سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
چقدر بازی انجام شده :d
34657088424475267003.jpg

- - -ویرایش - - -

بازی های باقی مونده! چه میکنه گروه A :d
GROUP A

mahdi-gh-m - dani000pz (روز اول)
hesamtotti10 - mahdi-gh-m (روز دوم)

ali_of_iran - dani000pz (روز دوم)

hesamtotti10 - dani000pz (روز سوم)

mahdi-gh-m - ali_of_iran (روز سوم)
GROUP B

بازی های این گروه تمام شده

GROUP C
p3rsia7_striker - SlimShady2312 (روز سوم)
GROUP D
بازی های این گروه تمام شده

از اونجایی که بچه ها ممکنه بخوان لیگ بعد رو راه اندازی کنند و از اونجایی که منم همیشه توی مرحله یک چهارم حذف میشم :دی خواستم یک پیشنهاد برای لیگ بعدی بدم!!!
خواستم بگم که لیگ بعدی واقعا لیگ باشه!یعنی از کسانی ثبت نام بشه که توی سه دوره ی قبل 2 دورشو شرکت کردند و کسانی که همیشه به موقع حاظر بودند(قابل اعتماد).همه هم بیفتند توی یک گروه و یک جورایی لیگ 12-14 تیمی رو راه بندازیم که به نظر من خیلی جالب میشه..البته مدیریت قوی میخواد و همچنین قانون های جدید.
مثلا اگر هر یک دور رو بخواییم در دو روز بازی کنیم،فقط و فقط همون دو روز وقت باشه..
توی لیگ نباید همه ی بازی ها با هم انجام بشه.
اکثریت سعی کنند شماره هاشون رو بدند.
اینطوری کمتر از یک ماه یعنی تا قبل از تموم شدن تابستون میتونیم کار رو تموم کنیم.
البته این فقط یک ایده بود !!مجبور نیستیم این کار رو بکنیم.

از اونجایی که بچه ها ممکنه بخوان لیگ بعد رو راه اندازی کنند و از اونجایی که منم همیشه توی مرحله یک چهارم حذف میشم :دی خواستم یک پیشنهاد برای لیگ بعدی بدم!!!
خواستم بگم که لیگ بعدی واقعا لیگ باشه!یعنی از کسانی ثبت نام بشه که توی سه دوره ی قبل 2 دورشو شرکت کردند و کسانی که همیشه به موقع حاظر بودند(قابل اعتماد).همه هم بیفتند توی یک گروه و یک جورایی لیگ 12-14 تیمی رو راه بندازیم که به نظر من خیلی جالب میشه..البته مدیریت قوی میخواد و همچنین قانون های جدید.
مثلا اگر هر یک دور رو بخواییم در دو روز بازی کنیم،فقط و فقط همون دو روز وقت باشه..
توی لیگ نباید همه ی بازی ها با هم انجام بشه.
اکثریت سعی کنند شماره هاشون رو بدند.
اینطوری کمتر از یک ماه یعنی تا قبل از تموم شدن تابستون میتونیم کار رو تموم کنیم.
البته این فقط یک ایده بود !!مجبور نیستیم این کار رو بکنیم.
این ایده قبلا عملی شده و جواب نداده حتی با همین گلچین کردنا بازم چون از وسط مسابقات بالا نشینا مشخص میشن بقیه یا انصراف میدن یا بد قولی میکنن مشکلاتشم نباید فراموش کرد عمده ترین مشکلشم مشکا نت هاست

من که دیگه نمیتونم بیام نت و دارم همه چیزهامو جمع و جور میکنم بشینم واسه ارشد بخوونم
پس دوستان اگه میخوان واسه جام بعدی تاپیک بزنن و مسئولیتش رو به عهده بگیرن
ایشالله این جام به خوبی و خوشی تموم بشه ما هم کم یدا میشیم اینجا :d

ای بابا!!! بدجوری حالگیری میشه وقتی این لیگ تموم بشه!! واقعاً لحظات خداحافظی لحظات سختیه!!! بیش از یک ماه باهمدیگه بودیم!!! مثل روزای آخر دوره آموزشی سربازی!!! وایسا دنیا من می خوام پیاده شم!!!

ای بابا!!! بدجوری حالگیری میشه وقتی این لیگ تموم بشه!! واقعاً لحظات خداحافظی لحظات سختیه!!! بیش از یک ماه باهمدیگه بودیم!!! مثل روزای آخر دوره آموزشی سربازی!!! با تمام بچه مثل یک خانواده بودیم!!! ای دنیا وایسا من می خوام پیاده شم!!!
کارت از ترمز گذشته دستی رو بکش نری تو جدول:d

بازی من و slimshady رفت انجام شده میزبان من 1 0 بردم برگشتم رفته شام بخوره گلارم که چید میاد :دی
:دی برگشت هم میزبان ایشون 3 2 بردم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or