سونی: 3DS بچه بازی است!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
jacktretton.jpg

CEO شرکت SCE، آقای Jack Tretton اخیرا در چند مصاحبه درمورد کنسول های حاضر در بازار رقابت و سیاست سونی برای عرضه ی کنسول جدید، صحبت های جالبی مطرح کرده اند.

"اگر شما واقعا قصد دارید از یک تکنولوژی برای یک دهه حمایت کنید، در هنگام عرضه، باید پلتفرمی عرضه کنید که فراتر از حد و مرز ها باشد."

"ما الان چهار سال است که PS3 را داریم و تازه زمان برداشتن قدمهای بزرگ رسیده. ما از این به بعد از سراشیبی طولانی مدتی لذت خواهیم برد، چرا که تکنولوژی ما که در سال 2006 عرضه شد و در آن زمان فراتر از حد و مرزها بود، به طرز فوق العاده ای مناسب زمان حال است و این به وضوح در رقبای ما وجود ندارد.(در رقابت ما وجود ندارد)"

"الان ماکروسافت و نینتندو برای بروز بودن در سال 2011 و بعد از آن در حال کم آوردن هستند. منظورم اینه که، خیلی مسخره است، چرا من باید یک سیستم گیمینگ بدون هارد درایو بخرم؟ چطور چنین چیزی ممکنه؟ بله، سنسور حرکتی و بازیهای حرکتی (Motion Gaming) باحالن! اما وقتی من فقط میتونم بازوانم رو 6 اینچ حرکت بدم، واقعا چطور ممکنه حس کنم که دارم یه بازی حرکتی دقیق انجام میدم؟"

همچنین ایشان در رابطه با کنسول دستی جدید نینتندو از وصف "ابزار عالی برای سرگرم کردن بچه ها" استفاده کردند. "هیچ آدم حدودا 20 ساله ای که برای خودش احترام قائله حاضر نمیشه یکی از اونا (3DS) رو بگیره تا رو یه هواپیما بشینه! (اشاره به بازی Pilotwing Resort یکی از عناوین لانچ 3DS) یکم برای اینکار بزرگ شده!"

منبع

نگرفتی چی شد! شوتر و بکش بکش ماله 360 هست، پلتفرمر/رکوردی/جنگولک بازی/کارتونی/درپیت ژانر بازی های Wii هست و که در واقع همون ژانر درپیت خودمون هست. مثل ninja bread man و اینا!:دی

اما شهاب این یک fact هست، سونی بازی هاش متنوع تر هست. بیشتر سعی میکنه از این نظر طرفدارانش رو راضی نگه داره. بشین بازی های واقعا متفاوت این نسل رو بشمار ببین چندتاش برای سونی بوده، چند تاش برای بقیه کنسول ها؟

از Eye of Judgment،‌ Afrika و Flower بگیر تا همین HR که بازی های متفاوت و این نسل هستن برای سونی بودن. در صورتی که منهای بازی های آرکید که اصلا بحثش جداست بازی های 360 اکثرا عنوانی شوتر نظامی سلاح محور و بازی های wii هم منهای چند مورد خاص 1st Party عناوین دسته چندم پلتفرمر/رکوردی/جنگولک بازی/کارتونی/درپیت.

قصد مقایسه و یا چیز دیگه ای رو البته نداشتم فقط پستم در ارتباط با ان کامنت آرش بود که گفت اگه نینتندو نباشه سونی با HR و بازی های مشابه این نسل رو به گند میکشه!

من هر دونسخه رو بازی کردم, میشه گفت تفاوتشون در حد بازی های MP این نسله. زیاد دندون گیر نیست.

مثلاً:

کلاً فروش 150میلیونی کنسول خانگی PS2 فکر نکنم به این زودیها تکرار بشه، یک رکورد فضاییه!
از کات سین های از پیش رنده شده تو نسخه PS2 معلوم بود... چندین نمونه اینجا با توضیح قرار میدم که دوستان خودشون قضاوت کنن. واقعا در حد تفاوت یه بازی MP ـه معلومه :|

تفاوت نور پردازی به وضوح قابل مشاهده است. به جرقه گلوله هنگام آتش دقت کنید که نور اون حتی روی صورت لئون در نسخه GC هم دیده میشه. نور محیطی هم میتونید ببنید که نسخه PS2 از نبودش رنج میبره. صحنه انفجار هم که دیگه توضیح نمیخواد.

52075091151391697205.jpg

در عکس پایین نسخه PS2 از نبود پولیگن های درختان و شاخه برگ هاش در عذاب هست :دی ! همچنین میشه به View Distance هم اشاره کرد.

