شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

دوستان من الان پارس انلاین هستم و 80 روز هم تا پایان قراردادم مونده . الان میخوان برم با همین سرویس Hi Web قرار داد ببندم و از اونجا سرویسم رو بگیرم . تکلیف چی هست ؟؟ باید چیکار کنم ؟؟ بعد پروسه تغییر دادن یه isp به چه شکل هست ؟؟ چه مدت زمان طول میکشه ؟

مطمئنا افرایش پهنای باند روی کاهش پینگ هم تاثیر زیادی داره
یه زمانی بچه های بازیسنتر با دایال آپ Need for Speed بازی میکردن رو 360 :دی. پیگ اهمیتش خیلی خیلی بیشتر از پهنای باند هست.

- - -ویرایش - - -

این شاتل ساعت رایگان داره؟
چون hiweb رایگان نداره
میگن تو ساعت رایگانش سرعت دریافت درحده 10 کیلوبایت هست :دی.

- - -ویرایش - - -

رئیس جمهور:
وی همچنین با بیان این که پهنای باند اینترنت در شأن ایرانیان نیست گفته است: دنیای امروز دنیای ارتباطات است؛ اما متاسفانه در کشور عده‌ای در دنیای قرن نوزدهم سیر می‌کنند.
خب سرویس های فوق العاده عالی داریم از شبکه های غیر از شاتل که همشون قیمتهای فضایی دارن. کدوم گیمری داره که ماهی 300 تومن پول نت بده؟!

- - -ویرایش - - -

پینگ . پینگ مهمه و اینکه اینترنتمون صاف و صوف باشه . الان اینترنت ما اگه 2 مگابایت بر ثانیه هم سرعت داشته باشه بازم فایده نداره چون مثل نوار قلب آدمای سکته ایی میمونه :دی . یعنی توش گیر داره . یه سایت رو میزنی نمیاره . باز رفرش میکنی میاره . یه دقیقه نمیره تو بازی . باز 5 ثانیه بعد میره . همش دارن Port ها رو دستکاری میکنن و همش شل کن سفت کن داره . اگه این مشکل برطرف بشه خوب میشه . من به پینگ 160-170 ـه سالم و بدون بامبول هم راضیم ...
زیر ساختها مخابراتی ما واسه 40 سال پیشه و عمراً تا حالا بروز رسانی نشده (با تکنولوژی های روز دنیا). این انگولک کردن توی نت ادامه خواهد داشت تا وقتی که اینها از سایتها دانلود تریلر گیم و بازی میترسن و شیلتر میکنن، همین اشه همین کاسه. حالا میخواد نت 10 مگ بشه نامحدود و برجی 50 تومن. فرقی تو اصل ماجرا نکرده.

آخرین ویرایش:
به نظرم اینا به جای اینکه بیان سرعت رو افزایش بدن.که پول بیشتری بگیرن.بیان همین سرویس های فعلی رو حفظ کنن.قیمت هر گیگ رو کم کنن.

یا حداقل ترافیک سرویساشونو افزایش بدن. مثلا همین اکو 128 شاتل بیاین ترافیکشو از 3 گیگ افزایش بدن به 30 یا 50 گیگ. همینو انجام بدن.سرعت 8 مگ پیش کش.

یه نکته دیگه هم که کسی تا حالا بهش اشاره نکرده.
شما فکر می کنید این شرکتا از سودشون می گذرن؟ الان اینا که خودشون راسا برای خرید پهنای باند اقدام می کنند.اگه بخوان با ما همون مثل سابق رفتار کنند چی؟ یعنی الان که یه لینک براشون 8 میلیون در میاد بخوان همون 48 میلیون زیرساخت(دقیق یادم نیست زیر ساخت چقدر ازشون پول می گرفت) با ما حساب کنند چی؟ تکلیف چیه؟ سود بیشتری گیرش میاد دیگه.درسته؟

چه فایده ، وقتی سرعت شبانه اش 8 مگ نیست نمیشه دانلود کرد، عملا میشه یه تبلیغ الکی !
8 مگ با 4 یا 2 مگ چه فرقی داره تو صفحه باز کردن ؟!(بدون در نظر گرفتن ویدیو)
شاتل هم معروفه به دزدی ....1 هفته سرعت شبانه ش خوبه بعد از 1 هفته سرعت دانلودش میاد روی 5 !
اسیاتک هم فقط 2 ماه اولی که ازش سرویس داشتم سرعتش سرجاش بود ! (بگزریم از اینکه ساعت رایگانش رو کم کرد)
ماه سوم سرویس 2 مگ 10 گیگ گرفتم سرعت دانلودش رو 90-100 بود !
همینطور بقیه شرکت های PAP !
اینترنت تو ایران یه چیز بی معنیه !

