شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
پ.ن: سونی قبلا هم سر MGS4 حرکت مشابهی رو زد و با مشارکت تو ساخت MGS4 هم تونست یه بازی فوق العاده رو در بیاره و هم اینکه همیشه انحصاری خودش نگه داره. امیدوارم حداقل به یه توافق خوب با کونامی برسه و بهشون پیشنهاد بده حالا که شما دست به این بازی ها نمیزنید اجازه بدید ما بسازیم و دستکم بخشی از حقوق بازی رو بدست بیاره. یعنی خودش مشارکت کنه تو ساخت این بازی ها و در عوض هم بازی انحصاری باشه و هم IP مال کونامی بمونه.
اگه اطلاعات این بابا درست باشه حق IP کامل برای کونامی میمونه فقط هزینه ساخت و سود تقسیم میشه...

پ.ن: راجب اون پروژه دوم سایلنت هیلی که شایعه شده بود ممکنه کوجیما برای ps vr2 بسازه هم امروز Golem گفت که کوجیما به انتخاب خودش کار کردن روی یه بازی دیگه ای رو ترجیح داده. :-"

• Like
Reactions: s.snake2
silent hill به نظرم بازی هست که رو PS شکل گرفت و فن بیس زیادی رو این پلتفورم داره نمیدونم این دیگه چه ترند مسخره ای جدیدا راه افتاده همه مخالف انحصاری شدن حتی تو era و توییتر هم زیاد میبینم این جور نظرات رو‌.خب وقتی سونی داره خودش بازی رو میسازه و داده دست استودو داخلی خودش انتظار دارین واسه xbox هم بده ؟ یه زمانی مایکرو زیاد از اینکارا میکرد اون زمان حرکت خفنی بود الان بد شده ؟ اتفاقا به نظرم خیلی هم حرکت خوبی هست که سونی داره IP مرده رو زنده میکنه اونم توسط یه تیم خیلی خوب اگه مایکرو به نظرتون همچین کاری میکرد واسه PS بازی رو ریلیز میکرد ؟ حالا قضیه جالب میشه وقتی میبینی اکثر کسایی که مخالف انحصاری شدن هستن مایکرو فن هستن . جوابش سادست بازی خوب میخوای PS5 بخر

کی گفته سونی بیاد بازی که هزینه اش را داده و داره میسازه را برای ایکس باکسم منتشر کنه؟ معادله خیلی ساده است. سونی یک تیم خوب داره، سرمایه گذاری میکنه، هدفش ساخت بازی توی این سبکه، خب میتونه بره ip جدید بسازه یا همون siren را ادامه بده.

بحث اینه که شما الان چون این حرکت از طرف سونی داره انجام میگیره به صورت پیش فرض طبق معمول داری حال میکنی باهاش ولی پس فردا اگه همین حرکت از طرف ماکروسافت یا به خصوص نینتندو انجام بگیره ضدحال میخوری. این مورد را باید درحالت برعکس فرض کنی تا به درک مناسب تری برسی.

همین شمایی که از این قضیه داری دفاع میکنی پس فردا مثلا Castlevania Lord of Shadow 3 را ماکروسافت بیاد بسازه انحصاری بکنه حال میکنی؟

نگاه من به این قضیه به خاطر دسترسیم در این مورد نیست. من به هرحال برای تجربه ادامه بازی هایی مثل GOW, Horizon, Spiderman , .. پی اس فایو را میخرم. اینم کنارش بازی میکنم. نگاه من به قضیه کلی هست. این قضیه نباید توی فضای رقابتی ترند بشه.

در ضمن Silent Hill تمام نسخه های اصلیش روی n تا پلتفرم در دسترس بوده برای سالیان سال فن بیسش پخشه حالا شاید روی ps بیشتر باشه.

کی گفته سونی بیاد باز یکه هزینه اش را داده و داره میسازه را برای ایکس باکسم منتشر کنه؟ معادله خیلی ساده است. سونی یک تیم خوب داره، سرمایه گذاری میکنه، هدفش ساخت بازی توی این سبکه، خب میتونه بره ip جدید بسازه یا همون siren را ادامه بده.

بحث اینه که شما الان چون این حرکت از طرف سونی داره انجام میگیره به صورت پیش فرض طبق معمول داری حال میکنی باهاش ولی پس فردا اگه همین حرکت از طرف ماکروسافت یا به خصوص نینتندو انجام بگیره ضدحال میخوری. این مورد را باید درحالت برعکس فرض کنی تا به درک مناسب تری برسی.

