El sigloBlanco
کاربر سایت
مصطفی رو بندازش با من که یه بازیه جدید بکنه
عاغا په یکی هم بندازید با من راستی سوپر جام هم برپاستا هر کی اول شد با من بازی داره خوبه یه بازی دیگه دارم
من که بهت گفتم اصلا نیاز به انالیز نداره:dمحمود و دریابید!!! دلمون براش تنگ شد!!! منو بگو که انالیزش کرده بودم
شانس مارو منکه از همه زودتر صعود کردم الان باید از همه دیرتر بازی کنم اونم چی هنوز مشخص نی با کی بازی میکنماین هم جدول جدید
امیدوارم مشکلی نباشه
شانس مارو منکه از همه زودتر صعود کردم الان باید از همه دیرتر بازی کنم اونم چی هنوز مشخص نی با کی بازی میکنم
میگم کاشکی حسن و حریفش رو می بردی اون سمت جدول، آخه اگر من بتونم علی رو شکست بدم، حسن هم حریفش رو شکست بده، دوباره من و حسن به هم وصل نمیشیم و داستان میشه، اگر فراز و محمود رو بیاری اینور مشکل نت ها تا فینال حل میشه!!! البته اگر خودت موافق باشی!!! البته اینو هم بگم که کلاً علی منو میبره و می خوره به برنده ی حسن اینا!!!شانس مارو منکه از همه زودتر صعود کردم الان باید از همه دیرتر بازی کنم اونم چی هنوز مشخص نی با کی بازی میکنم
مهدی امروز واقعاً تلاش کرد که بازی کنه، دوتا با من زد، دوتا با دانیال، با علی هم داشت میزد که قطع شد نت، بعدش هم که علی وقت نداشت ادامه بده!!! انگار قراره فردا بزننمتاسفانه مهدی همیشه یه پای این باز های تاخیری هست
واسش بازم زمان تعیین میکنیم که بازیشو بکنه(مثل دوره قبل)
اونورم باز امین هستش دیگه فرقی نمیکنهمیگم کاشکی حسن و حریفش رو می بردی اون سمت جدول، آخه اگر من بتونم علی رو شکست بدم، حسن هم حریفش رو شکست بده، دوباره من و حسن به هم وصل نمیشیم و داستان میشه، اگر فراز و محمود رو بیاری اینور مشکل نت ها تا فینال حل میشه!!! البته اگر خودت موافق باشی!!! البته اینو هم بگم که کلاً علی منو میبره و می خوره به برنده ی حسن اینا!!!
فدا سره همتون گفتم یه خودشیرینیی کرده باشمحسن جان معذرت به خاطر ما اینطور الاف شدی حالا منکه باخت میدم احتمالا با مهدی یا دانیال بازی کنی اگه هم با من شد بلاخره قسمت میشه باهات یه دست بزنم
من اگه بتونم هر دو بازیم و ببرم سعود کردم (اگه رو کاشتن کاشکی درامد:d)
چرا از من دوری میکنی اخه ؟ مگه من بازیم خوبه ؟ نه داداش ما که بازی نداریممن به کی خوردم؟؟خیلی دوست دارم با حسام بازی کنم..چون که هنوز با ایشون بازی نکردم...از دانیال هم دوری میکنم!!!!!