شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
خدایی همون حقتون بود مثل MGS کونامی از اینم یه کو آپ مشتی متای ۶۰ تحویلتون می‌داد:D
ولی جدا از اینا بیشتر این بوده که شرایط سونی جور بوده برا ساختش تا اینکه بخواد به در و دیوار بزنه یه بازی انحصاری کنه. برای جفت شرکتا برد بوده. مخصوصا کونامی که می‌تونه اسمشو بعد از مدت‌ها بچسبون تنگ یه سینگل AAA پدر مادر دار:D

تویاما خودش ارتش تک نفره:D اگه کنارش ماساهیرو و یامائوکا هم باشه که دیگه رسما یه ترکیب جادویی میشه.
در مورد siren به نظرم ترسناکترین بازی تاریخ و در نوع خودش داستان سرای یونیکی داره.
از طرفی چون بازی siren تم‌ژاپنی داره خیلی از ترس های روان شناختی که تو بازیش وجود داره از افسانه ها و assets خود ژاپنی ها سرچشمه میگیره کلا وجود کاراکتر دیزاین متفاوت ، لول دیزاین‌اپیزودیک و متفاوت ترش نسبت به سایلنت هیل مخاطبان بازی در قیاس با سری silent خاص ترهستن.
هنوز برام‌ قابل باور نیست که تویاما بخواد بعد ۲۱ سال دوباره silent hill بسازه حیف این همه پتانسیل که تویاما برای خلق بازی تو ژانر horror داره و این صنعت ازش بی بهره بمونه.
چرا دوست عزیز میتونه تو سایلنت هیل هم موفق باشه بازم. کافیه الهام یه اثر بزرگ مثل Crime and Punishment رو تو بازی بچکونه مثل سایلنت هیل۲ و با اون جادوی ژاپنی که گفتی قاطی کنه.
یاموئوکا فکر کنم الان تو تیم سودا۵۱ باشه. ماساهیرو هم فکر کنم هنوز تو اون خراب شده (کونامی) باشه ولی در کل جفتشون رو میشه اورد تو تیم ساخت بازی.
پ.ن: کاش ریمستر سایرن رو برای PS4 میدادن ببینم چیه. روی PS3 نشد (واقعا بازیش گیر نمیومد یه سری مثل این و فولکلور رو فقط اسمشونو شنیدم) تجربه ش کنم.
البته ریمستر خود سایلنت هیل هم حتی برای PS4 وجود نداره و اگه کسی بخواد کالکشن اچ دی رو بازی کنه باید PS3 بخره یا از طریق استریم. البته اون کالکشن بدرد نمیخورد ولی از هیچی بهتره خصوصا برای پلات کردن بازیاش.
خدایی با این وضعی که سری داره نمیدونم سر چی بحث کردم اینجا ثابت کنم کلا تو اون دنیاس:دی

چرا دوست عزیز میتونه تو سایلنت هیل هم موفق باشه بازم. کافیه الهام یه اثر بزرگ مثل Crime and Punishment رو تو بازی بچکونه مثل سایلنت هیل۲ و با اون جادوی ژاپنی که گفتی قاطی کنه.
یاموئوکا فکر کنم الان تو تیم سودا۵۱ باشه. ماساهیرو هم فکر کنم هنوز تو اون خراب شده (کونامی) باشه ولی در کل جفتشون رو میشه اورد تو تیم ساخت بازی.
پ.ن: کاش ریمستر سایرن رو برای PS4 میدادن ببینم چیه. روی PS3 نشد (واقعا بازیش گیر نمیومد یه سری مثل این و فولکلور رو فقط اسمشونو شنیدم) تجربه ش کنم.
البته ریمستر خود سایلنت هیل هم حتی برای PS4 وجود نداره و اگه کسی بخواد کالکشن اچ دی رو بازی کنه باید PS3 بخره یا از طریق استریم. البته اون کالکشن بدرد نمیخورد ولی از هیچی بهتره خصوصا برای پلات کردن بازیاش.
خدایی با این وضعی که سری داره نمیدونم سر چی بحث کردم اینجا ثابت کنم کلا تو اون دنیاس:D
قطعا همینطور اگه تویاما وارد کار بشه و سونی ازش بخواد دوباره میتونه همون انقلابی که با نسخه اول silent hill تو سبک survival horror ایجاد کرد رو دوباره تکرار کنه و استاندارهای این سبک‌رو به جلو ببره .
دسته‌ای از دوستان معتقدن که silent hill یه آی پی مرده هست ولی این آی پی با وجود اینکه نزدیک به دو دهه دست خالقان اصلی خودش نیست اما تو قلب همه‌طرفدارا هست و هنوز هم اینهمه طرفدارسینه چاک داره.
هنوز هم بخواهیم میتونیم صدها صفحه در مورد داستان silent hill صحبت کنیم و سر از اسرار پیچیده این بازی درآورد.
نسخه ps3 اسمش blood curse بود منم خیلی دوستداشتم رویps4 یه نسخه از این شاهکار رو داشتیم.
HD collection روی xbox one موجود.

