روشن کنید از این هزینه ها که میگید استیم داره به خاطرشون زیاد میگیره

اقتصاد همینه ،تو باید رقیبتو بکشی پایین تا بری بالا
Nani ؟ :D اون اقتصادی که توش رقیب رو میکشن پایین واسه کارتلهای مواده.
استیم هم انحصاری بکنه. بدیش چیه
بدیش اینکه فاتحه خونده میشه به پرستیژ کمپانی. گیمی که هیچ نقشی در تولیدش نداشته باشی رو با پول بیاری روی لانچرت اسمش انحصاری کردن نیست، گروگان گیریه.
واسه نمونه CDPR با اینکه بهترین استور رو داره و عملاً از استیم بهتر هست و کلی هم کاربر داره; هیچ کدوم از گیم های خودش رو انحصاری نکرده واسه GOG.

آخرین ویرایش:
وقتی بحث افزایش هزینه ساخت بازیها مطرحه چرا نباید از بدست اوردن درامد بیشتر بازیساز ها استقبال نکنیم؟! ما که به عنوان کاربر داریم همون 60 دلار رو به عنوان قیمت پایه میدیم ولی خب چرا نباید دوست داشته باشیم که سازنده اصلی اثر درامد بیشتری کسب کنه تا این روند به شکل سالم ادامه پیدا کنه؟
1-این مورد یک بار هم گفته شده، ارزش راحتی و درآمد سازنده در درجه دوم اهمیت قرار داره. هدف من سازنده این هست که با بازیم کسب درآمد کنم، اما هدف مشتری این نیست که من احساس راحتی داشته باشم و بهم پول بده. در صورت ارائه تجربه خوب توسط سازنده ازش حمایت میشه، در غیر این صورت حمایت نمیشه. وقتی یه سرویس و یا سازنده ای داره میگه که شما به عنوان کسایی که به من پول میدین باید عذاب بکشین و عوضش من پول بیشتری میگیرم، کاربر تمامی حق هارو داره که ناراحت بشه.
درواقع از دیدگاه یوزری حمایت از اپیک به هیچ وجه منطقی نیست. دقیقا اینه که من بهتون میگم شما هیچ نظری ندارین و باید برای جیب من یه تجربه بدتر داشته باشین، شما هم میگین چشم و باید ازم حمایت کنین. :دی
2-حتی اگر مورد اول رو در نظر نگیریم، بازم درآمد اضافه ای وجود نداره. فروش بازی ها رو استیم چندین برابر اپیک استور هست، افتخار اپیک این هست که تو یه هفته فلان بازی 250 هزار نسخه فروخته، بازی های نسبتا موفق تو 10 ساعت به اون عدد میرسن. افرادی از این قضایا سود میبرن و پولشون بیشتر میشه که نه برای من و شما و نه برای صنعت اهمیت چندانی ندارن. افزایش درآمد رندی پیچفورد و مدیر مالی 2K چیز خیلی مثبتی نیست واقعا. وگرنه قریب در تمامی مواقع پاداش های اضافه بر سازمان به خود سازندگان بازی بر اساس نسخه های فروخته شده هست (اگر پاداشی وجود داشته باشه).

در مورد هزینه های استیم هم فکر کنم به قدر کافی توضیح داده شده که در حال حاضر ارائه عملیات و امکانات در سطح استیم با 12% ممکن نیست (شاید با 20% باشه). اگر شما هیچ امکاناتی نمیخواهین و فقط به دنبال یه دکمه دانلود برا بازیتون هستین، بحث فرق میکنه و دارای تفاوت های اساسی در دیدگاه هستیم. من شخصا حاضر نیستم 60$ بدم برای بازی که یه وقت اینترنتم قطع شد نمیتونم بازیش کنم و به نصف جهان هم سرویس نمیده.
البته ظاهرا شما رو PC فعالیت گیمی ندارین، نمیدونم بدون تجربه هیچ کامل هر 2 طرف چطور به این نتیجه رسیدین که کدوم برا صنعت بهتر هست و کدوم نیست. اما به طور کلی چیزی که برا صنعت بد هست تلاش برای ایجاد بازار کدر و مبتنی بر مونوپولی و پس زدن تجارت های کوچک هست که توش مشتری ها مجبورن هرچیزی که بهشون داده شد رو قبول کنن، نه پلتفرمی که سعی داره مشتری (اصلی ترین بخش هر صنعت) رو پروموت کنه و باعث ارتباط نزدیک سازندگان و اون ها بشه.
===============
جالبه که مخالفان استیم طرفداران مایکروسافت هستن، خود مایکروسافت طرف استیمه آقا شما بیخیال شین. :دی

