دوستان فقط سیم مسی نیستا
سرویس های بیسیم هم داریم
کلا سیم مسی باید نسلش کنده بشه بره
میونه مناسبی با سیم ندارم:d
من که نگفتم ارتباط سیمی بدهبهترین کیفیت (چه پهنای باند/ چه پینگ) و ارتباط مطمئن را با ارتباط سیمی می شه داشت. وایمکس هم که دورانش سر اومده با نسل چهار که البته اینجا که نداریم.
من که نگفتم ارتباط سیمی بده
گفتم سیم مسی بده(فکر نکنم فیبر نوری توی دسته سیم های مسی تقسیم بندی بشه)
الان ارتباط بی سیم امن نیست یعنی؟
ارتباط بی سیم هم منظورم "وایرلس" هست،نه وایمکس
همچنین فکر نکنم وایرلس با پهنای باند و پینگ مشکلی داشته باشه...
دوستان از کجا میشه فهمید خط تلفن خونه سیم مسی ـیه یا فیبر نوری !؟
آخه بدبختی اینجاست که این چیزا قفل ندارن بلکه بلکه یه در فولادی به کلفتی 1 متر هستش که با جوش پرش کردن و برق نیروگاه رو هم به در وصل کردنکلید کار خودشو کرده!
میره....
تحلیلت از ریشه منو نابود کرد :d ایران تو اروپا به صورت مستقیم Gateway داره !!! پروژه EPEG هم که داره اجرا میشه و ایران به نوعی دروازه ورودی اینترنت پرسرعت برای کشورهای مختلف میشه . اون وقت کشورهای دیگه هم از ایران پهنای باند میخرن !
محدود کردن پهنای باند به خاطر حمله سایبری با شرایط فعلی ایران کاملا طبیعیه . تو خارج چون اینترانت دارن و همشون از قبل شبکه اینترنت ملی و زیر ساخت مستحکم برای اینترنت طراحی کردن ، موقع حمله سایبری ، میتونن سریع با قطع کردن شبکه جلوی حمله رو بگیرن . اما تو ایران قضیه 360 درجه ( فعلا ) متفاوته و برای همین مجبور میشن پورت ها رو محدود کنن که دودش تو چشم کاربرا میره . اما با شبکه اینترنت ملی این مشکلات حل میشه + اینکه فیلت-رینگ هدفمند میشه و مسیرهای trace تو شبکه به 3 یا 2 میره .
مثلا شما اگه الان دستور trace بزنی تو cmd با 15 مسیر روبرو میشی که نشون دهنده *****ی-نگ هست . در صورتی که استانداردش تو دنیا بین 2 تا 3 تاست که با شبکه ملی اینترانت خیلی از این مشکلات افت سرعت و فیلت-رینگ و ... از بین میره و یه جورایی میشیم مثل کشورهای برتر دنیا تو زمینه اینترنت .
من الان بعد خوندن پست شما واقعا موندم باید جواب بدم یا بیخیال بشم. البته بارها در مورد ریز این مسائل صحبت شده و کسانی که باید میفهمیدن فهمیدن چی به چیه
بنابر این هر کس دوست داره که قبول کنه که:
محدود کردن پهنای باند طبیعیه
تو خارج همه کشور ها اینترانت و شبکه ملی دارن که باعث میشه وقتی بهشون حمله شد مشکلی نداشته باشند
کل دنیا توانش رو گذاشته که به ایران حمله سایبری بکنه
بخاطر حمله سایبری پورت ها محدود میشن
با شبکه ملی این مشکلات حل میشه
فلان چیز هدفمند میشه ( انگار اصلا خوبه که هدفمندش هم خوب باشه)
تعداد خطوط تریس اگه 15 تا باشه نشونه هیل ترینگه و استانداردش در دنیا 2 3 تاست
با شبکه ملی اینترانت میشیم جزو کشور های برتر دنیا در زمینه اینترنت
و ....
هر کس دوست داره اینها رو قبول کنه اختیارش دست خودشه. واقعا دیگه حوصله ای برای بحث در مورد اطلاعاتی که 99.9 % غلطه نمونده.
ولی اگه کسی دنبال اطلاعات درست و علمیه میتونه خودش یه تریس بگیره ببینه پینگ دقیقا بعد کدوم ای پی شدیدا بالا میره اونوقت خودش میفهمه 15 خط بودن دلیله بالا رفتن پینگه یا برادران عزیزی که پشت اون ای پی نشستن.
دوستانی هم که معتقدن 1 سال صبر کنیم وضع نت خوب میشه فقط میتونم بگم باش تا صبح دولتت بدمد. قراره بعد یک سال یه معجزه فکری و تحول در اقایون اتفاق بیافته که اینترنت رو چیز خوبی بدونن و شیرش رو باز کنن.