• Like
Reactions: Cait Sith
نمیدونم آخرین شماره سری که سال 2012 عرضه شده منظورتون بوک اف مموریز رقیب راید تو هل بود یا داون پور، اگه اینا رو سایلنت هیل میدونید کلا حرفی ندارم. از 2004 تا الان هم میشه 16 سال، این مدت زمانیه که از ریلیز سایلنت هیل ۴ به عنوان آخرین سایلنت هیل اصلی تیم سایلنت میگذره. بعدش دریغ از تکرار موفقیت سری اصلی و حتی متای 80 به بالا. (برخلاف ادامه های رزیدنت اویل)
و اینکه کونامی پولدارترین شرکت این صنعتم باشه مهم نیست مهم اینه که خراب کننده آی پی های بزرگ خودش هست و این کار که کسی بتونه آی پی هایی مثل کنترا سایلنت هیل و متال گیر سالید رو از اوج بکشونه به متای ۵۰-۶۰ چیزیه که فقط کونامی انجام داده.
آبی:
اینکه شما چی پیش خودتون فکر میکنید، ذره ای مهم نیست. در دنیای واقعی آخرین شماره SH سال 2012 عرضه شده. Deal with IT.

سبز:
کونامی داره از این IP ها به شیوه دیگه ای پول در میاره و خوبم در میاره. در واقع اینقدر پول در میاره که ساخت نسخه های جدید از IP های معروفش هم به چپش نباشه. خوشبختانه از شما هم اجازه نمیگیره و هر کار دوست داشته باشه با IP هاش میکنه حتی اگر با خاک یکسان کردنشون باشه. اینم Deal with IT.

پ.ن 1: یادم نبود هر سری معروف تا وقتی خالقش روش کار میکنه فقط حساب میشه و بقیه شماره ها حساب نمیشن:))

پ.ن 2: اینکه "من از همتون فن ترم و هیچکدومتون بیشتر از من نیستین" هم نایس ترای. ترجمه کردن داستان یه بازی آدم رو در زمره فن های یه بازی قرار نمیده. اینجا توی بازیسنتر @Silent Dream اومد کتاب بزرگ سایلنت هیل با اون حجم وحشتناک مطالب رو ترجمه کرد و 1 سال وقت روش گذاشت و هیچکس توی سایت متوجه این قضیه نشد و یه بار هم نیومد بگه من فلانم و بهمانم. اینقدر مطلب از خود بازی توی تاپیک کامیونیتی بازی گذاشت که خود سازنده-ش هم کف میکرد اگر میدید از این حجم ریز شدن و پیدا کردن رفرنس ها به چیزهای مختلف. بعد به بقیه انگ فن بودن میزنن لول. خودتون فن بوی بودن رو نمودین.

