سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
باور کنید خیلی خوشحالم که بالا اومدم تو گروه چون اصلا نباید سوم باشم تو گروه
واقعاً خیلی خوشحال شدم که تو عرفان اومدید بالا!!! واقعاً کسانی که به زمان بازی ها و وفت بقیه احترام میذارن حیف بود که حذف بشن!!!!
----------------------------------
عرفان فکر می کنم که یکی از پر تعداد ترین جام هایی که تو این سایت برگزار شده بود رو تو برگزار کردی!!! مرسی از تمامی زحماتت!!! امیدوارم که با کمک بچه ها تو دور بعدی رقابت ها بتونیم با نظم بیشتری بهت کمک کنیم!!!!
-------------------------------
اسامی بچه های صعود کرده رو که میبینم واقعاً دلم نمی خواد با هیچکدوم همگروهی بشم!!! این چه وضیه آخه!!! منو بندازید تو گروه ممدباحال اصن

به نظرتون گروه مرگ کدوووم شده؟؟؟ :d
تا چند لحظه دیگه گروه ها رو اعلام میکنم :d
حتما گروهی که من توشم دیگه تو این ۳ تا جام من تو گروه مرگ بودم
استرس دارم :دی
اقا عرفان راستی کار شما خیلی درسته لیگ توپ بود دمت گرم

گروه بندی ها:
قرمز یا سبز بودنتون اینجا به معنی صعود یا سقوط نیست :d
گروه مرگ رو اصولا حسن تعیین میکنه :d
60769164159372157650.jpg

ممنون که زودتر گذاشتید خدا رو شکر گروهی که من افتادم درسته همه قوین وشاید حذف بشم ولی همه سر موقع بازی میکنن مثل گروه قبلی که بودم اقا عرفان هم که هست خدا به خیر کنه

دانیال جان میخوای تویه صندوق رای گیری ببخشید قرعه کشی دست ببرم من ؟ :d
اخه لیگ های قبل تیم هایی که تو یه گروه بودن مرحله بعد با هم دیگه نبودن مثلا من و شما که سوم شدیم قشنگتر میشد اگه تو یه گروه نبودیم یا قشنگ تر میشد که من و فراز تو یه گروه نبودیم اما کاره شما خیلی درسته در این شکی نیست

اخه لیگ های قبل تیم هایی که تو یه گروه بودن مرحله بعد با هم دیگه نبودن مثلا من و شما که سوم شدیم قشنگتر میشد اگه تو یه گروه نبودیم یا قشنگ تر میشد که من و فراز تو یه گروه نبودیم اما کاره شما خیلی درسته در این شکی نیست

من نوکرتم هستم دانیال جان حرفت رو کامل قبول دارم ولی هیچی دسته من نبود و قرعه همه چی رو تعیین کرد
وگرنه همتون رو میانداختم تویه یه گروه خودم تنها تویه یه گروه که مستقیم از گروهم بیام بالا :d

- - -ویرایش - - -

به به چه گروهی واقعا خوشحال شدم چه شود این گروه:d

تو خوشحال شدی همه رو ناراحت کردی :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or