شایعه: نسخه جدیدی از بازی Silent Hill توسط Japan Studios درحال ساخت است

• Thread starter Thread starter Ludens
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ludens

Fallen Angel of the Night
Loyal Member
در چند ماه اخیر شایعات مختلفی از سری Silent Hill به گوش رسیده‌اند که خبر از بازگشت آن می‌دهند. اخیرا نیز اطلاعات جدیدی منتشر شده که جزئیات جالبی را از روند ساخت این بازی لو می‌دهد.

Silent-Hill.jpg

این شایعه، از طرف کاربری به نام AestheticGamer در توئیتر (یا Dusk Golem در ResetEra) می‌آید که قبلا اطلاعات مربوط به سری Resident Evil را لو داده‌بود. طبق ادعای این کاربر، نسخه جدید Silent Hill توسط تیم Japan Studios و با همکاری شرکت کونامی و سونی درحال ساخت است. قسمت هیجان‌انگیز این شایعه، آنجاست که کارگردان و نویسنده نسخه اول بازی Silent Hill یعنی آقای Keiichirō Toyama هم‌اکنون در استودیوی نام‌برده فعالیت می‌کند.

حدود دو سال پیش بود که کونامی برای دو پروژه مرتبط با Silent Hill به دنبال نیروهای جدیدی می‌گشت. به نظر می‌رسد شرکت Sony از این فرصت استفاده کرده و طی یک همکاری با کونامی، ساخت نسخه جدید این سری را آغاز کرده‌است. اگر اطلاعات Dusk Golem صحیح باشد، این دو ناشر ژاپنی هزینه ساخت را با هم فراهم خواهند کرد اما بودجه اختصاص یافته به بازی نسبت به سایر عناوین انحصاری پلی استیشن کمتر است.

در پایان نیز Dusk Golem گفت آهنگساز سری سایلنت هیل (Akira Yamaoka) و کارگردان هنری نسخه دوم و سوم (Masahiro Ito) برای کار بر روی نسخه جدید بازگشته‌اند. او مدعی است که احتمالا این بازی در اواخر امسال معرفی خواهد شد. از آنجایی که کونامی پیش‌تر اعلام کرده‌بود به دنبال بررسی راه‌های مختلف برای احیای این سری محبوب و قدیمی است، طرفداران امیدوارند با ورود به نسل بعد پس از چندین سال عنوان جدیدی را از سری Silent Hill تجربه کنند.
Continue reading...

آخرین ویرایش:
امیدوارم سونی مجبورش نکرده باشه با 30، 40 نفر بازی ساخته بسازه و ساپورت کامل استودیو جاپان رو داشته باشه...

بعید میدونم مازیار بخواد ضدحال بزنه به تویاما :D ؛ با توجه به قابلیت های PS5، نسخه جدید سایلنت هیل (کلا یه بازی ترسناک) میتونه براش موثر واقع بشه.

سایلنت هیل عنوانی هست که خیلیا منتظرشن ، فارغ از نوع پلتفورم ، چه پلی استیشن چه ایکس باکس و چه PC همه باهاش خاطره دارن و منتظر نسخه جدیدشن. به عنوان کسی که سونی کمپانی مورد علاقشه میگم : اگر این خبر صحت داشته باشه و سونی این نسخه رو انحصاری کنه واقعا و واقعا بازی کثیفی رو شروع میکنه. تمام.
یعنی شما حاضری این سری تو تاریخ دفن بشه ولی سونی روش سرمایه گذاری نکنه؟؟؟ چشم ها را باید شست.

بعدشم اگه دو طرف سرمایه گذاری کرده باشن، احتمالا انحصاری زمانیه

بعید میدونم مازیار بخواد ضدحال بزنه به تویاما :D ؛ با توجه به قابلیت های PS5، نسخه جدید سایلنت هیل (کلا یه بازی ترسناک) میتونه براش موثر واقع بشه.
اگه پروزه اصلی استودیو نباشه و همین تیم سایرن روش کار کنه، بعید میدونم تعدادشون خیلی زیاد باشه

• Like
Reactions: Jill-Valentine
اگه پروزه اصلی استودیو نباشه و همین تیم سایرن روش کار کنه، بعید میدونم تعدادشون خیلی زیاد باشه

همان طور که بالاتر گفته بودم، :D سونی برای PS5 به چنین بازی ای نیاز داره. :D سایرن (با اینکه عاشقشم.)، هیچوقت نونست در حد سایلنت هیل ظاهر بشه که یکی از دلایلیش برمیگرده به همون تیم سازنده کوچولو، موچولو :D و دوم داستان بازی.