هر کس هم که معتقده الان بستر بالا بردن سرعت از 128 KB به چند MB ( زیر 20 )فعلا وجود نداره وگرنه اقایان که خودشون مشکلی ندارن و حتما نت خوب و سریع رو میدادن میتونه بشینه منتظر بستر مناسب بشه و دعا به جان عزیزان بکنه که خودشون مشکلی نداشتن که نت خوب بدن فقط بستر فنیش نیست.
یعنی معتقدی 99% حرف های من اشتباست ؟!!!! چه جوری به این نتجیه رسیدی ؟ خوشحال میشم اگه چیزی بلدی به ما هم یاد بدی .
فکر کردی شبکه اینترانت ملی برای چیه ؟ ( یکی از دلایلش دفع حملات سایبریه )
فکر کردی تو خارج همه کشور ها اینترانت و شبکه ملی ندارن ؟!!!!! ( اگر ندارن پس چه طوری میتونن سرعت بالای 20 مگ ارائده بدن ؟ نگو که چون پهنای باندشون بالاست و فیبر نوری دارن و ..... به همین دلیل میتوننن !!!! )
فک کردی برای چی پورت ها محدود میشه ؟ ( به غیر برخی دلایل سیاسی ، دلیل غیر از حمله سایبری هست ؟ )
مهمتر اینکه فکر میکنی هیچ حمله سایبری رو ایران نیست ؟! ( پس بودجه ای که کنگره آمریکا رسما برای جنگ سایبری با ایران و روسیه و ... تصویب کرد و رسما هم اعلام کردن چی بود ؟! )
چند ماهی میشه که دوستان مخابرات و نماینده ( PAP ) ها با نخابرات دارن رو قضیه برداشتن فیل=ترینگ بحث میکنن تا به بهترین نتیجه برسن و این مورد به صورت قطعی از اواخر شهریور شروع میشه . ضمن اینکه من نگفتم اگر مخابرات فیلت=رینگ و برداره 100% مسیر trace به 2 یا 3 کاهش پیدا میکنه . من گفتم استاندارد مسیر trace تو دنیا بین 2 تا 3 هست و باید به اینجا برسن ( مخابرات و زیر ساخت ) .
اون IP و برادرانی هم که میگی با این موضوع و هدفمند کردن فیلت=رینگ از بین میره . اما ...... برنامه دیگه ای دارن تا بتونن همچنان ملت و کنترل کنن . یه جورایی میخوان یه باگ تو شبکه ایجاد کنن که به صورت مستقیم میتونن هر کاربری رو کنترل کنن . تو اکثر شبکه های اینترنتی بزرگ دنیا عهم از روش همین باگ برای کنترل کردن استفاده میشه .
در آخر هم اضافه کنم که اگر دوست داری میتونی خوشبین باشی و حداقل 1 سال صبر کنی و اگر هم دوست نداری ، میتونی بدبین باشی . شما حتی نمیدونی PAP ها پهنای باندشون رو از کجا و به چه قیمتی تهیه میکنن !!! اون وقت مستقیم میگی تمام حرف های من غلطه !!!!!!!!!
شبکه اینترانت فقط برای محدود کردن کاربرهاست. حمله سایبری علیه کشور معنی نداره. حمله بر علیه سایتهاست نه کشور ها. علیه کشور ها جاسوسی انجام میشه نه حمله چون نمیشه این جمله رو که اینترنت ایران هدف حمله سایبری قرار گرفت رو معنی کردن و این جمله کاملا بی معنیه. دفع حملات سایبری هم بر علیه سایتها در همه جای دنیا به عهده صاحبان سایتها و شرکتهاست نه دولت.فکر کردی شبکه اینترانت ملی برای چیه ؟ ( یکی از دلایلش دفع حملات سایبریه )
فکر کردی تو خارج همه کشور ها اینترانت و شبکه ملی ندارن ؟!!!!! ( اگر ندارن پس چه طوری میتونن سرعت بالای 20 مگ ارائده بدن ؟ نگو که چون پهنای باندشون بالاست و فیبر نوری دارن و ..... به همین دلیل میتوننن !!!! )
حمله سایبری داستانیه که ادمهای بیسواد رو مشغول خودش میکنه. بزرگترین حمله اینترنتی دنیا که تا بحال اتفاق افتاده علیه سرورهای یک شرکت بوده نه علیه یک کشور. چیزی بنام حمله به اینترنت یک کشور وجود خارجی و معنی و مفهوم نداره. به سرور میشه حمله کرد نه به کل اینترنت یک کشور. دلیل محدود شدن پورتها اینه که برادران یک سری کوسه دست اموز و لنگر کشتی هوشمند درست کردن که بر اساس تقویم ایران کار میکنن و میدون کی به کابلها حمله کنند و ...فک کردی برای چی پورت ها محدود میشه ؟ ( به غیر برخی دلایل سیاسی ، دلیل غیر از حمله سایبری هست ؟ )
طراحی باگ ؟؟؟ طراحی باگ ؟؟؟؟؟ واقعا ممنون من نمیدونستم باگ رو میشه طراحی کرد. دیگه بدون شرح. باش تا فیلتــــــــریـــــنگ رو بردارن.اون IP و برادرانی هم که میگی با این موضوع و هدفمند کردن فیلت=رینگ از بین میره . اما ...... برنامه دیگه ای دارن تا بتونن همچنان ملت و کنترل کنن . یه جورایی میخوان یه باگ تو شبکه ایجاد کنن که به صورت مستقیم میتونن هر کاربری رو کنترل کنن . تو اکثر شبکه های اینترنتی بزرگ دنیا عهم از روش همین باگ برای کنترل کردن استفاده میشه .
