سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
اقا شماها تک تک چشم مایین به جون مادرم ٪۱ هم ناراحت نشدم اون پست هم که زدم کاملا شوخی بود من کوچیک همه ی شما هستم من نان استاپ non stop دارم از شماها بازی یاد میگیرم و درس پس میدم با این شوخی ها هم لذت میبرم که این قدر جمع خودمونی هست کوچیک همتونم
خب حالا اینا همه رو گفتم دیگه افتخاری منو بفرستین فینال وگر نه خیلی ناراحت میشم از ما گفتن بود
:bighug: :x =)) o:-) :"> :d b-)

اقا شماها تک تک چشم مایین به جون مادرم ٪۱ هم ناراحت نشدم اون پست هم که زدم کاملا شوخی بود من کوچیک همه ی شما هستم من نان استاپ non stop دارم از شماها بازی یاد میگیرم و درس پس میدم با این شوخی ها هم لذت میبرم که این قدر جمع خودمونی هست کوچیک همتونم
خب حالا اینا همه رو گفتم دیگه افتخاری منو بفرستین فینال وگر نه خیلی ناراحت میشم از ما گفتن بود
:bighug: :x =)) o:-) :"> :d b-)
انشالله همرو میبری میری فینال جای منم خالی میکنی :d

نت من دیگه فاجعه شده
متاسفانه به دلایل زیادی عصبی که هستم بعد میام تو بازی میبینم اینجوریه عصبی تر میشم دیگه اصلاً نمیتونم تمرکز کنم و بازی اصلیم رو انجام بدم

نت من دیگه فاجعه شده
متاسفانه به دلایل زیادی عصبی که هستم بعد میام تو بازی میبینم اینجوریه عصبی تر میشم دیگه اصلاً نمیتونم تمرکز کنم و بازی اصلیم رو انجام بدم
عزيز خودتو ناراحت نكن حيف كه نميشه وگرنه يه چنتا جوك اونجوري ميگفتم دور همي بخنديم.
----------******************--------------**

نت من دیگه فاجعه شده

من حس و حالت رو با گوشت و استخون درک میکنم چون نت منم... !
تنها زمانی که میشه آنلاین بازی کرد ظهره چون از حجمت کم میکنه
زمانی که free هست پیج هم باز نمیکنه! چه برسه آنلاین و ping و... وقتی پینگ من با اصفهان که باید 80 باشه رویه 350 میرسه باید به کی حرف زد؟
بگذریم :d چه خبر میبینم که بالاخره حسن باخت :d

حسام جان تو PSN تعریف کن:d
آره عرفان افتضاحه

بازی دوم انجام شد
SlimShady2312 1-0 persian_boooyyy میزبان: persian_boooyyy
Slimshady2312 4-1 persian_boooyyy میزبان: SlimShady2312
تایید میشه.ولی جفت بازیا بارونی بود.من اصلا نمیتونم تو بارون بازی کنم

آنلاین شو بزنیم!!! دنی هم آنلاینه!!! بدو بیا که کار عقب نیافته!!!!
آقا بازی منو دانیال هم انجام شد!!! اولی من میزبان بودم 3-0 بردم!!! دومی هم دانیال میزبان بود 2-1 بردم!!! ولی اینو بگم که که واقعاً بازی سختی بود!!! مخصوصاً دقایق آخر بازی دوم، دکمه ها رو اشتباه میزدم از استرس!!!واقعاً دانیال خوب و حرفه ایی بازی می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or