75043681747664253736.jpg

عکس پایین هم طراحی بد و کمبود جزئیات و چند ضلعی ها توی نسخه PS2 رو نمایش میده.

29597921053964455702.jpg

نسخه PS2 از نورپردازی داینمیک بی بهره است. همچنین به همین علت سایه ها به کلی از این صحنه حذف شده اند.

61415548959809138946.jpg

این دو تا عکس هم دیگه نیاز به توضیح ندارن.

36952129430343411006.jpg

66761739966852672254.jpg

بازم اگر خواستید ویدئوش ها رو هم براتون آپلود میکنم. این هم اضافه کنم که نسخه GC در رزولوشن 480p اجرا میشد اما نسخه PS2 در رزولوشن 480i.

آخرین ویرایش:
من هر دونسخه رو بازی کردم, میشه گفت تفاوتشون در حد بازی های MP این نسله. زیاد دندون گیر نیست.

مثلاً:

کلاً فروش 150میلیونی کنسول خانگی PS2 فکر نکنم به این زودیها تکرار بشه، یک رکورد فضاییه!

این رو الان رو چه اصلی گفتین شما؟ اختلاف گرافیکی این 2 تا خیلی زیاده بابا !!
در ضمن دومین مقایسه ی سخت افزاری PS2 با رقباش بازی Splinter cell: Chaose Theroy بود.

در ضمن علت شکست دو کنسول مذکور فقط بحث برنامه نویسی نبود. سونی خیلی قبل از اون ها بازار رو قبضه کرده بود و همه ی عناوین انحصاری اون زمان دست سونی بود. واسه همین رقبا اومدن دست به انحصار گرفتن عناوین محبوب یا جدید زدن.

دو حالت وجود داره
یا نمیدونید یا واقعاً خودتون رو به اون راه میزنید! بحث برتری سخت افزاری یا مقایسه گرافیکی نیست علت پیروزی PS2 به رقبا در نسل قبل پشتیبانی فوق العاده قوی نرم افزاری سونی بوده. وقتی GC یا Xbox عناوین خیلی کمتر و ضعیفتری نسبت به PS2 داشتند، برتری چند درصدی گرافیکی در یک بازی مالتی پلتفرم هیچ توفیری در بهتر شدن وضعیتشون نداشت.
PSP یا DS از نظر گرافیکی حتی از کنسولهای نسل قبل هم عقبترن! پس چرا فروش و موفقیتشون حتی از کنسولهای این نسل هم بیشتره؟

بابا من نگفتم اختلاف وجود نداره :دی میگم خیلی زیاد نیست که بخوایم بکنیمش پیراهن عثمان, یعنی منی که هر دو نسخه رو بصورت مجزا بازی کردم تفاوت چشمگیری رو متوجه نشدم حالا شاید همزمان کنار هم تجربه میکردم اوضاع کمی فرق میکرد.

آخرین ویرایش:
بابا من نگفتم اختلاف وجود نداره :دی میگم خیلی زیاد نیست که بخوایم بکنیمش پیراهن عثمان, یعنی منی که هر دو نسخه رو بصورت مجزا بازی کردم تفاوت چشمگیری رو متوجه نشدم حالا شاید همزمان کنار هم تجربه میکردم اوضاع کمی فرق میکرد.
واقعا چشم گیر نیست؟‌هیچ دیگه بحث بی فایدست.... هرچند این ویدئو رو هم دانلود کنی بد نیست.

http://www.gwlvideos.com/Vids/RE/comp/RE4 comp 09.mpg

بازی های خلاقانه و ورزشی که سن نداره برای 3ds هم که این بار کلی بازیه هاردکور معرفی شده باز اگه می یومد ds می گفت حرفش قابل هضم تر بود که اونم 3 برابر psp خودشون فروخته

فردین مگه منظور من قدرت سخت افزاری بود؟ از این نظر هر دو کنسول نام برده (:دی) از PS2 قوی تر بودن و مثلا NG روی Xbox به صورت HD 720 بود(!) اما در مجموع ربطی به حرف من نداره. GC و Xbox آشغال بودن چون ساپورت نرم افزاریشون افتضاح بود! آشغال بودن چون به غیر از چند تا بازی خاص چیز دیگه ای نداشتن. موفقیت یک کنسول رو فقط ساپورت خوب نرم افزاریش تضمین میکنه نه چیز دیگه. نمنوه بارزش هم PS2 و DS و همین الان Wii.

