شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
مطمعنی؟

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain shipped 3 million physical copies within its first five days

فونت بزرگ دوست داری
Metal Gear Solid was bought 3 million times in the few days since it was released. But it’s still a long way from turning a profit.

The game cost $80 million to make, meaning that developers Konami need to sell another 2 or 3 million before the costs are made back, according to an estimate by Forbes.

Most of the players bought the game on PlayStation 4, according to numbers from the GfK Chart. PS4 accounted for 72 per cent of all sales, with Xbox One representing 22 per cent and PS3 and Xbox 360 making up the rest

There’s a good chance you bought Metal Gear Solid this weekend
اگه بازی انحصاری هم بود باز هم فروش خوبی داشت
Metal Gear Solid V sells more than six million copies worldwide - Geek.com
اصلا 7 میلیون روی 5 پلتفرم
متال گیر همیشه سری پر فروشی بوده فروشش حدود 6 تا 7 میلیون نسخه است
MGS4 total sales revealed, best selling third party PS3 exclusive - Metal Gear Informer
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots has sold a total of 5.67 million copies worldwide
-------------
با 80 میلیون ویچر 3 ساخته شده که 28 میلیون نسخه فروش داشته
-------------
اینجا صحبت از sh که کل سری 9 میلیون فروش داشته

سود سالیانه چه ارتباطی با بازی سازی داره ؟ مشخص وقتی هزینه برای ساخت بازی نکرده همش سود
اینکه شما فکر میکنی بعد از 4 تموم شد و الان SH از سال 2004 یه IP مرده به حساب میاد صرفا تخیل شماست:D آخرین شماره این بازی 2012 عرضه شده (البته اگر P.T. رو هم یه بازی حساب کنیم، میشه 2014) و به هر دلیلی کونامی نمیخواسته شماره جدید بسازه و این کاملا اوکی هست (مثل هزاران IP دیگه که ادامه ای براشون ساخته نشد و قرار هم نبود حتما ساخته بشه). مثل اینکه بگیم RE هم بعد از شماره 1 تموم شد چون هیچکدوم رنگ و بوی شماره اول رو نداشتن و این حجم از تغییراتی که RE دیده، به درد عمه خودش میخوره.

چند دهه؟:)) 8 سال = چند دهه؟:D
بی زحمت اون خط قرمز رو هم یه بار دیگه بخون و اگر خودت متوجهش شدی، برای منم توضیحش بده:D چون قاعدتا هر چیز درست و حسابی ای به هر قیمتی ساخته نمیشه:D

اینا رو از کجا میاری دقیقا؟:D اولا که به کیفیت ساخت خود بازی بستگی داره و ما نمیتونیم همینطوری از روی هوا یه چیزی بپرونیم. میتونه بد باشه و میتونه در کمال تعجب، خوب. دوم اینکه پیش خودتون فکر نکنین کونامی الان یه گدا خونه هست و هیچ درآمدی نداره و روزا رو با بدبختی سپری میکنه. اتفاقا خیلی هم درآمد خوبی داره و سود سالیانه-ش مثبت هست. و در نهایت اینکه بعد از گذشت 7 سال، ملت برای یه نسخه جدید SH عطش دارن و کاملا میشه انتظار داشت فروش خیلی بهتری نسبت به نسخه های قبلی داشته باشه.

هر ناشر بر اساس میزان سود دهی احتمالی روی یه ip سرمایه گذاری میکنه
مثال واضح سونی و استودیو bend و days gone
استودیو bend با کمتر از 100 نفر یه عنوان جهان باز مثل days gone ساخته
در مقابل ناتی داگ با 500 نفر tlou part 2 می سازه قطعا بودجه استودیو هم چندین برابر bend
چرا در این حد بین استودیو های داخلی سونی اختلاف بودجه و نفرات وجود داره ؟ مگه سونی مشکل مالی داره ؟ قطعا نه ؟
اما خروجی کیفی مشخص فروش احتمالی هم مشخص سونی در حدی روی یه ip سرمایه گذاری میکنه که سود دهی داشته باشه
کونامی هم 80 میلیون روی sh سرمایه گذاری نمیکنه
فوقش 20 میلیون با این بودجه چه کیفیت خروجی ممکن ؟
---------
فن بیس که شما ازش حرف می زنی چند نفرن ؟ 3 نسخه اصلی یک تا 1.5 میلیون بقیه 4 بین 500 تا 1 میلیون بقیه نسخه ها زیر یک میلیون
این فن بیس باوجود تعداد کم بسیار هم سخت گیرن
Silent Hill: Homecoming سعی کرد تغییری در سری ایجاد کنه نابود کردن

• Like
Reactions: vaan 2
اینکه شما فکر میکنی بعد از 4 تموم شد و الان SH از سال 2004 یه IP مرده به حساب میاد صرفا تخیل شماست:D آخرین شماره این بازی 2012 عرضه شده (البته اگر P.T. رو هم یه بازی حساب کنیم، میشه 2014) و به هر دلیلی کونامی نمیخواسته شماره جدید بسازه و این کاملا اوکی هست (مثل هزاران IP دیگه که ادامه ای براشون ساخته نشد و قرار هم نبود حتما ساخته بشه). مثل اینکه بگیم RE هم بعد از شماره 1 تموم شد چون هیچکدوم رنگ و بوی شماره اول رو نداشتن و این حجم از تغییراتی که RE دیده، به درد عمه خودش میخوره.

بی زحمت اون خط قرمز رو هم یه بار دیگه بخون و اگر خودت متوجهش شدی، برای منم توضیحش بده:D چون قاعدتا هر چیز درست و حسابی ای به هر قیمتی ساخته نمیشه:D

اینا رو از کجا میاری دقیقا؟:D اولا که به کیفیت ساخت خود بازی بستگی داره و ما نمیتونیم همینطوری از روی هوا یه چیزی بپرونیم. میتونه بد باشه و میتونه در کمال تعجب، خوب. دوم اینکه پیش خودتون فکر نکنین کونامی الان یه گدا خونه هست و هیچ درآمدی نداره و روزا رو با بدبختی سپری میکنه. اتفاقا خیلی هم درآمد خوبی داره و سود سالیانه-ش مثبت هست. و در نهایت اینکه بعد از گذشت 7 سال، ملت برای یه نسخه جدید SH عطش دارن و کاملا میشه انتظار داشت فروش خیلی بهتری نسبت به نسخه های قبلی داشته باشه.

