شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

امیدوارم بی احترامی برداشت نکنید این حرف من رو ولی فک میکنم مشکل شما و امثال شما که اینجوری فکر میکنید که هر فیلمی میاد رو نت باید دانلود شه هر ویدیوای که هست باید Full HD 1080P دانلود شه .
درسته سرعت دانلود من هم شبا بین ساعت یک تا سه میاد رو 10 ولی بعدش از 3 تا 8 روی 70 ه.
وقتی من به اندازه ی 128 دارم هزینه میدم وقتی ماکزیمم سرعت دانلودی که باید به من ارائه شه 16 هست , خب معلومه من وقتی سرعتم روی 60 هست باید راضی باشم تو ساعت شبانه.
این طرز فکر شماست که فکر میکنید هر چیزی که میاد 1080 دانلود میکنم !
من استفاده ام زیاده بخاطر همین رفتم سمت مخابرات که فعلا راضیم !
خب اگه سرعت شمارو شاتل بالا نبره که نمیشه که منطقی نیست ! همین الان مخابرات داره 128 نامحدود میده که سرعتش 14-20 هستش ! پس بخاطر اینکه مشتری هاش جذب جای دیگه نشن این کارو میکنه . نه شاتل بقیه شرکت ها هم همین قضیه کم و بیش توشون صدق میکنه نمونه اش فن آوا که شما سرویس 128 میخری بهت 4مگ میدن !(سرعت دانلودش هم روی 420-450) هست .
همین پارسال مراسم E3 رو بخاطر سرعت 5 کیلوبایتی شاتل از دست دادم . وقتی هم خواستم جمع اوری کنن 1 ماه طولش دادن در صورتی که اسیا تک تو 5 روز سرویس منو جمع کرد . بخاطر همینه از شاتل بد میگیم !

مهندس , اون موقع که دوستان تو همین سایت با اینترنت های یه مگ و دو مگ نمیتونستم E3 ببینن , من با شاتل 128 بدون بافرینگ استریم میکردم.
قیمت مناسب پشتیبانی عالی شیر نکردن اینترنت (با 260 دانلود میکنم) دیگه چی میخواین؟
اگه علت چپ افتادن یه عده با شاتل رو میفهمیدم واقعا خوب میشد . روی صحبتم شما نیستی خیلی ها رو دیدم که تو این سایت از شاتل مینالن.
ببین دوست عزیز اون بوده الان دیگه نیست نباید تعصب داشت باید دنبال ispرفت که ارزش قائله برای مشتری (که تو ایران نیست جریان بد و بدتره)بعضی دوستان مرض ندارن که الکی بیان از شاتل بد بگن اگه خوب بود به بقیه هم پیشنهاد میدادن حتما یه چیزی بوده دیگه هر کسی رو که میشناسم شاتل داره داره ازش میناله
ممنون

اونجوری که من خودم از پروژه epeg و FTTX توسط شرکت ایرانیان نت برداشت کردم اینجوریه که
ایران ابتدا در پروژه epeg با کشور انگلستان آلمان عمان و ... همکاری کرد تا بستر ها مورد نیاز برای کشید فیبر نوری به خونه ها (fiber to the home ) فراهم بشه تا شرکت ایرانیان نت که مجری طرح پیاده سازی فیبر نوری به خانه ها هست موارد لازم برای انجام این کار داشته باشه .خیلی معمولی تر داستان بگم یعنی این که ایران ابتدا ترافیک زو از کشور های اروپایی ترانسفر میکنه تا این شرکت های خصوصی و نیمه دولتی این ترافیک ها رو با فیبر نوری یا هر چیزه دیگه ای پخش کنن (دیگه زیره دیپلمی گفتم :)) )
این برداشت من از این پروژه ها هست
سایت ایرانیان نت مجری طرح فیبر کشی ایرانیان نت - صفحه اصلی

پسر خوب اگه طرز تفکر من اونجوری بود باید ماهی 10 گیگ ترافیک اضافه میخریدم. ;)
نمیدونم والا چی بگم؟؟؟
من که از شاتل بدی ای ندیدیم.
مخابرات هم نداشتم تا حالا که نظر بدم راجع بهش ولی باهاش کار کردم
اونی که من کار کردم 256 بود که سرعت دانلود ماکزیمم روی 30 بود , سرعت لود کردن پیج ها اصلا قابل مقایسه با نت خودم نبود , هزینه اش هم نمیدونم چقدر بود و :دی
خلاصه در اخر امیدوارم که وضع نتمون بهتر شه از این وضعیت.