قطعا همینطور اگه تویاما وارد کار بشه و سونی ازش بخواد دوباره میتونه همون انقلابی که با نسخه اول silent hill تو سبک survival horror ایجاد کرد رو دوباره تکرار کنه و استاندارهای این سبک‌رو به جلو ببره .
دسته‌ای از دوستان معتقدن که silent hill یه آی پی مرده هست ولی این آی پی با وجود اینکه نزدیک به دو دهه دست خالقان اصلی خودش نیست اما تو قلب همه‌طرفدارا هست و هنوز هم اینهمه طرفدارسینه چاک داره.
هنوز هم بخواهیم میتونیم صدها صفحه در مورد داستان silent hill صحبت کنیم و سر از اسرار پیچیده این بازی درآورد.
نسخه ps3 اسمش blood curse بود منم خیلی دوستداشتم رویps4 یه نسخه از این شاهکار رو داشتیم.
HD collection روی xbox one موجود.
داستان خیلی از بازیا هنوز درموردشون بحث میشه مثلا FF VIII یا Legacy of Kain و...
ولی اینا تمام بین طرفدارهای قدیمی بحث میشه، گیمر این نسل نمیدونه اینا چین:دی
بخوبی تاپیک سایلنت هیل گیم کامیونتی و تحلیل های مهدی حاج اسماعیلی رو یادمه یا پرونده SH4 روی صفحه اصلی سایت تو قدیم. واقعا این سری بار داستانی بالایی داشت، اینو رد نمیکنم. ولی حرف ماکان هم کاملا صحیح هست. در حال حاضر یک نسله که همون اسپین آفهایی که میانگین نقداشون 6 - 7 میشدن هم از این سری منتشر نشدن. وضع کونامی هم که مشخصه. نمادهای این صنعت دستشه و یه بازی مثل کنترا رو عین خروس قندی میده هر استدیویی بسازه و متای 50 بگیره.
اگه یکم فن بازی رو کنار بذاریم میبینیم اصل برگشتن این سریه. امیدوارم اگه سونی به چنگش اورد برای PC هم بیاد (که احتمالا میاد) اینطوری فروششم بالا میره.
به قول آریا فعلا همه چیز در حد شایعه هست و برای اینقدر گارد گرفتن خیلی زوده.
آبی:
اینکه شما چی پیش خودتون فکر میکنید، ذره ای مهم نیست. در دنیای واقعی آخرین شماره SH سال 2012 عرضه شده. Deal with IT.

سبز:
کونامی داره از این IP ها به شیوه دیگه ای پول در میاره و خوبم در میاره. در واقع اینقدر پول در میاره که ساخت نسخه های جدید از IP های معروفش هم به چپش نباشه. خوشبختانه از شما هم اجازه نمیگیره و هر کار دوست داشته باشه با IP هاش میکنه حتی اگر با خاک یکسان کردنشون باشه. اینم Deal with IT.

پ.ن 1: یادم نبود هر سری معروف تا وقتی خالقش روش کار میکنه فقط حساب میشه و بقیه شماره ها حساب نمیشن:))

پ.ن 2: اینکه "من از همتون فن ترم و هیچکدومتون بیشتر از من نیستین" هم نایس ترای. ترجمه کردن داستان یه بازی آدم رو در زمره فن های یه بازی قرار نمیده. اینجا توی بازیسنتر @Silent Dream اومد کتاب بزرگ سایلنت هیل با اون حجم وحشتناک مطالب رو ترجمه کرد و 1 سال وقت روش گذاشت و هیچکس توی سایت متوجه این قضیه نشد و یه بار هم نیومد بگه من فلانم و بهمانم. اینقدر مطلب از خود بازی توی تاپیک کامیونیتی بازی گذاشت که خود سازنده-ش هم کف میکرد اگر میدید از این حجم ریز شدن و پیدا کردن رفرنس ها به چیزهای مختلف. بعد به بقیه انگ فن بودن میزنن لول. خودتون فن بوی بودن رو نمودین.
اصلا مسئله اهمیت فکر من نیست، یه شماره اصلی داریم یه اسپین آف که معمولا یه آپشن کم هزینه برای ساخت ادامه ریسکیه. از 2004 تا 2012 با این اسپین آفها گذشت.
آخرین اسپین آف به اسم داونپور با متای 64 فکر کنم بود. که طبق سیاست خروس قندی کونامی که بالاتر ذکر کردم داد یکی بازیو ساخت و نتیجه یادمه یه بسته از افت فریم و مشکلات ریز و درشت بود که بزحمت تمومش کردم. بله یادمه اسم سایلنت هیل رو یدک میکشید. ولی انصافا تو همون تاپیک که فرمودید چقدر بحث این اسپین آفها رو کردید؟
هر چی بود از چهار شماره اصلی بود:دی این نشون میده چه تفاوت وحشتناکی از لحاظ محتوا با سری اصلی داشتن.
صرفا اسمشون پس تاثیری نداشته هم نمرات هم بازخورد فنها نشون میده هیچی نبودن.