خوب تا حدودی قبول دارم IP مرده نیست اما IP فعال هم نیست IP تو اوج خودش هم نیست در حد افتضاح پایین امده مقایسه شود با 3 شماره اول به قول خودت از آخرین نسخه الان 7 سال میگزره IP یک جورایی داره خاک میخوره دیگه.

اخرین شماره این بازی سال 2012 عرضه شده که رسما یک شکست بوده نه تنها از نظر فروش بلکه از نظر متا و البته از نظر اینکه شما بعد از 7 سال هنوز نسخه جدید ندیدی و قرار بود کوجیما بازی ریبوت کنه به فنا رفت یکی از دوستان فروش بازی گزاشته 3 نسخه ای که سال 2013 عرضه شده در مجموع طی 3 سال فقط 400 هزار نسخه فروش داشته خود این قشنگ نشون میده وضعیت کیفیت و وضعیت IP به چه صورتی بوده .

خوب متاسفانه RE به نظر من تا حدودی تمام برای چی خودتون گول میزنین ؟ الان فقط داره نسخه های قدیمی ریمیک میشه و بعد از اون قراره برگردن به اون بازی که برای مثال شما بهش میگی Resident Evil 7: Biohazard که من بهش میگم کلون اسمی وگرنه نه ربطی به RE داره نه چیزی اینجوری هم که بوش میاد قراره بعد از ریمیک ها برگردن تو همون خط یعنی بازی ریبوت نشده که بگیم سبک بازی تغییر دادن دارن ادامه بازی میرن با اسم فقط RE که به نظر من فقط استفاده از اسم بازی نه چیز دیگه ای .

PT اصلا بازی نیست اسمش دمو حتی حساب کردن به عنوان بازی هم شوخی قشنگی نیست PT فقط یک دموی تکنیکی هستش همین .

اتفاقا یکی از مشکلاتی که کونامی داره اینکه بخش سرگرمی هاش اصلا جزو اصلی ترین بخش های سود دهی کمپانی نیست وگرنه وقتی میخواست بازی بسازه با IP های خودش اینجوری برخورد نمیکرد MGS از اون شاهکار برسه به اون Survive و SH از اون شماره های اولیه برسه به به این بازی های که این چندین ساله عرضه کرده .

لازمه IP های خوب کونامی که وضعیت مشابه ای دارن لیست کنم ؟ لازمه راجب Castlevania صحبت کنم ؟ تمام IP های شرکت کونامی وضعیت مشابه ای دارن .

نه کاملا عطش برای SH از اونجای شروع شد که کوجیما با P.T ملت به وجد اورده و الان تنها چیزی که ملت عطش دارن بعد از کنسل شدن P.T و عنوانی که کوجیما داشت میساخت ساخت بازی توسط تیم سازنده بازی هستش وگرنه اگه قرار باشه مثل قدیم کونامی با همون وصضعیت بسازه همون شاهد بازی های قدیمی و یا یک گند Survive خواهیم بود .

فونت بزرگ دوست داری
Metal Gear Solid was bought 3 million times in the few days since it was released. But it’s still a long way from turning a profit.

The game cost $80 million to make, meaning that developers Konami need to sell another 2 or 3 million before the costs are made back, according to an estimate by Forbes.

Most of the players bought the game on PlayStation 4, according to numbers from the GfK Chart. PS4 accounted for 72 per cent of all sales, with Xbox One representing 22 per cent and PS3 and Xbox 360 making up the rest

There’s a good chance you bought Metal Gear Solid this weekend
اگه بازی انحصاری هم بود باز هم فروش خوبی داشت
Metal Gear Solid V sells more than six million copies worldwide - Geek.com
اصلا 7 میلیون روی 5 پلتفرم
متال گیر همیشه سری پر فروشی بوده فروشش حدود 6 تا 7 میلیون نسخه است
MGS4 total sales revealed, best selling third party PS3 exclusive - Metal Gear Informer
Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots has sold a total of 5.67 million copies worldwide
-------------
با 80 میلیون ویچر 3 ساخته شده که 28 میلیون نسخه فروش داشته
-------------
اینجا صحبت از sh که کل سری 9 میلیون فروش داشته

سود سالیانه چه ارتباطی با بازی سازی داره ؟ مشخص وقتی هزینه برای ساخت بازی نکرده همش سود

هر ناشر بر اساس میزان سود دهی احتمالی روی یه ip سرمایه گذاری میکنه
مثال واضح سونی و استودیو bend و days gone
استودیو bend با کمتر از 100 نفر یه عنوان جهان باز مثل days gone ساخته
در مقابل ناتی داگ با 500 نفر tlou part 2 می سازه قطعا بودجه استودیو هم چندین برابر bend
چرا در این حد بین استودیو های داخلی سونی اختلاف بودجه و نفرات وجود داره ؟ مگه سونی مشکل مالی داره ؟ قطعا نه ؟
اما خروجی کیفی مشخص فروش احتمالی هم مشخص سونی در حدی روی یه ip سرمایه گذاری میکنه که سود دهی داشته باشه
کونامی هم 80 میلیون روی sh سرمایه گذاری نمیکنه
فوقش 20 میلیون با این بودجه چه کیفیت خروجی ممکن ؟
---------
فن بیس که شما ازش حرف می زنی چند نفرن ؟ 3 نسخه اصلی یک تا 1.5 میلیون بقیه 4 بین 500 تا 1 میلیون بقیه نسخه ها زیر یک میلیون
این فن بیس باوجود تعداد کم بسیار هم سخت گیرن
Silent Hill: Homecoming سعی کرد تغییری در سری ایجاد کنه نابود کردن

من یک نکته بگم اول از همه که این 6000 پستی که در پروفایل من نشون داده شده ارسال کردم! یک سوم به راحتی فقط برای تاپیک آمار فروش بازیها بوده