من نمیدونم یکسری جوری فتوا میدن و پشت حرفهای اپیک میگیرن و میگن اپیک درست میگه و باید 12% سود گرفت و استیم داره خیلی اضافه میگیره که انگاری با یک تیم اقتصادی خبره چند ماهه نشستن، آمار و نمودار درآوردن و به این نتایج رسیدن!

عزیزم شما ازکجا میدونی اون مدل اقتصادی که اپیک برای خودش در نظر گرفته میتونه برای هر شرکت دیگه ای هم جواب بده.
اگه اینطور هست اصلا بحث برعکس میکنیم چرا اپیک 12% میگیره چرا مثل Itch.io کار نمیکنه و تا مرز رایگان شدن هم پیش نمیره؟
اینجا درسته که Itch بیاد بگه آقا اپیک داره زیاد میگیره من دارم خیلی کمتر میگیرم و... یک نقشه راه هم بده که من در آینده همچین امکاناتی خواهم داشت، پس هرچی من میگم درسته!!

شرکتهای دیگه دارن کارشو میکنن، مثل GOG که سالهاست داره آروم و پیوسته پیش میره، چرا هیچوقت نیومده همچین بازیهائی در بیاره؟
اپیک دیر اومده زودم میخواد بره.
یه بار دیگه میگم
استیم رو دارن به خاطر بزرگیش میگن یه پلتفرمه(دارن تشبیه میکنن به یه پلتفرم به خاطر امکانات و کاربراش)
استیم هیچ تعهدی برای تبلیغ و نمایش بازیها توی یه نمایشگاه نداره درست مثل سونی و مایکروسافت(نمیدونم این توهم از کجا اومده که استیم یا هر شرکت دیگه ای باید نمایشگاه برگزار کنن!!!!!!)
سونی و مایکروسافت هم دارن واسه خاطر خودشون کنفرانس میزارن و تعهدی ندارن براش و اگه خواستن میتونن بیخیالش بشن
و نخیر شما هم با داشتن هزارتا ماشین نمیگن کارخونه دار شدی اما تشبیه میکنن بزرگی نمایشگاه تون رو به کارخونه
هیچ کس هم توی سر فروشگاه های بقیه نزده
کی به GOG اعتراض کرده؟کی به Origin اعتراض کرده؟کی به Uplay اعتراض کرده؟

و در اخر هم ازتون به نمایندگی باقی دوستان درخواست و التماس میکنم که کمی از این امار درامد استیم و میزان هزینه های ماهانه اون رو با ما به اشتراک بزارید تا ما هم مثل تیم خبره اقتصادی شما از دزدی های این دژخیم های پست فطرت توی استیم اگاه بشیم
لطفا مارو هم کمی روشن کنید از این هزینه ها که میگید استیم داره به خاطرشون زیاد میگیره
Nani ؟ :D اون اقتصادی که توش رقیب رو میکشن پایین واسه کارتلهای مواده.