همین شمایی که از این قضیه داری دفاع میکنی پس فردا مثلا Castlevania Lord of Shadow 3 را ماکروسافت بیاد بسازه انحصاری بکنه حال میکنی؟

در ضمن Silent Hill تمام نسخه های اصلیش روی n تا پلتفرم در دسترس بوده برای سالیان سال فن بیسش پخشه حالا شاید روی ps بیشتر باشه.

ببخشید که سونی از شما اجاره نگرفت :D خب حدف هم سر زنده کردن IP سایلنت هیل هست که فن بیس بالایی داره و انحصاریش میتونه سیستم سلر باشه وگرنه سری siren به هیچ عنوان در حد SH نیست.
اگر هم مایکرو همچین کاری میتونه بکنه اتفاقا بازم خوشحال میشم دمش گرم این حرکت سونی با اون انحصاری زمانی های قبلی که مایکرو میکرد یه فرق بزرگ داره . فرقش اینه که سونی بازی رو خودش میساره نه اینکه با پول بره انحصاری کنه. درضمن من سونی فن هستم ولی همیشه xbox هم داشتم و دارم هرکی بسازه بالاخره بازیش میکنم نمیام اینجا سر فن بازی ساز مخالف بزنم

اشکال سونی اینه که بازیسنتر نمیاد ببینه دستور دوستان چیه بعد همون کارو بکنه. حالا اول بزارید مشخص بشه این شایعه راسته، بعد شروع کنید به تعیین و تکلیف که سونی باید چیکار کنه و چیکار نه.

جالبم اینجاست با یه ژست حق به جانب میگن چرا داره SH میسازه و چرا فولان IP رو ادامه نمیده که یعنی نه میدونن SH چیه و نه اون IP.

به هر حال من که به عنوان یه فن قدیمی SH بسیار آرزومندم این IP توسط سازنده ها و خالقین اصلیش دوباره بیاد. انحصاری PS5، مولتی یا انحصاری Xbox هم برام مهم نیست. فقط یکی مرحمت کنه این بازی رو دوباره برگردونه ما بتونیم بازی کنیم. اصلا هم انحصاری بودنش برام مهم نیست، مگه اینکه منجر به خلق یه تجربه بهتری بشه که در صورت مولتی بودن ممکن نیست، وگرنه در اینکه بقیه نتونن بازی کنن لذتی برای من وجود نداره.

مایکروسافت داره همین کار رو با هل بلید مگه نمی کنه همین الان؟ :-?:-?

البته به کرات قضیه شون فرق داره ولی به هر حال من از صمیم قلب خوشحال میشم مایکروسافت یه سری از فرنچایزهایی "سابقا غیر مایکروسافتی" ای که داشته مثل Eternal Darkness و Banjo-Kazooie و... رو زنده کنه. با Age of Empire نشون داره میده نیت اش خیره :دی

کار پلتفرم هولدرها همینه دیگه... زورشون زیاده :دی

مایکروسافت داره همین کار رو با هل بلید مگه نمی کنه همین الان؟ :-?:-?

البته به کرات قضیه شون فرق داره ولی به هر حال من از صمیم قلب خوشحال میشم مایکروسافت یه سری از فرنچایزهایی "سابقا غیر مایکروسافتی" ای که داشته مثل Eternal Darkness و Banjo-Kazooie و... رو زنده کنه. با Age of Empire نشون داره میده نیت اش خیره :D

کار پلتفرم هولدرها همینه دیگه... زورشون زیاده :D

تقریبا ولی خب اونجا قضیه یک حالت اجتناب ناپذیر داره. یعنی ip مال سازنده ای بوده که ماکرو خریده. اونجام اتفاقا نظرم اینه که بهتر بود ip جدید میساختن. ولی خب Hellblade در کل فن بیسی به بزرگی SH نداره .یک عنوان کلا ازش ساخته شده اونم در اشل کوچیک تر. سونی هم اینسامنیاک را خریده دیگه پس فردا Sunset Overdrive 2 انحصاری بشه دیگه اجتناب ناپذیره.

..........................