در آخر هم اضافه کنم که اگر دوست داری میتونی خوشبین باشی و حداقل 1 سال صبر کنی و اگر هم دوست نداری ، میتونی بدبین باشی . شما حتی نمیدونی PAP ها پهنای باندشون رو از کجا و به چه قیمتی تهیه میکنن !!! اون وقت مستقیم میگی تمام حرف های من غلطه !!!!!!!!!
قبلا در همین بازیسنتر عادت داشتیم هر کاربری که ندونسته و از سر بی اطلاعی, اطلاعات غلط به ملت بده و بعد روی حرفش پافشاری کنه رو بن کنیم. نمیدونم شاید دوباره برگردیم به همون روش قبلی. فعلا جواب مختصر برای نوشته شما میدم ولی حوصله بحث با شما رو ندارم مخصوصا که من نمیدونم PAP ها از کجا پهنای باند رو میگیرن و فقط شما میدونیLOL
شبکه اینترانت فقط برای محدود کردن کاربرهاست. حمله سایبری علیه کشور معنی نداره. حمله بر علیه سایتهاست نه کشور ها. علیه کشور ها جاسوسی انجام میشه نه حمله چون نمیشه این جمله رو که اینترنت ایران هدف حمله سایبری قرار گرفت رو معنی کردن و این جمله کاملا بی معنیه. دفع حملات سایبری هم بر علیه سایتها در همه جای دنیا به عهده صاحبان سایتها و شرکتهاست نه دولت.
خیر ندارن شبکه اینترانتی که کل کشور رو در بر بگیره فقط در چند کشور هست مثل کره شمالی و چین. اینترانت امریکا؟ اینترانت کانادا؟ اینترانت انگلستان؟ ارائه سرعت بالا ربطی به داشتن اینترانت نداره. فقط کافیه دست شرکتهای بازگذاشته بشه و رقابت خودش باعث بالا رفتن کیفیت و سرعت ارائه نت میشه. اینترانت در کشور های ازاد فقط بصورت شبکه های محلی مثل داخل شرکتها و سازمانها و مدارس وجود داره نه کل کشور.
حمله سایبری داستانیه که ادمهای بیسواد رو مشغول خودش میکنه. بزرگترین حمله اینترنتی دنیا که تا بحال اتفاق افتاده علیه سرورهای یک شرکت بوده نه علیه یک کشور. چیزی بنام حمله به اینترنت یک کشور وجود خارجی و معنی و مفهوم نداره. به سرور میشه حمله کرد نه به کل اینترنت یک کشور. دلیل محدود شدن پورتها اینه که برادران یک سری کوسه دست اموز و لنگر کشتی هوشمند درست کردن که بر اساس تقویم ایران کار میکنن و میدون کی به کابلها حمله کنند و ...
طراحی باگ ؟؟؟ طراحی باگ ؟؟؟؟؟ واقعا ممنون من نمیدونستم باگ رو میشه طراحی کرد. دیگه بدون شرح. باش تا فیلتــــــــریـــــنگ رو بردارن.
اره همونطور که گفتم فقط شما میدونی PAP ها از کجا پهنای باند رو به چه قیمتی میگیرن. بهرحال کل پست برای کسانی بود که دنبال واقعیت هستند نه بحث با شما چون حوصله کش دادنش رو ندارم.