نکته دوم لینکی که نشون میده MGS4 بالای 5.5 میلیون نسخه فروش رفته برای اکتبر 2012 هست. یعنی فروش کل عمر بازی (شیش سال) که بعدش هم PS3 از رده خارج و کلا این بازی هم از لحاظ فروش به خاک سپرده شد
نکته بعدی لینکی که نشون میده MGSV بالای 6 میلیون نسخه فروش رفته برای برای ماه اول سال 2016 هست، یعنی فقط چند ماه بعد از عرضه بازی! در حالی که خوده کونامی اعلام کرده تا آخر دسامبر 2015 بالای شیش میلیون نسخه شیپ کرده
نکته سوم بخش عمده بودجه MGSV برای کوجیما پروداکشن بوده که سازنده Fox Engine هم بوده و بودجه این دو باهم تلفیق شده و همین الان کونامی داره PES میسازه، از بر اون بودجه و تلاش های اون سالهای استدیو هست
کار ندارم تا الان کونامی فقط دوبار با مایکروسافت قرارداد بسته که MGSV بیاد روی گیم پس و خدا میدونه چند میلیون دلار گرفته ... فروش MGSV با نسخه های قبلی قابل قیاس نیست

و اما حالا که دیدی نمیتونی بزنی صحرای کربلا و بگی این دست آمار فروش ها برای کونامی (و باقی ناشرها) رویایی ئه و حال میخوای بحث رو ببری سمت فروش نه چندان خفن سایلنت هیل جا داره به موفقیت بازی outlast اشاره کنیم که با بودجه 2 میلیون دلاری تا سال 2016 چهار میلیون نسخه فروخته! الان که 2020 رسیدیم! چه طور سایلنت هیل باکیفیت کمتر بفروشه؟

خوده دموی بازی P.t در عرض یک ماه کمتر به تایید خوده سونی بالای یک میلیون بار دانلود شده!

یک رندوم سرچ تو یوتیوب نشون میده که بالای یک میلیون نفر فقط یکی از ویدوهای گیمپلی بازی رو نگاه کردند:
pt demo.png
pt demo 2.png

تمام این آمار ها تازه در شرایطی هست که p.t اصلا و ابدا هیچ مارکتینگی نداشته و تمام موفقیت ش براساس کیفیت خوده اثر بوده!!

ادیت: در کل اصلا و ابدا نمیتونیم بگیم سایلنت هیل یک ip فراموش و مرده بوده، نه! خیلی سخته بگیم یک بازی ترسناک باکیفیت در شرایط فعلی بد میفروشه!

چیزی که واضح و مبرهم هست سونی واقعا شکار کرده، اسم SH بین ژورنالیست و کسایی که ویدیو گیم رو جدی دنبال میکنند خیلی طرفدار داره و همین دو مورد در کنار خوده کیفیت اثر بازی رو مارکتینگ میکنه، مخصوصا در این دنیای دیجیتال و سالهایی که اثار ترسناک دوباره در اوج هستند (امار فروش فیلمهای ترسناک سینما هم دنبال کنید)

اما با این مسیری که سونی بشدت در پیش گرفته (انحصاری زمانی کردن ریمیک فاینال فنتزی) و حالا انحصاری کردن سایلنت هیل (که قویا معتقدم برای PC هم میاد) ممکنه تیم هدایت xbox رو از اینکه گفتند دنبال انحصاری کردن ipهای تردپارتی (زمانی و DLC و ..) نیستند، بیرون بیاره و با جدیتی که الان تو ویدیو گیم از خودشون نشون دادن، دست روی اثار بزرگتری بذارند

آخرین ویرایش:
خوب تا حدودی قبول دارم IP مرده نیست اما IP فعال هم نیست IP تو اوج خودش هم نیست در حد افتضاح پایین امده مقایسه شود با 3 شماره اول به قول خودت از آخرین نسخه الان 7 سال میگزره IP یک جورایی داره خاک میخوره دیگه.

اخرین شماره این بازی سال 2012 عرضه شده که رسما یک شکست بوده نه تنها از نظر فروش بلکه از نظر متا و البته از نظر اینکه شما بعد از 7 سال هنوز نسخه جدید ندیدی و قرار بود کوجیما بازی ریبوت کنه به فنا رفت یکی از دوستان فروش بازی گزاشته 3 نسخه ای که سال 2013 عرضه شده در مجموع طی 3 سال فقط 400 هزار نسخه فروش داشته خود این قشنگ نشون میده وضعیت کیفیت و وضعیت IP به چه صورتی بوده .

خوب متاسفانه RE به نظر من تا حدودی تمام برای چی خودتون گول میزنین ؟ الان فقط داره نسخه های قدیمی ریمیک میشه و بعد از اون قراره برگردن به اون بازی که برای مثال شما بهش میگی Resident Evil 7: Biohazard که من بهش میگم کلون اسمی وگرنه نه ربطی به RE داره نه چیزی اینجوری هم که بوش میاد قراره بعد از ریمیک ها برگردن تو همون خط یعنی بازی ریبوت نشده که بگیم سبک بازی تغییر دادن دارن ادامه بازی میرن با اسم فقط RE که به نظر من فقط استفاده از اسم بازی نه چیز دیگه ای .

PT اصلا بازی نیست اسمش دمو حتی حساب کردن به عنوان بازی هم شوخی قشنگی نیست PT فقط یک دموی تکنیکی هستش همین .

اتفاقا یکی از مشکلاتی که کونامی داره اینکه بخش سرگرمی هاش اصلا جزو اصلی ترین بخش های سود دهی کمپانی نیست وگرنه وقتی میخواست بازی بسازه با IP های خودش اینجوری برخورد نمیکرد MGS از اون شاهکار برسه به اون Survive و SH از اون شماره های اولیه برسه به به این بازی های که این چندین ساله عرضه کرده .

لازمه IP های خوب کونامی که وضعیت مشابه ای دارن لیست کنم ؟ لازمه راجب Castlevania صحبت کنم ؟ تمام IP های شرکت کونامی وضعیت مشابه ای دارن .

