شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
فعلا که که تویاما ثابت کرده تو ساخت بازی های فانتزی استعداد و پتانسیل بیشتری داره.. سایلنت هیل هم بدن کوجیما بسازه... حداقل هم تیم بزرگتری داره، هم به واسطه اسمش، موفقیت بازی بیشتر میشه
?Really
خالق دو آی پی از بزرگترین survival horror تاریخ استعدادبیشتری تو بازی فانتزی داره؟
بنا بر چه معیاری این حرف میزنی فکر میکنم صرفا بخاطر علایق و سلیقه خودت این میگی
نمیدونم چقدر با silent hill 1 آشنا هستی ولی از هر زاویه بخوای به silent hill نگاه کنی (متا و فروش) یه سر و گردن بالاتر از آخرین عنوان تویاما gravity rush قرار میگیره حالا اینکه بارها silent hill تو لیست بهترین‌بازی های پلی استیشن بوده و در نوع خودش انقلابی بود کاری ندارم.
آخرین نسخه siren هم از لحاظ امتیازات نزدیک به gravity rush هست و gravity rush صرفا از لحاظ فروش و سبک بازی مخاطب های بیشتری نسبت به siren داره اینکه تویاما رفت سراغ سبک action adventure باخلق دنیاهای فانتزی دلیل بر این‌نمیشه که بخواد دیگه فقط دنیاهای رنگین بسازه و سبک survival horror رو فراموش کنه و به راحتی ip که خلق کرده رو به کوجیما بسپاره و دیگه بازی ترسناک نسازه هر چند که منکر خلاقیت و استعدادش تو خلق دنیاهای فانتزی نمیشم.
طبق همین شایعات جدید dusk golem تویاما قصد داشته دوباره یه بازی ترسناک بسازه سونی هم با این قضیه اوکی بوده اما چون فروش سری siren یک دستاورد مالی محسوب نمیشد صرفا با ساخت یه ip جدیدتر یا ادامه سری siren بودجه کمتری در اختیار تیم تویاما قرار میگرفت فعلا که طبق شایعات کونامی با silent hill که ip بسیار پرفروش تر و شناخته تر شده نسبت به عناوین قبلی هستن از راه میرسه و بقیه ماجرا ...
To my understanding, the situation is a bit of a unique one. Toyama has good standing in the company because he's polite, professional, talented, and can do a lot with meager budgets. That said, neither the Siren or Gravity Rush games set the world on fire, they did make back money but neither were smash-out hits. Toyama wants to do another horror game, and Sony is completely fine with that, but if it was a new Siren game or a new IP, the actual budget would have to be on the slimmer side due to past performance indicating while both will do fine, neither would probably break out of a niche.
Rumor: Sony rebooting Silent Hill series. Update: new details further hint at this [Check Threadmarks]

داستان خیلی از بازیا هنوز درموردشون بحث میشه مثلا FF VIII یا Legacy of Kain و...
ولی اینا تمام بین طرفدارهای قدیمی بحث میشه، گیمر این نسل نمیدونه اینا چین:D
بخوبی تاپیک سایلنت هیل گیم کامیونتی و تحلیل های مهدی حاج اسماعیلی رو یادمه یا پرونده SH4 روی صفحه اصلی سایت تو قدیم. واقعا این سری بار داستانی بالایی داشت، اینو رد نمیکنم. ولی حرف ماکان هم کاملا صحیح هست. در حال حاضر یک نسله که همون اسپین آفهایی که میانگین نقداشون 6 - 7 میشدن هم از این سری منتشر نشدن. وضع کونامی هم که مشخصه. نمادهای این صنعت دستشه و یه بازی مثل کنترا رو عین خروس قندی میده هر استدیویی بسازه و متای 50 بگیره.
اگه یکم فن بازی رو کنار بذاریم میبینیم اصل برگشتن این سریه. امیدوارم اگه سونی به چنگش اورد برای PC هم بیاد (که احتمالا میاد) اینطوری فروششم بالا میره.
به قول آریا فعلا همه چیز در حد شایعه هست و برای اینقدر گارد گرفتن خیلی زوده
مثل دوستان من‌هم‌آرزوم‌این سری احیا بشه و بتونه به روزهای اوج خودش برگرده.
در مورد اسپین آف ها همشون هم ۶ یا ۷ نبودن نسخه shattered memories و origins متای سبز ۷۸ و ۷۹ دارن.
اسپین آف ها نسخه ها داغونی نبودن اینطور که دوستان مورد لطف خودشون‌قرار دادن حتی نسخه downpour هم با متای ۶۴ پازل های جذاب و اکسپلورینگ خوبی داشت اما از مشکلات شدید تکنیکال گرافیکی و سیستم کمبات ضعیفی رنج میبرد.
در کل چهار نسخه اول ازلحاظ سطح داستانی و اتمسفر اونقدر در لول بالا بودن که اسپین آف ها حتی نمیتونستن بهش نزدیک بشن چه برسه در مقام مقایسه قرار بگیرن تا جایی که نسخه اول جز بهترین بازی های ps1 و نسخه دوم از نظر سایت ها بارها در زمره
best video games story and survival horror های تاریخ بازی ها انتخاب شده.

