سونی: 3DS بچه بازی است!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
jacktretton.jpg

CEO شرکت SCE، آقای Jack Tretton اخیرا در چند مصاحبه درمورد کنسول های حاضر در بازار رقابت و سیاست سونی برای عرضه ی کنسول جدید، صحبت های جالبی مطرح کرده اند.

"اگر شما واقعا قصد دارید از یک تکنولوژی برای یک دهه حمایت کنید، در هنگام عرضه، باید پلتفرمی عرضه کنید که فراتر از حد و مرز ها باشد."

"ما الان چهار سال است که PS3 را داریم و تازه زمان برداشتن قدمهای بزرگ رسیده. ما از این به بعد از سراشیبی طولانی مدتی لذت خواهیم برد، چرا که تکنولوژی ما که در سال 2006 عرضه شد و در آن زمان فراتر از حد و مرزها بود، به طرز فوق العاده ای مناسب زمان حال است و این به وضوح در رقبای ما وجود ندارد.(در رقابت ما وجود ندارد)"

"الان ماکروسافت و نینتندو برای بروز بودن در سال 2011 و بعد از آن در حال کم آوردن هستند. منظورم اینه که، خیلی مسخره است، چرا من باید یک سیستم گیمینگ بدون هارد درایو بخرم؟ چطور چنین چیزی ممکنه؟ بله، سنسور حرکتی و بازیهای حرکتی (Motion Gaming) باحالن! اما وقتی من فقط میتونم بازوانم رو 6 اینچ حرکت بدم، واقعا چطور ممکنه حس کنم که دارم یه بازی حرکتی دقیق انجام میدم؟"

همچنین ایشان در رابطه با کنسول دستی جدید نینتندو از وصف "ابزار عالی برای سرگرم کردن بچه ها" استفاده کردند. "هیچ آدم حدودا 20 ساله ای که برای خودش احترام قائله حاضر نمیشه یکی از اونا (3DS) رو بگیره تا رو یه هواپیما بشینه! (اشاره به بازی Pilotwing Resort یکی از عناوین لانچ 3DS) یکم برای اینکار بزرگ شده!"

منبع

کلا صلیقه ژاینی ها رو که باید درش رو گل گرفت.
این همه بازی قشنگ و بزرگ میاد بعد یه بازی مثل سوپر ماریو فروشش تو ژاپن بالا هست.
( البته کشور های دیگه هم بعضا این جورین)
من میگم این آقا حرف اشتباهی نزده. و کاملا درست گفته. هیچ آدمی که سنش بالا رفته نمیتونه به خودش اجازه بده که بازی های مسخره ای مثل بازی های نینتندو رو بازی کنه.
بحث سرگرم کننده بودن با بحث مسخره بودن فرق میکنه . همین طور بحث نوآوری تو بازی با بحث بازیهای تکراری فرق میکنه. هنوز یادم نرفته که تو e3 2007 ( اگر اشتباه نکنم) خود فن های نینتندو از بازی های تکراری که نینتندو تو کنفرانسش اجرا کرد بالا اوردن و این موضوع رو رسانه ای کردن.
یه بازی میاد و اصلا گرافیک نداره ولی به جاش فوقالعاده سرگرم کننده هست. ( و کنسول های سونی از این دست بازی ها کم ندارن)
ولی یه بازی میاد گه اصلا همه چیز رو به سخره میگیره. و نو آوری هم نداره . مثل همین ماریو. که یه بازی پلتفرمر با چنتا آبشن جدید هست. به این میگن نوآوری؟
نینتندو به نظر من ( نظر شخصی) یه کلاه بردار بزرگ هست . شما نگاهی به ابزار های ارائه شده برای این کنسول تو این نسل بندازید . مثلا یه وسیله داده بود که نبض انگشت رو میگرفت! در هنگام بازی!
یا یه تخته داده بود که میزاشتی زیر پات و مثلا باهاش تمرین ورزشی میکردی! که البته نتیجه تمرین با اون تخته کاملا مشخصه . کمر درد و درد مفصل و...
همین مونده بود که نینتنده یه وسیله ورزشی بده بیرون.! اصلا فکر کردن بهش مسخره هست
یا مثلا کلی وسایل مثل تنیس و تفنگ و... بیرون داد که دسته بازی تو اون قرار میگرفت.
این کلاه برداری نیست.
وقتی خود نینتندو میاد تو سال 2005 میگه که ما هاردکور ها رو هدف قرار ندادیم بلکه قشر دیگری رو می خوایم به بازی ها علاقه مند کنیم دیگه جای بحث نداره.
ds هم بازی مسخره زیاد داره که فقط یه تقلید از نسخه قبلش هست.
ژاچنی ها یه صلیقه خاص دارن و اون اینه که یه شمشیر بدی دست کاراکتر و کاراکتر با اون شمشیر دیگه میشه خدا. مثلا باهاش پرواز میکنه . گود برداری میکنه. آتیش بازی میگنه. شلیک میکنه . موتور سواری میکنه و... و نینتندو هم این قضیه رو خوب میدونه برای همین هست که ds خوب فروش کرد.
ولی به جاش سونی بازی نوآورانه زیاد داره . ن.آورانه به معنای واقعی. نه مسخره بازی و فان بودن .
فروش رو هم بی خیال شید . مثلا تو ایران پراید بیشتر از بی ام و فروش میکنه. دلیل میشه که پراید بیشتر از bmw هست؟

