شاتل تقدیم میکند: ارائه سرویس 6 و 8 مگابیت برای اولین بار در ایران به کاربران خانگی!!

جالبه فقط میگی حوصله بحث کش دادن ندارم در صورتی که اطلاعات و حرف های خودت هم غیر موثق کاملا بدون مدرکه .
دقیقا اطلاعات من غیر موثقه و مال شما کاملا موثق. کاش حداقل قبل از ارائه این اطلاعات موثق معنی باگ رو یاد میگرفتید.
قبلا در همین بازیسنتر عادت داشتیم هر کاربری که ندونسته و از سر بی اطلاعی, اطلاعات غلط به ملت بده و بعد روی حرفش پافشاری کنه رو بن کنیم اصلا خوب نیست وقتی مدیری با کاربری صحبت میکنه ، حتی اگر حرف های اون کاربر اشتباست ، بیاد و اسم بن کردن و پاک کردن پست و ... رو بیاره !!! من اگر کسی حرف منطقی بزنه 100% قبول میکنم ! حلاا میرسیم به حرف های مثلا منطقی شما !
اینکه خوبه یا بده مهم نیست مهم اینه که قبلا اینطوری بود و شاید برگردیم به اون دوران. دوستانی که بحث های گرافیک بازی ها رو میکردن خوب بیاد میارن قضایای 5-6 سال قبل رو.
این چیزیه که شما فکر میکنی ! کره جنوبی میتونه اینرتنت پرسرعت بده چون اینترانت ملی داره . بریا اینکه بتونن سرعت بسیار بالایی بدن باید اینترانت کنن . خارج از ایران ملت آپلودهای 200GB دارن !!! فک کردی با سرعت و پهنای باند به قول شما رقابتی به اینجا رسیدن ؟! ( اصلا منظورم روش های انتقال فایل FTP و... نیست ) . حمله سایری علیه یه کشور فک کنم یه اصطلاح باشه که به صورت عامیانه ازش استفاده میشه . وگرنه حرف شما درسته . اما زمانی که پای سایت ها و مراکز مهم و شبکه های مهم برق و ... میاد وسط ، دخالت دولت هم اجتناب ناپذیره .