در مجموع من سر حرفم هست و این نظر من هست، توی دو نسلی که من باهاش بزرگ شدم و سونی هم درش وارد شده تقریبا از تمامی لحاظ کنسول های PS آوانگارد بودن و اگه Live نبود میشد بگی نسل قبل هیچ کدوم از دو شرکت هیچ چیز جدیدی رو وارد این صنعت نکردن. حلاا چون این نسل 360 بهتر عمل کرده و WIi هم بعد از سال ها تو قوطی بودن به جایگاه گذشتش برگشته دلیل نمیشه که جو گیر بشیم بگیم های سونی فلان است و بهمان!

همین HR هم هرچند من مخالفش هستم اما از اتفاقات بزرگ این نسل هست و خدمت دوستان باید عرض کنم اگه همین سونی و بازی های اینچنینیش نبودن الان این نسل به طور کامل تبدیل به بازی های شوتر، بکش بکش و پلتفرمر/رکوردی/جنگولک بازی/کارتونی/درپیت به سبک Wii شده بود.

آرش تو هم جو گیر نشو!:دی

درسته که این ترتون فقط بلده اراجیف سر هم بکنه اما دیگه اینطوری هم نیست که اگه نینتندو نبود سونی فلان چیزو به گند میکشید!

درسته که تو این نسل سونی مثل قبل دو نسل قبل همه رو له نکرده اما یادمون نره که دو نسل گذشته رو که هممون باهاش بزرگ شدیم رو سونی اداره میکرد! بیشتر تکنلوژی و بازی هایی هم که هممون باهاش خاطره داریم روی همین کنسول های سونی خلق شدن! سونی نه تنها ایبن صنعت رو به گند نمیکشه بلکه در طول این سه نل بیشتر از هر شرکتی ان رو به جلو هدایت کرده و مثلا اگه همین PS2 نبود مجبور بودیم آشغالایی مثل Xbox و GC رو بخریم که سر جمع رو هم بازی های بدردبخور جفتشون به زور به تعداد انگشت های یک دست میرسه!

من دقيق متوجه نشدم.مثلا اگه سوني نبود چي ميشد؟

كاميا Devil May Cry رو خلق نمي كرد؟كوجيما MGS رو نميساخت؟

يا تمام بازيسازها بيكار ميشستن؟

من واقعا موافق اين هستم كه سوني كنسولهاي خيلي خوش ساختي داشته ولي واقعا نميدونم كدوم نو آوري يا انقلاب رو در اين صنعت به وجود آورده؟

چون دوتا كنسولش موفق بودن و يك سري بازيساز خوش ذوق براش بازيهاي به ياد ماندني ساختن سوني اين صنعت رو به جلو برده؟

البته شايدم من بد متوجه شدم.

فعلا که سونی بوده توی نسلای قبل و کلی هم باعث پیشرفت شده،حالا ما نمیتونیم بگیم اگه سونی نبود هم همینقدر کنسولا تا اینجا پیشرفت میکردن چون واقعا غیر از سونی چیزی وجود نداشته و ما هر قضاوتی که بر اساس نبود ها بکنیم حدس و گمانه و نمیتونیم بگیم که حقیقته محضه.
-------
در مورد قدرت گرافیکی هم که چرا رقیبای سونی نسل قبل از عقب موندن با اینکه کنسول قوی تری داشتن درست داستان اپل هست الان خیلی از گوشیهای اندروید هستن که قویترن از ایفون ولی به هیچ عنوان به موفقیت ایفون نرسیدن دلیلش هم پشتیبانی نرم افزاری شاهکار اپل هست...

خيل قبلتر از اون آتاري و نيتندو و سگا اين پديده رو به وجود آورده بودن.

منم منكر كمكهاش به پيشرفت اين صنعت نيستم.ولي اين كه بگيم سوني يك تنه اين صنعت رو به جلو برده و اگه نبود الان اين صنعت عقب مونده بود حرف غلطي هستش.

آخرین ویرایش:
چون دوتا كنسولش موفق بودن و يك سري بازيساز خوش ذوق براش بازيهاي به ياد ماندني ساختن سوني اين صنعت رو به جلو برده؟
فعلا که سونی بوده توی نسلای قبل و کلی هم باعث پیشرفت شده،حالا ما نمیتونیم بگیم اگه سونی نبود هم همینقدر کنسولا تا اینجا پیشرفت میکردن چون واقعا غیر از سونی چیزی وجود نداشته و ما هر قضاوتی که بر اساس نبود ها بکنیم حدس و گمانه و نمیتونیم بگیم که حقیقته محضه.
-------
در مورد قدرت گرافیکی هم که چرا رقیبای سونی نسل قبل از عقب موندن با اینکه کنسول قوی تری داشتن درست داستان اپل هست الان خیلی از گوشیهای اندروید هستن که قویترن از ایفون ولی به هیچ عنوان به موفقیت ایفون نرسیدن دلیلش هم پشتیبانی نرم افزاری شاهکار اپل هست...