نه کاملا عطش برای SH از اونجای شروع شد که کوجیما با P.T ملت به وجد اورده و الان تنها چیزی که ملت عطش دارن بعد از کنسل شدن P.T و عنوانی که کوجیما داشت میساخت ساخت بازی توسط تیم سازنده بازی هستش وگرنه اگه قرار باشه مثل قدیم کونامی با همون وصضعیت بسازه همون شاهد بازی های قدیمی و یا یک گند Survive خواهیم بود .
به نظرم همین کلمه غیر فعال بیشتر مناسب SH هست. بعد از Downpour، مشخص شده که این سری واقعا نیاز به یه تحول داره. شما که الان با RE مشکل دارین، به نظرتون تا چه حد میتونست اون حالت 4-5-6 رو ادامه بده؟ قبول کن از یه جایی دیگه سری خسته میشه و نیاز داره یه تکون اساسی بخوره. اگر RE7 به اون شکل عرضه نمیشد، مطمئن باش بازخوردهای متوسطی دریافت میکرد. همونطور که اگر با همون حالت دوربین ثابت هم ادامه پیدا میکرد، باز هم نقدهای منفی بهش وارد میشد. باید تغییر رو پذیرفت و همراه با تغییرات، همیشه نظرات منفی هم میاد اما از اون طرف، نظرات مثبت هم میاد. کلا - مخاطبم کلی هست - مردم در مقابل تغییرات زیاد مقاومت میکنن.

مشکل کونامی این بود که SH رو میداد دست استودیوهایی که هیچ توانایی و رزومه ای در این زمینه نداشتن. همین Downpour رو Vatra Games ساخت که اولین و آخرین بازیشون هم بود و یه سال بعد درش تخته شد:D البته بخواییم ریشه یابی کنیم، کلا برمیگرده به زمانی که برای غربی کردن این سری، تیم سایلنت رو ترکوند و بازی رو داد دست غربیا.

من فکر میکنم SH نیاز به تحول داره و آماده هستم این تغییرات رو ببینم (مثل RE7). به نظرم کوجیما با SHs میخواست این تحول رو انجام بده و دموی P.T. خیلی امیدوار کننده بود (البته من از خیلیا که میپرسم، P.T. رو یه بازی کامل میبینن واقعا:D از جمله خودم) ولی خب به سرانجام نرسید. این نسخه جدید از این جهت خوبه که میدونیم 3تا مهره کلیدی SH (ایتو، یامائوکا و تویاما) دارن روش کار میکنن و میشه گفت از 4تا ستون، 3تا ستون به شدت عظیم هستن (اون یکی اوواکو سناریو نویس شماره 2 هست که حقیقا من نمیدونم زنده هست یا مرده) و بهتر از هر کسی این سری رو میشناسن. امیدوارم خروجی با کیفیتی رو ببینیم.

پ.ن: خیلیا میگن فقط SH برگرده و مهم نیست چجوری. اتفاقا خیلی مهمه چجوری برگرده. اگر یه عنوان ضعیف و بی کیفیت ساخته بشه، همین افراد نمیان بگن کاش هیچوقت ساخته نمیشد؟

اما با این مسیری که سونی بشدت در پیش گرفته (انحصاری زمانی کردن ریمیک فاینال فنتزی) و حالا انحصاری کردن سایلنت هیل (که قویا معتقدم برای PC هم میاد) ممکنه تیم هدایت اسپنسر رو از اینکه گفتند دنبال انحصاری کردن ipهای تردپارتی (زمانی و DLC و ..) بیرون بیاره و با جدیتی که الان تو ویدیو گیم از خودشون نشون دادن، دست روی اثار بزرگتری بذارند

دوستان به هر حال با این قضیه دیدن انحصاری های تردپارتی بزرگ روی کنسول PS5 کنار بیایید و سعی کنید از الان بهش عادت کنید. فکر کنم سال پیش بود سونی رسما اعلام کرد این نسل سیاستش تمرکز روی بازی های AAA بزرگه و قصد دارن علاوه بر فرست پارتی های خودشون، بازی های تردپارتی دیگه ای رو هم انحصاری کنن. حالا یا دائم و یا به صورت زمانی. به هر حال چه خوشتون بیاد و چه نه این قضیه ادامه داره، پس بهش عادت کنید و باهاش کنار بیایید. فعلا یه انحصاری تردپارتی از Gearbox تایید شده، یحتمل به زودی یه چیزی از Remedy ببینم، همین شایعات در مورد کونامی هست و طبق شنیده ها FF بعدی هم تو کنفرانس سونی معرفی میشه و یحتمل انحصاری زمانی باشه و ...

Last edited by a moderator:
به نظرم همین کلمه غیر فعال بیشتر مناسب SH هست. بعد از Downpour، مشخص شده که این سری واقعا نیاز به یه تحول داره. شما که الان با RE مشکل دارین، به نظرتون تا چه حد میتونست اون حالت 4-5-6 رو ادامه بده؟ قبول کن از یه جایی دیگه سری خسته میشه و نیاز داره یه تکون اساسی بخوره. اگر RE7 به اون شکل عرضه نمیشد، مطمئن باش بازخوردهای متوسطی دریافت میکرد. همونطور که اگر با همون حالت دوربین ثابت هم ادامه پیدا میکرد، باز هم نقدهای منفی بهش وارد میشد. باید تغییر رو پذیرفت و همراه با تغییرات، همیشه نظرات منفی هم میاد اما از اون طرف، نظرات مثبت هم میاد. کلا - مخاطبم کلی هست - مردم در مقابل تغییرات زیاد مقاومت میکنن.

مشکل کونامی این بود که SH رو میداد دست استودیوهایی که هیچ توانایی و رزومه ای در این زمینه نداشتن. همین Downpour رو Vatra Games ساخت که اولین و آخرین بازیشون هم بود و یه سال بعد درش تخته شد:D البته بخواییم ریشه یابی کنیم، کلا برمیگرده به زمانی که برای غربی کردن این سری، تیم سایلنت رو ترکوند و بازی رو داد دست غربیا.