پسر خوب اگه طرز تفکر من اونجوری بود باید ماهی 10 گیگ ترافیک اضافه میخریدم. ;)
نمیدونم والا چی بگم؟؟؟
من که از شاتل بدی ای ندیدیم.
مخابرات هم نداشتم تا حالا که نظر بدم راجع بهش ولی باهاش کار کردم
اونی که من کار کردم 256 بود که سرعت دانلود ماکزیمم روی 30 بود , سرعت لود کردن پیج ها اصلا قابل مقایسه با نت خودم نبود , هزینه اش هم نمیدونم چقدر بود و :دی
خلاصه در اخر امیدوارم که وضع نتمون بهتر شه از این وضعیت.
256نامحدود 12.600 :d
سرعت دانلودش هم از 27-32 اینطورا متغیره !
امیدوارم روزی برسه که اینترنت گیگابیتی داشته باشیم :دی

سرعت که خوب بشه پینگ هم خوب میشه عایا ؟/:)
سرعت دانلود و آپلود خیلی کم روی پینگ اثر داره مثلا 5 میلی ثانیه در صورت افزایش از 1 مگ به 2 مگ یا 2 مگ به 4 مگ حتی مثلا اینترنت 20 مگابیت با 100 مگابیت در داخل کشور تاثیر خیلی کمی داره.
بیشتر کیفیت Gateway در برقراری ارتباط با خارج مهمه که در ایران این مورد دست ISp ها نیست.

آخرین ویرایش:
1-الان یکی از دوستان من روی کابل مسی داره 600-700 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه و این رو بگم کابل مسی سالم و طول کمتر از 1 کیلومتر با مرکز مخابراتی می تواند به راحتی تا 8-10 مگابیت بر ثانیه ساپورت کند.

محمد ، کابل های مسی محدودیت دارن و این محدودیت با یه سری معیار های خاص دسته بندی میشه و نهایتا میتونه پهنای باندی بین 6 تا 8 مگ رو ارائه بده . بیشتر از اون ممکن نیست . ضمن اینکه رو همون سرعت 700 تو بسیاری از شهرها به خاطر مشکلات خطوط و زیرساخت کابل های مسی به شدت مشکل SNR به وجود میاد که باعث میشه مدام خط قطع بشه یا لود پیج خیلی بیاد پایین .

پهنای باند ایران داره از کجا تامین میشه!!!! ایران میتونه پهنای باند رو از المان یا فرانسه یا انگلیس بخره؟؟؟؟؟؟
شما گیر دادی به دولت همین دولت 4 سال قبل در یک بازه زمانی شیلتر فیسبوق رو برداشت که بعدا با فشار دوباره از تصمیمش برگشت تو همین دولت مصوبه برداشتن محدودیت 128 به مجلس.
قرستاده شد که رد شد دولت تو هر کاری دخیل باشه تو این یه قلم هیچ کارست دولت فعلی هم کمترین کار ممکن ازش بر میاد.
شما میتونی منصب قبلی وزیر فعلی ارتباطات رو بگی؟؟؟؟ و رابطه ارگانش با وضعیت فعلی اینترنت ایران؟؟؟؟؟
طرف رک و راست داره میگه پهنای باند رو محدود کردیم که حمله سایبری نشه شما حالا از خودمختار شدن اینترنت صحبت میکنی.

تحلیلت از ریشه منو نابود کرد :d ایران تو اروپا به صورت مستقیم Gateway داره !!! پروژه EPEG هم که داره اجرا میشه و ایران به نوعی دروازه ورودی اینترنت پرسرعت برای کشورهای مختلف میشه . اون وقت کشورهای دیگه هم از ایران پهنای باند میخرن !

محدود کردن پهنای باند به خاطر حمله سایبری با شرایط فعلی ایران کاملا طبیعیه . تو خارج چون اینترانت دارن و همشون از قبل شبکه اینترنت ملی و زیر ساخت مستحکم برای اینترنت طراحی کردن ، موقع حمله سایبری ، میتونن سریع با قطع کردن شبکه جلوی حمله رو بگیرن . اما تو ایران قضیه 360 درجه ( فعلا ) متفاوته و برای همین مجبور میشن پورت ها رو محدود کنن که دودش تو چشم کاربرا میره . اما با شبکه اینترنت ملی این مشکلات حل میشه + اینکه فیلت-رینگ هدفمند میشه و مسیرهای trace تو شبکه به 3 یا 2 میره .

