سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
ای بابا، من که سری قبلی تو رزرو ها بودم این سری چرا نیستم اصلا؟ خبر بدین خب
امکانش هست اضافه شه؟

اگر میشه:
PSN: NaviD_SF
تیم هم بایرن مونیخ

شما پروفایلتو نگاه کن ببین من چه زمانی بهت پیغام دادم و الان اومدی!
میخواستی توو جام شرکت کنی با این اوضاع؟؟!!

منم بازی اولمو کردم

iran-god-of-fifa 3-3 sayeh04

iran-god-of-fifa 4-3 sayeh04

بازی اول شدیداااااااا شانس اوردم 3-0 عقب بودم بعد 2 تا زدم دقیقه ی 90 هم یه گل به صورت کاملا شانسی زدم:d

بازی دوم هم یکی من میزدم یکی sayeh دوباره یکی من میزدم یکی sayeh بازم دقیقه ی 90 اقای modric به دادم رسیدند و گل رو نوازیییییید:d

کلا شانسی بردم:d

شما پروفایلتو نگاه کن ببین من چه زمانی بهت پیغام دادم و الان اومدی!
میخواستی توو جام شرکت کنی با این اوضاع؟؟!!
حق با شماست. من با تپاتاک وارد انجمن میشم به پیغام های پروفایلم دسترسی ندارم، فقط پیغام خصوصی رو میبینم.

انشالله دفعه ی بعدی پس...

بابا گروه ما گروه مرگه!!
Mhfifa دوباره خوردیم به هم که!سه بار پشت سر هم!
سایه هم که با آرسنال همه رو لوله کرده :دی من اینجا آخر نشم خدا رو شکر میکنم فکر بالا رفتنو هم نمیکنم!!!

ای بابا!!!
ایدیتو عوض کردی؟؟نشناختمت:d

اقا باز ما 3 تا افتادیم با هم!! توی جام اولم با هم بودیم:d

منم با p3rsia7_striker بازی کردم.
persian_boooyyy 0-3 p3rsia7_striker
persian_boooyyy 4-0 p3rsia7_striker
خیلی بازی خوبی بود.:)
و گروهه مرگ هیجانی تر شد :دی اینا همش آهه حسامه هاا من کجا 4 0 میبازم آخه :دی نه خداییشش بازیش عالیه منم که بد شانسو سری ول میشم وقتی بد شانسی میگیرم :دی حسننننن باز منو تو :دی ای
... تو شانس :دی

منم بازی اولمو کردم

iran-god-of-fifa 3-3 sayeh04

iran-god-of-fifa 4-3 sayeh04

بازی اول شدیداااااااا شانس اوردم 3-0 عقب بودم بعد 2 تا زدم دقیقه ی 90 هم یه گل به صورت کاملا شانسی زدم:d

بازی دوم هم یکی من میزدم یکی sayeh دوباره یکی من میزدم یکی sayeh بازم دقیقه ی 90 اقای modric به دادم رسیدند و گل رو نوازیییییید:d

کلا شانسی بردم:d
شانسی کجا بود داداش بازیت خوب بود باید میبردی دوستان من حضور اولیم یه رحمی بکنید جام های بعدی هم بیام دلزده نشم:d

ای بابا با مهدی هم نشد.کلا من فقط با همین دو نفر تا الان نتم مشکل خورده.شانس ما هممون تو یک گروهیم.
عرفان جان یک فکری برای ما بکن لطفا

United4life (4 Iran-god-of-fifa(1
united4file (3 Iran-god-of-fifa (2

بازی دوم فوق العاده زیبا بود..دقیقه نود تونست بازی رو مساوی کنه،ولی منم بلافاصله با نانی کار رو تموم کردم البته شانس هم همراهم بود و سه تا بازیکن افتاند روی زمین و نانی زودتر از همهشون پاشد :ذی

ای بابا با مهدی هم نشد.کلا من فقط با همین دو نفر تا الان نتم مشکل خورده.شانس ما هممون تو یک گروهیم.
عرفان جان یک فکری برای ما بکن لطفا

یعنی میگی جا بجات کنم ؟ :d
باید همه دوستان موافقت کنن که با کدوم گروه جابجات کنم
میخوای بیای جای خودم ؟ :d

عرفان جان ما دوتا بازیمون رو با میثم که عقب افتاده بود انجام دادیم
یکی رو 3-1 و دومی رو 2-1 بردن ایشون و اگه این نتایج رو لحاظ کنید ایشون به عنوان تیم دوم میاد بالا پس ایشون رو جایگزین من کنید تو جدول

عرفان جان هرجور صلاح میدونی.می خوای قرعه کشی کن،می خوای با یکی دیگه صحبت کن تا عوض کنیم یا با خودت حتی عوض کنیم فرقی برای من نداره.

عرفان جان هرجور صلاح میدونی.می خوای قرعه کشی کن،می خوای با یکی دیگه صحبت کن تا عوض کنیم یا با خودت حتی عوض کنیم فرقی برای من نداره.
اره عرفان جان، اصلاً با امین به هم وصل نمیشیم!!! اگر شد خودت بیا جاتو امین عوض کن!!! آخه واقعاً حیفه که بازی ها عقب بیافته!!! بیا تا انتقام باختمو تو دوره ی قبل ازت بگیرم!!! این دوستمون ildc2 هم هرطورییکه فکر می کنی بهتره براش عمل کن!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or