من فکر میکنم SH نیاز به تحول داره و آماده هستم این تغییرات رو ببینم (مثل RE7). به نظرم کوجیما با SHs میخواست این تحول رو انجام بده و دموی P.T. خیلی امیدوار کننده بود (البته من از خیلیا که میپرسم، P.T. رو یه بازی کامل میبینن واقعا:D از جمله خودم) ولی خب به سرانجام نرسید. این نسخه جدید از این جهت خوبه که میدونیم 3تا مهره کلیدی SH (ایتو، یامائوکا و تویاما) دارن روش کار میکنن و میشه گفت از 4تا ستون، 3تا ستون به شدت عظیم هستن (اون یکی اوواکو سناریو نویس شماره 2 هست که حقیقا من نمیدونم زنده هست یا مرده) و بهتر از هر کسی این سری رو میشناسن. امیدوارم خروجی با کیفیتی رو ببینیم.

پ.ن: خیلیا میگن فقط SH برگرده و مهم نیست چجوری. اتفاقا خیلی مهمه چجوری برگرده. اگر یه عنوان ضعیف و بی کیفیت ساخته بشه، همین افراد نمیان بگن کاش هیچوقت ساخته نمیشد؟

من با RE مشکلی ندارم به نظرم RE نیست ربطی با خود بازی مشکل داشتن یا نداشتنم نداره اتفاقا از بازی لذت بردم اما نه به عنوان RE .

مشکل من با تغییر دوربین نیست مشکل دستکاری بیش از اندازه بازی هستش اگه شرکت از Re4 به Re5 نمیرسید و از انجا تخت گاز به Re6 نمیرسید و گند نمیزد و سبک همین RE های ریمیک حفظ میکرد مشکلی نداشت بازی الان کسی با ریمیک ها مشکلی نداره به نظر من خیلی هم عالی هستن اما چرا باید بازی از این سبک ریمیک برگرده روی Re7 خدا میدوه که به نظر من حتی RE هم نیست .

تغییر همیشه نیازه من از تغییر GOW به GOW2018 استقبال کردم همین الان از RE به ریمیک ها با دوربین متحرک استقبال کردم اما از این حالت بری FPS بشی و ... مخالفم اگه میخوای بازی اونجوری ادامه بدی بهتره یک بازی دیگه بسازی به جای اینکه شماره اصلی بدی بهش با وجود اینکه هیچ بوی از شماره اصلی نبرده میشه گفت یک عنوان فرعی هستش نه سبکش یکی نه .... .

خوب اگه قبول داری که مشکل از کونامی هستش پس نیمشه انتظار داشت کونامی که با MGS که بهترین عنوان شرکت هستش هم این کار میکنه بیاد سر SH اینده همین رویه تکرار نکنه و نده بازی یک شرکت بی نام نشون بسازه و بازی بازم افتش ترکرار کنه و ساخته نشدنش بهتر از ساخته شدنش باشه فقط ساخت بازی و ادامه دادن به هر قیمتی که مهم نیست فردا بازی بدن یکی از استدیو های ایرانی هم دنبالش میسازن شاید حتی بهتر از اون چرت و پرتی که تا الان ساخته شده البته شوخی این جمله اخر.

به نظر من تحول در سبک کپکام با درست ریمیک کردن RE ها به خودش نشون داد نه تغییر در این حد که بخوای بازی دگرگون کنی اینجروی هر چند وقت یک دفعه یک بازی خوب میبینی یکی متوسط چون چقدر میخوای یک فرمول ادامه بدی مخصوصا فرمول این سبک ترسناک FPS جای بازی زیادی هم نداره الان بیشتر بازی های این سبکی شبیه هم هستن تازه بماند من RE نمیدونم اون بازی.

شوخی اینکه P.T یک بازی کامل بوده هیچ جوره قشنگ نیست یعنی شما برای P.T حاضر بودی 60 دلار یا حتی 40 دلار پول بدی ؟ من عمرا حتی 10 دلار برای بازی خرج میکردم . :D

خط اخر دقیقا مهمه چطور برگرده وگرنه نوعی که کونامی داره با IP هاش رفتار میکنه میخوام 100سال سیاه هیچ کدوم از بازی هاش بر نگرده بی همه چیز چنان شیلنگ گرفت روی MGS که میخوام دیگه حتی اسم MGS نشنوم در اینده که کونامی میسازه .

در مورد مرده بودن این IP هم واقعا فکر نمیکردم انقدر اینجا بحث شکل بگیره و مجبور باشیم سر بدیهیات بحث کنیم! واقعا همه چیز رو به چشم PS Vs Xbox نبینید، خیلی چیزها فکته و اینکه شما نویی نظرتون به کدوم کنسول نزدیک تره تاثیری درش نداره.

آخرین عنوان رسمی و شماره دار SH مربوط به دو نسل پیشه و سال 2004 برای PS2 امده، یعنی قریب 15 سال پیش، و بعد از اون کونامی فقط روی یه سری اسپین آف کار کرده، یعنی Downpour و Homecoming که هر دو بازی های به شدت ضعیف با متای زرد بودن و نسل حاضرم که دیگه خبری از این IP نشده.

SH مشخصا یه IP مرده است اما مرده بودن به معنا چرت یا بدون طرفدار بودن نیست، عین Crash. اینم یه IP مرده بود اما رو حساب تبلیغات فن ها و در واقع اون کرمی که اول نسل سونی به جون همه انداخت دوباره زنده شد و بعد عرضه خوب فروخت. کسی نمیگه SH یه IP کوچیک یا کم طرفدار یا بدرد نخوره، اما مسلما بازی که آخرین شماره اصلیش دو نسل پیش (عملا سه نسل پیش) امده و سال هاست از دوران اوج خودش فاصله گرفته و تو آخرین اسپین آف ها هم از متا 85 و 89 شماره های اصلی رسیده به 64 یعنی خیلی وقته از چیزی که بود فاصله گرفته. به همین علت هم دقیقا وقتی کوجیما و دل تورو میخواستن این بازی رو دوباره احیا کنن از بیخ داشتن عوضش میکردم و حتا بازی دیگه SH کلاسیک نبود و قرار بود بشه Silent Hills.

