miiliiam
کاربر سایت
امین جان خسته نباشی!!! انشاالله تو بازی های بعدی جبران می کنی!!! یک تبریک ویژه هم برای فرازم که نشون داده حالا حالا ها با این جام کار داره!!!!با فرزاد بازی کردم و هر دو بازی رو 3-2 باختم.
آخرین ویرایش:
امین جان خسته نباشی!!! انشاالله تو بازی های بعدی جبران می کنی!!! یک تبریک ویژه هم برای فرازم که نشون داده حالا حالا ها با این جام کار داره!!!!با فرزاد بازی کردم و هر دو بازی رو 3-2 باختم.
فرازم امین جانبا فرزاد بازی کردم و هر دو بازی رو 3-2 باختم.
ممنون حسام جانامین جان خسته نباشی!!! انشاالله تو بازی های بعدی جبران می کنی!!! یک تبریک ویژه هم برای فرزاد که نشون داده حالا حالا ها با این جام کار داره!!!!
داشتیم میومدیم بزنیم حسام که ریختن دوستان به شکل کاملا خودجوش و دستگاه رو فعلا قرق کردن:dآنلاین شو بزنیم!!! دنی هم آنلاینه!!! بدو بیا که کار عقب نیافته!!!!
آقا بازی منو دانیال هم انجام شد!!! اولی من میزبان بودم 3-0 بردم!!! دومی هم دانیال میزبان بود 2-1 بردم!!! ولی اینو بگم که که واقعاً بازی سختی بود!!! مخصوصاً دقایق آخر بازی دوم، دکمه ها رو اشتباه میزدم از استرس!!!واقعاً دانیال خوب و حرفه ایی بازی می کنه
علی جون منم چون سیستمم داخل مغازه هست شبها نیستم متاسفانههم گروهی های بنده ( آقا دانیال گل و مهدی آقای عزیز )
من معمولا آخر شب تا سحر میتونم آنلاین بشم اگه بودید با هم بزنیم این گروهم تموم بشه بره پی کارش
البته اینو به دانیال گفته بودم
ما هم به جمع حذف شدگان پیوستیم
بازی با بارتمن!(آرین) whitedog
میزبان من: عرفان 3 - 1 بارتمن
میزبان بارتمن : عرفان 1 - 2 بارتمن
دوستان اگه ایرادی میبینید بهم بگید