Ezio Auditore
کاربر سایت
انشالله همرو میبری میری فینال جای منم خالی میکنی :dاقا شماها تک تک چشم مایین به جون مادرم ٪۱ هم ناراحت نشدم اون پست هم که زدم کاملا شوخی بود من کوچیک همه ی شما هستم من نان استاپ non stop دارم از شماها بازی یاد میگیرم و درس پس میدم با این شوخی ها هم لذت میبرم که این قدر جمع خودمونی هست کوچیک همتونم
خب حالا اینا همه رو گفتم دیگه افتخاری منو بفرستین فینال وگر نه خیلی ناراحت میشم از ما گفتن بود
:bighug: o:-) :d b-)
رفیقامو نیگا ........ همه تک تک نابنانشالله همرو میبری میری فینال جای منم خالی میکنی :d
:d3 ساله نتم هیچ مشکلی نداره از روز دوم لیگ نتم به فنا رفته
پینگم امروز به 600 هم رسید
برای من هم چند روزه اینطوری شده3 ساله نتم هیچ مشکلی نداره از روز دوم لیگ نتم به فنا رفته
پینگم امروز به 600 هم رسید
عزيز خودتو ناراحت نكن حيف كه نميشه وگرنه يه چنتا جوك اونجوري ميگفتم دور همي بخنديم.نت من دیگه فاجعه شده
متاسفانه به دلایل زیادی عصبی که هستم بعد میام تو بازی میبینم اینجوریه عصبی تر میشم دیگه اصلاً نمیتونم تمرکز کنم و بازی اصلیم رو انجام بدم
نت من دیگه فاجعه شده
متاسفانه به دلایل زیادی عصبی که هستم بعد میام تو بازی میبینم اینجوریه عصبی تر میشم دیگه اصلاً نمیتونم تمرکز کنم و بازی اصلیم رو انجام بدم
تایید میشه.ولی جفت بازیا بارونی بود.من اصلا نمیتونم تو بارون بازی کنمحسام جان تو PSN تعریف کن:d
آره عرفان افتضاحه
بازی دوم انجام شد
SlimShady2312 1-0 persian_boooyyy میزبان: persian_boooyyy
Slimshady2312 4-1 persian_boooyyy میزبان: SlimShady2312