ماکان خیلی قشنگ اضهارات جــکُ ماکان میاد میکشونه به تعریف و تمجید از کنسول های سونی و فردین از جبهه مخالف میاد وسط و بالکل نقض میکنه . بعد تامی میاد تا ماکان رو پوشش بده که شهاب خودی نشون میده و از فردین غیرمستقیم حمایت میکنه :d Kidding

بیخیال بابا حرف جکُ دریابید که خربزه ابه .... لول
Keep Fithing ... you're disscus is so funny

بوی سوختگی از ما ت ح ت یه بنده خدایی بلند شده شدید ...
اژدهاشون که بیدار نشد، قرار بود طی ده سال کنسولشون فلان بشه که نیمیش گذشت و کنسولشون هیچی نشد.
بلوریشون که سه شد رفت بازی 50 گیگیشون 9 گیگ هم اطلاعات توش نیست.
بازی های مولتی که اکثرشون روی کنسولشون خوب کار نمیکنه.
نصف بازی ساز ها از قیمت بالای ساخت بازی رو کنسولشون مینالند.
از لحاظ فروش که فعلا عقب هستند.
دسته جدیدشون که حتی در رویا و فضا و... هم به فروش همون سنسور حرکتی که میگه نمیرسه.

فردین مگه منظور من قدرت سخت افزاری بود؟ از این نظر هر دو کنسول نام برده (:biggrin1:) از PS2 قوی تر بودن و مثلا NG روی Xbox به صورت HD 720 بود(!) اما در مجموع ربطی به حرف من نداره. GC و Xbox آشغال بودن چون ساپورت نرم افزاریشون افتضاح بود! آشغال بودن چون به غیر از چند تا بازی خاص چیز دیگه ای نداشتن. موفقیت یک کنسول رو فقط ساپورت خوب نرم افزاریش تضمین میکنه نه چیز دیگه. نمنوه بارزش هم PS2 و DS و همین الان Wii.

در مجموع من سر حرفم هست و این نظر من هست، توی دو نسلی که من باهاش بزرگ شدم و سونی هم درش وارد شده تقریبا از تمامی لحاظ کنسول های PS آوانگارد بودن و اگه Live نبود میشد بگی نسل قبل هیچ کدوم از دو شرکت هیچ چیز جدیدی رو وارد این صنعت نکردن. حلاا چون این نسل 360 بهتر عمل کرده و WIi هم بعد از سال ها تو قوطی بودن به جایگاه گذشتش برگشته دلیل نمیشه که جو گیر بشیم بگیم های سونی فلان است و بهمان!

همین HR هم هرچند من مخالفش هستم اما از اتفاقات بزرگ این نسل هست و خدمت دوستان باید عرض کنم اگه همین سونی و بازی های اینچنینیش نبودن الان این نسل به طور کامل تبدیل به بازی های شوتر، بکش بکش و پلتفرمر/رکوردی/جنگولک بازی/کارتونی/درپیت به سبک Wii شده بود.
تو داری یه کنسولی که پشتیبانه قوی داره با کنسول و کمپانی تازه کار تو این صنعت مقایسه میکنی؟ اگر زمان عرضه ی Xbox، تازه سونی PS One رو داده بود بیرون ...

کلا هم تو نسل قبل مایکروسافت به نظرم برنده بود هم تو این نسل، تو نسل قبل محصولش رو وارد بازار کرد و تقریبا خودش رو تو بازار جا کرد و از لحاظ فروش هم تونست یکی از غول ها به اسم نینتندو رو کنار بزاره در این نسل هم کاملا جایگاه خودش رو تثبیت کرد ...
راست میگه دیگه بخدا من خجالت میکشم اگر روزی رو تصور کنم که wii یا ds گرفتم دستم.!

بازیهاش برای بچه های 10 ساله هست بخدا .
قارچخور هم شد بازی.
شما میتونی بری God Of War بزنی یا بازی های دیوید کیج رو انجام بدی که خجالت نکشی.

این تفکر مسخره ی بازی های 10 ساله چیه؟ به شخصه هنوز با بازی هایی مثل ماریو و angry bird بیشتر حال میکنم و بیشتر بازی میکنم تا بازی های این روزگار ...

آخرین ویرایش:
راست میگه دیگه بخدا من خجالت میکشم اگر روزی رو تصور کنم که wii یا ds گرفتم دستم.!

قارچخور هم شد بازی.