• Like
Reactions: vaan 2
یعنی شما حاضری این سری تو تاریخ دفن بشه ولی سونی روش سرمایه گذاری نکنه؟؟؟ چشم ها را باید شست.

بعدشم اگه دو طرف سرمایه گذاری کرده باشن، احتمالا انحصاری زمانیه
ببین آخه توی پستای صفحه قبل هم گفتم ، چند درصد از فنای پلی استیشن این سبکی بازی میکنن؟ بنظرتون اینطوری حتی خود سونی هم ضرر نمیکنه؟ راستش من یادم نمیاد بازی ای توی این ژانر که هم انحصاری باشه و هم توی فروش موفق بوده.
امیدوارم همینطور که میگید انحصاری زمانی باشه.

• Like
Reactions: Jill-Valentine
ببین آخه توی پستای صفحه قبل هم گفتم ، چند درصد از فنای پلی استیشن این سبکی بازی میکنن؟ بنظرتون اینطوری حتی خود سونی هم ضرر نمیکنه؟ راستش من یادم نمیاد بازی ای توی این ژانر که هم انحصاری باشه و هم توی فروش موفق بوده.
امیدوارم همینطور که میگید انحصاری زمانی باشه.
ببین یه چیزی که الان داره تو بازاریابی سونی مشخص میشه نوع همکاری جدیدش با استدیوهای ثرد پارتیه که با کمک سونی فرانچیز احیا میشه و یه مدت برای سونی انحصاریه و صددرصد پای دیگه پلتفرم pc هستش و به نظر من سیاست خیلی خوبیه که سونی پیش گرفته اون از death stranding کوجیما بعدش هم فاینال الان هم اگر سایلنت هیلی در کار باشه همینطوره احتمال زیاد

سایلنت هیل عنوانی هست که خیلیا منتظرشن ، فارغ از نوع پلتفورم ، چه پلی استیشن چه ایکس باکس و چه PC همه باهاش خاطره دارن و منتظر نسخه جدیدشن. به عنوان کسی که سونی کمپانی مورد علاقشه میگم : اگر این خبر صحت داشته باشه و سونی این نسخه رو انحصاری کنه واقعا و واقعا بازی کثیفی رو شروع میکنه. تمام.
خرج ساخت و داره میده استودیو خودش ام داره میسازتش. خیلی دوست داری تجربش کنی یک PS5 جور کن. حالا از دوستت بگیر، قرض کن یا نهایتا بخر. بازی کثیف دیگه چیه آدم یاد پدرخوانده میوفته :دی

من خودم قبلا چنین حرکتهایی برام مساله نبود و حتی خیلی خفن میدونستمش ولی الان مخالفم که یک IP مولتی پلتفرم که فن بیسش روی تمام پلتفرم ها هست حتی اگه برای مدتی مرده باشه به هرنحوی انحصاری بشه. اینم از زمان Bayonetta و نقره داغ شدن سرش برام رخ داد. من عاشق Bayonetta بودم و روی ایکس باکس فن بازی شدم و ده ها بار تمومش کرده بودم. بعد که نسخه دوم انحصاری شد برای مدتهای زیاد نتونستم تجربه اش کنم چون مخاطب کنسول های نینتندو نیستم. (البته بعدا با شبیه سازی بازیش کردم).

حالا سونی میخاد بازی توی سبک ترس بسازه، پولش را میده، تیم اختصاص میده، دمش گرم. هیچ مشکلی نیست ولی میتونه اینکار را روی یک ip خودش مثل همین Siren انجام بده یا یک ip جدید ایجاد کنه. وقتی شما ادامه یک ip معروف را میسازی یعنی از یونیورس و داستان اون استفاده میکنی و داری مخاطب اون را که احتمال داره مخاطب پلتفرم دیگه ای باشه مجبور میکنی بیاد کنسولت را بخره. این را من هم درست نمیدونم الان.

باز اگه انحصاری زمانی باشه مثل FFVII یا Rise Of Tomb Raider قابل تحمل تره. در این موردم منظورم شرکت خاصی نیست. قبلا هم ماکروسافت سر همین ROTR اینکار را انجام داده. نینتندو هم بیشتر اینکار را انجام میده. از RE Remake گرفته تا Fatal Frame و SMT و ...

