[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdtitle, align: center"]نام سرویس[/TD]
[TD="class: cms_table_tdtitle, colspan: 2, align: center"]سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox, align: center"]ECO 4096[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_lcol cms_table_align-c, align: center"]سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_even, align: center"]ECO 6144[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_even cms_table_align-c"]سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox, align: center"]ECO 8192[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_lcol cms_table_align-c"]سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
این یعنی اینکه سرعت 8 مگ شاتل من ماهی 43 تومن بدم بگیرم سرعتم توی شبانه رایگان چقدر میشه ؟ از 1024 تا 3072 کیلوبیت یعنی 1 تا 3 مگ تو دانلود منیجر یا 100 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت ؟
[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdtitle, align: center"]نام سرویس[/TD]
[TD="class: cms_table_tdtitle, colspan: 2, align: center"]سرعت از ساعت 1 تا 8 بامداد[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox, align: center"]ECO 4096[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_lcol cms_table_align-c, align: center"]سرعت دریافت از 1024 تا 1536 کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_even, align: center"]ECO 6144[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_even cms_table_align-c"]سرعت دریافت از 1024 تا 2048 کیلو بیت برثانیه[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: cms_table_tdbox, align: center"]ECO 8192[/TD]
[TD="class: cms_table_tdbox cms_table_lcol cms_table_align-c"]سرعت دریافت از 1024 تا 3072کیلو بیت بر ثانیه[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
این یعنی اینکه سرعت 8 مگ شاتل من ماهی 43 تومن بدم بگیرم سرعتم توی شبانه رایگان چقدر میشه ؟ از 1024 تا 3072 کیلوبیت یعنی 1 تا 3 مگ تو دانلود منیجر یا 100 کیلوبایت تا 300 کیلوبایت ؟
یکی پیدا نمیشه جواب بنده و این دوستمون رو بده؟سلام دوستان
میخواستم بودنم کسی اینجا 8 مگ گرفته؟
میخواستم بدونم سرعت تو شب ها چقدره و اینکه محدودیت دانلود ماهانه اش چقدره و اینکه بعد از اینکه محدودیت تموم میشه سرعت چقدر میشه
یکی پیدا نمیشه جواب بنده و این دوستمون رو بده؟
دوست عزیز بنده که خدمتتون گفتم بنده 8 مگ دارم
در روز سرعتم 1024 کیلوبایته و در شب 400 کیلوبایت .... بنده توقع داشتم در روز 2048 باشه و در شب 1024 که متاسفانه شاتل محدود کرده و بنده اصلا راضی نیستم و دیگه این سرویس رو شارژ نمی کنم .
به شما هم توصیه می کنم طرفش نرید
دوست من سوال بنده کاملا یه چیز دیگه بوددوست عزیز بنده که خدمتتون گفتم بنده 8 مگ دارم
در روز سرعتم 1024 کیلوبایته و در شب 400 کیلوبایت .... بنده توقع داشتم در روز 2048 باشه و در شب 1024 که متاسفانه شاتل محدود کرده و بنده اصلا راضی نیستم و دیگه این سرویس رو شارژ نمی کنم .
