Kourosh
مدیر انجمن
دقیقا اطلاعات من غیر موثقه و مال شما کاملا موثق. کاش حداقل قبل از ارائه این اطلاعات موثق معنی باگ رو یاد میگرفتید.جالبه فقط میگی حوصله بحث کش دادن ندارم در صورتی که اطلاعات و حرف های خودت هم غیر موثق کاملا بدون مدرکه .
اینکه خوبه یا بده مهم نیست مهم اینه که قبلا اینطوری بود و شاید برگردیم به اون دوران. دوستانی که بحث های گرافیک بازی ها رو میکردن خوب بیاد میارن قضایای 5-6 سال قبل رو.قبلا در همین بازیسنتر عادت داشتیم هر کاربری که ندونسته و از سر بی اطلاعی, اطلاعات غلط به ملت بده و بعد روی حرفش پافشاری کنه رو بن کنیم اصلا خوب نیست وقتی مدیری با کاربری صحبت میکنه ، حتی اگر حرف های اون کاربر اشتباست ، بیاد و اسم بن کردن و پاک کردن پست و ... رو بیاره !!! من اگر کسی حرف منطقی بزنه 100% قبول میکنم ! حلاا میرسیم به حرف های مثلا منطقی شما !
این چیزیه که شما فکر میکنی ! کره جنوبی میتونه اینرتنت پرسرعت بده چون اینترانت ملی داره . بریا اینکه بتونن سرعت بسیار بالایی بدن باید اینترانت کنن . خارج از ایران ملت آپلودهای 200GB دارن !!! فک کردی با سرعت و پهنای باند به قول شما رقابتی به اینجا رسیدن ؟! ( اصلا منظورم روش های انتقال فایل FTP و... نیست ) . حمله سایری علیه یه کشور فک کنم یه اصطلاح باشه که به صورت عامیانه ازش استفاده میشه . وگرنه حرف شما درسته . اما زمانی که پای سایت ها و مراکز مهم و شبکه های مهم برق و ... میاد وسط ، دخالت دولت هم اجتناب ناپذیره .
شما اگه توانایی تجزیه و تحلیل مسائل رو داری به این فکر کن که بیشترین مقدار سرورهای دنیا در امریکاست و این که کشوری اینترانت داره یا نداره ربطی نداره که فلان کاربر در اون کشور با چه سرعتی از سرورهای یک شرکت در تگزاس دانلود میکنه. بجای یک اینترانت 10 تا هم بسازن باز هم تا سرعت در نقطه ورودی بالا نره و محدویت قوانین ارائه برداشته نشه هیچ فرقی بحال سرعت اینترنت نمیکنه فقط سرعت اینترانت رو بالا میبره. قانون بشکه رو که میدونید ظرفیت یک بشکه رو ارتفاع اولین سوراخ روی بشکه تعیین میکنه نه حجم بشکه یعنی اولین محدودیت برابره با محدودیت کل. ظرفیت کل هرقدر هم زیاد بشه فقط سرعت اینترانت بیشتر میشه ولی اینجا بحث در مورد اینترنت کره هست که میتونه از امریکا با سرعت 200 MB دانلود کنه پس یعنی باید سرعت متناسب با این به کشور وارد بشه وگرنه دانلود از همسایه بغلی بدرد همون طراحش میخوره. دیگه واضح تر از این نمیشه توضیح داد.
چی رو ثابت کنم؟ شما باید ثابت کنی که همچین چیزی وجود داره. انگار کسی یک جا ایستاده و ادعا میکنه مرکز عالمه و به هر کی که میگه اشتباه میکنی جواب میده که اگه راست میگی ثابت کن اینجا مرکز عالم نیست. شمایی که ادعا داری هر کشوری شبکه اینترانت داره باید بتونی ثابت کنی که کل امریکا و کل کانادا و کل انگلیس روی اینترانت هستند(مثل چیزی که قراره در ایران باشه نه شبکه محلی یا مدارس) و اسم شبکه شون رو هم بگی نه منی که میگم شبکه سراسری اینترانت در اینها وجود نداره و در نتیجه چیزی که وجود نداره اسمی هم نداره.خوشحال میشم ثابت کنی .
وقتی یک سایتی زیر حمله هست صاحب یا مسئول اون سایت باید جلوی حمله رو بگیره نه اینکه همه رو با هم محدود کنه. اصلا من میخوام زیر حمله سایبری باشم به بقیه چه ربطی داره. مراکز حساس رو هر طوری که صلاح میدونن مثل بقیه کشور های دنیا محافظت کنند که حمله سایبری روشون نشه یا اصلا همین اینترانت رو برای همین مراکز اجرا کنن. غیر از محدودیت برای ادمها چه دلیل دیگه ای میتونه یک اینترانت اجباری داشته باشه. اگه امنیت سایبری میاره من نخواستم این امنیت رو خودم بلدم از سیستم خودم محافظت کنم. مسئول نگهداری سایتهای حساس هم نمیخواد وقتش رو صرف مراقبت از من بکنه بره به همون محافظت از سایتهای مهم برسه مثل همه جای دنیا.|نمیدونم شما چه طوری به این قضایا نگاه میکنی . اما به دلایل سیاسی همیشه ایران زیر حملات سایبریه ( به قول شما سرور ها و مراکز مهم دولتی و صنعتی )
فقط یک ادعای بی پایه. شما ادعا میکنی از من مدرک میخوای . لطف کن با مدرک معتبر ثابت کن مخابرات قراره باگ ایجاد کنه.شاید مفهوم و بد رسوندم. مخابرات قراره باگی ایجاد کنه تا بتونه به هدفش برسه .
PAP ها در اوایل تاسیسشون جسته و گریخته ازشون خبر میرسید که خودشون بصورت اینترنت مـــا هوا* ر ه ا ی پهنای باند رو وارد میکنن ولی الان وارد کردن و فروش پهنای باند بر اساس قانون انحصارا در اختیار شرکت ارتباطات زیر ساخته و این شرکت هم پهنای باند رو به چند برابر قیمت به PAP ها میفروشه. قیمتها هم بر اساس پهنای باند متفاوته. مثلا قیمت خط STM1 که حدودا 155 Mb میشه حدود 37 میلیون و 500 هزار تومن بوده تا این اواخر. هرچند اینکه قیمت چنده و کی از کجا میرخ منحرف کردن بحث از طرف شماست چون بحث سر اینترنت و برداشتن محدودیتهاست وگرنه الان دیگه هر بچه کوچیکی میدونه وارد کننده شرکت ارتباطات زیرساخته.تا جایی که من متوجه شدم هنوز واقعیت ها مشخص نشده ! امیدوارم بتونی حداقل چیزیایی که میگید رو اثبات کنید ! مهمتر اینکه خیلی خیلی خوشحال میشم اگه برای روشن شذن واقعیت برای کاربرای دیگه بگی PAP ها پهنای باندشون و از کی و از کدوم شرکت و با چه قیمتی میخرن و بعد چه جوری به ملت میندازن .
آخرین ویرایش: