شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
کدوم نسخه های از سایلنت هیل رو میشه روی PC اجرا کرد؟

کلا بازی مولتی پلتفرم بوده تا نسخه Silent_Hill: Homecoming از این نسخه به بعد هیچ نسخه ای برای PC عرضه نشده .

کلا بازی مولتی پلتفرم بوده تا نسخه Silent_Hill: Homecoming از این نسخه به بعد هیچ نسخه ای برای PC عرضه نشده .

خوب شد اینو گذاشتی الان فهمیدم سایلنت هیل ۱ انحصاری بوده. البته اون دوستمون که صفحه اول از انحصاری بودن احتمالی بازی شکایت داشت گفت کل سری اصلی (۱ تا ۴) مولتی بوده یه لحظه شک کردم چون سی دی PC همه شون رو هم داشتم غیر از SH1
کلا همون سی دیها هم اونموقع کلی گشتم متال گیر ۲ و سایلنت هیل ۲ و ۳ و ۴ نسخه PC پیدا کردم که رو مانیتور با گرافیک بالاتر برم. در عوض نسخه PS2 شون رو هر مغازه ای میرفتی بود
این سری کلا با PS1 متولد شد
و با PS2 رشد پیدا کرد
انحصاری بودنش هیچ عیبی نداره

اون شماره های فرعیم که گفتی درسته تمام انحصاری کنسولن ولی به لعنت ابلیس نمیرزن هیچ کدوم
تمام زورشون رو تو نسخه PSP اولیه (اریجینز) زدن که اونم به نظر من حس و حال سایلنت هیلهای اصلی رو نداشت
آخری داون پور که فاجعه بود یه چیزی همسطح Ride to Hell

کدوم نسخه های از سایلنت هیل رو میشه روی PC اجرا کرد؟
نسخه اول رو با شبیه ساز epsxe
نسخه origins رو با شبیه ساز psp
نسخه های دو سه و چهار و homecoming هم برای پی سی پورت شدن اما پورت نسخه های دوم و چهارم جالب نیست و باید با ماد درستشون کرد البته نسخه ماد شدشون از تمام نسخه های موجود بهتر هست.
اگر حوصله ماد نداری میشه نسخه دو و چهار رو با شبیه ساز PCSX2 بازی کرد
نسخه های downpour و shattered memories و book of memories هم صرفا اسمشون سایلنت هیله بازیشون هم نکنی هیچی از دست نمیدی
دموی P.T هم توسط یه طرفدار رو pc پورت شده و از نت میشه راحت دانلود کرد البته این رو فقط با گیم پد میشه بازی کرد

• Like
Reactions: WTF?
خوب شد اینو گذاشتی الان فهمیدم سایلنت هیل ۱ انحصاری بوده. البته اون دوستمون که صفحه اول از انحصاری بودن احتمالی بازی شکایت داشت گفت کل سری اصلی (۱ تا ۴) مولتی بوده یه لحظه شک کردم چون سی دی PC همه شون رو هم داشتم غیر از SH1
کلا همون سی دیها هم اونموقع کلی گشتم متال گیر ۲ و سایلنت هیل ۲ و ۳ و ۴ نسخه PC پیدا کردم که رو مانیتور با گرافیک بالاتر برم. در عوض نسخه PS2 شون رو هر مغازه ای میرفتی بود
و با PS2 رشد پیدا کرد

اون شماره های فرعیم که گفتی درسته تمام انحصاری کنسولن ولی به لعنت ابلیس نمیرزن هیچ کدوم
تمام زورشون رو تو نسخه PSP اولیه (اریجینز) زدن که اونم به نظر من حس و حال سایلنت هیلهای اصلی رو نداشت

من خودم شماره اول روی PS1 زدم اصلا قبل از سرچم خودم هم نمیدونستم بازی انحصاری بوده . :| به هر حال امیدوارم هرچی یا هرکی میسازه بازی در خور کیفیت این عنوان بسازه چون واقعا در این سبک بازی ها مثل Silent hill یا alone in dark یا alan wake بازی خوب دیگه ای نداریم چند سالی میشه .

در کل به نظر من اصل بازی همون 3 شماره اول بود به بعدش مثل alone in dark قشنگ بازی سیر نزولی طی کرد نسخه های کنسول دستی بازی نکردم برای همین روی کیفیت انها نظر نمیدم .