ج پ.ن1:دی : من قانون نذاشتم در اینمورد
کیفیت خود اسپین هاف ها گویاس تمام میانگین 6 یا 7 داشتند و با شماره های اصلیم خیلی فاصله داشتن چون به کل هر کدوم رو داده بودن یه استدیو غربی البته فکر کنم حداقل دوتاشون رو یه استدیو به اسم Climax ساخت (پ.ن: باز رجوع به بحثهای تاپیک کامیونیتی که درمورد هوم کامینگ مثلا چقدر بحث شده:دی)

2 کونامی داره پول درمیاره از بازیها نوش جونش. ولی چه سودی برای من گیمر داره که باید ورژن پارودی بازیهاشو تحویل بگیرم؟ اونم یه سری از آی پی های بزرگ مثل کنترا، همین سایلنت هیل یا متال گیر سالید؟

من ادعای فن بودن نمیکنم، فقط میخوام این سری کام بک واقعی بزنه. الانم بحث درمورد اینکه سونی انحصاریش میکنه یا نه زوده ولی فکر نکنم انحصاری شه.
برای منم انحصاری بودنش مهم نیست حتی حاضرم برای ایکس باکس بیاد.

• Like
Reactions: benjohn
IP که اسمش فقط می اد و این همه خبر ساز می شه رو مرده می دونید!؟ دمتون گرم خوش باشید با این حرف ها.
هیچ وقت سایلنت هیل از تو لیست بازی های خیلی ها کنار نرفته و همیشه منتظر بودن که دوباره از اعماق لیستشون بالا بیاد. SH قطعا نیاز به یک تحول داره مثل RE7 و البته امیدوارم برای SH دقیقا مثل RE نباشه چون عقب نشینی کردن تو یکسری موارد و توجه بیشتر به موارد دیگه( از نظر من RE7 این مدلی بود) به گروه خونی SH خوش نمی اد. PT هم با تمام خفن بودنش بنظرم با یه SH اصیل زمین تا اسمون فاصله داشت که خب از روی یه دمو نمی شد نظر خاصی داد.
===================
انحصاری بودن SH زیاد بنظرم جالب نیست امیدوارم حداقل انحصاری زمانی باشه حالا برای هر کنسولی. بیشتر خوبی این خبر هم وجود 3 نفر از اعضای تیم اصلی SH که اگه واقعا حقیقت داشته باشه قطعا خروجی بازی شاهکار می شه( تازه اون موقع معلوم می شه استاد حقیقی کی برای ساختن SH :D)
===================
از فردا از مدیران یه درخواست کنید که چون شما قدیمی ترید و فن خفن تری برای بازی هاتون به حساب می اید یه مدال زیر اواتارتون اضافه کنند که کسی دچار اشتباه نشه یه وقت رو حرفتون حرف بزنه.
چه ربطی داره، الان اسم سیفون فیلتر هم بیاد خبر ساز میشه... یعنی چون خبر ساز شده زنده است؟؟؟

تویاما خودش ارتش تک نفره:D اگه کنارش ماساهیرو و یامائوکا هم باشه که دیگه رسما یه ترکیب جادویی میشه.
در مورد siren به نظرم ترسناکترین بازی تاریخ و در نوع خودش داستان سرای یونیکی داره.
از طرفی چون بازی siren تم‌ژاپنی داره خیلی از ترس های روان شناختی که تو بازیش وجود داره از افسانه ها و assets خود ژاپنی ها سرچشمه میگیره کلا وجود کاراکتر دیزاین متفاوت ، لول دیزاین‌اپیزودیک و متفاوت ترش نسبت به سایلنت هیل مخاطبان بازی در قیاس با سری silent خاص ترهستن.
هنوز برام‌ قابل باور نیست که تویاما بخواد بعد ۲۱ سال دوباره silent hill بسازه حیف این همه پتانسیل که تویاما برای خلق بازی تو ژانر horror داره و این صنعت ازش بی بهره بمونه.
فعلا که که تویاما ثابت کرده تو ساخت بازی های فانتزی استعداد و پتانسیل بیشتری داره.. سایلنت هیل هم بدن کوجیما بسازه... حداقل هم تیم بزرگتری داره، هم به واسطه اسمش، موفقیت بازی بیشتر میشه

