شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
سایلنت هیل رو نمیدونم ولی فکر کنم سونی قرارداد انحصار MGS6 رو بسته.
الان MGSV:TPP رو توی PSN داره میده ۵ دلار! مفت! تو استورهای دیگه ۲۰ تاست. حسم میگه سونی MGS رو دستش گرفته...

به نظر منم منطق حکم میکنه سونی بره اول مگس رو گیر بیاره، بده دست کوجیما مگس جدید بسازه واقعا همه رقم بهتره. البته به فرض که کلا راست باشه، چون من از بیخ به درستی این شایعه شک دارم:دی الانم صحبت شده کرش جدید به صورت انحصاری زمانی (یا با کانتنت انحصاری) برای PS5 در حال ساخته. حس میکنم بدون اطلاع من Team_LSD# رو راه انداختن دوباره:دی

به نظر منم منطق حکم میکنه سونی بره اول مگس رو گیر بیاره، بده دست کوجیما مگس جدید بسازه واقعا همه رقم بهتره. البته به فرض که کلا راست باشه، چون من از بیخ به درستی این شایعه شک دارم:دی الانم صحبت شده کرش جدید به صورت انحصاری زمانی (یا با کانتنت انحصاری) برای PS5 در حال ساخته. حس میکنم بدون اطلاع من Team_LSD# رو راه انداختن دوباره:دی
کونامی نمیزاره کوجیما دستی تو ساخت mgs داشته باشه حتی با احیای silent hills به دست کوجیما هم ظاهرا مخالفت کرده

به نظر منم منطق حکم میکنه سونی بره اول مگس رو گیر بیاره، بده دست کوجیما مگس جدید بسازه واقعا همه رقم بهتره. البته به فرض که کلا راست باشه، چون من از بیخ به درستی این شایعه شک دارم:D الانم صحبت شده کرش جدید به صورت انحصاری زمانی (یا با کانتنت انحصاری) برای PS5 در حال ساخته. حس میکنم بدون اطلاع من Team_LSD# رو راه انداختن دوباره:D
این ریبوت Silent hill به‌دست سازنده‌های اصلیش+استودیو ژاپن سونی و انحصاری برای PS5 خودش خار LSD عه به تنهایی:دی!

به نظر منم منطق حکم میکنه سونی بره اول مگس رو گیر بیاره، بده دست کوجیما مگس جدید بسازه واقعا همه رقم بهتره. البته به فرض که کلا راست باشه، چون من از بیخ به درستی این شایعه شک دارم:D الانم صحبت شده کرش جدید به صورت انحصاری زمانی (یا با کانتنت انحصاری) برای PS5 در حال ساخته. حس میکنم بدون اطلاع من Team_LSD# رو راه انداختن دوباره:D
از هر نظر عقل حکم میکنه سونی بره MGS رو بگیره. هم فروش بازی عالی خواهد بود و هم توی غرب و هم توی ژاپن system seller هست. می‌تونه به جای یه نسخه هم چند تا نسخه داشته باشیم... MGS1:remake رو بدن بلوپوینت. MGR2 رو بدن پلاتینوم گیمز. MGS6 رو هم خود سلطان بسازه
کراش هم بستگی داره کی بسازه با چه کیفیتی بسازه... من ترجیح میدم کراش نیاد تا یه چیزی مثل twinsanity بزارن جلوم!
کونامی نمیزاره کوجیما دستی تو ساخت mgs داشته باشه حتی با احیای silent hills به دست کوجیما هم ظاهرا مخالفت کرده
در آخر پوله که اهمیت داره. بحث چندین میلیون دلاره، کدورت‌ها رو میشه گذاشت کنار :)>-