مثلا شما اگه الان دستور trace بزنی تو cmd با 15 مسیر روبرو میشی که نشون دهنده *****ی-نگ هست . در صورتی که استانداردش تو دنیا بین 2 تا 3 تاست که با شبکه ملی اینترانت خیلی از این مشکلات افت سرعت و فیلت-رینگ و ... از بین میره و یه جورایی میشیم مثل کشورهای برتر دنیا تو زمینه اینترنت .

- - -ویرایش - - -

سرعت که خوب بشه پینگ هم خوب میشه عایا ؟/:)

خلاصه بگم که سرعت اینرتت هیچ ربطی به پینگ ندراه . پینگ یه مقوله جداست و سرعت هم فقط یه پهنای بانده ! همین ! پینگ به سرعت دانلود ارتباطی نداره، چون وقتی دانلود می کنی فقط یک ارتباط یک طرفه هست !

پینگ : بسته داده ای با حجم 32 یا ۶۴ بایت ( دیتا و تحت پروتوکل ICMP ) که از سیستم شما به سمت سرور مقصد میره و برمیگرده ( از نظر زمانی ) میگن پینگ . کلا پینگ روی سرعت باز کردن صفحات و بازی های آنلاین که ارتباط چند طرفه هست خیلی اهمیت داره.

پهنای باند ( سرعت ) : نرخ انتقال داده ای که میتونی در واحد زمان منتقل کنی که رابطه مستقیم با تاخیر( Latency ) داره .

موارد زیر هم برای یادگیری بد نیست :

• ttl=45 ممکن است بسته داده ای من توسط چند روتر روت بشه، هر دفعه یکی از این مقدار کم میشه ! در صورتی که به صفر برسه ولی بسته به سرور نرسه، روتر به من ارور بر می گردونه : ttl exceeded in transit
  • Time = 369ms مدت زمانی که طول کشیده تا بسته به سرور برسه و برگرده ! این عدد هرچی کمتر باشه سرعت باز کردن وب سایت ها و بازی های بیشتر می شه!

سرعت مستقیما روی پینگ تاثیر نداره اما وقتی ISP شما پهای باند بالایی داره در پینگ بسیار موئثر هست.
یک اتوبان رو در نظر بگیرین که همزمان 10 تا ماشیت داره ازش عبور میکنه و یه اتوبان که فقط یک ماشین ازش رد میشه! سرعت کدوم بیشتر هست؟
برای داشتن اینترنت عالی در ایران باید کمی یعنی نزدیک به 1 سال صبر کرد.

خلاصه بگم که سرعت اینرتت هیچ ربطی به پینگ ندراه . پینگ یه مقوله جداست و سرعت هم فقط یه پهنای بانده ! همین ! پینگ به سرعت دانلود ارتباطی نداره، چون وقتی دانلود می کنی فقط یک ارتباط یک طرفه هست !

پینگ : بسته داده ای با حجم 32 یا ۶۴ بایت ( دیتا و تحت پروتوکل ICMP ) که از سیستم شما به سمت سرور مقصد میره و برمیگرده ( از نظر زمانی ) میگن پینگ . کلا پینگ روی سرعت باز کردن صفحات و بازی های آنلاین که ارتباط چند طرفه هست خیلی اهمیت داره.

پهنای باند ( سرعت ) : نرخ انتقال داده ای که میتونی در واحد زمان منتقل کنی که رابطه مستقیم با تاخیر( Latency ) داره .

موارد زیر هم برای یادگیری بد نیست :

• ttl=45 ممکن است بسته داده ای من توسط چند روتر روت بشه، هر دفعه یکی از این مقدار کم میشه ! در صورتی که به صفر برسه ولی بسته به سرور نرسه، روتر به من ارور بر می گردونه : ttl exceeded in transit
  • Time = 369ms مدت زمانی که طول کشیده تا بسته به سرور برسه و برگرده ! این عدد هرچی کمتر باشه سرعت باز کردن وب سایت ها و بازی های بیشتر می شه!
حسین جان دستت درد نکنه ولی تعاریف این اصطلاحات میدونم

برای داشتن اینترنت عالی در ایران باید کمی یعنی نزدیک به 1 سال صبر کرد.
خدا از دهنت بشنوه داش مسعود

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or