آبی:

سبز:

من نمی‌فهمم اصلا این بحث سر چیه و چه نتیجه گیری میخواد ازش بشه... ولی خب اگه سایلنت هیل زنده است و کونامی هم خر پوله خوب خدا رو شکر... گوشت بشه به تن بچه ها و کارمند اشون... ایشالله خودش یه سایلنت هیل خوب می‌سازه...

یکی مثل منم راضی تره که دنیای های رنگ و وارنگ فانتزی های تویاما رو ببینه

آخرین ویرایش:
خیر تخیل من نیست. آخرین شماره اصلی این سری سال 2004 ساخته شده.بعلت خاص بودنش شماره های فرعی هیچ وقت نتونستن موفقیت چهار شماره اصلیش رو تکرار کنند.

من فن RE نیستم زیاد، ولی اینکه بعد شماره یک تموم شده باشه ربطی به حرف من نداره به دو دلیل:
-تا شماره چهار این بازی توسط خالق اصلیش یعنی میکامی ساخته شد پس مرزبندی اینطوری درست نیست بهتره گفت تا شماره چهار و بعدشم واقعا سری از روی کارهای میکامی جلو رفت ولی باز به دلیلی که در ادامه میگم نمیشه از این لحاظ با سایلنت هیل مقایسه ش کرد
-سری رزیدنت اویل ظرافتهای داستانی و... سایلنت هیل رو نداره که اصلا بخواد باهاش مقایسه شه. این بدین معنا نیست از سایلنت هیل کمتره، کسایی که جفتشون رو بازی کردن میدونن چی میگم. یونیورس و پلات سایلنت هیل مثل رزیدنت اویل نیست چون مبتنی به تم روانشناسی و شخصیت شناسی پیچیده س نه تم ویروس و زامبی و ساخت ادامه براش کار سختیه، ادامه های فرعیشم گواهی بر این مدعان باز رزیدنت اویل سری موفق revelations و RE5 و RE7 رو داشته.
نمیدونم آخرین شماره سری که سال 2012 عرضه شده منظورتون بوک اف مموریز رقیب راید تو هل بود یا داون پور، اگه اینا رو سایلنت هیل میدونید کلا حرفی ندارم. از 2004 تا الان هم میشه 16 سال، این مدت زمانیه که از ریلیز سایلنت هیل ۴ به عنوان آخرین سایلنت هیل اصلی تیم سایلنت میگذره. بعدش دریغ از تکرار موفقیت سری اصلی و حتی متای 80 به بالا. (برخلاف ادامه های رزیدنت اویل)
و اینکه کونامی پولدارترین شرکت این صنعتم باشه مهم نیست مهم اینه که خراب کننده آی پی های بزرگ خودش هست و این کار که کسی بتونه آی پی هایی مثل کنترا سایلنت هیل و متال گیر سالید رو از اوج بکشونه به متای ۵۰-۶۰ چیزیه که فقط کونامی انجام داده.