چون اطلاعی ندارم نظری نمیدم، گفتم اساسا هم به درستی اصل شایعه شک دارم، هرچند اگه یه سری شایعات دیگه رو بچینیم کنار هم منطق پیدا میکنه، مثل اینکه چند وقت قبلش گفته شد سونی دنبال ساخت یه انحصاری ترسناکه و ... ولی در کل به نظرم اگه کونامی و سونی به این توافق رسیده باشن، مدیران کونامی نتنها نباید از بابت حضور کوجیما و ساخته شدنش توسط ایشون ناراضی باشن بلکه باید با جون و دل هم بپذیرن. به دو دلیل، اول اینکه SH با MGS فرق میکنه، اونجا سازنده های اصلی ظاهرا برگشتن پس دلیلی نداره کوجیما ریبوت کنه، دوم اینکه MGS بدون حضور کوجیما قطعا تبدیل به یه فرنچایز مرده میشه. نه کونامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه MGS رو ادامه بده و اینا مجبورن بیخیال یه IP بزرگ و میلیون ها دلار پول بشن. بیزنس و تجارت حکم میکنه برای رسیدن به پول بیشتر همه کدورت های قدیمی رو بزارن کنار و به ثریا قاسمی درونشون رجوع کنن:دی در نتیجه اگه سونی با کونامی واقعا به یه قرارداد کاری خوب رسیده باشه، MGS برای هر دو طرف معقول ترین گزینه است.

البته کلا این بحث قراردادهای تجاری با تردپارتی ها رو باید جدی گرفت. چون مدت هاست سونی میگه برنامه اصلیشون رای PS5 بازی های بزرگ AAA و قراره پروژه های تردپارتی انحصاری زیادی ببینیم. شاید تصمیم داشته باشن دستکم تو هر ژانر یه انحصاری خوب داشته باشن، بخاطر همین امدن سراغ سبک ترس و دلهره.

این ریبوت Silent hill به‌دست سازنده‌های اصلیش+استودیو ژاپن سونی و انحصاری برای PS5 خودش خار LSD عه به تنهایی:D!

قطعا که آرمان های Team_LSD# همه این بازی ها رو شامل میشه. هم SH جدید توسط سازنده های اصلی و کمک استدیو ژآپن که خودشون دستی بر آتش دارن یه چیز خفن و تخیلی هست، هم کرش جدید، و اکتیویژن بعیده با دیدن موفقیت کرش های قدیمی باز بره یه چیز عجیب غریب و به واقع دری وری بسازه. و اینکه بالاخره کرش جدید ولو انحصاری زمانی میتونه بهترین گزینه برای اولین بازی باشه که قراره روی PS5 ببینیم!:دی یعنی سونی معرفی بازی های PS5 رو با کرش جدید شروع کنه اول کاری میخ رو محکم فرو کرده.

از هر نظر عقل حکم میکنه سونی بره MGS رو بگیره. هم فروش بازی عالی خواهد بود و هم توی غرب و هم توی ژاپن system seller هست. می‌تونه به جای یه نسخه هم چند تا نسخه داشته باشیم... MGS1:remake رو بدن بلوپوینت. MGR2 رو بدن پلاتینوم گیمز. MGS6 رو هم خود سلطان بسازه

MGS پتانسیل های زیادی داره، هم ریمیک هم شماره جدید. سونی اگه بتونه دستکم بخشی از حقوق MGS رو بدست بیاره، کوجیما پروداکشن رو هم بخره بده دست استاد خودش فرنچایز رو ببره جلو واقعا نسل بعدش رو تضمین کرده. هایپ خبری همین بازی ها به همراه دیدن گرافیک های قطعا فک برانداز انحصاری ها، درکنار اینکه باز مشخصا PS5 حداقل از نظر قیمت شرایط خوبی رو خواهد داشت، باعث میشه همه چشم بسته برن سراغ PS5.

کراش هم بستگی داره کی بسازه با چه کیفیتی بسازه... من ترجیح میدم کراش نیاد تا یه چیزی مثل twinsanity بزارن جلوم!

در آخر پوله که اهمیت داره. بحث چندین میلیون دلاره، کدورت‌ها رو میشه گذاشت کنار :)>-

البته کاری که کوجیما با کونامی کرد فقط نمیشه یه کدورت نامید ۱۸۰ درجه بدتره از کدورته

