سونی: 3DS بچه بازی است!

• Thread starter Thread starter Ooops
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Ooops

کاربر سایت
سلام!
jacktretton.jpg

CEO شرکت SCE، آقای Jack Tretton اخیرا در چند مصاحبه درمورد کنسول های حاضر در بازار رقابت و سیاست سونی برای عرضه ی کنسول جدید، صحبت های جالبی مطرح کرده اند.

"اگر شما واقعا قصد دارید از یک تکنولوژی برای یک دهه حمایت کنید، در هنگام عرضه، باید پلتفرمی عرضه کنید که فراتر از حد و مرز ها باشد."

"ما الان چهار سال است که PS3 را داریم و تازه زمان برداشتن قدمهای بزرگ رسیده. ما از این به بعد از سراشیبی طولانی مدتی لذت خواهیم برد، چرا که تکنولوژی ما که در سال 2006 عرضه شد و در آن زمان فراتر از حد و مرزها بود، به طرز فوق العاده ای مناسب زمان حال است و این به وضوح در رقبای ما وجود ندارد.(در رقابت ما وجود ندارد)"

"الان ماکروسافت و نینتندو برای بروز بودن در سال 2011 و بعد از آن در حال کم آوردن هستند. منظورم اینه که، خیلی مسخره است، چرا من باید یک سیستم گیمینگ بدون هارد درایو بخرم؟ چطور چنین چیزی ممکنه؟ بله، سنسور حرکتی و بازیهای حرکتی (Motion Gaming) باحالن! اما وقتی من فقط میتونم بازوانم رو 6 اینچ حرکت بدم، واقعا چطور ممکنه حس کنم که دارم یه بازی حرکتی دقیق انجام میدم؟"

همچنین ایشان در رابطه با کنسول دستی جدید نینتندو از وصف "ابزار عالی برای سرگرم کردن بچه ها" استفاده کردند. "هیچ آدم حدودا 20 ساله ای که برای خودش احترام قائله حاضر نمیشه یکی از اونا (3DS) رو بگیره تا رو یه هواپیما بشینه! (اشاره به بازی Pilotwing Resort یکی از عناوین لانچ 3DS) یکم برای اینکار بزرگ شده!"

منبع

س ماریو مال بچه ی 10 ساله هست؟ میگم یه کار کنیم.این ESRB رو کلا منحل کنیم و شما بیای درجه سنی رو تعیین کنی؟
اولش بیا بچه رو تعریف کن واسه مردم تا اونایی که با تعریفش آشنا نیستن بدونن چبه اصلا. مثلا بگو ...

بچه کسی هست که ماریو بازی میکنه یا هر کسی که توی 10 سالگی ماریو بازی کنه بچه هست.
ببین داداش
من منظورم از بچه بازی این هست که نینتندو بازی رو برای کودکان درست کرده. خود نینتندو گفت که ما دنبال بازار جدید هستیم. خوب دیگه چی میخوای . البته یه سری بازیکن کژول هم داریم. من این رو میخوام بگم که هدف نینتندو از ساخت مثلا ماریو تو این نسل چی هست؟
بچه هم که اسمش روشه دیگه یعنی گروه سنی کودک ها . ( البته به این صورت که من استفاده کردم)

چند صفحه قبل بحث شد راجب به بازی ماریو و نینتندو که شما گفتین بچه بازی ـه و مال بچه های 10 ساله ماهم گفتیم که عیبی نداره شما بازی نکن و ماهای 10 ساله بازی میکنیم. (هر چند مطمئن هستم که یک بار هم Wii دستتون نگرفتین و سوپر ماریو گالاکسی رو بازی نکردید.) این از این.