و با PS2 رشد پیدا کرد

دقیقا 3 نسخه اصلی بازی 2 تا انحصاری PS هستن . من خودم تا اسم SH میاد اوتومات یاد PS2 می افتم . کلان سری SH مثل MGS از ریشه رو PS رشد کردن. حالا جدا از این که نسخه اخری که کنسل شد هم قرار بود انحصاری PS4 باشه

دوستانی که میگین سایرن در حد SH نیست و فن آنچنانی نداره و ... میدونید چرا؟ چون بازی توی ژانر ترس اگر انحصاری باشه هیچوقت فروش خوبی نداشته. چون همیشه بازی های ترسناک مخاطب کمتری داشتن و با انحصاری کردنشون فروششون هم محدودتر میشه. چون این سری siren همیشه انحصاری پلی استیشن بوده ، جامعه کوچکتری میتونستن تجربه اش کنن ، مثل SH از اول مولتی نبوده که فن زیادی از همه پلتفورم ها داشته باشه و حالا (طبق شایعات) بخواد انحصاری بشه.

(من فقط تونستم نسخه اول سایرن روی PS4 بازی کنم. واقعا از لحاظ داستانی و حس ترس ، خیلی کمتر از سایلنت هیل نیست، اما بازی برای من بشدت سخت بود. حتی با sight jack کردن ، این شاید کمی آزار دهنده بود برام و نیاز به مخفی کاری و صبر زیادی داشت اما بجز این واقعا ایراد خاصی دیگه ای نداشت.)

خرج ساخت و داره میده استودیو خودش ام داره میسازتش. خیلی دوست داری تجربش کنی یک PS5 جور کن. حالا از دوستت بگیر، قرض کن یا نهایتا بخر. بازی کثیف دیگه چیه آدم یاد پدرخوانده میوفته :D
البته بعضی ها گفتن انحصاری زمانی هست. ولی پست های قبلی این تاپیک رو بخونین. فکر میکنم اگر واقعا عنوان انحصاری باشه در نهایت خود سونی هم ضرر میکنه.

و با PS2 رشد پیدا کرد

من با پستت موافقم بجز دو تا نکتش
Shattered Memories بازی خیلی خوبی بود. یه جورایی از سبک اصلی فاصله گرفت ولی اسم SH رو ازش حذف کنی بازی خوبیه که واقعا ارزش بازی کردن داره ولی ورژن پلی استیشن 2 و PSP ش خوب نیست. استفاده های خیلی جالبی از ویموت وی کرده پلتفورم اصلیش هم همونه. بنظرم رو وی باید بازیش کرد.

DownPour هم ایرادات تکنیکی وحشتناکی داره که رسما تموم کردنشو سخت میکنه ولی اگر از این مورد بگذریم بهترین SH ست که تیم سایلنت نساختش. من خودم پارسال شمال بودیم با 360 پسرخالم تمومش کردیم اصلا باورم نمیشد اینقدر خوب باشه.

Silent Hill کلاً از قدیم ارتباط نزدیکی با پلی‌استیشن داشته. از نسخه اول که کاملاً انحصاری این کنسول بود تا نسخه سوم که بین کنسول‌ها فقط برای PS2 اومد. Origins هم فقط برای کنسول‌های سونی عرضه شد و حتی یه نسخه داغون به نام Book of Memories هم به طور انحصاری برای ویتا اومد. :D
همه اینا به کنار، همون Silent Hills هم که قرار بود مولتی‌پلتفرم باشه، دموش یعنی P.T انحصاری PS4 بود. :D
من همون‌طور که قبلاً هم گفتم با انحصاری شدن بازی‌هایی که قبل از این مولتی‌پلتفرم بودن خیلی مشکل دارم و بدم میاد از این کار، ولی از اون طرف بازی‌هایی که رسماً مُرده محسوب میشن و امیدی به آینده‌شون نیست هم به نظرم مشکلی نداره این‌طوری احیا بشن. یعنی دو حالت بیشتر نداریم دیگه:
۱. کلاً اون بازی تا اطلاع ثانوی مفقودالاثر باشه و طرفدارهاش نتونن نسخه جدیدش رو تجربه کنن. مثل SH که ۸ سال یا به عبارتی بیشتر از یک نسل از آخرین نسخه‌ش می‌گذره و اگه همین‌طور پیش بره، شاید این زمان به ۱۸ سال هم برسه!
۲. بازی احیا بشه ولی چون بودجه یه شرکت کنسول‌ساز پشتش هست، انحصاری بشه.
من خودم دومی رو ترجیح میدم و مثلاً الآن بگن نینتندو می‌خواد اجازه تولید یه بازی MGS رو از کونامی بگیره و یه چیز درست حسابی بسازه، بیشتر خوشحال میشم تا اینکه این IP تا ابد خاک بخوره. حداقل این‌طوری میشه در صورت نداشتن کنسول هم ویدیوهای بازی رو توی اینترنت دید و بهتر از هیچیه! :D
بگذریم که من خودم اگه SH بعدی رو خفن‌ترین تیم ممکن هم بسازه بعیده سراغش برم، چون کلاً بازی ترسناک اون هم تو مایه‌های SH بهم نمی‌سازه! :|
این قضیه هم فعلاً در حد شایعه هست و زیاد جدیش نگیرین!

