چی درای میگی اصن؟؟؟؟ اینقدر ملت ایران ملت ایران نکن. فکر کردی مثلا همه تو بازیسنتر مغزشون کار نمیکنه تو یک نفر فقط قدرت تجزیه و تحلیل داری؟؟؟ حالا خوبه 90 درصد حرف هایی که میزنی رسما ترجمه این حرف های گیمرهای Reactionary توی Reddit و Twitter بعد اومدی اینجا تز میدی ما گول میخوریم شما باهوشی گول نمیخوری؟؟؟
قسمت اول حرفت که لول. اینقدر تز ردیت و توییتر و کامنت های یوتیوبی نده اینجا چون اگر اونا بد هستن، تو بهشون سر نمیزدی. پس سر میزنی که همچین چیزهایی رو میگی
اونا بر خلاف تو دروغ های ملت رو خوب نشون میدن. کاری که تو و امثالت عادت کردین نادیده بگیرین.
شما تو هر پستی داری حرف دهن من میزاری و چیزایی میگی که من اصلا نگفتم. گور بابای اپیک. اتفاقا من از این کمپانی بدمم میاد مخصوصا بخاطر این قضایای اخیر که نشون میداد از کارکناشون 100 ساعت در هفته کار میکشن و بدبختا میرفتن تو دسشویی از بدبختیشون در طول روز توی کمپانی گریه میکردن رییسشون نشنوه. فکر کردی الان استیم بازار PC دستشه برای من فرقی میکنه یا به من چیزی میرسه که بخوام ناراحت باشم یا بخندم؟؟؟؟؟ کجای پستام حتی یکبارم از بازیسازیم حرف زدم که شما تو هر پستت تکرارش میکنی؟؟؟؟ اتفاقا این نشون میده شما داری از یه جای دیگه میسوزی اومدی داری توی این بحث سر ما خالی میکنی.
خب اینا رو که خودم همون اوایل لینک دادم و شما بعد از چند روز تازه دیدیش. من از چیزی نمیسوزم چون نه بچه هستم و نه دلیلی داره بسوزم. شما از 30% استیم فشار اومده بهت. Deal with it.
توی سال 2013 (احتمالا الان بیشتر) آمار نشون میداد که 75درصد بازار PC دست Steam.که این نشون دهنده این که مارکت بازی روی PC، یک مارکت Monopolistic، چون یک شرکتی مثل Valve بیشتر از 50درصد بازار دستشه و میتونه هر قیمتی که بخواد بزاره (30درصد) و بازیسازا رسما هیچکاری نمیتونن بکنن جز قبول کردن شرایط یا اینکه 75درصد بازار رو از دست میدن (معدود کمپانیهایی مثل EA و Ubisoft و Microsoft میرن استور خودشونو میزنن چون پولشو دارن ولی بازم میبینیم همین کمپانیها مثل Micro و Ubi باز دارن بازیهاشونو رو استیم میفروشن)
قسمت دوم هم باز زدی به در و دیوار و توضیح ندادی مونوپولی چیه. چون بیش 50% بازار دستشه، پس میشه مونوپولی
مثلا الان سامسونگ و اپل مونوپولی راه انداختن توی بازار موبایل.
اتفاقا یه فرق خیلی بزرگی بین استیم و ویندوز استور و یوپلی هست که خب انتظار ندارم شما درک کنی که چرا علیرغم اینکه اون دوتا خودشون از پولدارترین و گنده ترین شرکت های بازیسازی هستن، نمیتونن استور خودشون رو سر و سامون بدن.