بوی سوختگی از ما ت ح ت یه بنده خدایی بلند شده شدید ...
اژدهاشون که بیدار نشد، قرار بود طی ده سال کنسولشون فلان بشه که نیمیش گذشت و کنسولشون هیچی نشد.
بلوریشون که سه شد رفت بازی 50 گیگیشون 9 گیگ هم اطلاعات توش نیست.
بازی های مولتی که اکثرشون روی کنسولشون خوب کار نمیکنه.
نصف بازی ساز ها از قیمت بالای ساخت بازی رو کنسولشون مینالند.
از لحاظ فروش که فعلا عقب هستند.
دسته جدیدشون که حتی در رویا و فضا و... هم به فروش همون سنسور حرکتی که میگه نمیرسه.

تو داری یه کنسولی که پشتیبانه قوی داره با کنسول و کمپانی تازه کار تو این صنعت مقایسه میکنی؟ اگر زمان عرضه ی Xbox، تازه سونی PS One رو داده بود بیرون ...

کلا هم تو نسل قبل مایکروسافت به نظرم برنده بود هم تو این نسل، تو نسل قبل محصولش رو وارد بازار کرد و تقریبا خودش رو تو بازار جا کرد و از لحاظ فروش هم تونست یکی از غول ها به اسم نینتندو رو کنار بزاره در این نسل هم کاملا جایگاه خودش رو تثبیت کرد ...

شما میتونی بری God Of War بزنی یا بازی های دیوید کیج رو انجام بدی که خجالت نکشی.

این تفکر مسخره ی بازی های 10 ساله چیه؟ به شخصه هنوز با بازی هایی مثل ماریو و angry bird بیشتر حال میکنم و بیشتر بازی میکنم تا بازی های این روزگار ...
همه اینایی که گفتی قبول ولی دیگه نهایت بی اصافیه که بگیم xbox نسل پیش برنده شد.ps2 تو نسل پیش کاملا پادشاهی میکرد و کاری کرد که دیگه فکر نکنم تو تاریخ تکرار بشه...

قارچخور هم شد بازی.
نه بازی نیست. برای شما هاردکور ها اینها رو بازی کردن عیب داره. ماها که بچه 10 ساله هستیم باید بازی کنیم. با افتخار هم Wii و DS و در آینده هم 3DS رو نه در دست بلکه در آغوش میگیریم :)

Super Mario Galaxy --- 97.46
Super Mario Galaxy 2 --- 97.12

• Like
Reactions: SLASH1
همه اینایی که گفتی قبول ولی دیگه نهایت بی اصافیه که بگیم xbox نسل پیش برنده شد.ps2 تو نسل پیش کاملا پادشاهی میکرد و کاری کرد که دیگه فکر نکنم تو تاریخ تکرار بشه...
بابا کی این حرفهای که شما میگی رو زد..

اصل مطلب این هست که PS2 به جزء سخت افزار بالاتر تکنولوژی خاصی نسبت به PS1 عرضه نکرد منظور من این هست نیومد یک کار شاخ انجام بده مثل نینتیدو که با WII یک انتقلابی در کنترل ها انجام داد..
PS2 و XBOX 1 شاید از لحاظ سخت افزاری فرق چندانی نداشتن کما اینکه XBOX حتی قوی تر هم بود پس علت این فروش بیشتر PS2 چی هست..؟

به نظر من سه علت عمده داشت..

یکی زودتر عرضه شدن PS2
دومی آشنا نبودن گیمرها با XBOX و موفقیت های PS1
سوم بازیهای ، البته برای XBOX هم بازیهای خیلی خوب عرضه شد

الان ما تو این نسل میبینیم که XBOX 360 نسبت به XBOX 1 خیلی موفق بوده علت هم برطرف کردن دو مورد بالا ست

یک XBOX 360 زودتر عرضه شد
دو گیمرها آشنایت بیشتر با برند XBOX پیدا کرده بودن..

در کل نمیشه گفت چون PS2 نسل قبل موفق بود حتما ژاپنی ها یک تکنولوژی ناب و منحصر به فرد ساختن..

از دوستان تقاضا میشه اگر خواستن نقل قول کنن مطلب بالا رو خوب بخوانند و به افعال و مثال ها دقت کنند که احیانا سوء تفاهم پیش نیاد.

این هم اضافه کنم اگر سونی به دنبال در دست گرفتن بخش کژوال نبود هیچ وقت این همه سرمایه روی MOVE خرج نمیکرد و اگر این آقا این همه ادعای هاردکورش میاد پس این همه بازی کژوال برای PSP و PS3 چی هست..

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or