Silent Hill کلاً از قدیم ارتباط نزدیکی با پلی‌استیشن داشته. از نسخه اول که کاملاً انحصاری این کنسول بود تا نسخه سوم که بین کنسول‌ها فقط برای PS2 اومد. Origins هم فقط برای کنسول‌های سونی عرضه شد و حتی یه نسخه داغون به نام Book of Memories هم به طور انحصاری برای ویتا اومد. :D
همه اینا به کنار، همون Silent Hills هم که قرار بود مولتی‌پلتفرم باشه، دموش یعنی P.T انحصاری PS4 بود. :D
من همون‌طور که قبلاً هم گفتم با انحصاری شدن بازی‌هایی که قبل از این مولتی‌پلتفرم بودن خیلی مشکل دارم و بدم میاد از این کار، ولی از اون طرف بازی‌هایی که رسماً مُرده محسوب میشن و امیدی به آینده‌شون نیست هم به نظرم مشکلی نداره این‌طوری احیا بشن. یعنی دو حالت بیشتر نداریم دیگه:
۱. کلاً اون بازی تا اطلاع ثانوی مفقودالاثر باشه و طرفدارهاش نتونن نسخه جدیدش رو تجربه کنن. مثل SH که ۸ سال یا به عبارتی بیشتر از یک نسل از آخرین نسخه‌ش می‌گذره و اگه همین‌طور پیش بره، شاید این زمان به ۱۸ سال هم برسه!
۲. بازی احیا بشه ولی چون بودجه یه شرکت کنسول‌ساز پشتش هست، انحصاری بشه.
من خودم دومی رو ترجیح میدم و مثلاً الآن بگن نینتندو می‌خواد اجازه تولید یه بازی MGS رو از کونامی بگیره و یه چیز درست حسابی بسازه، بیشتر خوشحال میشم تا اینکه این IP تا ابد خاک بخوره. حداقل این‌طوری میشه در صورت نداشتن کنسول هم ویدیوهای بازی رو توی اینترنت دید و بهتر از هیچیه! :D
بگذریم که من خودم اگه SH بعدی رو خفن‌ترین تیم ممکن هم بسازه بعیده سراغش برم، چون کلاً بازی ترسناک اون هم تو مایه‌های SH بهم نمی‌سازه! :|
این قضیه هم فعلاً در حد شایعه هست و زیاد جدیش نگیرین!
دقیقا حرفت درسته آریا مثلا دوستمون سهیل عزیز خودش میگه بیونتا رو با امولاتور تونسته بازی کنه خوب اگر نینتندو سرمایه گذاری نکرده بود با همون امولاتورم نمیشد. بلاخره هیچ جوره ساخته شدنای اینجوری به ضرر کسی نیست.

قبلا هم گفتم این شرایط خاصه فرق میکنه با انحصاری شدن توم ریدر یا اون شایعات انحصاری زمانی بودن GTA VI. اونا قضیش فرق داره و کسی اعتراض کنه حق داره

من با پستت موافقم بجز دو تا نکتش
Shattered Memories بازی خیلی خوبی بود. یه جورایی از سبک اصلی فاصله گرفت ولی اسم SH رو ازش حذف کنی بازی خوبیه که واقعا ارزش بازی کردن داره ولی ورژن پلی استیشن 2 و PSP ش خوب نیست. استفاده های خیلی جالبی از ویموت وی کرده پلتفورم اصلیش هم همونه. بنظرم رو وی باید بازیش کرد.