بعد شما اومدی Battle.net، Origin و Uplay مقایسه میکنی با استیم؟؟؟
استورهایی که کلا قصد رقابت ندارن با استیم و فقط بازی های انحصاری خودشونو میفروشن؟؟؟ همین نکته باید بهت نشون بده که چرا یک کمپانی مثل EA میاد اینقدر هزینه میکنه تیم استخدام میکنه هزینه زیرساخت و .. میده که استور خودشو بزنه ولی 30درصد نده به استیم. شما فکر میکنی EA اسکل پول دور بریزه دهن خودشونو سرویس کنن کلی هم فوش بخورن بخاطر استور داغونشون ولی 30 درصد نده؟؟؟ به این خاطر که 30درصد بیش از حد زیاده EA و Activision مطمئنا نمیرفتن سمت استور خودشون اگه deal بهتری میگرفتن. اینقدر GOG هم نکنید که همین چند هفته پیش بود خبرش اومدکه کلی آدم اخراج کردن به خاطر وضعیت مالی خراب
GOG lays off 'around a dozen' employees amid report of financial struggles
قسمت بولد شده قرمز:
Ubisoft now selling third-party games on Uplay Shop and its own games on EA's Origin
EA دقیقا نه هزینه زیر ساخت داده، نه دهن خودش رو سرویس کرده و کلی هم به خاطر استور داغونش فحش هم خورده و میخوره. زیاد بودن 30% رو هم با آوردن کلمه EA و Activision در کنارش شبیه جک نکن لطفا. لازم به ذکره بازی های Activision همگی رو استیم هستن (جدیدترین بازی که منتشر کردن، Sekiro بوده) و فقط یه دونه Black Ops 4 بوده که اونم به خاطر تغییر رویه بازی و همیشه آنلاین بودن روی Battle.net منتشر کردن تا راحت تر بتونن به آپدیت ها رسیدگی کنن و نیاز به هماهنگی با استیم نباشه.
اون لینکی رو هم که دادی حداقل میخوندی که خب بازم من انتظار این کارو ازت ندارم:
In contrast to that rosy framing, the former employee said that GOG is "dangerously close to being in the red," and suggested that the trend toward a greater revenue share for developers—the
Epic Game Store offers 88 percent of revenues to developers, compared to
the 70 percent offered by GOG and Steam—will soon put pressure on GOG's bottom line, or already has.
اینکه اپیک ریده به بازار و داره کسب و کارهای کوچک و کوچک تر رو به گه میکشه، یه چیز واضح و مبرهن هست که شما فاقد درک این موضوعی.
شما باز مثل تاپیک قبل داری مثال سونی و مایکروسافت و میزنی. اونجا هم توضیح دادم. من که هیچ کلی بازیسازا توی توییتر هم صدبار توضیح دادن. خود سویینی هم توضیح داده که چرا سونی و مایکرو قابل مقایسه نیستن با استیم میتونی بری پست تاپیک قبل و بخونی نمیام اینجا دوباره توضیح بدم.
و البته منم البته توضیح دادم که آسمون آبیه ولی شما قبول نکردی. و صد البته کاوه هم توضیح داد و بازم شما زدی به کوچه علی چپ.
من هیچ وقت نگفتم اپیک قرار بازار PC رو خوب کنه. ولی شما نمیخوای قبولش کنی هی تکرارش میکنی. رقابت بازار PC رو بهتر میکنه. حالا چه اپیک باشه چه مایکرو چه دیسکورد چه سونی هرکی. اینقدرم کلیف رو وسط نکش. اصلا این بشر تو اپیک کار نمیکنه. چون یکی که تو اپیک کار میکرده 10 سال پیش یه چیزی گفته الان کل اپیک بده؟؟؟ اوه اپیک چند سال پیش بازی انحصاری میداده Xbox غلط میکنه بازی بده برای PC یا PS لول واقعا منطق جالبی دارید.
چرا اتفاقا گفتی
:
جالبه آدم هایی مثل شما رسما اومدید دارید از یک کمپانی که چندین ساله رسما داره از بازیسازا دزدی میکنه جلوی یک رقیب که میتونه باعث بهتر شدن بازار PC بشه و رقابت ایجاد کنه که در آخر سودش به گیمر میرسه دفاع میکنید بعد همه رو هم فن بوی صدا میکنید.