چون اطلاعی ندارم نظری نمیدم، گفتم اساسا هم به درستی اصل شایعه شک دارم، هرچند اگه یه سری شایعات دیگه رو بچینیم کنار هم منطق پیدا میکنه، مثل اینکه چند وقت قبلش گفته شد سونی دنبال ساخت یه انحصاری ترسناکه و ... ولی در کل به نظرم اگه کونامی و سونی به این توافق رسیده باشن، مدیران کونامی نتنها نباید از بابت حضور کوجیما و ساخته شدنش توسط ایشون ناراضی باشن بلکه باید با جون و دل هم بپذیرن. به دو دلیل، اول اینکه SH با MGS فرق میکنه، اونجا سازنده های اصلی ظاهرا برگشتن پس دلیلی نداره کوجیما ریبوت کنه، دوم اینکه MGS بدون حضور کوجیما قطعا تبدیل به یه فرنچایز مرده میشه. نه کونامی و نه هیچ کس دیگه ای نمیتونه MGS رو ادامه بده و اینا مجبورن بیخیال یه IP بزرگ و میلیون ها دلار پول بشن. بیزنس و تجارت حکم میکنه برای رسیدن به پول بیشتر همه کدورت های قدیمی رو بزارن کنار و به ثریا قاسمی درونشون رجوع کنن:دی در نتیجه اگه سونی با کونامی واقعا به یه قرارداد کاری خوب رسیده باشه، MGS برای هر دو طرف معقول ترین گزینه است.

البته کلا این بحث قراردادهای تجاری با تردپارتی ها رو باید جدی گرفت. چون مدت هاست سونی میگه برنامه اصلیشون رای PS5 بازی های بزرگ AAA و قراره پروژه های تردپارتی انحصاری زیادی ببینیم. شاید تصمیم داشته باشن دستکم تو هر ژانر یه انحصاری خوب داشته باشن، بخاطر همین امدن سراغ سبک ترس و دلهره.

قطعا که آرمان های Team_LSD# همه این بازی ها رو شامل میشه. هم SH جدید توسط سازنده های اصلی و کمک استدیو ژآپن که خودشون دستی بر آتش دارن یه چیز خفن و تخیلی هست، هم کرش جدید، و اکتیویژن بعیده با دیدن موفقیت کرش های قدیمی باز بره یه چیز عجیب غریب و به واقع دری وری بسازه. و اینکه بالاخره کرش جدید ولو انحصاری زمانی میتونه بهترین گزینه برای اولین بازی باشه که قراره روی PS5 ببینیم!:دی یعنی سونی معرفی بازی های PS5 رو با کرش جدید شروع کنه اول کاری میخ رو محکم فرو کرده.

MGS پتانسیل های زیادی داره، هم ریمیک هم شماره جدید. سونی اگه بتونه دستکم بخشی از حقوق MGS رو بدست بیاره، کوجیما پروداکشن رو هم بخره بده دست استاد خودش فرنچایز رو ببره جلو واقعا نسل بعدش رو تضمین کرده. هایپ خبری همین بازی ها به همراه دیدن گرافیک های قطعا فک برانداز انحصاری ها، درکنار اینکه باز مشخصا PS5 حداقل از نظر قیمت شرایط خوبی رو خواهد داشت، باعث میشه همه چشم بسته برن سراغ PS5.
کی گفته فقط کوجیما میتونه mgs بسازه سونی میتونه بازی رو به دراکمن و کوری بارلوگ بسپاره اینها کمتر از کوجیما نیستن مخصوصا خودشونم که طرفدار این سری بازین

• Like
Reactions: rezvideo
کی گفته فقط کوجیما میتونه mgs بسازه سونی میتونه بازی رو به دراکمن و کوری بارلوگ بسپاره اینها کمتر از کوجیما نیستن مخصوصا خودشونم که طرفدار این سری بازین

از اون حرفای عجیب غریب میزنی. نه دراکمن و بارلاگ میتونن MGS رو بسازن، نه قبول میکنن که اینکارو بکنن، نه سونی چنین تصمیم احمقانه ای میگیره، نه کونامی زیربار میره و نه هیچ فنی دلش میخواد.

قرار نیست چون فلانی کاگردان خوبیه، برای همه بازی ها هم خوب باشه که...
مثل اینه بگی چون مسی بازیکن خوبیه، بزاریمش دروازه بان هم جواب میده!

جدا از اینکه بعید میدونم کسی MGS بدون کوجیما بخواد!

قرار نیست چون فلانی کاگردان خوبیه، برای همه بازی ها هم خوب باشه که...
مثل اینه بگی چون مسی بازیکن خوبیه، بزاریمش دروازه بان هم جواب میده!