این سرعتی که شما میفرمایید که درسته و توقع شما اشتباه بوده
اما به هر صورت سوال بنده این بود که شاتل عادت داره اگر تو مدت دانلود شبانه بیش تر از یه حجمی دانلود کنید سرعتتون رو پایین میاره
سوال بنده اینه که اون حجم برای این سرویس چقدره؟ یعنی من چقدر دانلود کنم سرعتم میاد پایین و چقدر میاد پایین؟
عزیز اگه میشه با cmd یه پینگ تست بزار از سرویست چون از سرعت مهمتر واسه جماعت گیمر پینگ و پرتیه.دوست عزیز بنده که خدمتتون گفتم بنده 8 مگ دارم
دوست من سوال بنده کاملا یه چیز دیگه بود
این سرعتی که شما میفرمایید که درسته و توقع شما اشتباه بوده
اما به هر صورت سوال بنده این بود که شاتل عادت داره اگر تو مدت دانلود شبانه بیش تر از یه حجمی دانلود کنید سرعتتون رو پایین میاره
سوال بنده اینه که اون حجم برای این سرویس چقدره؟ یعنی من چقدر دانلود کنم سرعتم میاد پایین و چقدر میاد پایین؟
در مورد این که چه حجمی شما شب دانلود کنی که سرعت شما رو پایین بکشن
باید خدمتتون عرض کنم که اصلا به نوع سرویس شما بستگی نداره
من تا اون جا که میدونم اگر در یک ماه با استفاده از سرویس رایگان شبانه بیشتر از 40 گیگی دانلود داشته باشی اوتوماتیک سیستم سرعت شما رو محدود می کنه... فکر کنم شبی یک گیگی اگر دانلود داشته باشی به مشکلی برخورد نکنی. بازم شما از خود نمایندگی شاتل از بخش فنی سوال کن خودشون میگین بیشتر از چقدر دانلود کنی محدود میشی
عزیز اگه میشه با cmd یه پینگ تست بزار از سرویست چون از سرعت مهمتر واسه جماعت گیمر پینگ و پرتیه.
سلام دوست عزیز
تست سرعت در روز با استفاده از Pingtest.net
Speedtest.net
این هم یک نمونه سرعت در روز
اون موقع که من 512 داشتم محدودیتش 10 گیگ بوددر مورد این که چه حجمی شما شب دانلود کنی که سرعت شما رو پایین بکشن
باید خدمتتون عرض کنم که اصلا به نوع سرویس شما بستگی نداره
من تا اون جا که میدونم اگر در یک ماه با استفاده از سرویس رایگان شبانه بیشتر از 40 گیگی دانلود داشته باشی اوتوماتیک سیستم سرعت شما رو محدود می کنه... فکر کنم شبی یک گیگی اگر دانلود داشته باشی به مشکلی برخورد نکنی. بازم شما از خود نمایندگی شاتل از بخش فنی سوال کن خودشون میگین بیشتر از چقدر دانلود کنی محدود میشی
راستی دوست عزیز فکر میکنی برات امکان داشته باشه من یه لینک دانلود بهت بدم چند ثانیه بگذاری ببینی سرعت دانلودت چقدره؟
آقا من یه سوالی دارم که شما این نت از شاتل گرفتی من تعرفه هاشو میخواهم ممنون ! برای تهران !
اون موقع که من 512 داشتم محدودیتش 10 گیگ بود
راستی دوست عزیز فکر میکنی برات امکان داشته باشه من یه لینک دانلود بهت بدم چند ثانیه بگذاری ببینی سرعت دانلودت چقدره؟
من تست سرعت رو واسه نمایش گذاشتم .. از یک سرور پرسرعت .. لینکی که شما مد نظرته از یک سرور خاصه ... چون من 1024 سرعت دانلود روزانه و شبانه 400 دارم و بیشتر از این هم فکر نکنم بشه
- - -ویرایش - - -
آقا من یه سوالی دارم که شما این نت از شاتل گرفتی من تعرفه هاشو میخواهم ممنون ! برای تهران !
من واسه 6 گیگ 3 ماهه 99500 دادم البته مشهد ... میانگین ماهی 33 تومان میشه و خوب من سرعت بالا دوست دارم .. از وقتی شاتل سرویس 2 مگ آورد بنده اولین مشتری اون بودم الان هم که 8 مگ آورده اولین مشتری در مشهدم البته فکر کنم 2 نفر دیگه هم گرفتند که خود شاتل بهم آمار داد .... بچه پول دار نیستم هاااا ولی خوب عادت کردم بابت اینترت پول بدم دیگه قبلا ماهی 19 تومان واسه 2 مگ میدام الان شده 33 تومان حدوده 14 تومان بیشتر و خوب ارزش داره .. شب هم که با سرعت 400 میده و من هم همون شبی 1.5 گیگی بیشتر دانلود نمیکنم ....