پ.ن 2: اینکه "من از همتون فن ترم و هیچکدومتون بیشتر از من نیستین" هم نایس ترای. ترجمه کردن داستان یه بازی آدم رو در زمره فن های یه بازی قرار نمیده. اینجا توی بازیسنتر @Silent Dream اومد کتاب بزرگ سایلنت هیل با اون حجم وحشتناک مطالب رو ترجمه کرد و 1 سال وقت روش گذاشت و هیچکس توی سایت متوجه این قضیه نشد و یه بار هم نیومد بگه من فلانم و بهمانم. اینقدر مطلب از خود بازی توی تاپیک کامیونیتی بازی گذاشت که خود سازنده-ش هم کف میکرد اگر میدید از این حجم ریز شدن و پیدا کردن رفرنس ها به چیزهای مختلف. بعد به بقیه انگ فن بودن میزنن لول. خودتون فن بوی بودن رو نمودین.
اتفاقا منم میخواستم یادی کنم از @Silent Dream که جاش واقعا خالی این روزا دوستداشتم نظر امیر در مورد آینده silent hill و این شایعات بدونم.

آخرین ویرایش:
ان شاء الله هرچی خیره پیش میاد. بالاخره هر کسی هم اومد اینجا نظرش رو گفت صرفا از روی علاقه ـش به سری بوده، وگرنه خیلی IP های دیگه هستن که اگر خبر/شایعه ای ازشون مطرح بشه اینقدر بحث شکل نمیگرفت و از حوصله خیلیا هم خارج بود.

+ نمیخوام این بحث رو دوباره باز کنم. ولی یه چیزی ته دلم مونده بود که خواستم بگم. بجز این ، دیگه واقعا حرف دیگه ای ندارم که توی این تاپیک بزنم : من نه با سونی مشکل دارم و نه با سرمایه گذاریش روی این IP. تنها مشکلم انحصاری بودنش هست که اگر به صورت زمانی باشه ، و قرار باشه بعد برای یک پلتفورم دیگه هم بیاد (حالا چه PC و چه XSX) بازم مشکلی نیست. حالا باز نیاید کوت کنین بگین اگر مشکلی هم داشتی برو PS5 بگیر چون اولا به عنوان یک IP مولتی که از آخرین نسخه ـش 8 سالی میگذره و روی همه پلت ها، فن هایی بی اغراق تشنه داره نمیتونم قبول کنم. با انحصاری سازی که همیشه مخالف بودم مخصوصا برای IP های مولتی حق همه میدونم که بتونن تجربه ـش کنن. دوما دیگه خودتون بازار و قیمت های الان رو میدونین که چه وضعی هست و (از نظر من) منطقی نیست که برای تجربه یه عنوان آدم مجبور باشه سخت افزاری که حدودا 500 دلار قیمت داره رو بده + 60 دلار هم خود بازی. حتی فکر کنم خود خارجی هام با من هم نظر باشند.

