سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
من نتم از این مشکلات نداشت!با همه بازی میکردم قدیما.یک هفته اس سرعت و پینگم عالی شده اما با بعضی ها وصل نمیشه.نمیدونم چه مرگشه!!آسیا تکم مسخره کرده به خدا.
من معذرت می خوام از همه.هر تصمیمی بگیرین مخالفت نمیکنم.

وصل شدن امین با من هم مشکل داشت!
به نظرم نتش رو باید بده جاش خروس قندی بگیره :d
باید حذفش کنیم تیم سوم گروهشون بیاد بالا :d ااااا تیم سومشون فکر کنم منــــــــــــــــــم :d
نه جدی اگه بچه ها اجازه بدن تویه قسمت حذفی جاشو با یکی دیگه عوض کنم
من میخوام برم سر جام حالا که امین وصل نمیشه من میام جاش :پی
این جوری عادلانه هم هست مگه نه عرفان جون...... ؟ :دی :دی

من به کی خوردم؟؟خیلی دوست دارم با حسام بازی کنم..چون که هنوز با ایشون بازی نکردم...از دانیال هم دوری میکنم!!!!!
مصطفی عزیز شما یا به من می خوری، یا به ali of iran !!! چون دانیال اگر صعود کنه به عنوان تیم دوم صعود می کنه که می خوره به mhfifa!!! اگرم علی بیاد اول بشه من می خورم به mhfifa و علی اقا با شما بازی می کنه!!! من خودم دوست دارم با شما روبرو بشم که بتونیم پرچم شیراز رو بالاخره یکیمون بالا نگه داره!!!! نه آغو؟

مصطفی عزیز شما یا به من می خوری، یا به ali of iran !!! چون دانیال اگر صعود کنه به عنوان تیم دوم صعود می کنه که می خوره به mhfifa!!! اگرم علی بیاد اول بشه من می خورم به mhfifa و علی اقا با شما بازی می کنه!!! من خودم دوست دارم با شما روبرو بشم که بتونیم پرچم شیراز رو بالاخره یکیمون بالا نگه داره!!!! نه آغو؟

اینجوری که یکی از شیرازی ها حذف میشه!!!ولی از اون طرف هم یکیمون میره نیمه نهایی و افتخار آفرینی میکنه کاکو!!:دی منتظرم

اینجوری که یکی از شیرازی ها حذف میشه!!!ولی از اون طرف هم یکیمون میره نیمه نهایی و افتخار آفرینی میکنه کاکو!!:دی منتظرم
بازی رفت و تو زمین ارتش سوم بزنیم بازی برگشت رو تو زمین حافظیه!!! زمین ارتش می دونی کجاست؟ خونه ی ما بیست سال پیش اون اطراف بود!!! حالا انگار حتماً می خوریم به هم!!! شاید داش علی بیاد و تو شیراز مهمون شما باشه، شاید دوست عزیزم اقا مهدی یوونتوسی!!!
می بینم که پرچم اهواز اومد پایین!!!(قابل توجه داش محمود و عرفان عزیز)

آقا اگه موافقید amin884 رو بندازیم با مصطفی و اول و دوم گروه A با علی و حسن بازی کنن :d
اگه موافق هستین که جدول رو عوض کنم

من غلط بکنم دوباره به امین بازی کنم!!!!بازیش خیلی خوبه..البته بازی نزدیک به همی داریم..ولی دوست دارم تکراری نباشه!البته اگر دیگه راهی نیست من مشکلی ندارم.

منو بنداز با mhfifa !!! می خوام انتقام شکستم رو ازش بگیرم!!! ولی حسن رو ببر اون سمت جدول! چون منو حسن هم به وصل نمیشیم!!! با امین هم وصل نشدیم!!! یک کاری کن که کسانی که باهم قبلاً وصل شدن به هم بخورن که جدول مشکلی پیدا نکنه!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or