شما اگه توانایی تجزیه و تحلیل مسائل رو داری به این فکر کن که بیشترین مقدار سرورهای دنیا در امریکاست و این که کشوری اینترانت داره یا نداره ربطی نداره که فلان کاربر در اون کشور با چه سرعتی از سرورهای یک شرکت در تگزاس دانلود میکنه. بجای یک اینترانت 10 تا هم بسازن باز هم تا سرعت در نقطه ورودی بالا نره و محدویت قوانین ارائه برداشته نشه هیچ فرقی بحال سرعت اینترنت نمیکنه فقط سرعت اینترانت رو بالا میبره. قانون بشکه رو که میدونید ظرفیت یک بشکه رو ارتفاع اولین سوراخ روی بشکه تعیین میکنه نه حجم بشکه یعنی اولین محدودیت برابره با محدودیت کل. ظرفیت کل هرقدر هم زیاد بشه فقط سرعت اینترانت بیشتر میشه ولی اینجا بحث در مورد اینترنت کره هست که میتونه از امریکا با سرعت 200 MB دانلود کنه پس یعنی باید سرعت متناسب با این به کشور وارد بشه وگرنه دانلود از همسایه بغلی بدرد همون طراحش میخوره. دیگه واضح تر از این نمیشه توضیح داد.
خوشحال میشم ثابت کنی .
چی رو ثابت کنم؟ شما باید ثابت کنی که همچین چیزی وجود داره. انگار کسی یک جا ایستاده و ادعا میکنه مرکز عالمه و به هر کی که میگه اشتباه میکنی جواب میده که اگه راست میگی ثابت کن اینجا مرکز عالم نیست. شمایی که ادعا داری هر کشوری شبکه اینترانت داره باید بتونی ثابت کنی که کل امریکا و کل کانادا و کل انگلیس روی اینترانت هستند(مثل چیزی که قراره در ایران باشه نه شبکه محلی یا مدارس) و اسم شبکه شون رو هم بگی نه منی که میگم شبکه سراسری اینترانت در اینها وجود نداره و در نتیجه چیزی که وجود نداره اسمی هم نداره.
|نمیدونم شما چه طوری به این قضایا نگاه میکنی . اما به دلایل سیاسی همیشه ایران زیر حملات سایبریه ( به قول شما سرور ها و مراکز مهم دولتی و صنعتی )
وقتی یک سایتی زیر حمله هست صاحب یا مسئول اون سایت باید جلوی حمله رو بگیره نه اینکه همه رو با هم محدود کنه. اصلا من میخوام زیر حمله سایبری باشم به بقیه چه ربطی داره. مراکز حساس رو هر طوری که صلاح میدونن مثل بقیه کشور های دنیا محافظت کنند که حمله سایبری روشون نشه یا اصلا همین اینترانت رو برای همین مراکز اجرا کنن. غیر از محدودیت برای ادمها چه دلیل دیگه ای میتونه یک اینترانت اجباری داشته باشه. اگه امنیت سایبری میاره من نخواستم این امنیت رو خودم بلدم از سیستم خودم محافظت کنم. مسئول نگهداری سایتهای حساس هم نمیخواد وقتش رو صرف مراقبت از من بکنه بره به همون محافظت از سایتهای مهم برسه مثل همه جای دنیا.
شاید مفهوم و بد رسوندم. مخابرات قراره باگی ایجاد کنه تا بتونه به هدفش برسه .
فقط یک ادعای بی پایه. شما ادعا میکنی از من مدرک میخوای . لطف کن با مدرک معتبر ثابت کن مخابرات قراره باگ ایجاد کنه.
تا جایی که من متوجه شدم هنوز واقعیت ها مشخص نشده ! امیدوارم بتونی حداقل چیزیایی که میگید رو اثبات کنید ! مهمتر اینکه خیلی خیلی خوشحال میشم اگه برای روشن شذن واقعیت برای کاربرای دیگه بگی PAP ها پهنای باندشون و از کی و از کدوم شرکت و با چه قیمتی میخرن و بعد چه جوری به ملت میندازن .
PAP ها در اوایل تاسیسشون جسته و گریخته ازشون خبر میرسید که خودشون بصورت اینترنت مـــا هوا* ر ه ا ی پهنای باند رو وارد میکنن ولی الان وارد کردن و فروش پهنای باند بر اساس قانون انحصارا در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخته و این شرکت هم پهنای باند رو به چند برابر قیمت به PAP ها میفروشه. قیمتها هم بر اساس پهنای باند متفاوته. مثلا قیمت خط STM1 که حدودا 155 Mb میشه حدود 37 میلیون و 500 هزار تومن بوده تا این اواخر. هرچند اینکه قیمت چنده و کی از کجا میرخ منحرف کردن بحث از طرف شماست چون بحث سر اینترنت و برداشتن محدودیتهاست وگرنه الان دیگه هر بچه کوچیکی میدونه وارد کننده شرکت ارتباطات زیرساخته.

آخرین ویرایش:
STM1 که حدودا 155 Mb میشه حدود 37 میلیون و 500 هزار تومن بوده تا این اواخر
55 ملیون شده با احتساب دلار مبادله ای
هرچند یکی از مدیرای معروف Pap ها میگفت قیمت تموم شده هر یک STM 8 میلیون برای زیر ساخت می افته البته با همون دلار مبادله ای که با این قیمت میفروشند
مدیر زیر ساخت هم بهانه میکرد که نت نگه داری داره و با هزینه نگه داری و انتقال به 49 میلیون (فکر میکنم) میرسه و زیر ساخت سود کمی میبره

با تشکر از مدیر عزیز و حاج حسین گرامی.