اما دیگه متاسفانه نمی تونیم توهین هاتون و انواع القابی که به طرفداران (اعم از بچه های 10 ساله و ...) و خود این بازی دادین و تحمل کنیم. یا بصورت مودبانه بحث رو ادامه بدید و توهین نکنید، یا با صلاح دید مدیران که انجام شده دسترسیتون به مدت یه هفته قطع خواهد شد.
سلام
داداش من که توهین به کسی نکردم . من کلا 2 جا شاید حرفم سنگین بود یکی گفتم نینتندو کلاه برداره که خوب بی احترامی نیست
بعد هم گفتم که بازی هاش مسخره هست .
ولی ok من مراعات میکنم

واقعا چه جمله خردمندانه ای و صد البته سنگینی
تا چندین سال این جمله در ذهن من میمونه تا بتونم بفهممش

با اینکه تو برخی سایت ها و مجلات یه جوری وانمود میکنن که انگار جامعه گیمینگ محتاج به نینتندو هست ولی نظر من کاملا برعکس این هست. به نظر من سونی برای این نسل خیلی زحمت کشید . سونی روی هر دستگاه که میفروخت ضرر میداد ولی نینتندو متقلب اوایل نسل کنسولش رو با قیمت 299 دلار میداد که برای wii خیلی زیاد هست.
در کل گفتم که ترکشای نینتندو تو این نسل ماکرو رو که خیلی خوب پنچر کرد .
مثلا ساختار kineck رو در نظر بگیر کلا برای بازی کژول درست شده. این یعنی اینکه دنیای گیم داره به سمتی میره که نینتندو پایه ریزی کرده بود.

در آخر هم بگم که نینتندو کلاه بردار خوبی هست. مثلا گرفتن نبض در هنگام بازی چه ارزشی داره؟
چرا هر سال 3 تا بازی با عناوین مختلف از ماریو درست میکنه. این تکراری نیست؟
باز ds وضعیتش بهتر هست. چهار تا بازی جدی داره .
بعد گرافیک بازی هم مهم هست .
اگر تونستید یه بازی از نینتندو نام ببرید که به اندازه LBP نو آوری داشته باشه.

در آخر هم بگم که نینتندو کلاه بردار خوبی هست. مثلا گرفتن نبض در هنگام بازی چه ارزشی داره؟
باز ds وضعیتش بهتر هست. چهار تا بازی جدی داره .
بعد گرافیک بازی هم مهم هست .
اگر تونستید یه بازی از نینتندو نام ببرید که به اندازه LBP نو آوری داشته باشه.
تا کی میخوای حرفات رو تکرار کنی؟ میبینی کسی بهت اهمیت نمیده هی دوباره میای تکرار میکنی. آقا کلاه برداره اصلا. زرنگه میتونه کلا برداری کنه. شما مواظب باش کلاتون رو بر ندارن. به همین راحتی. ما ها هم که بچه هستیم تا آخر عمرمون هم اگه ماریو بده بازم بازی می کنیم. شما هم با کیلزون و کال اف و دنده های جنگیتون حال کنید چون شما بزرگ شدین و بازی کودکانه بازی نمیکنید. :))

بخدا شک دارم حتی سنتون به سن قانونی رسیده باشه.

• Like
Reactions: kamran_dotnet
1-میدونی Super Mario Galaxy 1,2 که اومدن سبک پلتفرمر رو ارتقا دادن؟اگه همه بازی هایی که نینتندو از ماریو میسازه اینجوری باشن چرا نسازه؟2-چرا عنوانی که محبوبیت عظیمی داره رو ول کنه و نسازه؟

من برام عجیب هست که میگن نینتندو بازی خوب نداره واقعا اگر بگردید میتونید توی سبک زلدا بازی به این خوبی پیدا کنید درسته از نظر کیفیت پاینتر هست ولی از نظر داستان عالی هست اگر به عقب برگردیم میبینیم که نینتندو بازی رزیدنت اویل سری قدیم رو دوباره روی کار اورد و تا همین الان خیلی ها چه با گیم کیوب و چه شبیه ساز این بازی هارو انجام میدن فکر نکم چنین بازهایی برای بچه های 10 ساله خوب باشه :d