یجوری هم صحبت نکنید انگار فقط شماها میدونید SH چیه و فنشید. دوستان قدیمی تر میدونن، خیلی قبل تر از اینکه حتا تو این سایت عضو باشید، من و یه پسره به اسم مهدی اینجا داستان SH رو مینوشتیم و داستان هاش رو ترجمه میکردیم. شک نکنید بیشتر از من فن این IP نیستید، اما خوب واقعیت همیشه غیر قابل انکار بوده و هست. بازم میگم امیدوارم کونامی حالا با همکاری سونی یا هر خر دیگه ای بیاد این IP رو دوباره زنده کنه و با ساخت یه ریبوت یا ریمیک یا هر کوفت دیگه ای تبدیلش کنه به چیزی که بود، یعنی یه IP بسیار تاثیرگزار.

آی پی که حرفی برای گفتن نداره،یه آی پی مرده ست.صرفا آی پی که داره خاک می خوره مرده نیست.مرده اون که بمیره و به خاک بسپرنش و نه اینکه زنده به گورش کنند.
کاری به لگسی او کین کردند.

• Like
Reactions: dark souls
من یک نکته بگم اول از همه که این 6000 پستی که در پروفایل من نشون داده شده ارسال کردم! یک سوم به راحتی فقط برای تاپیک آمار فروش بازیها بوده

نکته دوم لینکی که نشون میده MGS4 بالای 5.5 میلیون نسخه فروش رفته برای اکتبر 2012 هست. یعنی فروش کل عمر بازی (شیش سال) که بعدش هم PS3 از رده خارج و کلا این بازی هم از لحاظ فروش به خاک سپرده شد
نکته بعدی لینکی که نشون میده MGSV بالای 6 میلیون نسخه فروش رفته برای برای ماه اول سال 2016 هست، یعنی فقط چند ماه بعد از عرضه بازی! در حالی که خوده کونامی اعلام کرده تا آخر دسامبر 2015 بالای شیش میلیون نسخه شیپ کرده
نکته سوم بخش عمده بودجه MGSV برای کوجیما پروداکشن بوده که سازنده Fox Engine هم بوده و بودجه این دو باهم تلفیق شده و همین الان کونامی داره PES میسازه، از بر اون بودجه و تلاش های اون سالهای استدیو هست
کار ندارم تا الان کونامی فقط دوبار با مایکروسافت قرارداد بسته که MGSV بیاد روی گیم پس و خدا میدونه چند میلیون دلار گرفته ... فروش MGSV با نسخه های قبلی قابل قیاس نیست

و اما حالا که دیدی نمیتونی بزنی صحرای کربلا و بگی این دست آمار فروش ها برای کونامی (و باقی ناشرها) رویایی ئه و حال میخوای بحث رو ببری سمت فروش نه چندان خفن سایلنت هیل جا داره به موفقیت بازی outlast اشاره کنیم که با بودجه 2 میلیون دلاری تا سال 2016 چهار میلیون نسخه فروخته! الان که 2020 رسیدیم! چه طور سایلنت هیل باکیفیت کمتر بفروشه؟

خوده دموی بازی P.t در عرض یک ماه کمتر به تایید خوده سونی بالای یک میلیون بار دانلود شده!

یک رندوم سرچ تو یوتیوب نشون میده که بالای یک میلیون نفر فقط یکی از ویدوهای گیمپلی بازی رو نگاه کردند:
View attachment 136836
View attachment 136835

تمام این آمار ها تازه در شرایطی هست که p.t اصلا و ابدا هیچ مارکتینگی نداشته و تمام موفقیت ش براساس کیفیت خوده اثر بوده!!

ادیت: در کل اصلا و ابدا نمیتونیم بگیم سایلنت هیل یک ip فراموش و مرده بوده، نه! خیلی سخته بگیم یک بازی ترسناک باکیفیت در شرایط فعلی بد میفروشه!

چیزی که واضح و مبرهم هست سونی واقعا شکار کرده، اسم SH بین ژورنالیست و کسایی که ویدیو گیم رو جدی دنبال میکنند خیلی طرفدار داره و همین دو مورد در کنار خوده کیفیت اثر بازی رو مارکتینگ میکنه، مخصوصا در این دنیای دیجیتال و سالهایی که اثار ترسناک دوباره در اوج هستند (امار فروش فیلمهای ترسناک سینما هم دنبال کنید)

اما با این مسیری که سونی بشدت در پیش گرفته (انحصاری زمانی کردن ریمیک فاینال فنتزی) و حالا انحصاری کردن سایلنت هیل (که قویا معتقدم برای PC هم میاد) ممکنه تیم هدایت xbox رو از اینکه گفتند دنبال انحصاری کردن ipهای تردپارتی (زمانی و DLC و ..) نیستند، بیرون بیاره و با جدیتی که الان تو ویدیو گیم از خودشون نشون دادن، دست روی اثار بزرگتری بذارند
-------
گفتم راضی نیستی اصلا 7 میلیون بازهم راضی نشدی 8 میلیون خوبه ؟
محبوب ترین بازی اون زمان ps3 چی بود
As of March 2015, Uncharted 2 has sold over 6 million copies
فروش mgs 4 در حد Uncharted 2 بوده

Uncharted 4 has sold over 16m copies on PS4
فروش mgs v در حد u4 بوده ؟
چرا ؟
فن بیس یه عنوان مخفی کاری محدود اون هم همش روی پلی استیشن بود کونامی می خواست با مولتی پلتفرم فروش بازی بهبود بده عملا اتفاق خاصی نیافتاد از 6 میلیون به 7 تا حداکثر 8 میلیون رسید
اگه با سونی دوباره همکاری میکرد هم فروش بازی تغییر خاصی نمی کرد بخش از هزینه ساخت سونی می داد هم تبلیغات رایگان بود

----------------------------
حتما میدونی reactions الان شغلی با وجود یوتیوب و سایر سرویس ها به وجود اومده
P.T. [PART 1] - Silent Hills (Teens React: Gaming)
10,253,632 views