آقایون ذوب در ولایت سونی :D. این حرف مسخره را کی انداخته دهنتون که سونی باید از من اجازه بگیره یا نه؟ اینجا یک فروم بازی هست و هرکسی حق داره در مورد هر چیزی نظر بده. یک حرفهای مسخره ای میزنین که آدم فقط پوکرفس میمونه چی بگه:|. حتما شما هم در مورد هرچیزی نظر بدین باید بیام بنویسیم به شما چه؟ مثلا چرا بتسدا وقت اضافی اختصاص نداد Fallout 76 بهتر بشه؟

به شما چه. همین مونده بود بتسدا از شماها اجازه بگیره.

فلان شرکت چرا فلان کار را کرد ؟

جواب پیشفرض بازیسنتری : به شما چه؟ همین مونده بود x بیاد در مورد y از شما نظر بخاد

تقریبا ولی خب اونجا قضیه یک حالت اجتناب ناپذیر داره. یعنی ip مال سازنده ای بوده که ماکرو خریده. اونجام اتفاقا نظرم اینه که بهتر بود ip جدید میساختن. ولی خب Hellblade در کل فن بیسی به بزرگی SH نداره .یک عنوان کلا ازش ساخته شده اونم در اشل کوچیک تر. سونی هم اینسامنیاک را خریده دیگه پس فردا Sunset Overdrive 2 انحصاری بشه دیگه اجتناب ناپذیره.

آقایون ذوب در ولایت سونی :D. این حرف مسخره را کی انداخته دهنتون که سونی باید از من اجازه بگیره یا نه؟ اینجا یک فروم بازی هست و هرکسی حق داره در مورد هر چیزی نظر بده. یک حرفهای مسخره ای میزنین که آدم فقط پوکرفس میمونه چی بگه:|. حتما شما هم در مورد هرچیزی نظر بدین باید بیام بنویسیم به شما چه؟ مثلا چرا بتسدا وقت اضافی اختصاص نداد Fallout 76 بهتر بشه؟

جواب پیشفرض بازیسنتری : به شما چه؟ همین مونده بود x بیاد در مورد y از شما نظر بخاد
اگه بخاطر اینکه سونی بازی سنتر نمیاد نباید نظری بدیم، که اصلا فروم به چه دردی میخوره:دی
کلا همه شبکه های مجازی رو باید از هستی پاک کنن چون هیچ شرکتی همه نظرات ملت رو نمیخونه:دی
واقعا یک نظراتی آدم میخونه اینجا میخواد شاخ در بیاره:دی

اشکال سونی اینه که بازیسنتر نمیاد ببینه دستور دوستان چیه بعد همون کارو بکنه.

اشکال سونی اینه که مصون به انتقاداته :>
کی جرئت کرده بخواد سر شایعات و تصمیمات این استدیو انتقاد کنه و نظراتش رو بگه، هاه؟ :>

بگذریم

خب اون جا این سوال پیش میاد که چرا مایکروسافت "این همه" استدیو که فرنچایز های مولتی پلتفرم محبوب داشتن رو خریدن. الان خرید دابل فاین این وسط به منزله خریدن 70 درصد عشق طرفدارای ژانر ادونچر تو حال حاضره (بعد از بین رفتن لوکاس آرتز البته)... تا این که بگیره فقط استدیوهایی رو بخره که فرنچایز مشارکتی توش ساختن مثل همین PG و Moon Studios (که نخریده هنوز) یا کاری که سونی با اینسومنیاک کرد.

از نظر من حق داره ها. ولی هر چی ریشه ای تر نیگاه کنیم بازم مشخصه مایکروسافت دست اینا و فرنچایزهاشون رو با هم گرفته بالا

سونی هم همینه
اینا قراردادی (اگه این خبر درست باشه) دارن عمل می کنن. هیچ مشکلی نداره به نظرم

حرف شما درست
آخه مسئله اینجاست ؛این ip دست کونامی هست که این چندین ساله ذره ای ارزش و کیفیت واسه این ip نزاشته
اگه سونی نبود دیگه سایلنت هیلی نبود
چ اشکالی داره یه ip معروفی که از بین رفته دوباره احیا بشه
یعنی شما میگی یه ip ساخته نشه بهتره تا اینکه انحصاری باشه ؟
بعدم یه کمپانی به فکر منفعت وقتی میدونه siren اسمش در حد و اندازه های
silent hill نیست و فن آنچنانی نداره و نمیتونه سوپرایز کننده باشه فقط یه تریلر رونمایی با اسمش میتونه بزرگ ترین عامل فروش باشه