اصلا خوب نیست وقتی مدیری با کاربری صحبت میکنه ، حتی اگر حرف های اون کاربر اشتباست ، بیاد و اسم بن کردن و پاک کردن پست و ... رو بیاره !!! من اگر کسی حرف منطقی بزنه 100% قبول میکنم ! حلاا میرسیم به حرف های مثلا منطقی شما !قبلا در همین بازیسنتر عادت داشتیم هر کاربری که ندونسته و از سر بی اطلاعی, اطلاعات غلط به ملت بده و بعد روی حرفش پافشاری کنه رو بن کنیم
شبکه اینترانت فقط برای محدود کردن کاربرهاست. حمله سایبری علیه کشور معنی نداره. حمله بر علیه سایتهاست نه کشور ها. علیه کشور ها جاسوسی انجام میشه نه حمله چون نمیشه این جمله رو که اینترنت ایران هدف حمله سایبری قرار گرفت رو معنی کردن و این جمله کاملا بی معنیه. دفع حملات سایبری هم بر علیه سایتها در همه جای دنیا به عهده صاحبان سایتها و شرکتهاست نه دولت.
خوشحال میشم ثابت کنی .خیر ندارن شبکه اینترانتی که کل کشور رو در بر بگیره فقط در چند کشور هست مثل کره شمالی و چین. اینترانت امریکا؟ اینترانت کانادا؟ اینترانت انگلستان؟ ارائه سرعت بالا ربطی به داشتن اینترانت نداره. فقط کافیه دست شرکتهای بازگذاشته بشه و رقابت خودش باعث بالا رفتن کیفیت و سرعت ارائه نت میشه. اینترانت در کشور های ازاد فقط بصورت شبکه های محلی مثل داخل شرکتها و سازمانها و مدارس وجود داره نه کل کشور.
حمله سایبری داستانیه که ادمهای بیسواد رو مشغول خودش میکنه. بزرگترین حمله اینترنتی دنیا که تا بحال اتفاق افتاده علیه سرورهای یک شرکت بوده نه علیه یک کشور. چیزی بنام حمله به اینترنت یک کشور وجود خارجی و معنی و مفهوم نداره. به سرور میشه حمله کرد نه به کل اینترنت یک کشور. دلیل محدود شدن پورتها اینه که برادران یک سری کوسه دست اموز و لنگر کشتی هوشمند درست کردن که بر اساس تقویم ایران کار میکنن و میدون کی به کابلها حمله کنند و ...
شاید مفهوم و بد رسوندم. مخابرات قراره باگی ایجاد کنه تا بتونه به هدفش برسه .طراحی باگ ؟؟؟ طراحی باگ ؟؟؟؟؟ واقعا ممنون من نمیدونستم باگ رو میشه طراحی کرد. دیگه بدون شرح. باش تا فیلتــــــــریـــــنگ رو بردارن.
تا جایی که من متوجه شدم هنوز واقعیت ها مشخص نشده ! امیدوارم بتونی حداقل چیزیایی که میگید رو اثبات کنید ! مهمتر اینکه خیلی خیلی خوشحال میشم اگه برای روشن شذن واقعیت برای کاربرای دیگه بگی PAP ها پهنای باندشون و از کی و از کدوم شرکت و با چه قیمتی میخرن و بعد چه جوری به ملت میندازن .اره همونطور که گفتم فقط شما میدونی PAP ها از کجا پهنای باند رو به چه قیمتی میگیرن. بهرحال کل پست برای کسانی بود که دنبال واقعیت هستند نه بحث با شما چون حوصله کش دادنش رو ندارم
HosseinBrusli
من منکر حرف هایی که میزنی نمیشم ولی بنظرم کورش میخواد بگه اون دیدی که نسبت به اینترنت تو ایران وجود داره تا زمانیکه عوض نشه نمیشه انتظار اینترنت بهتری داشت. بقیش تو حاشیه قرار میگیره.
حمله ی سایبری به قول شما ، حرف دیروز یا امروز نیست و امریکا هم فردا قرار نیست که از بین بره پس با محدود کردن پورت ها برای جلوگیری از این حملاتی که شما میگی ، بیشتر کاربران داخلی ضربه میخورن نه بقیه.
اینترانت خوبه ولی نه در حد کشور. کارایی اینترانت بیشتر بین سازمانی هست تا اینکه بخواد کل کشور رو در بر بگیره. در واقع بستری هست برای تبادل اطلاعات در داخل کشور ولی بدرد ازتباطات جهانی نمیخوره. به همین دلیل اینکه میگی کره ی جنوبی اینترانت داره صحیح نیست. ممکنه داشته باشه ولی بستر کلی ارتباط همین اینترنت هست.
در کل که من با حرف کورش موافقم. اینکه میگه " مگه اینکه یه اتفاقی بیوفته تا آقایون اینترنت رو یه چیز خوب بدونن و شیرش رو باز کنن " درسته. فکر نمیکنم با امشب خوابیدن و صبح بیدار شدن این اتفاق بیوفته.