DownPour هم ایرادات تکنیکی وحشتناکی داره که رسما تموم کردنشو سخت میکنه ولی اگر از این مورد بگذریم بهترین SH ست که تیم سایلنت نساختش. من خودم پارسال شمال بودیم با 360 پسرخالم تمومش کردیم اصلا باورم نمیشد اینقدر خوب باشه.
چند وقت پیش اتفاقا افتاد به سرم برمش، چون اوایل که اومده بود گرفنه بودمش، ولی ولش کردم، تا چند وقت پیش که گفتم اول یوتیوب و ببینم چطوریه و اونجوری که یادم مونده هست یا بدتره :Dتحریریه گیم اینفورمر استریم داشتن و خیلی کنترل بازی افتضاح بود:| حالا به نظرت میارزه شانس بدم بهش؟

کی گفته سونی بیاد بازی که هزینه اش را داده و داره میسازه را برای ایکس باکسم منتشر کنه؟ معادله خیلی ساده است. سونی یک تیم خوب داره، سرمایه گذاری میکنه، هدفش ساخت بازی توی این سبکه، خب میتونه بره ip جدید بسازه یا همون siren را ادامه بده.

بحث اینه که شما الان چون این حرکت از طرف سونی داره انجام میگیره به صورت پیش فرض طبق معمول داری حال میکنی باهاش ولی پس فردا اگه همین حرکت از طرف ماکروسافت یا به خصوص نینتندو انجام بگیره ضدحال میخوری. این مورد را باید درحالت برعکس فرض کنی تا به درک مناسب تری برسی.

همین شمایی که از این قضیه داری دفاع میکنی پس فردا مثلا Castlevania Lord of Shadow 3 را ماکروسافت بیاد بسازه انحصاری بکنه حال میکنی؟

نگاه من به این قضیه به خاطر دسترسیم در این مورد نیست. من به هرحال برای تجربه ادامه بازی هایی مثل GOW, Horizon, Spiderman , .. پی اس فایو را میخرم. اینم کنارش بازی میکنم. نگاه من به قضیه کلی هست. این قضیه نباید توی فضای رقابتی ترند بشه.

در ضمن Silent Hill تمام نسخه های اصلیش روی n تا پلتفرم در دسترس بوده برای سالیان سال فن بیسش پخشه حالا شاید روی ps بیشتر باشه.
من کاملا مخالف دیدگاه شما هستم. خودمم از طرفدارهای خسته بیونتا بودم:D موقعی هم که بیونتا 2 انحصاری WiiU معرفی شد ضدحال خوردم. ولی حقیقت اینه که این بازی بدون نینتندو هیچوقت ساخته نمیشد. اینکه من بگم چون من طرفش بودم و باید برای کنسول دلخواه من بیادش چون شماره قبلیش اومده بود بنظرم خودخواهیه. بیونتا 2 اگه ساخته میشد بالاخره یه روز من موفق به بازی کردنش میشدم( که شدم) حالا ممکن بود یه ماه طول بکشه ممکنم بود 10 سال طول بکشه ولی بالاخره میشد و این قطعا بهتر از اینه که هیچوقت ساخته نمیشدش. اگرم میخواستم بچسبم به کنسول خودم که پس در هر صورت نمیتونستم بازیش کنم و بازم جای هیچ اعتراضی نبود.
الانم داستان سایلنت هیل همینه. کونامی احتمالا دیگه نمیرفت سراغ این بازی یا اگرم میرفت احتمال زیاد یه چیز آشغالی میداد بیرون. پس چه بهتر که یکی دیگه که بیشتر براش ارزش قائله بیاد زیر پر و بال این آی پی رو بگیره حتی اگه به قیمت انحصاری شدنش تموم بشه. سایرن هم ستینگش با سیلنت هیل فرق داره دلیل نمیشه چون اون آی پی هست سونی دیگه نباید سراغ سایلنت هیل بره.
من سر اسکیل باند هم ناراحت بودم که فقط انحصاری مایکروسافت هستش چون خودمو فن پلتنیوم و بازیاش میدونم و اینکه قرار بود روی کنسولی بیاد که قصد خریدش رو نداشتم برام ناراحت کننده بود ولی همون موقع هم میدونستم ساخته شدنش حتی به صورت انحصاری بهتر از هیچوقت ساخته نشدنشه. هرچند که تهش خود مایکروسافت ترکوندتش:D

@Kratos-_-0_0 @Z-fan

ببنید یک مثال بزنم بهتره. البته کمی تفاوت داره.