در آخر انتقادی که دارم : بعضی دوستان سونی فن هم کم لطفی میکنن. حرف هاشون رو خیلی کنایه آمیز میزنن. یا شما مثلا فرض کن به یه کسی که با پلتفورم دیگه ای بازی میکنه و از این شایعه ناراحت باشه، بعد یکی بیاد با کنایه بهش بگه همینه که هست، خیلی دوست داری برو PS5 بگیر. خب اون شخص واکنشش چیه؟ غیر از اینه که کلا از اون فروم و بحث باهاشون نا امید میشه؟ ماشالا هیچکس هم بچه نیست. من فقط اینجا و توی این تاپیک رو نمیگم، کلا جو و بحث هایی که همیشه توی این فروم بوده رو میگم و الان واقعا بعضی ها شورش رو در آوردن. بعد از این همه سال فکر میکردم محیط اینجا خیلی حرفه ای تر باید شده باشه ولی الان میبینم که ... خب هنوزم میبینم و میفهمم که چرا دوست ندارم فعالیتی اینجا داشته باشم. من که اصلا دوست ندارم با این افراد بحث کنم اما کسانی که وارد بحث باهاشون میشن واقعا اعصاب فولادین دارن.

مرده یعنی تموم شده،یعنی برگشت ناپذیر،یعنی غروبی بی پایان،یعنی پایان یک عصر،یعنی شعری ناتمام،یعنی سکوتی ابدی،یعنی آغاز یک پایان،انتظاری بی پایان،یعنی حسرت چشم اندازی دس رأس ناپذیر،مرده یعنی پایان یک -فکر- یک -حرف-یک -اشتیاق-،یک روزنه برای عبور برای جاری بودن،مرده یعنی پایان نفس،پایان صدا،پایان بودن،آغاز نبودن.مرده یعنی انتها یعنی پایان همه چیز.
خوب با این احتساب سایلنت هیل حداقل تو کما بوده :D
اینم در نظر بگیرین که اینکار سونی و برگشتن بازی دست خالقان اصلیش (اگه واقعیت داشته باشه) بالاخره مارو به یه سایلنت هیل خوب و ناب میرسونه چیزی بیش از ۱۵ ساله وجود نداشه :D حالا هی ناشکری کنین...

خوب با این احتساب سایلنت هیل حداقل تو کما بوده :D
اینم در نظر بگیرین که اینکار سونی و برگشتن بازی دست خالقان اصلیش (اگه واقعیت داشته باشه) بالاخره مارو به یه سایلنت هیل خوب و ناب میرسونه چیزی بیش از ۱۵ ساله وجود نداشه :D حالا هی ناشکری کنین...

ببین رفیق من هیچ ادعایی در مورد سایلنت هیل ندارم،و حد و حدود خودمو خوب می دونم.،و کاملآ واقفم به اینکه، خیلی ها لیاقت بیشتری دارن تا در این مورد صحبت کنند.
...شما فکر کن سایلنت هیل نادیده گرفته شده.تو یه خلأ زمانی گیر کرده.تو زندگی واقعی همینطوره اون کسایی که حرفای عجیب و غریب می گن،معمولا از جامعه ترد می شن.سایلنت هیل هم هیچوقت عامه پسند نبوده و فن مخصوص خودش داشته.اگه بشه به اونا لقبی در خور داد.فن های سرگردان لقب مناسبی میشه.
برای من فرق نمی کنه رو کدوم پلتفرم عرضه بشه.(البته باید مایع افتخاری باشه برای سایلنت هیل که در پلتفرمی رها و آزاد چون pc عرضه بشه.)و جنگ های کنسولی برا من کاملاً نامفهوم،پوچ و بی معنیه.البته در جریان جبهه گیری ها و باند بازی ها که سالهاست که سال ها در بازیسنتر در جریان و ریشه دوانده هستم.متاسفانه این باند بازی‌ها سطح کیفی بازیسنترو به شدت پایین آورده.که بعضاً حرف های درست و منطقی در خاکستری که به واسطه ی این باند بازی ها شکل گرفته دفن می شن.

ان شاء الله هرچی خیره پیش میاد. بالاخره هر کسی هم اومد اینجا نظرش رو گفت صرفا از روی علاقه ـش به سری بوده، وگرنه خیلی IP های دیگه هستن که اگر خبر/شایعه ای ازشون مطرح بشه اینقدر بحث شکل نمیگرفت و از حوصله خیلیا هم خارج بود.

