شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

به شخصیت خودم احترام میزارم و از شاتل نتی نمیگیرم امیدوارم لااقلراه برا شرکت های دیگه باز شه لاقل یه کار مفید بکنه این شاتل
توی سایتش که چیزی نیست

مهندس , اون موقع که دوستان تو همین سایت با اینترنت های یه مگ و دو مگ نمیتونستم E3 ببینن , من با شاتل 128 بدون بافرینگ استریم میکردم.
قیمت مناسب پشتیبانی عالی شیر نکردن اینترنت (با 260 دانلود میکنم) دیگه چی میخواین؟
اگه علت چپ افتادن یه عده با شاتل رو میفهمیدم واقعا خوب میشد . روی صحبتم شما نیستی خیلی ها رو دیدم که تو این سایت از شاتل مینالن.

آخرین ویرایش:
هیچ کس اینجا منکر امید و پیشرفت نیستش.همه موافق سرعت بیشتر و بهتر هستن.

ولی این طرح ها دقیقا عوام فریبیِ. سرعت 10 مگ با ترافیک 1 3 گیگ به چه درد می خوره؟؟

ما بهمون 2, 3 مگ راضییم.فقط ترافیکو افزایش بدن.اگه می تونن؟؟

دوست گلم شرایطی که تا امروز داشتیمو فراموش کن. هرچند الان هم 2 مگ نامحدود میشه به راحتی گرفت با ماهی 75 تومن!
متاسفانه اگه تا فردا صبح هم توضیح بدم باز بعضی از دوستان میان میگن عاغا من الان 128 دارم ماهی 50 تومن میدم!
الان حق با شماست! 8 سال هست اینترنت در ایران درجا که هیچ پسرفت هم کرده! ولی شرایط داره تغییر میکنه دوستان مطمئن باشین.
من خودم با خیلی ها در ارتباط هستم و از خیلی چیز ها خبر دارم. به زودی سرعت ها افزایش پیدا میکنه بدون افزایش قیمت.

مسعود خوش خیال !:| بشین تا نت 12 مگ بدن دست من و تو !:| بشتابید نت 12 مگ با شیلترینگ 97 درصد سایت ها !l-) نت 12 مگ با پینگ 300 همراه با تایم اوت اصل زیرساخت ! محدودیت 3 گیگ در ماه ! ( تا بیای یه دو بار کانکت و دیسکانکت شی تموم شده ) ! پینگ همین الان من 400 ! برن پینگ رو بکنن 100 ما 12 مگشو نخواستیم ! بعد از ظهر رفتم نتم رو تمدید کنم بعد به نمایندگی گفتم نت شکر خدا داره بهتره میشه ! گفت چی ؟ گفتم شاتل داره 8 مگ میده میگن بقیه هم تا چند ماه اینده شروع میکنن ! انحصار زیر ساخت هم تموم شد ! خندید ! گفت با این خط های مسی عمرا بتونن 3 مگش رو هم بدن ! یارو خودش 2 مگ داشت واسه خونه گفت هر چی میکنم بیشتر از 180 نمیره ! چون سیستم کابل کشی قدیمی اجازه نمیده ! تعبیرش از این خبر من این بود . گفت در یک کلام میخوان دزدی کنن با اسم های جدید ! تا فیبر نوری نکشن فایده نداره ! تو 90 درصد شهر ها الان کابل مخابرات کنار فاضلاب رد میشه و از این جور حرف ها زد ! گفت اگر مثل ادم نیان و فیبر نوری رو هم درست نکشن فردا با چهار تا بارون باز قطعی هست و از این جور چیز ها ! ما را به خیر این ها امید نیست فقط شر نرسونن کافیه ! کمتر پورت ها رو محدود کنن خودش کلی کاره ! والله به قرحآن :d

مهندس , اون موقع که دوستان تو همین سایت با اینترنت های یه مگ و دو مگ نمیتونستم E3 ببینن , من با شاتل 128 بدون بافرینگ استریم میکردم.
قیمت مناسب پشتیبانی عالی شیر نکردن اینترنت (با 260 دانلود میکنم) دیگه چی میخواین؟
اگه علت چپ افتادن یه عده با شاتل رو میفهمیدم واقعا خوب میشد . روی صحبتم شما نیستی خیلی ها رو دیدم که تو این سایت از شاتل مینالن.
من خودم یکی از کسایی بودم که 3 ماه از شاتل سرویس داشتم . نمیدونم چقدر دانلود میکنی شما .اما از وقتی که اون قانون مسغره رو گزاشت شاتل همه ناراضی شدن نمیدونم سرعت 5kb شما داشتی شب یا نه که میگی یه عده چپ افتادن !
الان با 260 دانلود کردن خیلی خوبه برای سرویس حجمی ؟! همین الان عصرتلکام برای سرویس های حجمیش تو بعضی مرکز ها 8 تا 10 مگ داره میده !