09m8sl159r7c22c6g.jpg

" فقط می تونم این رو بگم چرا اینترنت باید برای اتصال به یک سرور داخلی 8 تا تریس رو رد کنه یا یک سرور خارجی رو به طور متوسط 15 تا ؟!!! قبول داریم که به خاطر اتصال به خارج پینگ افزایش پیدا می کنه ولی واقعا چرا باید یک دیتای 32 بیتی از 18 تا کانال تریس عبور کنه ؟! این خودش باعث ایجاد Delay میشه حتی برای داخل هم بسیار زیاد است ! برای اتصال به یک سرویس داخلی باید 7 الی 8 تا کانال رو رد کنیم... "
یعنی مسئول مخابرات کشور و وزیر محترم در این 8 سال نشسته چغندر پاک کرده و میلیونی حقوق گرفته ؟! و صد البته چون خودش فیبر چند ده مگی کشیده خونش مشکلی نداره اصلا !!! واقعا جای تاسف دارد.
بزرگترین مشکل اینترنت ایران فعلا سه چیز است:
1-پهنای باند و ترافیک بسیار گران نسبت به قیمت متوسط جهانی.
2-بستر کهنه و بسیار قدیمی که باعث میشه سرعت اینترنت بسیار محدود بشه در حد 6 تا 8 مگابیت Maximum روی کابل مسی در حالی که فناوری ADSL2+ روی خطوط با کیفیت می تونه تا 24 مگابیت ساپورت کنه.
3-فیلینگ و مانیتورینگ بسیار گسترده و شدید روی اینترنت که باعث افزایش بسیار زیاد پینگ تایم GateWay های اینترنت میشه.
هر سه مشکل با همکاری همگانی و عزم جدی سازمان های مخابراتی و خدمات اینترنتی طی مدت نسبتا طولانی (چند ساله) قابل حل است ولی هیچ عزمی جدی ای فعلا وجود ندارند چون هرکس دنبال سود خودش هست و کسی دنبال پیشرفت نیست.
فقط باید امیدوار بود به آینده...

طی مدت نسبتا طولانی (چند ساله) قابل حل است
به نظر بنده چند سال زمان نیاز نیست !
اگر بخش خصوصی رو وارد کار کنن و پای دولت از این قضیا کشیده بشه بیرون همه چیز تحت کمتر از 6 ماه حل میشه !
من سررشته ندارم که هزینه این کار چه قدره ولی دولت همین کار هاب اطلاعات رو هم انجام بده براش درامد زایی داره
امیدوارم وزیر بعدی آدمی با سواد باشه حداقل بلد باشه یک مودم رو کانفیج کنه !!

به نظر بنده چند سال زمان نیاز نیست !
اگر بخش خصوصی رو وارد کار کنن و پای دولت از این قضیا کشیده بشه بیرون همه چیز تحت کمتر از 6 ماه حل میشه !
من سررشته ندارم که هزینه این کار چه قدره ولی دولت همین کار هاب اطلاعات رو هم انجام بده براش درامد زایی داره
امیدوارم وزیر بعدی آدمی با سواد باشه حداقل بلد باشه یک مودم رو کانفیج کنه !!
بعله قطعا همینطوره ولی حل اینهمه مشکل در 6 ماه توسط شرکت های پر قدرت اروپایی و امریکایی امکان پذیر هست نه مدیران تنبل و بی عرضه ی سازمان مخابرات و زیرساخت دزد.
البته همون عزم هم الان خیلی ضعیفه....
این که چیزی نیست. شرکت نوین نت خیلی وقته این کارو کرده.2 ماهی می شه.
های وب - اینترنت پرسرعت های وب - خانه
بله شاتل هم همینکار رو کرده ولی عملا سرعت 8 مگابیت برای کسایی که SNR زیر 20 دسی بل دارند امکان پذیر نیست.
خیلی ها حتی SNR برای ساپورت 4 یا 6 مگابیت رو هم ندارند.

فقط یک ادعای بی پایه. شما ادعا میکنی از من مدرک میخوای . لطف کن با مدرک معتبر ثابت کن مخابرات قراره باگ ایجاد کنه.

PAP ها در اوایل تاسیسشون جسته و گریخته ازشون خبر میرسید که خودشون بصورت اینترنت مـــا هوا* ر ه ا ی پهنای باند رو وارد میکنن ولی الان وارد کردن و فروش پهنای باند بر اساس قانون انحصارا در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخته و این شرکت هم پهنای باند رو به چند برابر قیمت به PAP ها میفروشه. قیمتها هم بر اساس پهنای باند متفاوته. مثلا قیمت خط STM1 که حدودا 155 Mb میشه حدود 37 میلیون و 500 هزار تومن بوده تا این اواخر. هرچند اینکه قیمت چنده و کی از کجا میرخ منحرف کردن بحث از طرف شماست چون بحث سر اینترنت و برداشتن محدودیتهاست وگرنه الان دیگه هر بچه کوچیکی میدونه وارد کننده شرکت ارتباطات زیرساخته.

