سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
الان تو هم دانیال رو تخریب کردی :d
دانیال لطف داری عزیز ممنونم که همکاری کردی
والله چی بگم من کلا دیگه امیدی به صعود ندارم اما مردونه میجنگم و مثل مرد حذف میشم :d
اقا نبود ؟ کسی نیست دیگه من رو تخریب کنه بدو بو تخریب ۲ نفر بدو جا نمونی
باور نمیکنید این قدر برنامه داشتم که فراز و ببرم ازش انتقام بگیرم باورتون نیمیشه اما قسمت نبود دیگه :دی
مدیونید اگه منو ببینید تخریبم نکنیدا

- - -ویرایش - - -

من به مهدی زنگ زدم فکر کنم فردا بازی کنیم چون من که الان میرم دیر میام مهدی هم دیگه مغازه نیست که بازی کنیم
یه حرفایی هم در باره ی اینکه قراره کسی دیگه جاشو بگیره میگفت حالا نمیدونم دیگه داستان چیه ؟

- - -ویرایش - - -

من به مهدی زنگ زدم فکر کنم فردا بازی کنیم چون من که الان میرم دیر میام مهدی هم دیگه مغازه نیست که بازی کنیم
یه حرفایی هم در باره ی اینکه قراره کسی دیگه جاشو بگیره میگفت حالا نمیدونم دیگه داستان چیه ؟

خب منم 4 تا بازی پشت سر هم کردم
mhfifa 1- irangodofifa1
mhfifa4-irangodoffifa2
mhfifa4-sayeh1
mhfifa3-sayeh1
تو بازی اول یه پنالتی دقیقه 90 از دست دادم'البته فکر کنم پنالتی نبود:d

اقا نبود ؟ کسی نیست دیگه من رو تخریب کنه بدو بو تخریب ۲ نفر بدو جا نمونی
باور نمیکنید این قدر برنامه داشتم که فراز و ببرم ازش انتقام بگیرم باورتون نیمیشه اما قسمت نبود دیگه :دی
مدیونید اگه منو ببینید تخریبم نکنیدا

- - -ویرایش - - -

- - -ویرایش - - -

دنی جان کی شما رو تخریب کرده حالا عرفان جان یه شوخی کرد چرا شما جدی میگیری شما خیلیم بازیت خوبه بد برداشت کردی منظور منو من داشتم ازون کسی که اوومده میگفتم بازیش خوبه جای من یا هر کس دیگه ای میومد همینو میگفتم هیچ بعید نبود این دفعه شما منو ببری این حرفا چیه هر چند که بردو باخت مهم نیس مهم اشنایی تو فیفا با شماهاست که منو خوشحال میکنه

عرفان جان من مسابقه دوم 3 تا خوردم اشتباهی گفتم 2 تا

این طور که معلومه حذف نشدی هنوز :d
اگه 6 امتیاز رو از مصطفی بگیری و علی به مصطفی حداکثر یه امتیاز بده صعود میکنی :d

- - -ویرایش - - -

دنی جان کی شما رو تخریب کرده حالا عرفان جان یه شوخی کرد چرا شما جدی میگیری شما خیلیم بازیت خوبه بد برداشت کردی منظور منو من داشتم ازون کسی که اوومده میگفتم بازیش خوبه جای من یا هر کس دیگه ای میومد همینو میگفتم هیچ بعید نبود این دفعه شما منو ببری این حرفا چیه هر چند که بردو باخت مهم نیس مهم اشنایی تو فیفا با شماهاست که منو خوشحال میکنه

نه بابا دنیال میدونه داریم شوخی میکنیم :d
جمعی که داریم و جوی که بین همه ما هست خدا رو شکر جو خوب و دوستانه ای هست و همه با هم دیگه شوخی و کل کل میکنن
خدا رو 1000 مرتبه شکر :x

این طور که معلومه حذف نشدی هنوز :d
اگه 6 امتیاز رو از مصطفی بگیری و علی به مصطفی حداکثر یه امتیاز بده صعود میکنی :d

- - -ویرایش - - -

نه بابا دنیال میدونه داریم شوخی میکنیم :d
جمعی که داریم و جوی که بین همه ما هست خدا رو شکر جو خوب و دوستانه ای هست و همه با هم دیگه شوخی و کل کل میکنن
خدا رو 1000 مرتبه شکر :x
با من شوخی نکنیا اصنم جو دوستانه نیست مثل اسپارتاکوس میام به جنگت :دی :دی

آقا این دانیال رو چرا انداختید تو گروه ما، این چه کاری بود مرد مومن!!! حالا میزنه ما رو می ترکونه که!!! کاشکی حذف میشد این دانیال نمیومد بالا!!!
با تشکر از عرفان که یک دستی رو سر کول گروه ها کشید تا بازی های انجام بشه!!!
آدم واقعاً لذت می بره میبینه همه برای سر موقع انجام دادن بازی ها زحمت میکشن و کار رو جلو می برن!!! به این میگن یک جام خوب قوی!!! دستتون رو از دور می فشارم به گرمی:d
------------------------------
آخ جون!!! محمود چهارتا خورده!!! ایشاالله حذف بشی!!! هه هه!! چهارتائی هاش یک قدم بیان جلو!!! هه هه=))

آقا این دانیال رو چرا انداختید تو گروه ما، این چه کاری بود مرد مومن!!! حالا میزنه ما رو می ترکونه که!!! کاشکی حذف میشد این دانیال نمیومد بالا!!!
با تشکر از عرفان که یک دستی رو سر کول گروه ها کشید تا بازی های انجام بشه!!!
آدم واقعاً لذت می بره میبینه همه برای سر موقع انجام دادن بازی ها زحمت میکشن و کار رو جلو می برن!!! به این میگن یک جام خوب قوی!!! دستتون رو از دور می فشارم به گرمی:d
------------------------------
آخ جون!!! محمود چهارتا خورده!!! ایشاالله حذف بشی!!! هه هه!! چهارتائی هاش یک قدم بیان جلو!!! هه هه=))
:دی حسام مگر دسم بت نرسه فک کنم رفتی نذری دادی من ببازم :)) اصن دسته رو نمیتونستم تو دسم بگیرم موقع حمله میفتاد از دسم :دی
کور خوندی عمرا 4 بشم من فقط تو کاره 5 میباشم :دی

با من شوخی نکنیا اصنم جو دوستانه نیست مثل اسپارتاکوس میام به جنگت :دی :دی

بی تربیت این چه اسم یونانی مستهجنی بود که گفتی :d:d:d
آخه فوضولی که اسپوبلر رو باز میکنی ؟:d آخه تو چه کاره ای که اسپویلر رو باز میکنی؟ میخندی؟/:) :d

حذفیدید مارو!!!؟؟ ای بابا!
مشکلی نیست :|

والله ما حذف نکردیم دوتا نتیجه 1 - 0 دادیم یکی به نفع شما یکی به نفع مهدی
بازیتون تویه زمان تعیین شده انجام نشد واسه شما تنها هم نبود سه بازی مشمول این قضیه شد میثم جان
ایشالله تویه جام های بعدی :x

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or