آخرین ویرایش:
دوستان به زبون ساده میگم:
1. به زودی شرکت ها خودشون مستقیما اقدام به تهیه پهنای باند از خارج میکنن
2. به این ترتیب قیمت پهنای باند برای شرکت ها تا یک پنجم کنونی کاهش پیدا میکنه
3. محدودیت پهنای باند و سرعت برای کاربران برداشته شده
4. شرکت ها برای تامین پهنای باند خودشون محدودیتی نخواهند داشت.
5. از این به بعد رقابت به معنای واقعی بین شرکت ها ایجاد میشه چون قبلا رقابت نمیتونستن بکنن باهم چون همه شرکت ها مجبور بودن اینترنت رو با قیمت چند برابر از شرکت زیر ساخت بخرن.
6. رقابت به معنای واقعی یعنی افزایسش سرعت، افزایش حجم، سرویس های نامحدود و قیمت های کمتر...
7. از همه مهمتر اینبار بر خلاف 8 سال گذشتهدولت موافق و پشتیبان گسترش اینرتنت و پهنای باند هست نه مخالف! و این یعنی تمام!

عجبا!!!

درسته از نظر سرعت شاتل خیلی خوب بود! ولی به چه قیمت؟؟؟
هم قیمتش بالا بود هم محدودیت سرویس Eco زیاد بود!

یادم میاد زمانی که شاتل داشتم با هزار ترسو وحشت شبا میزاشتم رو دانلود بعد دو روز میگذشت سرعت میشد 5 کیلوبایت! حالا خر بیارو باقالی بار کن! باید زنگ میزدی سه ساعت جر و بحث با کارمندای شاتل بعد درست میشد! هر روز همین آش و همین کاسه!

این گیگی که من الان 2 تومن برام توی مخابرات در اومده اون زمان 5 تومن بود برا شاتل با کلی محدودیت!
مسخره ترین شرکت و دزدترین شرکت توی ایران!

مسعود خوش خیال !:| بشین تا نت 12 مگ بدن دست من و تو !:| بشتابید نت 12 مگ با شیلترینگ 97 درصد سایت ها !l-) نت 12 مگ با پینگ 300 همراه با تایم اوت اصل زیرساخت ! محدودیت 3 گیگ در ماه ! ( تا بیای یه دو بار کانکت و دیسکانکت شی تموم شده ) ! پینگ همین الان من 400 ! برن پینگ رو بکنن 100 ما 12 مگشو نخواستیم ! بعد از ظهر رفتم نتم رو تمدید کنم بعد به نمایندگی گفتم نت شکر خدا داره بهتره میشه ! گفت چی ؟ گفتم شاتل داره 8 مگ میده میگن بقیه هم تا چند ماه اینده شروع میکنن ! انحصار زیر ساخت هم تموم شد ! خندید ! گفت با این خط های مسی عمرا بتونن 3 مگش رو هم بدن ! یارو خودش 2 مگ داشت واسه خونه گفت هر چی میکنم بیشتر از 180 نمیره ! چون سیستم کابل کشی قدیمی اجازه نمیده ! تعبیرش از این خبر من این بود . گفت در یک کلام میخوان دزدی کنن با اسم های جدید ! تا فیبر نوری نکشن فایده نداره ! تو 90 درصد شهر ها الان کابل مخابرات کنار فاضلاب رد میشه و از این جور حرف ها زد ! گفت اگر مثل ادم نیان و فیبر نوری رو هم درست نکشن فردا با چهار تا بارون باز قطعی هست و از این جور چیز ها ! ما را به خیر این ها امید نیست فقط شر نرسونن کافیه ! کمتر پورت ها رو محدود کنن خودش کلی کاره ! والله به قرحآن :d
وای خدای من !!! :d خواهش می کنم دوستان دیگه پست اینطوری ندین ! پستی که سر و تهش رو هواست (یاد تست های مدار کنکور می افتم که مقاومت رو هوا از مدار حذف می شه لول) !

