Medusa
کاربر سایت
این طرز فکر شماست که فکر میکنید هر چیزی که میاد 1080 دانلود میکنم !امیدوارم بی احترامی برداشت نکنید این حرف من رو ولی فک میکنم مشکل شما و امثال شما که اینجوری فکر میکنید که هر فیلمی میاد رو نت باید دانلود شه هر ویدیوای که هست باید Full HD 1080P دانلود شه .
درسته سرعت دانلود من هم شبا بین ساعت یک تا سه میاد رو 10 ولی بعدش از 3 تا 8 روی 70 ه.
وقتی من به اندازه ی 128 دارم هزینه میدم وقتی ماکزیمم سرعت دانلودی که باید به من ارائه شه 16 هست , خب معلومه من وقتی سرعتم روی 60 هست باید راضی باشم تو ساعت شبانه.
من استفاده ام زیاده بخاطر همین رفتم سمت مخابرات که فعلا راضیم !
خب اگه سرعت شمارو شاتل بالا نبره که نمیشه که منطقی نیست ! همین الان مخابرات داره 128 نامحدود میده که سرعتش 14-20 هستش ! پس بخاطر اینکه مشتری هاش جذب جای دیگه نشن این کارو میکنه . نه شاتل بقیه شرکت ها هم همین قضیه کم و بیش توشون صدق میکنه نمونه اش فن آوا که شما سرویس 128 میخری بهت 4مگ میدن !(سرعت دانلودش هم روی 420-450) هست .
همین پارسال مراسم E3 رو بخاطر سرعت 5 کیلوبایتی شاتل از دست دادم . وقتی هم خواستم جمع اوری کنن 1 ماه طولش دادن در صورتی که اسیا تک تو 5 روز سرویس منو جمع کرد . بخاطر همینه از شاتل بد میگیم !