P.T. [PART 2] - SILENT HILLS (Teens React: Gaming)
5,447,716

همین PewDiePie که شروع کننده این شغل بود
P.T (Silent Hills) Demo Full Playthrough + Ending THIS GAME WILL BLOW YOUR MIND!
12,248,721 views

ویدیو های p.t و reaction هاش روی یوتیوب بالای 50 تا 100 میلیون ویو دارن
این تعداد ویو به خاطر اینکه که این ها طرفدار سری هستن ؟ نه
95 درصد این افراد حتی اسم Keiichiro Toyama نشنیدن صرفا از این راه کسب درامد میکنن

------------------------------------------
بازی با کیفیتی مثل soma چقد فروخته
SOMA finally turns a profit as it nears half a million copies sold

Silent Hill اصیل بر پایه گیم پلی کند و معماهای بسیار همین دو مورد ژورنالیست و کسایی که ویدیو گیم رو جدی دنبال میکنند خیلی طرفدار داره بر عکس فروش بازی تاثیر گذاشته اجازه نمیده بین گیمر های معمولی محبوبیت پیدا کنه
در نقطه مقابل این سبک RE همیشه با اختلاف بسیار پرفروش تر از SH

هر چی که هست رو هر پلتفرمی که میاد اخرش S اضافه داره یا نه.. فقط امیدوارم تجربه سایلنت هیل 2 رو تکرار کنه. از اتمسفر سایلنت هیل بگیر تا ساندترک جادویی Akira Yamaoka جز خفن ترین تجربه های زندگیم هستند(تاپ 5) یادش به خیر رو ps2.
136851

آخرین ویرایش:
IP که اسمش فقط می اد و این همه خبر ساز می شه رو مرده می دونید!؟ دمتون گرم خوش باشید با این حرف ها.
هیچ وقت سایلنت هیل از تو لیست بازی های خیلی ها کنار نرفته و همیشه منتظر بودن که دوباره از اعماق لیستشون بالا بیاد. SH قطعا نیاز به یک تحول داره مثل RE7 و البته امیدوارم برای SH دقیقا مثل RE نباشه چون عقب نشینی کردن تو یکسری موارد و توجه بیشتر به موارد دیگه( از نظر من RE7 این مدلی بود) به گروه خونی SH خوش نمی اد. PT هم با تمام خفن بودنش بنظرم با یه SH اصیل زمین تا اسمون فاصله داشت که خب از روی یه دمو نمی شد نظر خاصی داد.
===================
انحصاری بودن SH زیاد بنظرم جالب نیست امیدوارم حداقل انحصاری زمانی باشه حالا برای هر کنسولی. بیشتر خوبی این خبر هم وجود 3 نفر از اعضای تیم اصلی SH که اگه واقعا حقیقت داشته باشه قطعا خروجی بازی شاهکار می شه( تازه اون موقع معلوم می شه استاد حقیقی کی برای ساختن SH :D)
===================
از فردا از مدیران یه درخواست کنید که چون شما قدیمی ترید و فن خفن تری برای بازی هاتون به حساب می اید یه مدال زیر اواتارتون اضافه کنند که کسی دچار اشتباه نشه یه وقت رو حرفتون حرف بزنه.

خیر تخیل من نیست. آخرین شماره اصلی این سری سال 2004 ساخته شده.بعلت خاص بودنش شماره های فرعی هیچ وقت نتونستن موفقیت چهار شماره اصلیش رو تکرار کنند.

من فن RE نیستم زیاد، ولی اینکه بعد شماره یک تموم شده باشه ربطی به حرف من نداره به دو دلیل:
-تا شماره چهار این بازی توسط خالق اصلیش یعنی میکامی ساخته شد پس مرزبندی اینطوری درست نیست بهتره گفت تا شماره چهار و بعدشم واقعا سری از روی کارهای میکامی جلو رفت ولی باز به دلیلی که در ادامه میگم نمیشه از این لحاظ با سایلنت هیل مقایسه ش کرد
-سری رزیدنت اویل ظرافتهای داستانی و... سایلنت هیل رو نداره که اصلا بخواد باهاش مقایسه شه. این بدین معنا نیست از سایلنت هیل کمتره، کسایی که جفتشون رو بازی کردن میدونن چی میگم. یونیورس و پلات سایلنت هیل مثل رزیدنت اویل نیست چون مبتنی به تم روانشناسی و شخصیت شناسی پیچیده س نه تم ویروس و زامبی و ساخت ادامه براش کار سختیه، ادامه های فرعیشم گواهی بر این مدعان باز رزیدنت اویل سری موفق revelations و RE5 و RE7 رو داشته.
نمیدونم آخرین شماره سری که سال 2012 عرضه شده منظورتون بوک اف مموریز رقیب راید تو هل بود یا داون پور، اگه اینا رو سایلنت هیل میدونید کلا حرفی ندارم. از 2004 تا الان هم میشه 16 سال، این مدت زمانیه که از ریلیز سایلنت هیل ۴ به عنوان آخرین سایلنت هیل اصلی تیم سایلنت میگذره. بعدش دریغ از تکرار موفقیت سری اصلی و حتی متای 80 به بالا. (برخلاف ادامه های رزیدنت اویل)
و اینکه کونامی پولدارترین شرکت این صنعتم باشه مهم نیست مهم اینه که خراب کننده آی پی های بزرگ خودش هست و این کار که کسی بتونه آی پی هایی مثل کنترا سایلنت هیل و متال گیر سالید رو از اوج بکشونه به متای ۵۰-۶۰ چیزیه که فقط کونامی انجام داده.
IP که اسمش فقط می اد و این همه خبر ساز می شه رو مرده می دونید!؟ دمتون گرم خوش باشید با این حرف ها.
هیچ وقت سایلنت هیل از تو لیست بازی های خیلی ها کنار نرفته و همیشه منتظر بودن که دوباره از اعماق لیستشون بالا بیاد. SH قطعا نیاز به یک تحول داره مثل RE7 و البته امیدوارم برای SH دقیقا مثل RE نباشه چون عقب نشینی کردن تو یکسری موارد و توجه بیشتر به موارد دیگه( از نظر من RE7 این مدلی بود) به گروه خونی SH خوش نمی اد. PT هم با تمام خفن بودنش بنظرم با یه SH اصیل زمین تا اسمون فاصله داشت که خب از روی یه دمو نمی شد نظر خاصی داد.
===================
انحصاری بودن SH زیاد بنظرم جالب نیست امیدوارم حداقل انحصاری زمانی باشه حالا برای هر کنسولی. بیشتر خوبی این خبر هم وجود 3 نفر از اعضای تیم اصلی SH که اگه واقعا حقیقت داشته باشه قطعا خروجی بازی شاهکار می شه( تازه اون موقع معلوم می شه استاد حقیقی کی برای ساختن SH :D)
===================
از فردا از مدیران یه درخواست کنید که چون شما قدیمی ترید و فن خفن تری برای بازی هاتون به حساب می اید یه مدال زیر اواتارتون اضافه کنند که کسی دچار اشتباه نشه یه وقت رو حرفتون حرف بزنه.
دوست عزیز میخواید بحث کنید بدون sacrasm هم میشه. الان مگه شنمو اسمش تو تمام این سالها نبود. و خیل بازیهای سگا که هنوز اسمشون هست. ولی برگردوندنشون کار هر کسی نیست چون سازنده ها و استدیوهاشون کلا از بین رفتن فوقش ناشر بازی مونده باشه که اونم زده تو یه خط دیگه.
بعد باز برام جالبه با رزیدنت اویل مقایسه میکنید که اصلا خیلی سازنده هاش هنوز تو کپکام هستن و مثل سایلنت هیل ندادن ادامه شو فلان استدیو درجه ۲ غربی بسازه. این سوای تفاوت پلاتشونه که گفتم.
وقتی بازی موفقی بوده باید اسمش هنوز شنیده شه و مهم باشه. ولی وضعیت خود آی پی مشخصه که با این وضع امیدی به ادامه ش به شکلی که باید باشه مطلقا نیست.

