سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
بازی من و فراز هم انجام شد رفت 2 0 باختم :دی برگشت 1 0 بردم و حذف شدم :دی تبریک فرازز بری اول شیااا :دی
فراز به سبکی بازی میکنه که من متنفرم :دی :دی خداییش 4 تا موقعیت داشتی یا 5 تا ؟ :دی من م که هر چی گل 100% بود دیگه کاسیاس گرفت :دی
بازی همینه حالا هی بیاید دعوا کنید :دی فراز میکشمت :دی
الان حسام و حسن دارن بندری میزنن :دی :دی

بازی من و فراز هم انجام شد رفت 2 0 باختم :دی برگشت 1 0 بردم و حذف شدم :دی تبریک فرازز بری اول شیااا :دی
فراز به سبکی بازی میکنه که من متنفرم :دی :دی خداییش 4 تا موقعیت داشتی یا 5 تا ؟ :دی من م که هر چی گل 100% بود دیگه کاسیاس گرفت :دی

چه بندری؟ خودم یک جورایی خطر حذف بیخ گوشمه!!! آقا بازی من و mahdi gh m هم انجام شد!!!

اولی رو 3-0 بردم و تو زمین خودم!!! دومی رو 1-0 باختم تو زمین حریف!!!!

محمود جان شما عالی بازی کردی شانس باهات یار نبود ولی خدایی منم رو یک گل بدشانسی اوردم حالا مهم نیست بازی دیگه

آخ جون محمود حذفید!!!! هه هه !!! حیف که تو ایام سوگواری هستیم!!! وگرنه یک رقص دونفره با هم انجام میدادیم!!! رقص هماهنگ!!!

میتونیم زیر پوستی خوشحالی کنیم :d
محمود جوون به جمع ما خوش آمدی :d دو روز دیگه هم که باید دولتو ببخشید جام رو به بعدی بدی :d

- - -ویرایش - - -

من و علی زدیم
رفت من میزبان ۲ -۱ بردم
برگشت علی میزبان ۶ - ۰ بردم
:دی
الان با مهدی هم میزنم
با مهدی بازی نکردی نفس؟

من و علی زدیم
رفت من میزبان ۲ -۱ بردم
برگشت علی میزبان ۶ - ۰ بردم
:دی
الان با مهدی هم میزنم
شدیدا تایید میشه بازی خوبی بود
بازی دوم بخاطر بارون خیلی مشکل خردم البته دادشمون هم حرفه ایه نه اینکه بگیم بنده خدا هیچکار نکرد نه ولی خوب سوراخ شدم درکم کنید دیگه دنبال بهانه ام
-----------------
با مهدی هم داشتم بازی میکردم که دقیه 75 نتم قطع شد بازی رو 2-0 جلو بودم
چون ساعت از 5 گذشته بود منم گفته بودم نمیوتنم بیشتر از 5 بمونم نتونستیم بازی رو ادامه بدیم موکول شد به بعد

با مهدی بازی نکردی نفس؟
عرفان داش حسام با منم بازی کرد
اولی تو زمین خودش 2-1 برد
دومی تو زمین من من 2-1 بردم
با علی هم داشتیم میزدیم که قطع شد
قرار شد بعدا بزنیم نتشونم خیلی لگ داشت متاسفانه خیلی خیلی اعصاب خورد کن بود هر دو دقیقه تقریبا یبار 10-20 ثانیه بازی متوقف میشد
همینطورم که فرمودن حدود دقیقه 75 ایشون 2-0 جلو بودن که قطع شد
حالا چقدر باید بازی کنیم؟

عرفان داش حسام با منم بازی کرد
اولی تو زمین خودش 2-1 برد
دومی تو زمین من من 2-1 بردم
با علی هم داشتیم میزدیم که قطع شد
قرار شد بعدا بزنیم نتشونم خیلی لگ داشت متاسفانه خیلی خیلی اعصاب خورد کن بود هر دو دقیقه تقریبا یبار 10-20 ثانیه بازی متوقف میشد
همینطورم که فرمودن حدود دقیقه 75 ایشون 2-0 جلو بودن که قطع شد
حالا چقدر باید بازی کنیم؟

حسام که اینجا یه نتیجه دیگه گفت :d
چه بندری؟ خودم یک جورایی خطر حذف بیخ گوشمه!!! آقا بازی من و mahdi gh m هم انجام شد!!!

اولی رو 3-0 بردم و تو زمین خودم!!! دومی رو 1-0 باختم تو زمین حریف!!!!