• Like
Reactions: Robin Hood
کلا صلیقه ژاپنی ها رو که باید درش رو گل گرفت.
منم از نینتندو حالم بهم میخوره ، اما این حرف شما رو هم نمیشه گِل نگرفت ! خوبه هرسال Madden بیاد بره تو صدر چارت ، ها ؟:|اون وقت میشن خدای سلیقه ... ؟

منم از نینتندو حالم بهم میخوره ، اما این حرف شما رو هم نمیشه گِل نگرفت ! خوبه هرسال Madden بیاد بره تو صدر چارت ، ها ؟:|اون وقت میشن خدای سلیقه ... ؟

ببین داداش وقتی خود ژاپنی ها میگن که ما تو بازی سازی حداقا 5 سال از غرب عقبیم . وقتی اسکوار خودش رو به در و دیوار میکوبه تا بشه بازی ساز غربی . ! دیگه چه انتظاری داری؟

کسی که معنای واقعی گیمینگ و لذتش رو نمیدونه و اظهار نظر های دروغ میکنه، لیاقت رئیس بودن رو نداره.

در ضمن کسی که DS بازی میکنه بچه نیست، بچه شمایید که به DS میگین بچه بازی؛ البته از اونجایی که فقط کسی که واقعاً بچست و بهش میگن بچه ناراحت میشه، من دلیلی برای ناراحت شدن نمیدونم.

• Like
Reactions: ar22
ببین داداش وقتی خود ژاپنی ها میگن که ما تو بازی سازی حداقا 5 سال از غرب عقبیم . وقتی اسکوار خودش رو به در و دیوار میکوبه تا بشه بازی ساز غربی . ! دیگه چه انتظاری داری؟
خود ژاپنیها نه و یه ژاپنی ... HM ؟
اسکوئر هم داره کشورگشایی میکنه ، نه این که خودشو غربی کنه .
ایداس رو خرید ، بازیاشو منتشر میکنه :) ضمن این که خودش هم به قدرت به حیات خودش ادامه میده .
پ.ن : بهترین بازی این نسل هم ، ژاپنیه ... This is a fact .

• Like
Reactions: Tommy Fisher
نینتندو به جامعه بازی سازان خیانت کرد. البته معنی این حرف من رو چند سال دیگه میفهمید . اون زمان که همه شرکت های بازی سازی اومدن قارج خور درست کردن!!!
بازی های تکراریه ادونچر و نق آفرینی ارزش نداره.

ر ضمن کسی که DS بازی میکنه بچه نیست، بچه شمایید که به DS میگین بچه بازی؛ البته از اونجایی که فقط کسی که واقعاً بچست و بهش میگن بچه ناراحت میشه، من دلیلی برای ناراحت شدن نمیدونم.

ببین داداش مسخره ساختن بازی . فرق میکنه با نو آوری و...
به ازای هر بازی خوب ds 20 تا بازی افتضاه میاد براش غیر از اینه؟ که همش هم تقلید و تکرار و.. هست.
طرفدارای ds خسته نمیشن این قدر بازی های نقش آفرینی و ادونچر بازی میکنن؟
البته من برای صلیقه ها احترام قائلم . ولی واقعا این کنسول به غیر از این دو تا ژانر چیز دیگه ای هم داره؟

کسی که معنای واقعی گیمینگ و لذتش رو نمیدونه و اظهار نظر های دروغ میکنه، لیاقت رئیس بودن رو نداره.
کجای حرفش دروغ هست؟
البته جسارت نباشه عزیز هر کس سلیقه ای داره ولی دیگه نینتندو داره بازیهای کودکانه میسازه را دیگه هیچ طور نمیشه انکار کرد ر..................د تو صنعت بازی
حالا یک چند نفری تریپ روشنفکری بر میدارن در راستای حمایت از نینتندو باز اون یک مسئله دیگری هست!