حالا اين حرفايي كه خود مسئولين كمپاني ها ميزنن دليل منطقي داره.شركتشونه و رقابت دارن.اما اين حرفهاي سرشار از نفرت و كارهايي كه ايراني ها ميكنن جالبه
تنها دليلش هم اينه كه مثلا فلاني XBox داره و به خاطر 350 تومن پولي كه داده به ايكس باكس حاضره كل نينتندو و سوني منقرض بشه.(مثال زدم ها.PS دارا و Wii دارا هم همينطور)
مثل قضيه همين مخالفان كپي شدن پلي استيشن هست.فكر ميكنيد واسه چي مخالفن؟ چون تا حالا پولشونو دادن بازي اورجينال و حال نميكنن بقيه بيان و با قيمت پايين بازي هاي ps3‌رو بازي كنن.

• Like
Reactions: Kasra-M
هيچكس حق نداره گبه ماريو بچه گانست يا انچارتد بزرگانه !!
هر كس يك علاقه و نيازي داره
طبق اون بازي انتخاب ميكنه، طبق بازياش كنسولشو ميخره !!
همين !!

• Like
Reactions: SLASH1
ترجمه ی صحبتهای این بابا :3DS بچه بازی NGP بخرید.چی بگم از دست این سونی که هر چی بگم کم گفتم یکی دیگرو نابود کن خودت برو اون بالا بشین....!
ای آقاااااااااااااا کاش بتونه نابود کنه، ببین مایکروسافت و نینتندو چجوری امپراطوریش رو ازش گرفتن :d
خیلی واسه خودش گردن کلفت شده بود.یادمه تو ایران وقتی Xbox اومده بود مغازه دارها میگفتن یه نوع دیگه از پلی استیشنه.دم مایکروسافت و نینتندو گرم

شما اجازه بده یه چند ماه از عرضه شدنش بگذره بعد اینجوری بگو.آیا به نظرت نینتندو با DS بازار رو قبضه نکرد؟آیا مردم توی کشوری که بلای طبیعی تقریبا داغونش کرده با این همه گرفتاری خیلی میتونن به بازی فکر کنن که میگی کم فروخته توی ژاپن؟

همه جای ژاپن اونجوری نشده همین الان من تو لایو دوست ژاپنی دارم با هاش بازی می کنم اگه می خوای گیمر تگش رو به من پیام بده به هت بگم

اصولا فن بوی بازی مخصوصا در ایران به درد نمی خورد من منتظرم ngp بیاد اول اون رو بخرم بدا هم ds3چون هر کدوم جای خودش رو داره وهیچ کدوم بر دیگری برتری نداره>:d<>:d<:x

این که می زنه e منظور برای همه ی سنین هست چون صحنه های مخرب نداره نه اینکه بچه بازی باشه همین ماریو که می گن نصف بچه های نمی تونن تمومش کنن:d

این که می زنه e منظور برای همه ی سنین هست چون صحنه های مخرب نداره نه اینکه بچه بازی باشه همین ماریو که می گن نصف بچه های نمی تونن تمومش کنن:d
نصف بچه ها چیه. من خودم سر ماریو گالاکسی 1 موندم. رسما چند روز علافش بودم :دی

یکی از خصوصیت های داغ ایران این که درجه سنی رو با درجه سختی اشتباه میگیرند.

• Like
Reactions: Fratos
نصف بچه ها چیه. من خودم سر ماریو گالاکسی 1 موندم. رسما چند روز علافش بودم
دقیقا
میشه سر 60 ستاره بازی رو تموم کرد و اسامی سازنده ها رو دید ولی در اصل 120 تا ستاره داره که اگه بخوای همه رو جمع کنی بخوصوص آخری ها که پدر آدم در میاد. ولی خوب سختیشم قشنگ هست و مثل بازی های دیگه نیست که دوست نداشته باشی دوباره بری چون تو خونه کسه دیگه خواست 120 تا بگیره من مجبور شدم یه 3-4 تا از مراحل توپولش رو براش برم تا 120 تا رو کامل کنه ولی دوباره رفتنش هم با تمام سختیش لذت داشت

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or