سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
عاغا په یکی هم بندازید با من :دی :دی راستی سوپر جام هم برپاستا هر کی اول شد با من بازی داره :دی خوبه یه بازی دیگه دارم :دی
سوپر جامو واگذار کردی پس لیاقت سوپرجامو نداری
yahoo_21.gif

آخرین ویرایش:
شانس مارو منکه از همه زودتر صعود کردم الان باید از همه دیرتر بازی کنم اونم چی هنوز مشخص نی با کی بازی میکنم

متاسفانه مهدی همیشه یه پای این باز های تاخیری هست
واسش بازم زمان تعیین میکنیم که بازیشو بکنه(مثل دوره قبل)

شانس مارو منکه از همه زودتر صعود کردم الان باید از همه دیرتر بازی کنم اونم چی هنوز مشخص نی با کی بازی میکنم
میگم کاشکی حسن و حریفش رو می بردی اون سمت جدول، آخه اگر من بتونم علی رو شکست بدم، حسن هم حریفش رو شکست بده، دوباره من و حسن به هم وصل نمیشیم و داستان میشه، اگر فراز و محمود رو بیاری اینور مشکل نت ها تا فینال حل میشه!!! البته اگر خودت موافق باشی!!! البته اینو هم بگم که کلاً علی منو میبره و می خوره به برنده ی حسن اینا!!!

- - -ویرایش - - -

متاسفانه مهدی همیشه یه پای این باز های تاخیری هست
واسش بازم زمان تعیین میکنیم که بازیشو بکنه(مثل دوره قبل)
مهدی امروز واقعاً تلاش کرد که بازی کنه، دوتا با من زد، دوتا با دانیال، با علی هم داشت میزد که قطع شد نت، بعدش هم که علی وقت نداشت ادامه بده!!! انگار قراره فردا بزنن

میگم کاشکی حسن و حریفش رو می بردی اون سمت جدول، آخه اگر من بتونم علی رو شکست بدم، حسن هم حریفش رو شکست بده، دوباره من و حسن به هم وصل نمیشیم و داستان میشه، اگر فراز و محمود رو بیاری اینور مشکل نت ها تا فینال حل میشه!!! البته اگر خودت موافق باشی!!! البته اینو هم بگم که کلاً علی منو میبره و می خوره به برنده ی حسن اینا!!!
اونورم باز امین هستش دیگه فرقی نمیکنه

درسته!!! همینطوری خوبه!!! اگر بر فرض محال من اومدم بالا و خوردم به شما!!! میرم اینترنت دادشم و میارم خونه ی خودمون که بتونیم بازی کنیم!!! ولی احتمالاً شما و علی آقا می خورید به هم کار به اونجاها نمیکشه!!! من فکر می کنم قهرمان از این سمتی که ما هستیم باشه!!! البته با احترام به سمت بچه های شرق جدول!!!

حسن جان معذرت به خاطر ما اینطور الاف شدی:x حالا منکه باخت میدم احتمالا با مهدی یا دانیال بازی کنی اگه هم با من شد بلاخره قسمت میشه باهات یه دست بزنم
من اگه بتونم هر دو بازیم و ببرم سعود کردم (اگه رو کاشتن کاشکی درامد:d)

حسن جان معذرت به خاطر ما اینطور الاف شدی:x حالا منکه باخت میدم احتمالا با مهدی یا دانیال بازی کنی اگه هم با من شد بلاخره قسمت میشه باهات یه دست بزنم
من اگه بتونم هر دو بازیم و ببرم سعود کردم (اگه رو کاشتن کاشکی درامد:d)
فدا سره همتون گفتم یه خودشیرینیی کرده باشم:">

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or