این مسعود به همه چی اشاره کرده به غیر از کلاهبرداری فوق حرفه ای شاتل با سیستم مزخرف " کاربر مزخرف " !!!
تا زمانی که crm های شاتل از سیستم مزخرف " محدودیت در دانلود " استفاده میکنن و تغییری توش داده نشه ، 8 مگ که هیچی !!! 100 مگ هم بی فایده هست . حداقل برای کسایی که میخوان شاتل بگیرن ! فردا پس فردا طرف میخواد یه 5 گیگ دانلود کنه ، بعد میبینه 2 هفته بن شده !!! کلا هر طرحی که میشه دور شاتل رو خط بکشید .
دوم اینکه همین الان برخی از شرکت ها مثل اسیا تک دارن ترافیک های خودشون و از درگاه های بین الملی به صورت مستقیم تهیه میکنن و قیمت این ترافیک ها ده ها بار کمتر ا چیزیه که همه فکر میکنن . در واقع اونا کلی دارن سود میکنن . به هر حال امیدواریم با این طرح که حدودا به صورت کامل از اواخر شهریور شروع میشه ، شاهد کیفیت بهتر اینرتنت باشیم . ضمن اینکه باید ااین خبر رو بدم که فا اول برداشتن فیلت==رینگ یا ( هدفمند کردن *****=ینگ ) اجرا شده و در حال حاضر تو تهران شاهد کاهش و بهبود پینگ در حد 150 تا 250 تا بودیم .
مثلا خط خود من پینگش از 4000 رسیده به 270 که نشون دهنده همین پیشرفت ها تو زمینه بهبود کیفیت اینترنته .
ببین مسعود جان، بهتر هستش واقع بین باشیم.یه ضرب المثل هست که میگه: کاه از خودت نیست کاه دون که از خودته!
این دلیل نمیشه چون سرعت شما از 100 کیلوبایت شده 1000 کیلوبایت بشینی کل اینترنت رو بریزی توی هاردت!
خودت باید مدیریت داشته باشی روی پهنای باندت و با توجه به کاربری خودت سرویس منتناسب رو انتخاب کنی! مثلا من چون دانلودم بالاست الان سرویس 2 مگ نامحدود دارم با ماهی تقریبا 80 تومن!
هم سرعتم مناسب هست 170 180 کیلوبایت و هم نامحدود هست و دغدغه ندارم! اما یکی دیگه شاید اندازه من دانولد نکنه میتونه سرویس 8 مگابیت بخره با ماهی 45 تومن!
خوب حالا شاتلشو بیخیال! ما زخم خورده شاتلیم داغیم وللشاین مسعود به همه چی اشاره کرده به غیر از کلاهبرداری فوق حرفه ای شاتل با سیستم مزخرف " کاربر مزخرف " !!!
تا زمانی که crm های شاتل از سیستم مزخرف " محدودیت در دانلود " استفاده میکنن و تغییری توش داده نشه ، 8 مگ که هیچی !!! 100 مگ هم بی فایده هست . حداقل برای کسایی که میخوان شاتل بگیرن ! فردا پس فردا طرف میخواد یه 5 گیگ دانلود کنه ، بعد میبینه 2 هفته بن شده !!! کلا هر طرحی که میشه دور شاتل رو خط بکشید .
دوم اینکه همین الان برخی از شرکت ها مثل اسیا تک دارن ترافیک های خودشون و از درگاه های بین الملی به صورت مستقیم تهیه میکنن و قیمت این ترافیک ها ده ها بار کمتر ا چیزیه که همه فکر میکنن . در واقع اونا کلی دارن سود میکنن . به هر حال امیدواریم با این طرح که حدودا به صورت کامل از اواخر شهریور شروع میشه ، شاهد کیفیت بهتر اینرتنت باشیم . ضمن اینکه باید ااین خبر رو بدم که فا اول برداشتن فیلت==رینگ یا ( هدفمند کردن *****=ینگ ) اجرا شده و در حال حاضر تو تهران شاهد کاهش و بهبود پینگ در حد 150 تا 250 تا بودیم .