اگه بازی دقیقه 75 قطع شده 25دقیقه بازی کنید اما اگر توافق با هم کردید میتونید یه نیمه یا حتی 90 دقیقه دیگه بستگی به توافق خودتون داره اما اصلش 25 دقیقه هست :">

آخ اشتباه شد داش عرفان
میخاستم تایپ کنم دانیال نوشتم حسام
شما ببخش از اثرات تشنگی هست!:d
بعدم این نت ت**ی اینروزها اینقدر داغونمون کرده که دیگه هوش حواس نداریم سر بازی با حسام نزدیک 50تا INV ما به هم دادیم تا وصل شد
پس عزیز این دوتا 2-1 که یکی باختم یکی بردم با دانیال بوده نه با حسام
با حسام 3-0 باختم و 1-0 بردم
اگه علی آقا قبول کنه که بازی رو از اول بزنیم خیلی لطف کرده چون واقعا خودشون شاهد بودن چقدر لگ زیاد بود

من میگم برا دوره بعد یه گروه ه خاصی از بچه ها انتخاب بشن اونایی که پاین و منظم . ورودی بن مثلا 10 تومن هفته ای یه جام بذاریم که جمعه انجام بشه همش تو یه روز یا نهایتا 2 روز کل بازیا انجام بشه مثل جا مهایی که الان تو کلوپ ها میذارن البته بچههای خوش مرام و کسایی عضو میشن که نگن حالا 10 تومن دادیم همه چیو به فنا بدیم درست بازی رو انجام بدن بعد هم قهرمان هر هفته تو هفته بعد نمیتونه شرکت کنه هفته بعدش باز میتونه بیاد که برای بقیه بچه ها فرصت باشه ما زمان فیفا 12 تویه چیز بوک این جام رو داشتیم 12 نفر بودیم هر هفته بازی میکردیم اصن آخره حال بود هر کی هم یه دور برنده شه میتونه جمع کنه واسه 4 :دی
البته این جامی که من گفتم بحثش جداس یعنی جدای از این بازیها که انجام میشه با گروهه خاصی که باهاشون کاملا آشنا شدیم که میتونه تعدادش تو هفته های بعد بیشتر بشه با بکسی که در آینده آشنا میشیم
[/QUOTE]
نظرتون راجع به این چی بود آخر نگفتین یه جمعه نزدیکه :دی
حسن :))

- - -ویرایش - - -

محمود جان شما عالی بازی کردی شانس باهات یار نبود ولی خدایی منم رو یک گل بدشانسی اوردم حالا مهم نیست بازی دیگه
قربونت داداش نه من شوخی میکنم :دی بازیت خیلی خوب بود نمیذاشتی اصن فرار داشته باشم همین جوری قفل کردی بازیو :((

آخ اشتباه شد داش عرفان
میخاستم تایپ کنم دانیال نوشتم حسام
شما ببخش از اثرات تشنگی هست!:d
بعدم این نت ت**ی اینروزها اینقدر داغونمون کرده که دیگه هوش حواس نداریم سر بازی با حسام نزدیک 50تا INV ما به هم دادیم تا وصل شد
پس عزیز این دوتا 2-1 که یکی باختم یکی بردم با دانیال بوده نه با حسام
با حسام 3-0 باختم و 1-0 بردم
اگه علی آقا قبول کنه که بازی رو از اول بزنیم خیلی لطف کرده چون واقعا خودشون شاهد بودن چقدر لگ زیاد بود
باشه عزیز ما مخلص شما هم هستیم میدونم مشکل از نت منه
این بازی رو هم دوباره بازی می کنیم هرچی شما بگی
کاش میشد شب با هم بازی کنیم آخه ظهر تکلیف من زیاد روشن نیست
بازی ما دوتا خیلی حساسه منم دوست دارم توی یک بازی سالم و بدون مشکل بازی رو انجام بدم

خدمت عزیزان عرض کنم که منو امین به هم نمیتونیم وصل بشیم:|

وصل شدن امین با من هم مشکل داشت!
به نظرم نتش رو باید بده جاش خروس قندی بگیره :d
باید حذفش کنیم تیم سوم گروهشون بیاد بالا :d ااااا تیم سومشون فکر کنم منــــــــــــــــــم :d
نه جدی اگه بچه ها اجازه بدن تویه قسمت حذفی جاشو با یکی دیگه عوض کنم

پاسخ خود را بنویسید ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or