یه زمانی بچه های بازیسنتر با دایال آپ Need for Speed بازی میکردن رو 360
:biggrin1:
. پیگ اهمیتش خیلی خیلی بیشتر از پهنای باند هست.
دایال اپ داریم تا دایال اپ بعضی دایال اپ ها از ADSL من و تو هم قوی ترن :d

وقتی 90 درصد اپ سنتر ها یا شیلتر هست یا تحریم و اون تعدادی هم که در دسترس هست با دلللللار 3000 تومن باید 50 تومن واسه اشتراکش هزینه کرد.
تحریم کشورها برای عدم فروش پهنای باند به ایران رو هم باید اضافه کنیم
از اون طرف با شیلتر بودن 50 درصد اینترنت و یا محدودیت در پورت ها و فلش با load شدن نصفه و نیمه سایت ها طرفیم.
مهم تر از همه محدودیت ترافیک که به هیچ وجه خرید این نوع سرویس ها حتی برای وب گردی هم توصیه نمیشه و در اخر این طرح فقط به درد فریب مشترکین خوش خیال به اینده میخوره.

خب دیگه دوستان نسخه ی اینترنت ایران رو پیچیدن پس جمع کنیم بریم با کفتر پیام بفرستیم چون اینترنت آشغاله و قرار نیست بهتر بشه و این سرعت بالایی رو هم که دارند استارتشو میزنن عوام فریبیه و دزدیه و ... جالبه تا دیروز می گفتن چرا سرعت اینترنت ایران پایینه !!! و همه می نالیدن حالا... (متاسفانه برای همین طرز فکر هاست که کشور درجا میزنه...)

دوستان من الان پارس انلاین هستم و 80 روز هم تا پایان قراردادم مونده . الان میخوان برم با همین سرویس Hi Web قرار داد ببندم و از اونجا سرویسم رو بگیرم . تکلیف چی هست ؟؟ باید چیکار کنم ؟؟ بعد پروسه تغییر دادن یه isp به چه شکل هست ؟؟ چه مدت زمان طول میکشه ؟

اولا مگه مجبوری که چندین ماهه میگیری !!؟ مثلا 1 یا 3 ماه بگیر !
الانم تکلیفت اینه که بری قرار دادت و بخونی ببینی در مورد شرایط تخلیه خط ، هنگام قرار داد چی نوشته !

مثلا اسیاتک که باد هواست ! بدون برگه قرار داد و ... تو برخی از نمایندگی هایش ( pap رو نیمدونم ) بهت سرویس میدن و تخلیه خطت هم نهایتا 24 ساعته هست .
شاتل هم برای اذیت کردن کاربراش و کاملا خلاف قوانین سازمان تنظیم مقررات میگه برای تخلیه خط ( بدون توجه به اینکه قرار داد تموم شده یا نه ) باید 15 روز صبر کرد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که البته با یه شکایت ازشون کارتون جلو میافته .

این شاتل ساعت رایگان داره؟
چون hiweb رایگان نداره

ساعت به اصطلاح رایگان داره . شما میتونی کلاهبرداری شاتل و اینجا ببینی ! که به چه شیوه قشنگ و حرفه ای از کاربرا کلاه برداری میکنن !

اطلاع رسانی : آیا از شاتل اینترنت بگیریم ؟ ( ناگفته های کلاهبرداری شاتل از کاربران )

یاعت رایگان های وب هم 2 ساعته هست که خیلی کم به نظر میرسه . اما ..... اگر بتونی با سرعت ثابت 800 ( غیر ممکن و تبلیغاتی روی سیم مسی ) دانلود کنی ، تو 2 یا 3 ساعت زمانی که رایگان گذاشته میشه بین 3 تا 4 گیگ دانلود کرد !!! که فک کنم خیلی خوبه :d

خب دیگه دوستان نسخه ی اینترنت ایران رو پیچیدن پس جمع کنیم بریم با کفتر پیام بفرستیم چون اینترنت آشغاله و قرار نیست بهتر بشه و این سرعت بالایی رو هم که دارند استارتشو میزنن عوام فریبیه و دزدیه و ... جالبه تا دیروز می گفتن چرا سرعت اینترنت ایران پایینه !!! و همه می نالیدن حالا... (متاسفانه برای همین طرز فکر هاست که کشور درجا میزنه...)

هیچ کس اینجا منکر امید و پیشرفت نیستش.همه موافق سرعت بیشتر و بهتر هستن.

