Mohammad Ghost
کاربر سایت
ببینید دوست من همونطور که هزار بار گفتم برای هزار و یکمین بار می گم علت پینگ بالا ، کندی سرعت ، محدود شدن پورت ها ، و هزار کوفت و مشکل دیگه انحصار پهنای باند زیر نظر زیرساخت دزد هست و تا زمانی که این وضع ادامه پیدا کند محدودیت حجم تغییر نخواهد کرد چون زیر ساخت هر ورودی STM اینترنت رو حدود 4000 دلار یعنی 12 میلیون خریداری می کند ولی با قیمت 20-30 میلون تومان به ISP ها می فروشد !!! این یعنی دزدی علنی ولی وقتی خود ISP های بتونن اینترنت و پهنای باندشون رو بخرن قیمت ها یک جهارم میشه و محدودیت حجمی به مرور برداشته می شود.(که طبق اخبار چنین چیزی امکانش بالاست که به زودی فروشندگی زیرساخت تمام بشه).خیلی راحتم می شه...اینجا که سیرالئون نیست! یه کشور ثروتمند با فرهنگ غنیه که زیرساخت های لازمه رو هم داره...خبر خوب کجا بود؟ خواب دیدید خیره. تو دگردیسی افتادیم که تمومی نداره و هیچ وقت به چیزی که شایسته مونه نمی رسیم مگه با فاصله زیاد از دنیا.
اینترنت با محدودیت به درد من یکی نخورده. اینترنت مخابرات 128 الانمم به درد عمه مخابرات می خوره با اون سرعت دانلودش، درست و حسابیش همین قیمته. در مورد 256 با قیمت 12.5 هم فقط می تونم لبخند بزنم! بچه همسایه مون گرفته بود سرعت دانلودش با من فرق زیادی نداشت. اگه با 2 هزار و 500 تومن بیشتر دادن نسبت به 128 می شد معجزه شه که دنیا چپه می شد!
واقعیت=جو منفی؟
بنده هم معتقد هستم کشور وضعیت خیلی خوبی در این زمینه داره ولی شرکت های دزدی مثل زیرساخت مانع هستند. باورتون نمیشه ولی الان من با شاتل پینگ به کل بهم ریخته از امروز و با ایران 100-300 پینگ می کنم ولی داشتن سرعت 8 مگابیت رو به شخصه حتی با محدودیت به 256 یا 512 نامحدود ترجیح میدم.
واقعیت اینطوری هم که شما می فرمایید نیست. شاید شما دنبال سرویس نامحدود هستید ناراضی هستید و اینطور فکر می کنید به هر حال منم نمی خوام خیال بافی کنم و وعده ی دروغ بدم فقط بایدصبر کنیم ببینیم با اومدن وزیر جدید چه اتفاقی می افتد.