اون نینتندو متاسفانه اسم سامورایی هارو لکه دار کرده :D

اشکال سونی اینه که مصون به انتقاداته :>
کی جرئت کرده بخواد سر شایعات و تصمیمات این استدیو انتقاد کنه و نظراتش رو بگه، هاه؟ :>

بگذریم

خب اون جا این سوال پیش میاد که چرا مایکروسافت "این همه" استدیو که فرنچایز های مولتی پلتفرم محبوب داشتن رو خریدن. الان خرید دابل فاین این وسط به منزله خریدن 70 درصد عشق طرفدارای ژانر ادونچر تو حال حاضره (بعد از بین رفتن لوکاس آرتز البته)... تا این که بگیره فقط استدیوهایی رو بخره که فرنچایز مشارکتی توش ساختن مثل همین PG و Moon Studios (که نخریده هنوز) یا کاری که سونی با اینسومنیاک کرد.

از نظر من حق داره ها. ولی هر چی ریشه ای تر نیگاه کنیم بازم مشخصه مایکروسافت دست اینا و فرنچایزهاشون رو با هم گرفته بالا

سونی هم همینه
اینا قراردادی (اگه این خبر درست باشه) دارن عمل می کنن. هیچ مشکلی نداره به نظرم
اینسومنیاک خوب توسط سونی هم خریده میشد و نمیشد فرقی نداشت
کل تاریخچه اینسومنیاک رو ip های سونی بنا شده :D

@Kratos-_-0_0 @Z-fan

ببنید یک مثال بزنم بهتره. البته کمی تفاوت داره.

سونی نسل هشت بلادبورن را ساخت یکی از بهترین بازی های تاریخه و به نظرم بعد ویچر بهترین بازی نسلم هست. توی ساخت بازی هم فرام+استدیو ژاپن همکاری داشتن. به جای این مییتونست بره Dark Souls 3 را فرضا انحصاری بسازه. کدوم بهتر بود؟ اینکه یک بازی با ساختار گیم پلی دارک ولی توی یک دنیای دیگه خلق شد و اتفاقا هم ip بسیار موفقی هم شد. کسی هم از فن بیس Dark Souls از ادامه بازی که با داستانش، دنیاش و .. پیوند خورده بود محروم نشد. خیلی ها روی PC و XBOX بودن که عاشق دارک سولز شده بودن و به هردلیلی امکان تهیه پلتفرم دیگه براشون فراهم نبود. اینها حداقل از ادامه فرنچایزی که دوسش داشتن محروم نشدن. تنها فرقی که بالاتر اشاره کردم وجود داره اینه که سایلنت هیل یکم رفته تو کما.

از این قضیه خوشم نمیاد چون هدف تجاریه. البته برای ناشر که سونی یا نینتندو یا ماکرو باشه خوبه. برای صاحب اون پلتفرم هم خوبه. ولی برای افراد طرفدار و فن بیس اون اثر که نمیتونن اون پلتفرم را تهیه کنن خوب نیست.

اگر هدف ساخت یک بازی خوب هست. همیشه میشه اینکار را با یک IP جدید انجام داد. این استفاده از اسم IP ها فقط بعد تجاری داره و من خیلی مشتری مدارانه نمیدونمش.

در مورد خرید استدیو گفتم کمی قضیه اجتناب ناپذیره. به عنوان مشتری انتظار داریم که ناشرها بازی های بیشتری بسازن و خب خرید و فروش استدیو هم طبیعتا انجام میگیره. داخل این خرید هم IP بعضا مالکش عوض میشه. با اینحال گفتم اونجا هم همیشه ایجاد استدیو و ساخت بازی های جدید را ترجیح میدم به شخصه. اگر دابل فاین یا نینجا ادامه بازی های قبلی را نسازن به کسی برنمیخوره. شخصا ترجیح میدم روی چیزهایی کار کنن که اگر قراره انحصاری باشه دیگه اون فن بیس قبلی که مولتی بوده ازش محروم نشه. به خصوص اگر IP ریشه دار با فن بیس بزرگ باشه.

اینسومنیاک خوب توسط سونی هم خریده میشد و نمیشد فرقی نداشت
کل تاریخچه اینسومنیاک رو ip های سونی بنا شده :D

همینو منظورم بود دیگه
دیگه بهتر از اینسومنیاک کی رو میخواست بخره واقعا؟

اون نینتندو متاسفانه اسم سامورایی هارو لکه دار کرده :D

I Pretend I didn't hear that :-":-"

• Smile
Reactions: Kratos-_-0_0
@Kratos-_-0_0 @Z-fan

ببنید یک مثال بزنم بهتره. البته کمی تفاوت داره.