آخرین ویرایش:
همان طور که بالاتر گفته بودم، :D سونی برای PS5 به چنین بازی ای نیاز داره. :D سایرن (با اینکه عاشقشم.)، هیچوقت نونست در حد سایلنت هیل ظاهر بشه که یکی از دلایلیش برمیگرده به همون تیم سازنده کوچولو، موچولو :D و دوم داستان بازی.
تویاما خودش ارتش تک نفره:D اگه کنارش ماساهیرو و یامائوکا هم باشه که دیگه رسما یه ترکیب جادویی میشه.
در مورد siren به نظرم ترسناکترین بازی تاریخ و در نوع خودش داستان سرای یونیکی داره.
از طرفی چون بازی siren تم‌ژاپنی داره خیلی از ترس های روان شناختی که تو بازیش وجود داره از افسانه ها و assets خود ژاپنی ها سرچشمه میگیره کلا وجود کاراکتر دیزاین متفاوت ، لول دیزاین‌اپیزودیک و متفاوت ترش نسبت به سایلنت هیل مخاطبان بازی در قیاس با سری silent خاص ترهستن.
هنوز برام‌ قابل باور نیست که تویاما بخواد بعد ۲۱ سال دوباره silent hill بسازه حیف این همه پتانسیل که تویاما برای خلق بازی تو ژانر horror داره و این صنعت ازش بی بهره بمونه.

آخرین ویرایش:
تویاما خودش ارتش تک نفره:D اگه کنارش ماساهیرو و یامائوکا هم باشه که دیگه رسما یه ترکیب جادویی میشه.
در مورد siren به نظرم ترسناکترین بازی تاریخ و در نوع خودش داستان سرای یونیکی داره.
از طرفی چون بازی siren تم‌ژاپنی داره خیلی از ترس های روان شناختی که تو بازیش وجود داره از افسانه ها و assets خود ژاپنی ها سرچشمه میگیره کلا وجود شخصیت های متفاوت ، لول دیزاین‌اپیزودیک و متفاوت ترش نسبت به سایلنت هیل مخاطبان بازیش در قیاس با سری silent خاص ترهستن.
هنوز برام‌ قابل باور نیست که تویاما بخواد بعد ۲۱ سال دوباره silent hill بسازه حیف این همه پتانسیل که تویاما برای خلق بازی تو ژانر horror داره و این صنعت ازش بی بهره بمونه.

من داستان سایرین رو بیشتر با سایلنت هیل مقایسه کردم و منظورم از اون پستم همین بود. :D و گرنه از داستان گرفته تا گیم پلی و موسیقی سایرین رو من دوست دارم. خیلی دلم میخواد این خبر به واقعیت تبدیل بشه؛ :(:((تصورش هم سخته که چه بازی ترسناکی از تو مغز مریض تویاما درمیاد!؟ :D

من داستان سایرین رو بیشتر با سایلنت هیل مقایسه کردم و منظورم از اون پستم همین بود. :D و گرنه از داستان گرفته تا گیم پلی و موسیقی سایرین رو من دوست دارم. خیلی دلم میخواد این خبر به واقعیت تبدیل بشه؛ :(:((تصورش هم سخته که چه بازی ترسناکی از تو مغز مریض تویاما درمیاد!؟ :D
منظورم این‌بود که siren بخاطر یونیک بودن در خیلی از فاکتورهای بازی مثل همین گیم پلی و داستان‌ در حد سری سایلنت هیل ظاهر نشد تا بخاطر کوچیک بودن تیم‌ و کمبود بودجه و اینطور مسائل .واقعا انتظار داشتم از تویاما این‌نسل حداقل یه بازی ترسناک ببینم آی پی های ترسناک که تویاما تو نسل پنج و شیش خلق کرد واقعا تکرار نشدنی و انقلابی بود.
برام جای سوال تو ذهن امثال میازاکی و تویاما چی میگذره که همچین اتمسفرهای سنگینی خلق میکنن که‌حتی بعد گذشت دهه ها نمونه اش رو هم‌ جای دیگه نمیشه تجربه کرد.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Jill-Valentine

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or