جدا از اینکه بعید میدونم کسی MGS بدون کوجیما بخواد!
خود کوجیما با mgsv کم گند نزد به این سری مثلا خالقشم بود بیشتر igi بود

واقعا نمی فهمم فازه اونایی که می گن سونی همون بهتر بازی رو انحصاری کنه چیه
بجز سایلنت هیل 1 که فقط برای ps1 اومد بقیه بازی ها برای همه‌ی کنسولا اومد
من خودم سایلنت هیل 2 روی پی سی بازی کردم بعید می دونم هیچ وقت بازی تو این سبک روانشناسی-وحشت بتونم بازی کنم
بعدم سونی که استادیوی بازی سایلنت هیل رو نداشته که
به شخص نظرم اینه حتی اگه سایلنت هیل جدید ساخته بشه بعید بتونه در حد 4 نسخه‌ی اول سایلنت هیل باشه که از نظر معنا جز شاهکارهای سبک خودشون هستن
حالا فرضم بگیریم سونی (یا اصلا ماکروسافت) بیان امتیاز این بازی رو بخرن، اونوقت من تضمین می کنم که بازی‌‌ای که با هدف فروش کنسول انحصاری بشه در بهترین حالت بازی عام پسندی همچون گیرز 5 یا گادآو‌وار در میاد
سایلنت هایل 2 بهترین بازی روانشناسی وحشت تاریخ بوده، هست، خواهد بود (انحصار هیچ کنسولی هم نبود)

واقعا نمی فهمم فازه اونایی که می گن سونی همون بهتر بازی رو انحصاری کنه چیه
بجز سایلنت هیل 1 که فقط برای ps1 اومد بقیه بازی ها برای همه‌ی کنسولا اومد
من خودم سایلنت هیل 2 روی پی سی بازی کردم بعید می دونم هیچ وقت بازی تو این سبک روانشناسی-وحشت بتونم بازی کنم
بعدم سونی که استادیوی بازی سایلنت هیل رو نداشته که
به شخص نظرم اینه حتی اگه سایلنت هیل جدید ساخته بشه بعید بتونه در حد 4 نسخه‌ی اول سایلنت هیل باشه که از نظر معنا جز شاهکارهای سبک خودشون هستن
حالا فرضم بگیریم سونی (یا اصلا ماکروسافت) بیان امتیاز این بازی رو بخرن، اونوقت من تضمین می کنم که بازی‌‌ای که با هدف فروش کنسول انحصاری بشه در بهترین حالت بازی عام پسندی همچون گیرز 5 یا گادآو‌وار در میاد
سایلنت هایل 2 بهترین بازی روانشناسی وحشت تاریخ بوده، هست، خواهد بود (انحصار هیچ کنسولی هم نبود)
وقتی سونی لایسنس SH رو از کونامی میگیره خرج بازی رو تمام و کمال میده یا اصلاحا بازی رو fund میکنه، یکی از استودیوهای اصلی خودش روی پروژه کار میکنه و سازنده‌های اصلی رو هم میاره سر در پروژه و احتمال خیلی زیاد انجین اختصاصی هم هست باید اگر طرفدار واقعی این سری هستید هزاران بار ممنون دار SONY باشید که داره این لطف رو در حق فن‌بیس اصلی سری بازی سایلنت هیل میکنه. دوست داشتید یک نسخه مالتی‌پلتفرم توسط کونامی به سبک و سیاق همون نسخه‌های اقتضاح قبلی منتشر بشه یا یک ریبوت اساسی با کیفیت ولو انحصاری؟ هرچند من احتمال میدم در نهایت برای PC م منتشر بشه این نسخه اگرچه که leaker گفته بعیده.

وقتی سونی لایسنس SH رو از کونامی میگیره خرج بازی رو تمام و کمال میده یا اصلاحا بازی رو fund میکنه، یکی از استودیوهای اصلی خودش روی پروژه کار میکنه و سازنده‌های اصلی رو هم میاره سر در پروژه و احتمال خیلی زیاد انجین اختصاصی هم هست باید اگر طرفدار واقعی این سری هستید هزاران بار ممنون دار SONY باشید که داره این لطف رو در حق فن‌بیس اصلی سری بازی سایلنت هیل میکنه. دوست داشتید یک نسخه مالتی‌پلتفرم توسط کونامی به سبک و سیاق همون نسخه‌های اقتضاح قبلی منتشر بشه یا یک ریبوت اساسی با کیفیت ولو انحصاری؟ هرچند من احتمال میدم در نهایت برای PC م منتشر بشه این نسخه اگرچه که leaker گفته بعیده.