وقتی برنامه دارن که قراره این کار در ( آینده انجام بشه ) چه طوری اثبات کنم ؟! بذار انجام بشه ، بعد بهت ثابت میکنم .

PAP ها در اوایل تاسیسشون جسته و گریخته ازشون خبر میرسید که خودشون بصورت اینترنت مـــا هوا* ر ه ا ی پهنای باند رو وارد میکنن ولی الان وارد کردن و فروش پهنای باند بر اساس قانون انحصارا در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخته و این شرکت هم پهنای باند رو به چند برابر قیمت به PAP ها میفروشه. قیمتها هم بر اساس پهنای باند متفاوته. مثلا قیمت خط STM1 که حدودا 155 Mb میشه حدود 37 میلیون و 500 هزار تومن بوده تا این اواخر. هرچند اینکه قیمت چنده و کی از کجا میرخ منحرف کردن بحث از طرف شماست چون بحث سر اینترنت و برداشتن محدودیتهاست وگرنه الان دیگه هر بچه کوچیکی میدونه وارد کننده شرکت ارتباطات زیرساخته

فقط اون بخشی که پررنگ کردم و درست نوشتی ! قمیت هر خط E1 که حدود 200 MB هست سالانه 3 میلیون + ماهانه بین 500 تا 800 هزارتومانه . در حال حاضر هم تمام PAP ها درخواست خرید ترافیک و پهانای باندشون و به زیر ساخت میدن و یر ساخت هم به عنوان مجری خطوط پهن باند میره از درگاه های خارجی مثل دوبی ، رویسه ، ترکیه و ... برای شرکت ها پهنای باند میخره .

قیمتپهنای باند بر اساس قانون جهانی هر 1 ترا بایتش مساوی با 3000 هزار تومانه که زیر ساخت هر 1 گیگ و 3000 هزار میده و کلی هم به جیب میزنه . در واقع قیمت هر گیگ ترافیک از درگاه های بین المللی برای زیر ساخت کمتر از 500 تومن در میاد و اونارو به PAP ها بین 2000 تا 3000 تومن میفروشه و اونا هم دارن با قیمتهر گیگ و به مشتری بین 3500 تا 5000 میفرشون . برای همین هم چند مدت پیش PAP ها از یر ساخت شکایت کردن و الان قضیه مستقل شدنشون مطرح شده تا بتونن خودشون پهنای باند مورد نیازشون و تایمن کنن . زمانی هم که مستقل بشن پینگ و قیمت ترافیک و ... می افته دست خودشون و دیگه به مخابرات ربطی نداره . اونقوت به قول خودت تازه میتونن رقابت و شروع کنن و فضای رقابتیه که باعث میشه پیشرفت کنن و شاهد کیفیت بیشتر و کاهش قیمت ها هستیم .

- - -ویرایش - - -

بله شاتل هم همینکار رو کرده ولی عملا سرعت 8 مگابیت برای کسایی که SNR زیر 20 دسی بل دارند امکان پذیر نیست.
خیلی ها حتی SNR برای ساپورت 4 یا 6 مگابیت رو هم ندارند.

محمد اصلا بحث SNR و ... مطرح نیست . بحث زیر ساخته مخابرات تو شهرهای مختلفه . سیم مسی که دیتا رو ازش عبور میدن ، خودش چند مدله . مثلا بعضی از سیم ها اصلا نیمتونن 2 مگ رو هم صاپورت کنن و بیشتر از اون اگه باشه ، با SNR شدید مواجه میشن .

اینا انواع سیم هایی هستن که میتونن دیتا رو عبور بدن : که اصطلاحا بهشون نمره 6 و 8 و ... میگن .