+ نمیخوام این بحث رو دوباره باز کنم. ولی یه چیزی ته دلم مونده بود که خواستم بگم. بجز این ، دیگه واقعا حرف دیگه ای ندارم که توی این تاپیک بزنم : من نه با سونی مشکل دارم و نه با سرمایه گذاریش روی این IP. تنها مشکلم انحصاری بودنش هست که اگر به صورت زمانی باشه ، و قرار باشه بعد برای یک پلتفورم دیگه هم بیاد (حالا چه PC و چه XSX) بازم مشکلی نیست. حالا باز نیاید کوت کنین بگین اگر مشکلی هم داشتی برو PS5 بگیر چون اولا به عنوان یک IP مولتی که از آخرین نسخه ـش 8 سالی میگذره و روی همه پلت ها، فن هایی بی اغراق تشنه داره نمیتونم قبول کنم. با انحصاری سازی که همیشه مخالف بودم مخصوصا برای IP های مولتی حق همه میدونم که بتونن تجربه ـش کنن. دوما دیگه خودتون بازار و قیمت های الان رو میدونین که چه وضعی هست و (از نظر من) منطقی نیست که برای تجربه یه عنوان آدم مجبور باشه سخت افزاری که حدودا 500 دلار قیمت داره رو بده + 60 دلار هم خود بازی. حتی فکر کنم خود خارجی هام با من هم نظر باشند.

در آخر انتقادی که دارم : بعضی دوستان سونی فن هم کم لطفی میکنن. حرف هاشون رو خیلی کنایه آمیز میزنن. یا شما مثلا فرض کن به یه کسی که با پلتفورم دیگه ای بازی میکنه و از این شایعه ناراحت باشه، بعد یکی بیاد با کنایه بهش بگه همینه که هست، خیلی دوست داری برو PS5 بگیر. خب اون شخص واکنشش چیه؟ غیر از اینه که کلا از اون فروم و بحث باهاشون نا امید میشه؟ ماشالا هیچکس هم بچه نیست. من فقط اینجا و توی این تاپیک رو نمیگم، کلا جو و بحث هایی که همیشه توی این فروم بوده رو میگم و الان واقعا بعضی ها شورش رو در آوردن. بعد از این همه سال فکر میکردم محیط اینجا خیلی حرفه ای تر باید شده باشه ولی الان میبینم که ... خب هنوزم میبینم و میفهمم که چرا دوست ندارم فعالیتی اینجا داشته باشم. من که اصلا دوست ندارم با این افراد بحث کنم اما کسانی که وارد بحث باهاشون میشن واقعا اعصاب فولادین دارن.
نگران نباش برای مارکتینگشم شده برای PC هم میاد
اتفاقا دست سونی نباشه باید دلشوره داشته باشی چون Downpour با اون داغونیش برای PC نیومد یا شترد مموریز و... تو اینمورد کارای کونامی هردمبیل تره.
بعد اگه ضد انحصاری هستی برو سراغ نینتندو بازیهای صد سال پیششم از انحصار درنمیاره:دی
سونی فن ها هم از بهترین و گل ترین بچه های اینجان، دیگه بحثیم میشه به دل نگیر:دی حرف مهم نیست مهم اینه که در عمل چی میشه، الان سیاست سونی اینه که بازیهاش رو میخواد رو PC هم تا حد ممکن بیاره. پس جای نگرانی نیست.
من که برام فرقی نداره سونی بسازه یا والو یا مایکروسافت درهرصورت یه بازیه و رو فرضا انحصاری Xbox یا PC هم باشه یه کاریش میکنم.
چهار تا بحث انقدر ناراحتی نداره، بهتره اسیر جوسازی یه عده نشیم.