طرفدار پروپاقرص بازی هستم ولی اصلا از سری 5 به بعد، بازی رو بیخیال شدم فقط 4 تای اولش خوب بود
این که سونی می خواد سرمایه گذاری این ip رو بکنه بازم خوبه
ولی اولین دلیل این که میگم سایلنت هیل بیخود شده دلیلش همینه:
افرادی مثه شما ترجیح میدن گیرز 5 یا گاد او وار بازی کنند همون موقع ها هم عده ی کمی سایلنت هیل 2 رو بازی کرده بودن الان وضع بدتر شده باز اون موقه 10 درصد گیمرا اون سبک رو می پسندیدن الان شاید یک درصد ...باسه همین اگر هم بازی بیاد کلی با خط فکری سایلنت هیل تفاوت داره
دومین دلیلش هم اینه که سونی می خواد برند سازی کنه یعنی هدفش بازی سایلنت هیل نیست منظورم اینه هدفش این نیست یک شاهکار سبک روانشناسی-وحشت-معمایی- خلق کنه، هدفش اینه که یک بازی بفروشه که اولش بزنه sony entertainment
مایکروسافت هم بود همین رو می گفتم
کلا نظر شخصی من اینه که بازی که سفارشی ساخته بشه خوب در نمیاد حالا این بازی میخواد بتلفیلد 3 باشه که موضوعش حمله به ایران باشه یا هر چیزه دیگه

بازم میگم دلیل اصلی که سایلنت هیل خراب شد سلیقه‌های عموم مردم بود ملت سبک‌های دیگه رو دوست داشتن همون موقع هم تعداد خیلی کمی بودن سایلنت هیل 2 3 4 رو بازی کردن ولی همون عد‌ه‌ی کم هنوزم که هنوزم مثه من طرفدار پروپاقرص هستن
این موضوع باسه سینما هم پیش اومده.... که خارج از بحثه

بازم میگم دلیل اصلی که سایلنت هیل خراب شد سلیقه‌های عموم مردم بود

فارغ از اینکه علت افت محسوس سری SH چی بوده و چرا دیگه نتونست موفقیت گذشته رو تکرار کنه و الان دو نسله غیر از دو تا اسپین آف به شدت ضعیف هیچ شماره جدیدی ازش ندیدیم، مساله اینجاست که کونامی سال هاست غیر از PES و تا حدودی MGS سایر IP هاش رو فراموش کرده و خیلی از گیمرها فرصت تجربه دوباره یه سری از بازی ها رو نخواهند داشت. از جمله SH و حالا جدای از اینکه این IP مرده یا نه، هنوز طرفدار داره یا نه، محبوب باقی مونده یا فراموش شده است، به هر حال کونامی نشون داده تمایلی برای هزینه روی این بازی نداره و ترجیح میده پولاشو صرف بازی های موبایل پر سود و آرکید بکنه.

کاری که طبق شایعات سونی داره میکنه تلاش برای برگردوندن این IP هاست، یعنی دوتا انتخاب هست، یا هیچ وقت ساخته نشن، اگرم کونامی سرش به سنگ خورد یه شاهکار غیر قابل هضمی عین Downpour بزاره جلومون، یا اینکه سونی بیاد وسط با قبول بخشی از هزینه تولید و فراهم آوردن امکانات، که یعنی عملا قبول ریسک تولید، کونامی و سازنده هارو ترقیب کنه یه SH تمام عیار بسازن. اینجا انتخاب کاملا صفر و یکیه، یا همه چیز یا هیچی. پس قطعا باید همه ممنون سونی باشن و دعا کنن شایعه به حقیقت بپیونده و شایعه باقی نمونه.

این با انحصاری شدن یه بازی که به هر صورت قرار بود ساخته بشه و این انحصار ادد ولیو خاصی نداره فرق میکنه. من همیشه گفتم مثلا انحصاری شدن FFVIIR برای من گیمر آورده ای نداره، چون به هر صورت این بازی میاد و اینکه فن های اکس باکس بازی نکنن باعث نمیشه من بیشتر ازش خوشم بیاد. اما مثلا اگه سونی بیاد پول بده SE بره Chrono Trigger رو ریمیک کنه قضیه کاملا متفاوته، چون تنها به واسطه سونی تجربه این بازی ممکن میشه. عین SH که در موردش داریم صحبت میکنیم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or