L6341921260021.jpg

قیمتپهنای باند بر اساس قانون جهانی هر 1 ترا بایتش مساوی با 3000 هزار تومانه که زیر ساخت هر 1 گیگ و 3000 هزار میده و کلی هم به جیب میزنه . در واقع قیمت هر گیگ ترافیک از درگاه های بین المللی برای زیر ساخت کمتر از 500 تومن در میاد و اونارو به PAP ها بین 2000 تا 3000 تومن میفروشه و اونا هم دارن با قیمتهر گیگ و به مشتری بین 3500 تا 5000 میفرشون . برای همین هم چند مدت پیش PAP ها از یر ساخت شکایت کردن و الان قضیه مستقل شدنشون مطرح شده تا بتونن خودشون پهنای باند مورد نیازشون و تایمن کنن . زمانی هم که مستقل بشن پینگ و قیمت ترافیک و ... می افته دست خودشون و دیگه به مخابرات ربطی نداره . اونقوت به قول خودت تازه میتونن رقابت و شروع کنن و فضای رقابتیه که باعث میشه پیشرفت کنن و شاهد کیفیت بیشتر و کاهش قیمت ها هستیم .
این جوری نیست که شرکت های خارجی حجمی بفروشن
اینی که میگید هر یه ترابایت اطلاعات اصلا حجمی نیست
زمانی هست
یک ماه فلان قیمت
مخابرات و زیر ساخت هم همون جوری میفروشن به pop ها و اونا حجمی میکنن تا براشون بصرفه

این جوری نیست که شرکت های خارجی حجمی بفروشن
اینی که میگید هر یه ترابایت اطلاعات اصلا حجمی نیست
زمانی هست
یک ماه فلان قیمت
مخابرات و زیر ساخت هم همون جوری میفروشن به pop ها و اونا حجمی میکنن تا براشون بصرفه

اگر یه مقدار تو اینترنت هم بگردی میتونی تعرفه ها رو ببینی . تعرفه ثابته . هر کی دوست داره میتونه حجمی بخره و هر کی هم دوست نداره میتونه نخره .

محمد اصلا بحث SNR و ... مطرح نیست . بحث زیر ساخته مخابرات تو شهرهای مختلفه . سیم مسی که دیتا رو ازش عبور میدن ، خودش چند مدله . مثلا بعضی از سیم ها اصلا نیمتونن 2 مگ رو هم صاپورت کنن و بیشتر از اون اگه باشه ، با SNR شدید مواجه میشن .

اینا انواع سیم هایی هستن که میتونن دیتا رو عبور بدن : که اصطلاحا بهشون نمره 6 و 8 و ... میگن .

L6341921260021.jpg
متوجه هستم حسین جان ولی خوب زیرساخت مخابراتی باید عوض بشه تا مشکل SNR و نویز حل بشه ! منظورم همین بود یکم بد متوجه شدی. :d
ساپورت مجید جان دلبندم نه صاپورت :دی

اگر یه مقدار تو اینترنت هم بگردی میتونی تعرفه ها رو ببینی . تعرفه ثابته . هر کی دوست داره میتونه حجمی بخره و هر کی هم دوست نداره میتونه نخره .
یعنی شرکت های حارجی میان نت رو حجمی بدن ؟
هر STM که سه هزار دلار نهایتا پولشه و پولی هم نیست رو چه شکلی میان حجمی میدن آخه ؟

یعنی شرکت های حارجی میان نت رو حجمی بدن ؟
هر STM که سه هزار دلار نهایتا پولشه و پولی هم نیست رو چه شکلی میان حجمی میدن آخه ؟

نمیدونم چه جوری میدن ! فقط میدونم هر خط E1 و 3 میلیون و هر 1ترابایت و 3000 تومان میفروشن . اما تو ایران زیر ساخت هر 1 گیگ و 3000 میفروشه !!!در صورتی که خودش زیر 500 تومن میخره !

یه موضوعی رو بگم میون کلام:
چرا سایت IMDB یه بار واسم عکس ها و مطالبش باز میشه بعد چند دقیقه دوباره فیل میشه ؟! این دیگه جزو عجایب 7+1 گانه هست !!! =))

وقتی برنامه دارن که قراره این کار در ( آینده انجام بشه ) چه طوری اثبات کنم ؟! بذار انجام بشه ، بعد بهت ثابت میکنم .