دوست عزیز میخواید بحث کنید بدون sacrasm هم میشه. الان مگه شنمو اسمش تو تمام این سالها نبود. و خیل بازیهای سگا که هنوز اسمشون هست. ولی برگردوندنشون کار هر کسی نیست چون سازنده ها و استدیوهاشون کلا از بین رفتن فوقش ناشر بازی مونده باشه که اونم زده تو یه خط دیگه.
بعد باز برام جالبه با رزیدنت اویل مقایسه میکنید که اصلا خیلی سازنده هاش هنوز تو کپکام هستن و مثل سایلنت هیل ندادن ادامه شو فلان استدیو درجه ۲ غربی بسازه. این سوای تفاوت پلاتشونه که گفتم.
وقتی بازی موفقی بوده باید اسمش هنوز شنیده شه و مهم باشه. ولی وضعیت خود آی پی مشخصه که با این وضع امیدی به ادامه ش به شکلی که باید باشه مطلقا نیست.
وقتی با همون sacrasm اینجا چند بار بحث می شه پس باید به همون روش هم جواب داده بشه.
الان چون بر گردوندن یه بازی کار هرکسی نیست یعنی اون بازی مرده؟! همچنین اینکه استدیو یه بازی عوض بشه حتما دلیل بر شکست اون بازی نیست نمونش بازی the darkness که تو قسمت دومش کلا سازنده ها عوض شدن ولی خیلی موفق بیرون امد. مقایسه SH با RE فقط نوع و روش تحولی که تو سریشون ایجاد کردن مد نظر بود،کاری به قسمت های دیگه بازیشون من نداشتم.
=======================
نمی خوام بحث RE رو کنم ولی باید بگم که این سری داستانش اتفاقا ظرافت های خودش داره و با SH تفاوت تو نوع ظرافت های داستانی دارن نه اینکه اصلا نداشته باشه.
======================
الان هر بازی که دیگه اسمش شنیده نمی شه یعنی موفق نبوده؟!! یعنی مثلا بازی مکس پین هم موفق نبود چون دیگه الان اسمی ازش شنیده نمی شه.

چه ربطی داره، الان اسم سیفون فیلتر هم بیاد خبر ساز میشه... یعنی چون خبر ساز شده زنده است؟؟؟
دلیل بر مرده بودنش هم نیست. قبلش هم گفتم شاید اون بازی دیگه از لیست بعضی ها خط خورده باشه ولی تو لیست خیلی از گیمر ها هست و این که بگیم این یه حقیقت که اون بازی مردس فقط از نگاه شخصی یه فرد بیشتر نیست.

• Like
Reactions: dark souls
دلیل بر مرده بودنش هم نیست. قبلش هم گفتم شاید اون بازی دیگه از لیست بعضی ها خط خورده باشه ولی تو لیست خیلی از گیمر ها هست و این که بگیم این یه حقیقت که اون بازی مردس فقط از نگاه شخصی یه فرد بیشتر نیست.
نه دیگه داداش بازی رسما مردست این که تو قلب یه سری جاودانه شده که دلیل زندگیش نیست(ادم میتونه عاشق یه فرد بشه و بعداز مرگشم عاشق اون فرد میمونه) :D با این فرمون پرنس اف پرشیام زندست هم اخرین شمارش ۲۰۱۰ بوده هم تو قلب خیلیا جا داره...

من نمی‌فهمم اصلا این بحث سر چیه و چه نتیجه گیری میخواد ازش بشه... ولی خب اگه سایلنت هیل زنده است و کونامی هم خر پوله خوب خدا رو شکر... گوشت بشه به تن بچه ها و کارمند اشون... ایشالله خودش یه سایلنت هیل خوب می‌سازه...
بحثی در کار نبود، در واقع فقط ثابت شد که یه عده سایه سونی هم با تیر میزنن:دی
فقط خوب شد خودشون بحث تاپیک کامیونیتی سری رو پیش کشیدن چون خوب آمار اونجا رو دارم:دی بدون شک از کونامی این نسل هم ناراضین و منطق علی venom ای که پول داره و... رو خودشونم قبول ندارند (مثل اسپین آفهای سایلنت هیل که آمارشون همون تاپیک هست 1023 صفحه چقدر از اونا استقبال شده، چقدر از سری اصلی)
مسئله اینه که فقط سونی سازنده ادامه نباشه:دی

من نمی‌فهمم اصلا این بحث سر چیه و چه نتیجه گیری میخواد ازش بشه...

سوال خوبیه :دی

نتیجه گیری ای که از این بحث قراره بشه اینه که سونی داره عین عیسی مسیح فرنچایز مرده SH رو زنده می کنه
و خب مسئله این جاست، آیا SH فرنچایز مرده است یا زنده، با در نظر گرفتن این که از عرضه آخرین نسخه اش 8 سال میگذره و یه نسخه در حال ساخت/کنسل شده هم این وسط داشته

با توجه به چرخه ساخت بازی ها تو این نسل و مدتی که طول می کشن و حساب کردن این که یه بازی ازش این وسط داشته ساخته می شده و کنسل شده. یه جورایی منم مرده حسابش نمیارم... بدشانس هست :دی ولی مرده :-?