فعلا که که تویاما ثابت کرده تو ساخت بازی های فانتزی استعداد و پتانسیل بیشتری داره.. سایلنت هیل هم بدن کوجیما بسازه... حداقل هم تیم بزرگتری داره، هم به واسطه اسمش، موفقیت بازی بیشتر میشه

یکی مثل منم راضی تره که دنیای های رنگ و وارنگ فانتزی های تویاما رو ببینه
فکر کنم تو کل دنیا فقط من و خودت توی این جبهه باشیم:))

حالا GR3 هم اگر نه(که فکر میکنم با دسته جدید باز بتونند جذابیت های خفنی به بازی بدن، همینطور که خودشون میگفتن وقتی میسازیم که بتونیم چیز جدیدی ارائه بدیم...) اصلا یه IP جدید...ولی بازم فنتزی و دوست داشتنی:دی

کلا فکر کنم فقط منم که با شایعه بازی ترسناک از طرف سونی یا بازی سازهایی که دوست دارم، مخالفم:))

فکر کنم تو کل دنیا فقط من و خودت توی این جبهه باشیم:))

حالا GR3 هم اگر نه(که فکر میکنم با دسته جدید باز بتونند جذابیت های خفنی به بازی بدن، همینطور که خودشون میگفتن وقتی میسازیم که بتونیم چیز جدیدی ارائه بدیم...) اصلا یه IP جدید...ولی بازم فنتزی و دوست داشتنی:D

کلا فکر کنم فقط منم که با شایعه بازی ترسناک از طرف سونی یا بازی سازهایی که دوست دارم، مخالفم:))
Me too:(

• Like
Reactions: Z-fan
تاپیکو آپ کردم که این ویدئوی گیم پلی Little Hope رو ببینید، همون فضا و اتمسفریه که من از سایلنت هیل انتظار دارم، این یک بازی خطی نسل هشتمیه، برای نسل بعدی همین جزییاتو می تونن با رفلکت ها و ویژوالهای خفن ترکیب کنن و ترس از ناشناخته ها رو فرو کنن تو حلقمون! در مقیاس بزرگ دیوونه وار میشه.

تاپیکو آپ کردم که این ویدئوی گیم پلی Little Hope رو ببینید، همون فضا و اتمسفریه که من از سایلنت هیل انتظار دارم، این یک بازی خطی نسل هشتمیه، برای نسل بعدی همین جزییاتو می تونن با رفلکت ها و ویژوالهای خفن ترکیب کنن و ترس از ناشناخته ها رو فرو کنن تو حلقمون! در مقیاس بزرگ دیوونه وار میشه.
این دقیقا نقطه مقابل چیزیه که طرفدارن سایلنت هیل ازش انتظار دارن. سایلنت هیل سبکش و فلسفه وجودیش ترس از ناشناخته هاست. برای همینم خیلی روی روانشناسی تاکید داره از حفره های ذهنی انسان استفاده میکنه و دست میزاره رو نقطه ضعفش. اشکال بزرگ موج دوم بازی که تو استودیوهای غربی ساخته شد هم همینه. اون فلسفه SH توشون نبود. این ویدئویی که گذاشتی هم همینه امیر. Jump Scare دقیقا چیزیه که تو SH نباید باشه.
البته این سبکم خوبیای خودشو داره ولی SH نیست. برای همینم من به این شایعه خیلی امید دارم چون بازی میوفته دست کسایی که دقیقا میدونن SH چی هست و چی نییست

این دقیقا نقطه مقابل چیزیه که طرفدارن سایلنت هیل ازش انتظار دارن. سایلنت هیل سبکش و فلسفه وجودیش ترس از ناشناخته هاست. برای همینم خیلی روی روانشناسی تاکید داره از حفره های ذهنی انسان استفاده میکنه و دست میزاره رو نقطه ضعفش. اشکال بزرگ موج دوم بازی که تو استودیوهای غربی ساخته شد هم همینه. اون فلسفه SH توشون نبود. این ویدئویی که گذاشتی هم همینه امیر. Jump Scare دقیقا چیزیه که تو SH نباید باشه.
البته این سبکم خوبیای خودشو داره ولی SH نیست. برای همینم من به این شایعه خیلی امید دارم چون بازی میوفته دست کسایی که دقیقا میدونن SH چی هست و چی نییست
پستمو متوجه نشدی یا نخوندی! :D گفتم که این همون فضا و اتمسفریه که من از سایلنت هیل می خوامو تاکید کردم ترس از ناشناخته ها نه گیم پلی این بازی، منظورم کاملا واضحه توضیحم دادم در مورد ویژوال ها و تکنیک ها، نمیدونم چی شد چنین برداشتی کردی:D کلا فضا و اتمسفرش خوراک سایلنت هیله، به جکوجونوراش کار ندارم.