سونی نسل هشت بلادبورن را ساخت یکی از بهترین بازی های تاریخه و به نظرم بعد ویچر بهترین بازی نسلم هست. توی ساخت بازی هم فرام+استدیو ژاپن همکاری داشتن. به جای این مییتونست بره Dark Souls 3 را فرضا انحصاری بسازه. کدوم بهتر بود؟ اینکه یک بازی با ساختار گیم پلی دارک ولی توی یک دنیای دیگه خلق شد و اتفاقا هم ip بسیار موفقی هم شد. کسی هم از فن بیس Dark Souls از ادامه بازی که با داستانش، دنیاش و .. پیوند خورده بود محروم نشد. خیلی ها روی PC و XBOX بودن که عاشق دارک سولز شده بودن و به هردلیلی امکان تهیه پلتفرم دیگه براشون فراهم نبود. اینها حداقل از ادامه فرنچایزی که دوسش داشتن محروم نشدن. تنها فرقی که بالاتر اشاره کردم وجود داره اینه که سایلنت هیل یکم رفته تو کما.

از این قضیه خوشم نمیاد چون هدف تجاریه. البته برای ناشر که سونی یا نینتندو یا ماکرو باشه خوبه. برای صاحب اون پلتفرم هم خوبه. ولی برای افراد طرفدار و فن بیس اون اثر که نمیتونن اون پلتفرم را تهیه کنن خوب نیست.
خب مثالتون اشتباهه چون دارک سولز در وضعیت بسیار خوبی قرار داشته و دلیلی نبوده که فرام ادامه این آی پی رو انحصاری بسازه ولی سایلنت هیل در حال فراموشه و نیاز داره که زنده بشه

چند وقت پیش اتفاقا افتاد به سرم برمش، چون اوایل که اومده بود گرفنه بودمش، ولی ولش کردم، تا چند وقت پیش که گفتم اول یوتیوب و ببینم چطوریه و اونجوری که یادم مونده هست یا بدتره :Dتحریریه گیم اینفورمر استریم داشتن و خیلی کنترل بازی افتضاح بود:| حالا به نظرت میارزه شانس بدم بهش؟
به شرطه ها و شروطه ها برو تو کارش. بازی همونجوری که خودت گفتی اشکالات فنیش بیداد میکنه. انگار یه سال آخر ساخت بازی رو ول کرده باشن در این حد بده از کنترول بگیر تا افت فرم و غیره. ولی اگر با دید SH های قدیمی نری سراغش خوشت میاد. بازی اتمسفر خوبی داره داستانشم جالبه یه سری نکات جالبم داره که نمیگم اسپویل نشه. اوپنینگشم من خیلی دوست داشتم سوالاتی بوجود آورد که یواش یواش تو طول بازی جوابشو پیدا کردم. پازلا جالبن. خودم که تمومش کردم یه سرچ تو یوتیوب زدم دیدم یه ویدئو هست که خیلی بنظرات من شبیه بود میزارم خواستی ببین بعد برو سراغش. اونم با دید اینکه بازی آشغالی بیش نیست رفته بود سراغش و سورپرایز شده بعدش

بعدم به نظرم همون داستان DS از لحاظ انحصاری بودن رو روی این پیاده کنه من خودمو فن انحصاری طلب سونی هم بدونم باز اوکی‌م. ینی تا دم لانچ با "فعلا برای PC برنامه ای نداریم" رد کنن یه سال بعد لانچ روی PC هم بدن و همه هم در این حین بدونن آره برا PC هم میاد. البته صرفا برای سکند پارتی‌های شاخ تو کتم میره این سیستم بقیه بازی‌هایی که SIE پرزنت می‌کنه از جمله فرست پارتی‌ها و سکند پارتی‌های گوگولی مثل RAD رو دوست دارم تک پلتفرمی بمونن. احتمالا هم همینطور خواهد بود. HZD رو هم دادن که هم زمان زیادی از لانچش می‌گذره و هم از لحاظ Flagship بودن چندتا آی‌پی جلوشن و اونقد ریشه دار نیست که کسی قلبش اونقد به درد بیاد ولی باز واکنش ملت اوکی نبود. حواسشون هست و بهتره که باشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or