مثلا خط خود من پینگش از 4000 رسیده به 270 که نشون دهنده همین پیشرفت ها تو زمینه بهبود کیفیت اینترنته .
ببین مسعود جان، بهتر هستش واقع بین باشیم.
من هم خودم خیلی دوست دارم سرعت اینترنت افرایش پیدا کنه اما زمانی که قیمتش مناسب باشه و کارایی لازم رو داشته باشه.
بذار یک مثال ساده برات بزنم: برای مثال فکر کن یک کارت گرافیکی با طول 30 سانتی متر و بسیار زیبا تولید بشه اما یک GPU بسیار ضعیف روش نصب شده باشه و قیمتشم از کارت های MID-END بیشتر باشه ولی نسب به اونا خیلی ضعیف تر باشه! خوب واقعا خرید این کارت گرافیک چه توجیه ای داره؟؟
این اینترنت های 6 و8 مگابیت با محدودیت حجمی هم دقیقا حکم مثال بالا رو داره.
-----------------------------------------------------------------------------------------
من خودمم 2 مگابیت نامحدود گرفتم و ماهی 75 تومن هزینه داره برام.( بماند که سرعتش دانلودش 128 کیلوبایت بر ثانیه هستش ولی به اسم 2 مگابیت اسیاتک کرد تو پاچم.)
بعدم شما خودت یک کاربر حرفه ای نت هستی و می دونی که یکی از مهم ترین مزیت های نت دانلود و بازی انلاین هستش. حالا بازی انلاین بخاطر پینگ، لگ و تاخیر بحثش جداست.
ولی صد ها دلیل میشه اورد که دانلود خیلی مهمه.الان دیگه افراد خارجی که نمی رن مغازه که دیسک بازی رو بخرن که! از طریق استیم یا Origin بصورت دیجیتالی خرید می کنن و بازی مورد علاقه شون رو دانلود می کنن.(اینم یک دلیلش از اون صد دلیل!)
برای وب گردی هم خرید 8 مگابیت با محدودیت حجمی منطقی نیست.چراکه همین 1 یا 2 مگابیت هم برای وب گردی تقریبا کافیه.
به نظر من که اصلا منطقی نیست خرید سرویس 8 مگابیت با محدودیت حجمی!چون هیچ استفاده خاصی نداره.مثل ماشین گران قیمت و زیبا می مونه در پارکینگ پارک باشه اما گواهی نامه نداشته باشی و نتونی باهاش رانندگی کنی! و صرفا پوز داشتنش رو بدی!
این سرعت 8مگابیت با محدودیت هم فقط میشه باهاش پوز بدی(البته فقط در ایران و اونم در شرایطی اکثرا سرعت شون زیر 2مگابیت هست) و بگی فلانی من سرعت 8 مگابیت دارم!
خوب حالا شاتلشو بیخیال! ما زخم خورده شاتلیم داغیم وللش
حالا وقتی برا مخابرات و ... بیاد اون موقع ارزش گرفتن پیدا میکنه!! واییییی
حاج حسین دستت که بسته نیست برادر من! از سرویس دهی شاتل شکایت داری خب ازش نگیر! برو از های وب بگیر!
8 مگابیت با 16 گیگ حجم 45 تومن.
من خودمم 2 مگابیت نامحدود گرفتم و ماهی 75 تومن هزینه داره برام.( بماند که سرعتش دانلودش 128 کیلوبایت بر ثانیه هستش ولی به اسم 2 مگابیت اسیاتک کرد تو پاچم.)
های وب داره میده. اگه عجه داری برو از های وب بگیر اگه از شاتل ناراضی هستی.
8 مگ با 16 گیگ 45 تومن.
سرعتش اگر 3 هزار میلیارد مگابایت هم در ثانیه باشه بازم ارزش خوشحالی نداره تا وقتی که پینگش مشخص نیست. توی گیم مهم پینگ هست. سرعت 2 مگ داشته باشی که بین کسی Share نشده باشه با پینگ 2 رقمی 100 برابر ارزشش بیشتر از 8 گیگ بر فلان و بهمان هست.