حداقل اگه تیم ژاپن سونی بیاد سراغش، شاید به جای "ناجی" میشه بهش لقب "خوش یمنی" رو بدیم. بالاخره احتمال داشتن یه سایلنت هیل خوب رو بعد این همه سال میبره بالا

آفتاب آمد دلیل آفتاب:دی
کلا هرقدر این تاپیک جلوتر بره، حرف من بیشتر ثابت میشه:)) :دی

پ.ن: آدم یاد این مسئولای وطنی میفته موقع حرف زدن یهو از هر چیز بیربط میپرن به دشمنی با استکبار جهانی و مشکل اصلیشونو رو میکنن:دی

پ.ن۲: ما هم باید خودمونو با این وضع انگار وفق بدیم که کلی سونی انگار وجودش تو این سایت مذموم شده! حالا چه خودش و چه طرفداراش! اینکه فلان طرفدارا چه کار کردن چه ربط داره به من نوعی نمیدونم. تاپیک معرفی ps4 یکی بود مدام یوزر میساخت عبارات فوراستار درمورد “سونی فنها“ مینوشت باید ربطش بدم به کل فنهای جبهه های دیگه؟ افراطی تو فن بیس همه پلتفرمها هست بین جامعه xbox و pc فن هم اندازه سونی فن افراطی هست. این حرفهای نفرت افکنانه نمیدونم چیه.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Solidsnake_1
باز این بحث مسخره رسید به سونی جهان خوار ؟

مسخره کردین خودتون مشخصه سونی هم به دنبال سود خودش تازه بازی عرضه نشده کیفیت بازی هنوز مشخص بشه بازی حتی تایید هم نشده یک سری نشستن برای خودشون جو که چون بازی سونی داره میسازه بقیه میگن میشه شاهکار اگه کونامی میساخت میشد چرت این چرت و پرت ها رو از کجاتون در میارین خدایش ؟ الان کونامی بعد از 3 شماره اول چه گلی به سر این عنوان زده ؟ کسی گفت اینجا چون سونی میخواد بسازه شاهکار میشه ؟ مسخره کردین خودتون؟

بازی که هنزو نه تایید شده نه .... برای خودتون نشستین هرچی تو فکرتون میگین خدایش یک سری واقعا خیلی بچه هستین خدایش فرق شایعه و صحبت در مورد کیفیت یک بازی در شماره های قبلیش و فن بازی حتی متوجه هم نمیشین چی دارین میگین .

الان دعوا سر واژه "مرده" هستش؟:دی اصلا مرده بودن یه فرنچایز یعنی چی اینو اول معنی کنید هر کدوم شاید برداشتی که از این عبارت داریم با هم متفاوت باشه:دی مرده بودن از نظر من به معنی نداشتن فن بیس یا زباله بودن اون بازی نیست، بلکه به معنی در فراموشی بودن یا خاک خوردن اون فرنچایزه. چند عنوان آخر سایلنت هیل هیچکدوم بازیهای خوبی نبودن، 8 سال از عرضه آخرین نسخه سری هم میگذره، PT که قرار بود بازگشت سری باشه به طرز ناجوانمردانه ای نابود شد:دی پس در تعریف من این آی پی الان مرده محسوب میشه. به همین سادگی:دی برای شما مرده بودن یه معنی دیگه داره؟ مشکلی نیست. قرار نیست همه مثل هم به واژگان و عبارات نگاه کنن که:دی حالا هر ننه قمری بیاد دوباره روی آی پی سرمایه گذرای کنه و زندش کنه من میگم آی پی زنده شده:دی

مرده یعنی تموم شده،یعنی برگشت ناپذیر،یعنی غروبی بی پایان،یعنی پایان یک عصر،یعنی شعری ناتمام،یعنی سکوتی ابدی،یعنی آغاز یک پایان،انتظاری بی پایان،یعنی حسرت چشم اندازی دس رأس ناپذیر،مرده یعنی پایان یک -فکر- یک -حرف-یک -اشتیاق-،یک روزنه برای عبور برای جاری بودن،مرده یعنی پایان نفس،پایان صدا،پایان بودن،آغاز نبودن.مرده یعنی انتها یعنی پایان همه چیز.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or