به هیچ گروهی نمی خوام توهین کنم
ولی
وقتی 3ds میاد با زوقو شوق مگه بیاین جم شین من واسه کنسول دستیم یه Analoge گذاشتم .
چه انتظاری میشه ازش داشت
و دقیقا میشه فهمید که واسه یک سری از بازی ها ساخته شده .
چیزی که سونی خیلی وقته فهمیده .
در آخر من نه طرف داره Sony هستم نه MS نه Nintendo نه هیچ کوفته دیگه ای .
حقیقتو میبینم .

خوب داداش شکا در آغوش بگیر حرفی نیست. کسی هم نگفت که ما هاردکور هستیم اتفا قا هر گیمر قدیمی عاشق بازی 2 بعدی هست چون باهاش خاطره داره . ولی نه هر دو بعدیی . مثلا همین ماریو گالکسی. ! من شرمم میاد اگر روزی این بازی رو کسی تو دستام ببینه . بخدا برای بچه های 10 ساله هست .

آهان
پس ماریو مال بچه ی 10 ساله هست؟ میگم یه کار کنیم.این ESRB رو کلا منحل کنیم و شما بیای درجه سنی رو تعیین کنی؟
اولش بیا بچه رو تعریف کن واسه مردم تا اونایی که با تعریفش آشنا نیستن بدونن چبه اصلا. مثلا بگو ...

بچه کسی هست که ماریو بازی میکنه یا هر کسی که توی 10 سالگی ماریو بازی کنه بچه هست.

• Like
Reactions: Ayuna
دوست عزیز آقای ویلی :

چند صفحه قبل بحث شد راجب به بازی ماریو و نینتندو که شما گفتین بچه بازی ـه و مال بچه های 10 ساله ماهم گفتیم که عیبی نداره شما بازی نکن و ماهای 10 ساله بازی میکنیم. (هر چند مطمئن هستم که یک بار هم Wii دستتون نگرفتین و سوپر ماریو گالاکسی رو بازی نکردید.) این از این.

اما دیگه متاسفانه نمی تونیم توهین هاتون و انواع القابی که به طرفداران (اعم از بچه های 10 ساله و ...) و خود این بازی دادین و تحمل کنیم. یا بصورت مودبانه بحث رو ادامه بدید و توهین نکنید، یا با صلاح دید مدیران که انجام شده دسترسیتون به مدت یه هفته قطع خواهد شد.

آخرین ویرایش:
خود ژاپنیها نه و یه ژاپنی ... HM ؟
اسکوئر هم داره کشورگشایی میکنه ، نه این که خودشو غربی کنه .
ایداس رو خرید ، بازیاشو منتشر میکنه :) ضمن این که خودش هم به قدرت به حیات خودش ادامه میده .
پ.ن : بهترین بازی این نسل هم ، ژاپنیه ... This is a fact .
بعد اینی که گفتی کنایه بود؟

نینتندو به جامعه بازی سازان خیانت کرد. البته معنی این حرف من رو چند سال دیگه میفهمید . اون زمان که همه شرکت های بازی سازی اومدن قارج خور درست کردن!!!
بازی های تکراریه ادونچر و نق آفرینی ارزش نداره.
واقعا چه جمله خردمندانه ای و صد البته سنگینی
تا چندین سال این جمله در ذهن من میمونه تا بتونم بفهممش

• Like
Reactions: SLASH1
مشخصه بعضی از دوستان( منظور شخص خاصی نیست چون تعدادشون خیلی زیاده) هنوز نتونستن یه بازی پلتفرمر مثل ماریو رو تا آخرش برن و یا از دیالوگهای فراوون در بازیهای jrpg سرسام گرفتن( بخاطر ضعف در زبان انگلیسی) واسه همین به بازیهای ds و کلا ژاپنی میگن بچه بازی . اشکال نداره شماها برید دوباره call of duty بازی کنید .

• Like
Reactions: Ayuna and SLASH1
به هیچ گروهی نمی خوام توهین کنم
ولی
وقتی 3ds میاد با زوقو شوق مگه بیاین جم شین من واسه کنسول دستیم یه Analoge گذاشتم .
چه انتظاری میشه ازش داشت
و دقیقا میشه فهمید که واسه یک سری از بازی ها ساخته شده .
چیزی که سونی خیلی وقته فهمیده .
در آخر من نه طرف داره Sony هستم نه MS نه Nintendo نه هیچ کوفته دیگه ای .
حقیقتو میبینم .

مشکل اینجاست ds تست نکردی انالوگ دوم در حقیقت خود قلم بازی هست که به مراتبم کنترلش از انالوگ بهتره ngp این کار رو نکرده چون دست ادم بزرگه کل صفحه رو می گیره اما توی 3ds مشکل خاصی ایجاد نمی کنه

این چیزی که می گی دقیقا سونی از کی فهمیده؟ این نسل رو که نینتندو قبضه کرد

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or