• Like
Reactions: benjohn
پستمو متوجه نشدی یا نخوندی! :D گفتم که این همون فضا و اتمسفریه که من از سایلنت هیل می خوامو تاکید کردم ترس از ناشناخته ها نه گیم پلی این بازی، منظورم کاملا واضحه توضیحم دادم در مورد ویژوال ها و تکنیک ها، نمیدونم چی شد چنین برداشتی کردی:D کلا فضا و اتمسفرش خوراک سایلنت هیله، به جکوجونوراش کار ندارم.
نه مخالفتی با اون بخشش ندارم بیشتر خواستم این نکته رو هم اضافه کنم

• Like
Reactions: .Amirone
به نظرم اگه شرکتای ساخت کنسول مثل سونی به کار اصلی خودشون که خیلی هم توش حرفه ای هستن برسن و ساخت بازیا رو بسپارن به شرکتای تولید بازی بهتره چون وقتی شرکتی مثل سونی یا هر شرکت دیگه ای میاد توی ساخت بازی سرمایه گذاری میکنه همه فکر و ذکرش میشه فروش بیشتر کنسول و محتوای بازیها پر میشه از تبلیغات و حس انحصار گرایی که البته این مشکل کاملا طبیعی هم هست و این طور مواقع نمیشه انتظار بیشتری داشت .

اگه بازیی مثل دلاست آف آس به خوبی پیش رفت و زیاد دچار این مسئله نشد دلایل زیادی داره که یکیش پافشاری و تلاش زیاد تیم سازنده هست اما در بازیی مثل اویل هفت که باهاش برخورد این چنینی شد و سونی و کپ کام تصمیم گرفتن برای تجربه نوین در محصول جدید وی آر سرمایه گذاری مادی و معنوی کنن دیگه اون اتفاق خوب نیفتاد ! شاید خیلی از شما به این موضوع اعتقاد نداشته باشید ولی مهم اینه که رزیدنت هفت دقیقا دچار همین مشکلات ناشی از دخالت و پیشنهادات بی جا شد .

حالا فرض کنید سونی با اجازه کونامی و استفاده از بهترین متخصصان ساخت بازی بیاد و سایلنت هیل و بسازه ، چطور وقتی شرکت سونی دنبال سود تجاری خودشه و شرکت کونامی اصلی ترین بازیش و اجاره داده و تیم جدیدی ( که تعدادیشون ممکنه قدیمی باشن ) قرار بازی و بسازه که معلوم نیست چه دیدی از سایلنت هیل دارن ، میشه امیدوار بود نتیجه خوب باشه ! امیدواری خوبه ولی وقتی نشانه های درستی ازش باشه ..

کونامی به خوبی فهمیده بود این نوع بازیا نیاز شدیدی به درک درست دارن نه فقط حمایت مالی وگرنه خودش شانسش و دوباره امتحان میکرد !
معمولا ماندگارترین بازیای ساخته شده دنیا با کمترین سرمایه گذاریا ساخته میشن چون ...

• Like
Reactions: THE BEST BOY
سایلنت هیل رو نمیدونم ولی فکر کنم سونی قرارداد انحصار MGS6 رو بسته.
الان MGSV:TPP رو توی PSN داره میده ۵ دلار! مفت! تو استورهای دیگه ۲۰ تاست. حسم میگه سونی MGS رو دستش گرفته...