بدیش اینکه فاتحه خونده میشه به پرستیژ کمپانی. گیمی که هیچ نقشی در تولیدش نداشته باشی رو با پول بیاری روی لانچرت اسمش انحصاری کردن نیست، گروگان گیریه.
واسه نمونه CDPR با اینکه بهترین استور رو داره و عملاً از استیم بهتر هست و کلی هم کاربر داره; هیچ کدوم از گیم های خودش رو انحصاری نکرده واسه GOG.
نیازی به تیم خبره نداره
پست قبلی نمیدونم کجا بود
یه مثال زدم از تفاوت کمیسیون استیم قبل و بعد از اپیک .
که استیم در صورتی که از فروش 50 میلیونی عبور کنند بجای 30 درصد 20 درصد میگیره.
خیلی ساده ،یه نگاه کن از 5 میلیون دلار گذر کرد.پس قبلا هم میتونسته از این رقم بگذره ولی چون قبلا رقیبی نبود نمیگذشت.
هنوزم میتونه کمیسیون رو بیاره پایین .خیلی پایین.
شما تیم اقتصادی نمیخواین فقط سرتون رو از زیر برف بیارین بیرون
منظور منو نگرفتی. اگه سونی و مایکرو 30 میگیرن .چون در کنارش کلی کار جانبی هم میکنن کنفرانس برگزار میکنن که سود دو جانبه هم برا خودشون و هم برا بازیساز داره
تبلیغ براش میکنن و ...
استیم کدوم یک از این کارها رو میکنه.منظور من اینه.
استیم پلتفرم نیست و یه استوره.چرا از سود پلتفرمیش حمایت میکنید.
استیمم بیاد بره اینا رو انحصاری از پلتفرمهای دیگه بگیره بیاره.
اگه ممیشده این چهار تا رو قبلا بیاره فچرا استیم نیاورد.
اگه هم نمیشده پس اپیک مفیده که باعث شده 4 تا عنوانی که قبل از اپیک نمیومدن حالا اومدن.
https://www.pcgamer.com/anno-1800-is-the-fastest-selling-game-in-the-20-year-old-series
صحبت از فروش 4 برابری نسبت به 2205 هست ،کاری ندارم راسته یا دروغ.
ولی یوبی ،سونی ،2k یا دیپ سلیور شرکتهایی نیستند که بدون دو ، دو تا یکدفعه مسیرشون رو عوض کنن.

خیلی دوست دارم بیبنم این نخبه های اقتصادی وطنی که نارنجک به کمر بستن و برای حفظ ارمان های ناشر ها و اپیک میخوان جونشونو فدا کنن تا حالا خرید از استور اپیک داشتن؟! حمایت از ناشر و اپیک انجام دادن یا فقط لب دهن هستن! حداقل اکثر افرادی که اینجا به استیم بوی بودن تشبیه میشن چند بازی از استیم دارن و تو این چرخه هستن.

در گیر و دار بحث ۳۰ درصد و ۱۲ درصد، اپیک استودیو سازنده راکت لیگ رو خرید :D
و بازی قراره تا چند ماه دیگه فروشش رو استیم متوقف شه.
فقط همین مونده بود که بازی 4 سال پیش که موفقیتشو مدیون استیمه هم انحصاری بشه. مرحبا واقعا.

فقط همین مونده بود که بازی 4 سال پیش که موفقیتشو مدیون استیمه هم انحصاری بشه. مرحبا واقعا.
دیگه اینو نمیشه انصافا گیر داد استدیوی رو کامل خریده و دوست داره رو استور خودش بفروشه :دی

This is good for you, you just don't know it.
=====
من جای ولو بودم کراس پلی رو با اپیک میبستم و بعدش فقط تماشا میکردم. :D در تاریخ استور های فروش بازی چنین چیز ناعادلانه ای ندیدم من، جدی باید به اپیک تبریک گفت، همه پل هارو داره میسوزونه.

https://www.pcgamer.com/anno-1800-is-the-fastest-selling-game-in-the-20-year-old-series
صحبت از فروش 4 برابری نسبت به 2205 هست ،کاری ندارم راسته یا دروغ.
ولی یوبی ،سونی ،2k یا دیپ سلیور شرکتهایی نیستند که بدون دو ، دو تا یکدفعه مسیرشون رو عوض کنن.
فکر کنم دو باری به آمار فروش Anno 1800 اشاره کردین، یه نگاه به این لینک هم بندازین:
Anno 1800 · AppID: 916440

بازی فقط برای PC منتشر شده و یوبی هم توی آمارش هیچ تفکیکی نداده! گفتن فروش هفته اول چهار برابر 2205 بوده! هفته اول (در واقع تنها پیش خرید) روی استیم از مرز 500 هزار نسخه گذشته! چرا آمار میزان فروش روی اپیک نیست؟! شاید زمانی که بازی داره خرماشو پخش می‌کنه می‌خوان بگن دیدین بازی توی این N سال بیشترین فروش رو توی اپیک داشته و از استیم پیشی گرفته!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or