ولی طبق معمول حافظه-ت ضعیفه و یادت میره چی میگی و چی میشنوی. یا نکنه اینجا منظورت از یه رقیب، بقالی ماشاالله سر کوچه بوده؟
وقتی بازیساز درامد بیشتری داشته باشه توی یک پلتفرم، محصول بهتری هم برای اون پلتفرم میده. اگه بازیسازا پول بیشتری دربیارن رو PC شما پورت بهتر میبینی یا یک کمپانی مثل راکستار نمیاد بازی رو 1 سال تاخییر بده برای PC. مشکل ما همینه فقط یک جانبه فکر میکنیم. اوه به من چی میرسه از اپیک بازی بخرم؟؟ به من چه که اینا 88درصد میگیرن؟؟ به توچه؟؟ فردا که بازی با پورت آشغال رو PC اومد نیا اینجا گریه کن بگو چرا بازی فریم بالا 30 نمیاد.
انتظار نداشتم جک سالت رو دوباره تعریف کنی که با موفقیت اینکارو کردی
دوستان دقت کنید که اگر بازی سازها پول بیشتری در بیارن ==> پورت پی سی بهتر
یعنی تا بازی ساز کلا از عمد و از روی خارش میاد پورت پی سی رو خراب درست میکنه تا نشون بده که ملت پی سی گیمر بازیش رو نمیخرن و استیم هم اون وسط زیاد بر میداره
یعنی مثلا NieR و DS1 و ... پول کمی در آوردن که پورتشون اینطوری خراب بود و هیچوقت براشون پچ ندادن
یعنی راکستار میدونه فروش 10 میلیون نسخه از GTAV روی پی سی کمه و به خاطر همین بازیاشو بعد از یه سال میده تا اینکه نسخه کنسولی خوب فروشش رو بکنه و بعد ته دیگش رو بده رو پی سی
یعنی سازنده اول میفروشه تا ببینه پی سی گیمرا چیکاره هستن و بعد بازی رو بر اساس فروش عرضه میکنه
جالبه که ما Crybaby خطاب میشیم. منم دارم 100 جانبه از استیم دفاع میکنم کسی به DADDY GABE بد بگه میریزم سرش؟؟؟ رسما دارید جلوی چیزی که میتونه باعث پیشرفت صنعت بشه (دوباره تکرار میکنم که شما نیای بگی من فن اپیکم گور بابای اپیک منظورم رقابت) بعد به ما میگید Crybaby؟؟ شما هایید که حاظر نیستید پیشرفت یک استور دیگه رو بیبنید بعد ما Crybabyام؟؟ یادمه پستهاتو میخوندم در مورد اینکه اپیک جاسوسی میکرده از استیم چون اپیک صاحب Steamspy.com رو استخدام کرده بود و ... بیخیال حاجی برو اینارو به کسی بگو که آدمایی مثل تو رو نشناسه رسما تمام حرفات کپی پیست هیچی از خودت نداری.
اینکه Crybaby هستین رو شکی توش نیست و نیازی نیست به ما ثابت کنین که نیستین چون ما خودمون میدونیم که هستین. راستی دقت کردی ما مشکلی با بقیه استورها و پیشرفتشون نداریم؟ چیه زورت گرفته گندهای اپیک روز به روز بیشتر و بیشتر میشه و بوی گنشون فضای مجازی رو گرفته و فکر میکنی توهم توطئه از جانب ما هست؟
برو 4تا مطلب بخورن، برو 4تا تاپیک آمار و ارقام دنبال کن، برو یه خورده دنیا رو ببین چه خبره، برو 4تا آدم ببین تا حرفات اینقدر نپخته و خنده دار نباشن.
پ.ن: بقیه سوالات رو اسکیپ کردی دوباره و بنابراین من اینقدر میپرسم تا یا درست و حسابی جواب بدی و یا خیلی راحت بگی نمیدونم و یه چیزی پروندم:
مونوپولی رو توضیح بده.
دزدی کردن ولو رو توضیح بده.
بهتر شده بازار توسط اپیک رو توضیح بده.
بازار خراب و داغون پی سی رو توضیح بده.
نفعی که گیمرا از اپیک میبرن رو هم توضیح بده.