• Like
Reactions: Cloud Strife
من با توجه به اینکه با سیاست‌های کونامی اشناترم یه سری توضیحات بدم، سیاست های کونامی کلا عوض شده از اختلافش با کوجیما و عدم ساخت بازی‌های aaaپرخرج برای کنسول‌ها بگیر تا ساخت بازی‌های موبایلی حتی همون pes رو هم نمیخواستن برای کنسول‌ها منتشر کنن که تیم pes گفتند بودجه رو کم کن بذار بسازیم کونامی هم قبول کرد، ea یکی از بزرگترین میکروترنزکیشن های بازی دنیارو داره بنامfifa Ultimate team (درسته اسم آیدی من) این بخش بشدت لذت بخش و غیر تکراری ولی تا خرخره pay to win هست و ea امسال اعلام کرده تونسته فقط 3میلیارد دلار از این بخش درآمد در بیاره (منهای فروش بازی) خب اینها که میگی چه ربطی به کونامی داره؟ خب همینو میخوام بگم بهتون کونامی هم راه ea رو رفته و یه بخش بنامpes مای کلاب ساخته و یه اسکی ناقصی از ea رفته و چاه نفتی برای خودش ساخته (خیلی ناقص و در ابعاد خیلی کوچیکتر) به همین واسطه کونامی داره سود خیلی خوبی در میاره و بعیده دست به ساخت یک AAA پرخرج اونم آفلاین بزنه، سونی معلومه خیلی پیشنهاد خوبی به کونامی داده و اینها هم دیدن هزینه خیلی کم (یا اصلا هزینه نمیکنن) و فقط با استفاده از IP شون درآمد کسب میکنن رضایت دادن، پس سونی اینجا داره لطف میکنه به این IP و زنده میکنه و حق داره انحصاری کنه بازیو چون اگه سونی نبود کونامی هزار سال هم تن به ساخت این IP آفلاین نمی‌داد، کونامی چاه نفتی داره که نیازی به هزینه AAA کنسولی نداره و حالا حالا ها با ea عزیز مشغول چاپیدن هستن

آخرین ویرایش:
به نظرم اگه شرکتای ساخت کنسول مثل سونی به کار اصلی خودشون که خیلی هم توش حرفه ای هستن برسن و ساخت بازیا رو بسپارن به شرکتای تولید بازی بهتره چون وقتی شرکتی مثل سونی یا هر شرکت دیگه ای میاد توی ساخت بازی سرمایه گذاری میکنه همه فکر و ذکرش میشه فروش بیشتر کنسول و محتوای بازیها پر میشه از تبلیغات و حس انحصار گرایی که البته این مشکل کاملا طبیعی هم هست و این طور مواقع نمیشه انتظار بیشتری داشت .

اگه بازیی مثل دلاست آف آس به خوبی پیش رفت و زیاد دچار این مسئله نشد دلایل زیادی داره که یکیش پافشاری و تلاش زیاد تیم سازنده هست اما در بازیی مثل اویل هفت که باهاش برخورد این چنینی شد و سونی و کپ کام تصمیم گرفتن برای تجربه نوین در محصول جدید وی آر سرمایه گذاری مادی و معنوی کنن دیگه اون اتفاق خوب نیفتاد ! شاید خیلی از شما به این موضوع اعتقاد نداشته باشید ولی مهم اینه که رزیدنت هفت دقیقا دچار همین مشکلات ناشی از دخالت و پیشنهادات بی جا شد .

حالا فرض کنید سونی با اجازه کونامی و استفاده از بهترین متخصصان ساخت بازی بیاد و سایلنت هیل و بسازه ، چطور وقتی شرکت سونی دنبال سود تجاری خودشه و شرکت کونامی اصلی ترین بازیش و اجاره داده و تیم جدیدی ( که تعدادیشون ممکنه قدیمی باشن ) قرار بازی و بسازه که معلوم نیست چه دیدی از سایلنت هیل دارن ، میشه امیدوار بود نتیجه خوب باشه ! امیدواری خوبه ولی وقتی نشانه های درستی ازش باشه ..

کونامی به خوبی فهمیده بود این نوع بازیا نیاز شدیدی به درک درست دارن نه فقط حمایت مالی وگرنه خودش شانسش و دوباره امتحان میکرد !
معمولا ماندگارترین بازیای ساخته شده دنیا با کمترین سرمایه گذاریا ساخته میشن چون ...
Keiichiro Toyama
خالق silent hill
کی بهتر از خالق سری می تونه دید بهتری نسبت به sh داشته باشه ؟
Masahiro Ito
خالق Pyramid Head
137912

اگه شرکتی به صرفا دنبال سود باشه قطعا silent hill نمی سازه IP که با 6 شماره اصلی 3 فرعی 9 میلیون نسخه فروش داشته

اگه این شایعه واقعی باشه هدف سونی ساخت یه شاهکار برای لانچ psvr 2

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or