الانم مخالفتم جمعی هست. از الانم میگم پس فردا هر شرکتی اینکار را انجام بده بازم مخالفم . کلا IP مولتی پلتفرم به نظرم در هر شرایطی باید مولتی پلتفرم بمونه. همین Siren از اول انحصاری بوده و من خیلی جزیی یکی از نسخه های PS2 را بازی کرده بودم. نمیدونم احتمالا IP خیلی خوبی هم باشه. ولی چون انحصاری بوده از اول دیگه مخاطبین پلتفرم ایکس باکس یا نینتندو تجربه اش نکردن که روی انحصاری شدن نسخه بعدیش نقره داغ بشن.

من فقط برام سواله کونامی ای که از فرنچایز داستان محور و محبوب متال گیر برای پول بیشتر میره نسخه مولتی و مسخره ی سوروایو منتشر میکنه یا از معروفیت سری سایلنت برای ساخت ماشین قمار استفاده میکنه! چطور ممکنه با سونی به توافق برسه که این بازی رو انحصاری کنه! در بهترین حالت اگر درحال ساخته انحصار زمانی هست.

silent hill به نظرم بازی هست که رو PS شکل گرفت و فن بیس زیادی رو این پلتفورم داره نمیدونم این دیگه چه ترند مسخره ای جدیدا راه افتاده همه مخالف انحصاری شدن حتی تو era و توییتر هم زیاد میبینم این جور نظرات رو‌.خب وقتی سونی داره خودش بازی رو میسازه و داده دست استودو داخلی خودش انتظار دارین واسه xbox هم بده ؟ یه زمانی مایکرو زیاد از اینکارا میکرد اون زمان حرکت خفنی بود الان بد شده ؟ اتفاقا به نظرم خیلی هم حرکت خوبی هست که سونی داره IP مرده رو زنده میکنه اونم توسط یه تیم خیلی خوب اگه مایکرو به نظرتون همچین کاری میکرد واسه PS بازی رو ریلیز میکرد ؟ حالا قضیه جالب میشه وقتی میبینی اکثر کسایی که مخالف انحصاری شدن هستن مایکرو فن هستن . جوابش سادست بازی خوب میخوای PS5 بخر

آخرین ویرایش:
اتفاقا سونی داره حرکت واقعا خفنی میزنه. حالا جدای از اینکه SH و کلا IP های کونامی مدت هاست مردن و فن های این بازی ها دارن سماق میمکن، به فرض اینکه خبر راست باشه سونی امده با تامین بودجه و نیروی انسانی سعی داره دستکم یه IP بزرگ رو که اتفاقا رو کنسول خودش هم خلق شده و مخاطب پیدا کرده رو دوباره زنده کنه. نتنها حرکت مثبتیه و کمک میکنه کنسولش رو راحت تر جا بندازه بین فن ها، بلکه برای گیمرها هم یه اتفاق خیلی مهمه و اتفاقا من آرزو میکنم اگه راست هست این خبر و سونی واقعا داره با کونامی مذاکره میکنه یه فکری هم به حال MGS بکنن. دستکم شماره اول رو ریمیک کنن، ی اینکه بدن کوجیما پروداکشن شماره بعدی رو بسازه.

اینکه یه IP مرده رو کمک کنی دوباره زنده بشه که بهترین کار ممکنه، چیزی که بده و خودمم شخصا اصلا باهاش حال نمیکنم اینه که شماره جدید یه بازی که هر چند سال یبار منتشر میشه رو انحصاری کنی، چون از نظر من هیچ آورده ای برای من گیمر نداره. البته باز برای خود اون شرکت خیلی معنا داره و کمک میکنه بیشتر و بهتر کنسول بفروشه اما برای ما گیمرها سود چندانی خاصی رو نمیشه متصور شد.

پ.ن: سونی قبلا هم سر MGS4 حرکت مشابهی رو زد و با مشارکت تو ساخت MGS4 هم تونست یه بازی فوق العاده رو در بیاره و هم اینکه همیشه انحصاری خودش نگه داره. امیدوارم حداقل به یه توافق خوب با کونامی برسه و بهشون پیشنهاد بده حالا که شما دست به این بازی ها نمیزنید اجازه بدید ما بسازیم و دستکم بخشی از حقوق بازی رو بدست بیاره. یعنی خودش مشارکت کنه تو ساخت این بازی ها و در عوض هم بازی انحصاری باشه و هم IP مال کونامی بمونه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or