شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

رئیس جمهور:

حسن روحانی که از جمله کاندیداهای این دوره است اگرچه در صحبتهایش کمتر به طور مستقیم به فضای مجازی پرداخته اما در یکی از مناظره‌های صدا و سیما با تاکید بر این‌که اگر فضای دانشگاه باز شود، کسی ضرر نمی‌کند، گفت: فضای دانشگاه، شهر و کشور و اینترنت را نباید اینقدر امنیتی کنیم، بلکه باید فضا را فرهنگی و سیاسی کنیم و فضای کشور را باید امنیتی‌زدایی کنیم.

وی همچنین با بیان این که پهنای باند اینترنت در شأن ایرانیان نیست گفته است: دنیای امروز دنیای ارتباطات است؛ اما متاسفانه در کشور عده‌ای در دنیای قرن نوزدهم سیر می‌کنند.

روحانی در عین حال یادآور شده است: اگر دانشگاه فضای علم و آزادی باشد به نفع همه است، چون اگر قرار باشد علم تولید کنیم باید شرایط آزاداندیشی داشته باشیم.

ایرانیا توی اینترنت یه چیزی به وجود آوردن به نام محدودیت :| بابا همه ی کشورهای دنیا نامحدوده اصلا نمیدونن محدود چیه :| این مشکل حل شه خیلی خیلی عالی میشه!(البته تو خوابم نمیبینی :|)

ایرانیا توی اینترنت یه چیزی به وجود آوردن به نام محدودیت :| بابا همه ی کشورهای دنیا نامحدوده اصلا نمیدونن محدود چیه :| این مشکل حل شه خیلی خیلی عالی میشه!(البته تو خوابم نمیبینی :|)

نیما جان کی گفته فقط اینترنت ایران محدودیت داره برادر؟

پینگ . پینگ مهمه و اینکه اینترنتمون صاف و صوف باشه . الان اینترنت ما اگه 2 مگابایت بر ثانیه هم سرعت داشته باشه بازم فایده نداره چون مثل نوار قلب آدمای سکته ایی میمونه :دی . یعنی توش گیر داره . یه سایت رو میزنی نمیاره . باز رفرش میکنی میاره . یه دقیقه نمیره تو بازی . باز 5 ثانیه بعد میره . همش دارن Port ها رو دستکاری میکنن و همش شل کن سفت کن داره . اگه این مشکل برطرف بشه خوب میشه . من به پینگ 160-170 ـه سالم و بدون بامبول هم راضیم ...

Prepare My Shuttle
I Sense Kileed Is In Danger
Insidious_Smile.jpg

خب البته کیفیت شاتل هم یه چیز دیگس ! من در حال حاضر سرویس 2 میگ دارم و تا 400 450 هم بهم می ده ! زیر 200 هم تاحالا نیومده ( سرعت دانلود ) ... ویدیو ها رو هم راحت استریم می کنم ( حتی از سایت های فیل***ر )

خب البته کیفیت شاتل هم یه چیز دیگس ! من در حال حاضر سرویس 2 میگ دارم و تا 400 450 هم بهم می ده ! زیر 200 هم تاحالا نیومده ( سرعت دانلود ) ... ویدیو ها رو هم راحت استریم می کنم ( حتی از سایت های فیل***ر )

در سرعت های بالا مثل 400 کیلوبایت استریم به راحتی انجام میشه البته برای فایل های کمتر از اچ-دی یعنی 720p به پایین.
در این سرویس های 8 مگ به راحتی میتونین فایل های فول اچ دی رو استریم کنین و انلاین ببینین بدون گیر و...
ولی در کل من خودم شخصا شاتل رو قبول ندارم. سر این برج سرویس 8 مگ رو از نوین نت میگیرم.

صحبت های اقای حسین بروسلی رو تایید می کنم.
امروز با شاتل پینگم خیلی بهم ریز بود ولی الان پینگ با ایران لااقل 5 ms کمتر شده و از 50-52 رسیده به 44-48 و با سرور 8.8.8.8 هم الان مرز 200 پینگ می کنم و گوگل رو هم 230-240 ولی بازم پایدار نیست به نظر داره بهبود پیدا می کنه.

مسعود این لینک سرویس دهنده ای که می گی رو می شه بدی ؟ من یه سرچ زدم ، اون نوین نتی که پیدا کردم فقط برای تهران سرویس می داد و خبری از این سرعتا نبود :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or