پس لطفا وقتی مدرکی برای حرفت نداری ادعا نکن. من هم بلدم بگم قراره فلان کار انجام بشه و صبر کنید ببینید ولی کو مدرک.
فقط اون بخشی که پررنگ کردم و درست نوشتی ! قمیت هر خط E1 که حدود 200 MB هست سالانه 3 میلیون + ماهانه بین 500 تا 800 هزارتومانه . در حال حاضر هم تمام PAP ها درخواست خرید ترافیک و پهانای باندشون و به زیر ساخت میدن و یر ساخت هم به عنوان مجری خطوط پهن باند میره از درگاه های خارجی مثل دوبی ، رویسه ، ترکیه و ... برای شرکت ها پهنای باند میخره .

عجب بساطی داریم. شما یک بحث انحرافی مثل محل خرید و قیمت خرید رو مطرح کردی برای فراموش شدن بحث اصلی یعنی نت ملی بعد جواب همین بحث انحرافی رو هم قبول نداری طوری که انگار همه خط E1 میخرن و چیزی به اسم STM1 وجود نداره و قیمتش تا این اوخر چیزی که نوشتم نبوده ( هرچند که باز ربطی به بحث اصلی نداره).
اینکه شما خبر نداری در اوائل بحث وارد کردن نت مـــا*هو*اره ای از طریق PAP ها بوده و اصلا برای جلوگیری از همین تمام نت رو به انحصار شرکت زیرساخت دراوردن و صریح اعلام کردن از جای دیگه گرفتن ممنوعه تقصیر من نیست. حداقل از کسانی که یادشونه بپرسید.

اینکه ثابت کنید کل اینترنت امریکا و کانادا و انگلستان هم مثل طرحی که قراره اینجا اجرا بشه بر روی اینترانته و باید اسم شبکه ها رو بگید هم که حتما فراموش شده. بالاخره شما ادعا کردید که در کشور های خارجی چون روی اینترانت هستند میتونن سرعت بالایی بدن. خب این سه کشور از جمله کشورهای پیشرفته هستند لطفا اسم شبکه های اینترانت ملیشون رو بگید یا اطلاعات غلط به ملت ندین. جز چند کشور خیلی محدود هیچ جای دنیا نتش بر پایه اینترانت نیست و اصلا دسترسی ازادانه و مستقیم به خود اینترنت جزو حقوق بشر هست.

این سه کشور (بیشتر آمریکا) اکثر اینترنت دنیا رو دارن
یعنی در واقع اینترنت به خاطر وجود ابر سرور های گوگل و بینگ و در واقع بستر اینترنت دنیا تو این کشور هاست
نمیدونم چه جوری میدن ! فقط میدونم هر خط E1 و 3 میلیون و هر 1ترابایت و 3000 تومان میفروشن . اما تو ایران زیر ساخت هر 1 گیگ و 3000 میفروشه !!!در صورتی که خودش زیر 500 تومن میخره !
بابا این جوری نیست :دی
هر 155 مگابیت در میاد 6 هراز دلار (دروغ محض) با این حساب باید نهایتا 20 میلیون بوفته برای مخابرات
ولی مخابرات 55 میلیون میفروخت که دیده صدای همه درومده 20٪ کم کرده از دزدی ـش و شده 48 میلیون نهایتا
یعنی در واقع با ضرب جمع ساده هر یک مگابیت 96 هزار تومن درمیاد به شکل نامحدود و طبق قانون 2٪ باید سود بکشه روش ولی 600٪ الی 1000٪ درصد میشه روش
خب یک سوالی پیش میاد این وسط چه شکلی هر یک مگابیت رو مخابرات 40 هرا تومن میفروشه به شکل نامحدود الان
جوابش ساده ـس چون نت رو خیلی خیلی ارزون تر و در واقع مفت براش میافته ‍
و سوال دیگه چه شکلی یه شهروند سوئدی نت 100 میگ داره تو منزلش تنها با 25 دلار ماهانه
که این سوال رو عقل من جوابی براش نداره ... نمدونم شاید اونا از فضا اینترنت میارن که اینقدر ارزونه !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or