سونی نسل هشت بلادبورن را ساخت یکی از بهترین بازی های تاریخه و به نظرم بعد ویچر بهترین بازی نسلم هست. توی ساخت بازی هم فرام+استدیو ژاپن همکاری داشتن. به جای این مییتونست بره Dark Souls 3 را فرضا انحصاری بسازه. کدوم بهتر بود؟ اینکه یک بازی با ساختار گیم پلی دارک ولی توی یک دنیای دیگه خلق شد و اتفاقا هم ip بسیار موفقی هم شد. کسی هم از فن بیس Dark Souls از ادامه بازی که با داستانش، دنیاش و .. پیوند خورده بود محروم نشد. خیلی ها روی PC و XBOX بودن که عاشق دارک سولز شده بودن و به هردلیلی امکان تهیه پلتفرم دیگه براشون فراهم نبود. اینها حداقل از ادامه فرنچایزی که دوسش داشتن محروم نشدن. تنها فرقی که بالاتر اشاره کردم وجود داره اینه که سایلنت هیل یکم رفته تو کما.

از این قضیه خوشم نمیاد چون هدف تجاریه. البته برای ناشر که سونی یا نینتندو یا ماکرو باشه خوبه. برای صاحب اون پلتفرم هم خوبه. ولی برای افراد طرفدار و فن بیس اون اثر که نمیتونن اون پلتفرم را تهیه کنن خوب نیست.

اگر هدف ساخت یک بازی خوب هست. همیشه میشه اینکار را با یک IP جدید انجام داد. این استفاده از اسم IP ها فقط بعد تجاری داره و من خیلی مشتری مدارانه نمیدونمش.

در مورد خرید استدیو گفتم کمی قضیه اجتناب ناپذیره. به عنوان مشتری انتظار داریم که ناشرها بازی های بیشتری بسازن و خب خرید و فروش استدیو هم طبیعتا انجام میگیره. داخل این خرید هم IP بعضا مالکش عوض میشه. با اینحال گفتم اونجا هم همیشه ایجاد استدیو و ساخت بازی های جدید را ترجیح میدم به شخصه. اگر دابل فاین یا نینجا ادامه بازی های قبلی را نسازن به کسی برنمیخوره. شخصا ترجیح میدم روی چیزهایی کار کنن که اگر قراره انحصاری باشه دیگه اون فن بیس قبلی که مولتی بوده ازش محروم نشه. به خصوص اگر IP ریشه دار با فن بیس بزرگ باشه.
من حرف شمارو قبول دارم
صد در صد ساخت یه new ip با
دنیا و شخصیت های جدید
حرکت جالبتریه منم قبول دارم
سونی هم میتونست اینکارو کنه
به فرض مثال همون دموی p.t که سونی عرضه کرد میشد به عنوان یه new ip عرضش کنه نه به عنوان silent hill
ولی دیگه تجارت سونی و مایکروسافت و نینتندو واسه رضای خدا اینکارارو نمیکنن که واسه سود بیشتر ، بقول شما همین silent hill واسه لانچ ps5 خیلیا محروم‌ شن از تجربش ، هدف سونیم دقیقا همینه که محروم شن واسه خرید ps5 اقدام کنن اون افراد ، من نمیگم حرکت جالبیه ولی دیگه سیاست همه شرکت های دنیا همینه اسمشم رقابت واسه فروش بیشتر
حتی خرید استدیوهایی که قبلا بازی هاشون مولتی پلتفرم بودن با خریدشون انحصاری میسازن فرق چندانی نداره همین خرید استدیو ninja theory توسط مایکروسافت من گیمر که hellblade تجربه کردم از شماره ۲ این ip
محروم میشم یا از اون سمت دوستان از تجربه sunset overdrive 2
تجارت و رقابت چیز جدیدی نیست
عکس العمل تند دوستانم واسه این بود که یک نسل کامل sillent hill مرده خیلیا منتظرش بودن الان داره به دست سونی برمیگرده فقط همین
(هیچی تو این دنیا گل و بلبل نیست حتی صنعت گیم و سرگرمی )

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or