ولی این طرح ها دقیقا عوام فریبیِ. سرعت 10 مگ با ترافیک 1 3 گیگ به چه درد می خوره؟؟

ما بهمون 2, 3 مگ راضییم.فقط ترافیکو افزایش بدن.اگه می تونن؟؟

یکسال پیش تو مشهد شاتل سرعت 6 مگش رو به بعضی کاربران داد با همون قیمت 15 تومن که منم جزوشون بودم فکر کنم مرکز شاتل همون مشهد چون تو تهران این سرعت اون موقع عرضه نشد !
الان 8 مگ رو چند تومن میدن ؟ کسی خبر داره ؟ چه تو مشهد باشه چه تو تهران 8 مگ قیمتش چقدره ؟ ترافیکی که شاتل همراش میده چقدره ؟ ممنون .

هیچ کس اینجا منکر امید و پیشرفت نیستش.همه موافق سرعت بیشتر و بهتر هستن.

ولی این طرح ها دقیقا عوام فریبیِ. سرعت 10 مگ با ترافیک 1 3 گیگ به چه درد می خوره؟؟

ما بهمون 2, 3 مگ راضییم.فقط ترافیکو افزایش بدن.اگه می تونن؟؟

نقل قول پست قبلی خودم:
ببینید دوست من همونطور که هزار بار گفتم برای هزار و یکمین بار می گم علت پینگ بالا ، کندی سرعت ، محدود شدن پورت ها ، و هزار کوفت و مشکل دیگه انحصار پهنای باند زیر نظر زیرساخت دزد هست و تا زمانی که این وضع ادامه پیدا کند محدودیت حجم تغییر نخواهد کرد چون زیر ساخت هر ورودی STM اینترنت رو حدود 4000 دلار یعنی 12 میلیون خریداری می کند ولی با قیمت 20-30 میلون تومان به ISP ها می فروشد !!! این یعنی دزدی علنی ولی وقتی خود ISP های بتونن اینترنت و پهنای باندشون رو بخرن قیمت ها یک جهارم میشه و محدودیت حجمی به مرور برداشته می شود.(که طبق اخبار چنین چیزی امکانش بالاست که به زودی فروشندگی زیرساخت تمام بشه).
بحثی که شما گفتید و اونم اینکه ISP ها خودشون مستقیم بخرن چرا خودشون گرون نفروشن به هزار و یک دلیل این امکان پذیر نیست.

یه نکته دیگه هم که کسی تا حالا بهش اشاره نکرده.
شما فکر می کنید این شرکتا از سودشون می گذرن؟ الان اینا که خودشون راسا برای خرید پهنای باند اقدام می کنند.اگه بخوان با ما همون مثل سابق رفتار کنند چی؟ یعنی الان که یه لینک براشون 8 میلیون در میاد بخوان همون 48 میلیون زیرساخت(دقیق یادم نیست زیر ساخت چقدر ازشون پول می گرفت) با ما حساب کنند چی؟ تکلیف چیه؟ سود بیشتری گیرش میاد دیگه.درسته؟

1-وقتی پهنای باند ورودی از دست زیرساخت در بیاد و مستقیم ISP PAP ها خودشون تهیه کنند چون انحصار از دست یک شرکت در اومده رقابت بسیار جدی تر میشه و امکان نداره 10 تا ISP یک جور عمل کنند برای همین رقابت باعث کاهش شدید قیمت خواهد شد و مشکل حجمی اینترنت حل خواهد شد.

2-شرکت های ISP مستقیم با مشترک در ارتباط هستند بنابراین اگر بخوان گرون بفروشند خیلی زود موضوع قابل پیگیری هست چون شرکت های دیگه ای هم با قیمت های دیگر خواهند بود ولی وقتی یک سازمان این دزدی رو انجام بده بعد به بقیه بفروشه (همه از اون بخرن) قطعا کار خیلی سخت تر است.

3-شرکت های ISP به دنبال جذب حداکثری مشتری هستند ولی زیرساخت به طور ثابت به شرکت ها پهنای باند می فروشد بنابراین زیرساخت تمایلی به ارزان کردن نداره چون ISP ها ثابت باید از اون بخرن ولی وقتی این مستقیم دست ISP باشه اون ها برای رقابت و جذب مشتری قطعا رو به کاهش تدریجی قیمت و نامحدود کردن م آورند.
و....

آخرین ویرایش:
بعضی از دوستان حرف های واقعا عجیبی میزنن! تحریم پهنای باند؟!!؟ ببخشید این تحریم رو از کجا اوردین؟ کی ایران رو تحریم کرده؟ کجا؟ چه وقت؟ اتفاقا اینترنت یکی از محدود چیزهایی هست که دولت در این 8 سال خودش تحریم کرده بود نه دنیا!
بعدشم برای سرویس های خوب باید کمی صبر کنید تا همه شرکت ها بذارن کم کم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or