مسعود این کلید ورژن دو میخواد
Key 2.0
:d
جدا از شوخی 50 میگ رو مثل آب خوردن میتونن بدن چون زیر ساختش رو دارن و تازه هم افتتاح شده ولی هنوز وارد شبکه اصلی نشده چون این پهنای باند فعلی توش گم میشه
به نظزتون بیاد قیمتش تخمینی حول و حوش چه عددی میوفته باسه یه ماه؟
رو قیمته ترافیک هم تاثیر داره؟
Sent from my X10i using Tapatalk 2
من خودم روی سرویس 512 شاتل الان 2 مگابیت دانلود دارم ولی بعضی جاها تا 4 مگابیت هم بسته می شه توسط شاتل ولی سرعت بالای 4 مگابیت به به حال به طور رسمی جایی اعلام نشده بود پس این جای امیدواری زیادی داره که رقابت داره جدیتر و کیفیت بهتر میشه.
نکته ی 1:
امروز تماس گرفتم با بخش فروش شاتل گفتند فعلا این سرویس ها برای از 28 خرداد تا 20 تیر برای جشنواره ی نیمه ی شعبان هست و منحصرا برای کسایی که می خوان تازه به شاتل بپیوندن و کسایی که هم اکنون شاتل دارند باید منتظر باشن تا در صورت تصمیم این شرکت جهت فروش گسترده ی این سرویس ها یا ارتقاء سرویس های فعلی به سرعت بالاتر بتونن اونهارو خریداری کنند.
نکته ی 2:
این سرویس های 4 و 6 و 8 مگابیت فقط برای کسایی قابل استفاده است که نویز و خط تلفونشون کیفیت خوبی داشته باشه تا بتونه این سرعت رو ساپوت کنه و هر کسی نمیتونه اینترنت 8 مگابیت ببنده برای همین قبلش باید هماهنگ کنید تا نویز خط برسی بشه در صورتی که این سرعت برای شما باز بشه ولی نویز خط بالا باشه اولا خط تلفون دچار اختلال شدید میشه دوما اینترنت قابل استفاده نخواهد بود و مدام قطع خواهد شد و سوما سرعت محدودتر می شود.
نکته ی 3: هنوز قیمت این سرویس ها معلوم نیست ! باید صبر کنیم ببینیم قیمت چطور خواهد بود ولی با توجه به اکو بودن این سرویس ها و محدودیت حجمی قطعا قیمت بسیار مناسب خواهد بود نسبت به سرعت دریافتی.
اتفاقا در این مورد که اینترنت تازه به معنای واقعی پرسرعت داره دست مردم میرسه پسش دستی کرده خیلی زرنگ بوده و عالی کار کرده. الان که هنوز شرکت های دیگه اقدام به دادن سرویس های بالاتر از 4 مگ نکردن میتونه بازار رو جمع کنه به نفع خودش.
از این به بعد به معنای واقعی کلمه شاهد رقابت بین شرکت های اینرتنتی خواهیم بود و این یعنی سرعت بیشتر و قیمت کمتر برای کاربران!
قطعا همینطوره مسعود جان الان شرکت های دیگه به جنب و جوش می افتن که چیکار کنن جبران کنن و وقتی زیرساخت به طور کامل دستش از پهنای باند قطع ! بشه قطعا شاهد پیشرفت تصاعدی خواهیم بود !!!
ممنون محمد جان.
نکته 1 که گفتی حرف من در پست قبلی رو تایید میکنه که گفتم:
هدف شاتل اینه کل علاقه مندان به اینترنت پر سرعت رو که واقعا تشنه این سرعت ها هستن زود به تور بزنه قبل از اینکه بقیه بتونن اینکارو بکنن.
نکته دوم هم که قابل حل هست و مشکلی نیست. نکنه سوم هم....
باید اصلاح کنم سرویس های مذکور فقط در بازه ی 27 خرداد تا 20 تیر نیست و قرار است به عنوان سرویس اکو رونمایی بشود و به زودی در دسترس خواهد بود.در این جشنواره، شاتل برای نخستین بار نسل جدیدی از سرویسهای اکو را با سرعتهای بینظیر ۴، ۶ و ۸ مگابیت در ثانیه، با قیمتی باورنکردنی و تخفیفات ویژه، بسته به وجود امکانات مخابراتی در شهرها و مراکز مخابراتی مختلف، در اختیار علاقهمندان در سراسر کشور به جز شهرهای تهران، بندرعباس، بندرلنگه، یاسوج، گچساران، بروجن و شهرکرد قرار خواهد داد. گفتنی*ست، فروش این سرویس*ها به همراه مودم و با تخفیف کامل هزینه نصب و راهاندازی در صورت خرید مودم همراه خواهد بود.
قیمتش معلوم نیست ؟شرکتی که داره فیبر نوری رو پیاده سازی میکنه شرکته ایرانیان نت هستش که در فاز اول در 7 شهر پرجمعیت تهران کرج مشهد اصفهان شیراز قم تبریز میخواد اینترنت 2مگ بده
اطلاعات بیشتر ایرانیان نت - صفحه اصلی