1-الان یکی از دوستان من روی کابل مسی داره 600-700 کیلوبایت در ثانیه دانلود می کنه و این رو بگم کابل مسی سالم و طول کمتر از 1 کیلومتر با مرکز مخابراتی می تواند به راحتی 6 تا 8 مگابیت بر ثانیه ساپورت کند.

2-اتفاقا الان شاهد این هستیم که جلوی این دزدی گرفته بشه ! فقط منتظر بمونید.

3-ایشون مهندس آب و فاظلاب شهرداری بودن ؟ از کجا میدونن 90% کابل شهرها از کنار فاضلاب رد میشه ؟! (دروغ فرمودند متاسفانه)

4- دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم ! مشکل پینگ بد بودن اتصال GateWay های زیرساخت است وقتی زیرساخت بکشه بیرون درست میشه مشکل.

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان حرف های واقعا عجیبی میزنن! تحریم پهنای باند؟!!؟ ببخشید این تحریم رو از کجا اوردین؟ کی ایران رو تحریم کرده؟ کجا؟ چه وقت؟ اتفاقا اینترنت یکی از محدود چیزهایی هست که دولت در این 8 سال خودش تحریم کرده بود نه دنیا!
بعدشم برای سرویس های خوب باید کمی صبر کنید تا همه شرکت ها بذارن کم کم.

پهنای باند ایران داره از کجا تامین میشه!!!! ایران میتونه پهنای باند رو از المان یا فرانسه یا انگلیس بخره؟؟؟؟؟؟
شما گیر دادی به دولت همین دولت 4 سال قبل در یک بازه زمانی شیلتر فیسبوق رو برداشت که بعدا با فشار دوباره از تصمیمش برگشت تو همین دولت مصوبه برداشتن محدودیت 128 به مجلس.
قرستاده شد که رد شد دولت تو هر کاری دخیل باشه تو این یه قلم هیچ کارست دولت فعلی هم کمترین کار ممکن ازش بر میاد.
شما میتونی منصب قبلی وزیر فعلی ارتباطات رو بگی؟؟؟؟ و رابطه ارگانش با وضعیت فعلی اینترنت ایران؟؟؟؟؟
طرف رک و راست داره میگه پهنای باند رو محدود کردیم که حمله سایبری نشه شما حالا از خودمختار شدن اینترنت صحبت میکنی.

5. از این به بعد رقابت به معنای واقعی بین شرکت ها ایجاد میشه چون قبلا رقابت نمیتونستن بکنن باهم چون همه شرکت ها مجبور بودن اینترنت رو با قیمت چند برابر از شرکت زیر ساخت بخرن.
6. رقابت به معنای واقعی یعنی افزایسش سرعت، افزایش حجم، سرویس های نامحدود و قیمت های کمتر...
7. از همه مهمتر اینبار بر خلاف 8 سال گذشتهدولت موافق و پشتیبان گسترش اینرتنت و پهنای باند هست نه مخالف! و این یعنی تمام!

کاملا حق با اقا مسعوده
این خبرو ها رو بخونید به همه چی پی میبرید
ايتنا - پایان انحصار دولت در توزیع پهنای باند اینترنت
پایگاه اطلاع رسانی وایمکس نیوز - پايان انحصار دولت در توزيع پهناي باند اينترنت

دیگه چرا حرفه الکی میزنید
طبق این خبر از دیروز انحصار پهنای باند از دست دولت خارج شده

پهنای باند ایران داره از کجا تامین میشه!!!! ایران میتونه پهنای باند رو از المان یا فرانسه یا انگلیس بخره؟؟؟؟؟؟
شما گیر دادی به دولت همین دولت 4 سال قبل در یک بازه زمانی شیلتر فیسبوق رو برداشت که بعدا با فشار دوباره از تصمیمش برگشت تو همین دولت مصوبه برداشتن محدودیت 128 به مجلس.
قرستاده شد که رد شد دولت تو هر کاری دخیل باشه تو این یه قلم هیچ کارست دولت فعلی هم کمترین کار ممکن ازش بر میاد.
شما میتونی منصب قبلی وزیر فعلی ارتباطات رو بگی؟؟؟؟ و رابطه ارگانش با وضعیت فعلی اینترنت ایران؟؟؟؟؟
طرف رک و راست داره میگه پهنای باند رو محدود کردیم که حمله سایبری نشه شما حالا از خودمختار شدن اینترنت صحبت میکنی.