موافقم باهات.با صبر کردن این موضوع درست میشه.امیر مشکل اینه تو میخوای جاده ای که در این 8 سال فقط با بیل مکانیکی و بولدوزر به جونش افتادن تا خرابش کنن رو یک شبه به اتوبان تبدیل کنی و با تخت گاز ازش عبور کنی!
نمیشه برادر من!
کمی صبر! کمی حوصله!
شما دقیقا باید فرض کنی توی این 8 سال هیچ اتفاقی نیوفتاده و تازه بسم الله اینترنت درست و حسابی دارن میدن دست مردم از همین ماه که توش هستیم!
چرا دوستان توجه نمیکنن؟ دولت قبلی کاری کرد که در دنیا ایران روب ا یک اسم بشناسن! دشمن اینترنت! این میدونین یعنی چی؟
شما کمی صبر کن! چند ماه طول میکشه تا شرکت ها بتونن خودشون پهنای باند با قیمت یک هفتم وارد کشور کنن. به هر میزان که دلشون خواست و قانونی هم برای محدودیت سرعت کابران دیگه نمونده. کم کم رقابت جدی میشه.
الان رقابت سر اینه که کی اینرتنت پر سرعت تری بده! بعد میشه پرحجم تر! بعد میشه سرویس نامحدود پرسرعت تر! کمی صبر کن به اونجا هم میرسی برادر من.
من اگه 3 سال پیش اینجا بهت گفته بودم امیر من دارم سرویس 2 مگ نامحدود میگیرم با ماهی 75 تومن آیا باور میکردی؟ قطعا خیر!
اما امروز به راحتی این سرویس رو دارم تازه با اون همه گرانفروشی و محدودیت شرکت زیر ساخت!
کمی صبر کن! فردا خیلی خیلی روشنه...
- - -ویرایش - - -
مطمئنا افرایش پهنای باند روی کاهش پینگ هم تاثیر زیادی دارهسرعتش اگر 3 هزار میلیارد مگابایت هم در ثانیه باشه بازم ارزش خوشحالی نداره تا وقتی که پینگش مشخص نیست. توی گیم مهم پینگ هست. سرعت 2 مگ داشته باشی که بین کسی Share نشده باشه با پینگ 2 رقمی 100 برابر ارزشش بیشتر از 8 گیگ بر فلان و بهمان هست.
کیه که از شاتل راضی باشهامیر مشکل اینه تو میخوای جاده ای که در این 8 سال فقط با بیل مکانیکی و بولدوزر به جونش افتادن تا خرابش کنن رو یک شبه به اتوبان تبدیل کنی و با تخت گاز ازش عبور کنی!
نمیشه برادر من!
کمی صبر! کمی حوصله!
شما دقیقا باید فرض کنی توی این 8 سال هیچ اتفاقی نیوفتاده و تازه بسم الله اینترنت درست و حسابی دارن میدن دست مردم از همین ماه که توش هستیم!
چرا دوستان توجه نمیکنن؟ دولت قبلی کاری کرد که در دنیا ایران روب ا یک اسم بشناسن! دشمن اینترنت! این میدونین یعنی چی؟
شما کمی صبر کن! چند ماه طول میکشه تا شرکت ها بتونن خودشون پهنای باند با قیمت یک هفتم وارد کشور کنن. به هر میزان که دلشون خواست و قانونی هم برای محدودیت سرعت کابران دیگه نمونده. کم کم رقابت جدی میشه.
الان رقابت سر اینه که کی اینرتنت پر سرعت تری بده! بعد میشه پرحجم تر! بعد میشه سرویس نامحدود پرسرعت تر! کمی صبر کن به اونجا هم میرسی برادر من.
من اگه 3 سال پیش اینجا بهت گفته بودم امیر من دارم سرویس 2 مگ نامحدود میگیرم با ماهی 75 تومن آیا باور میکردی؟ قطعا خیر!
اما امروز به راحتی این سرویس رو دارم تازه با اون همه گرانفروشی و محدودیت شرکت زیر ساخت!
کمی صبر کن! فردا خیلی خیلی روشنه...
- - -ویرایش - - -
های وب داره میده. اگه عجه داری برو از های وب بگیر اگه از شاتل ناراضی هستی.
8 مگ با 16 گیگ 45 تومن.