احیانا اسم EPEG به گوشتون خورده؟ اگه نه تاپیکش در همین سایت زدم بخونین اگه آره این حرف ها چیه میزنین؟
اونموقع که فیسبوق هیتلر نبود زیاد از اون بر عیله .... استفاده نمیشد! برای ایرانی ها یه چیز تو مایه های کلوب بود! همین!
دوست من خط فکری و منش اصول گراها با اینترنت و تکنولوزی مخالفت داره. شما چرا اینو درک نمیکنی؟ مثلا من میگم کسی حق نداره 128 به بالا داشته باشه چون تهدید هست و من دوره حکومتم تموم میشه و شما میای میگی اصلا هم تهدید نیست و پهنای باند نباید محدود بشه! تمام شد رفت.

من خودم یکی از کسایی بودم که 3 ماه از شاتل سرویس داشتم . نمیدونم چقدر دانلود میکنی شما .اما از وقتی که اون قانون مسغره رو گزاشت شاتل همه ناراضی شدن نمیدونم سرعت 5kb شما داشتی شب یا نه که میگی یه عده چپ افتادن !
الان با 260 دانلود کردن خیلی خوبه برای سرویس حجمی ؟! همین الان عصرتلکام برای سرویس های حجمیش تو بعضی مرکز ها 8 تا 10 مگ داره میده !

امیدوارم بی احترامی برداشت نکنید این حرف من رو ولی فک میکنم مشکل شما و امثال شما که اینجوری فکر میکنید که هر فیلمی میاد رو نت باید دانلود شه هر ویدیوای که هست باید Full HD 1080P دانلود شه .
درسته سرعت دانلود من هم شبا بین ساعت یک تا سه میاد رو 10 ولی بعدش از 3 تا 8 روی 70 ه.
وقتی من به اندازه ی 128 دارم هزینه میدم وقتی ماکزیمم سرعت دانلودی که باید به من ارائه شه 16 هست , خب معلومه من وقتی سرعتم روی 60 هست باید راضی باشم تو ساعت شبانه.

برای کسانی که نمیدونن epeg چیه
پروژه epeg که اقا مسعود فرمودند یه پروژهای بود که از جدید ترین تکنولوژیهای ساخته شده برای ترانسفر کردن پهنای باند از اروپا به ایران بود
که میتونید اطلاعات بیش تر رو در خود سایت EPEG
و برای خبر دار شدن از آخرین وضعیت epeg در ایران این خبرو بخونن افتتاح بزرگراه ارتباطی ایران و اروپا EPEG / تعرفه تلفن همراه افزایش یافت؟/کالاهای کامپیوتری همچنان مشتری ندارند

به گزارش ایتنا علیرضا شاهمیرزایی در گفت‌وگو با مهر از برنامه‌های کمیسیون عالی تنظیم مقررات مرکز ملی فضای مجازی برای اصلاح ساختار اینترنت بین‌الملل خبر داد و گفت: برای اینترنت بین‌الملل تصمیماتی در دست تدوین و ابلاغ داریم که براساس آن بسیاری از مشکلات فعلی شرکت‌های ارائه دهنده اینترنت و اپراتورها برای تامین پهنای باند اینترنت رفع خواهد شد.
نکته ی جالبی بود برای بعضی دوستان.

مسعود باور کن بیشتر هرچیزی تو این دنیا دوست دارم حرفات واقعی باشه ولی واقعا سخته ، خیلی خیلی هم سخته که بخوای باور کنی !! اونم تو این جهنم دونی . در کل امیدوارم تو اینده تو ذوقت نخوره بهرحال اینجا ایران هست .

مسعود باور کن بیشتر هرچیزی تو این دنیا دوست دارم حرفات واقعی باشه ولی واقعا سخته ، خیلی خیلی هم سخته که بخوای باور کنی !! اونم تو این جهنم دونی . در کل امیدوارم تو اینده تو ذوقت نخوره بهرحال اینجا ایران هست .

گفتم که واقعا میدونم باورش سخته.
اما اینبار تصمیم برای تغییر کاملا جدی هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or