یک توضیحی در مورد قرعه کشی مرحله بعد میدی؟؟یعنی من دوباره میخورم به محمود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
16 تیم به 4 گروه 4 تایی تقسیم میشن
همه چی رو قرعه کشی تعیین میکنه
قرعه کشی دور بعد هم ساعت 2 صبح رویه پست اول تاپیک میره
یک توضیحی در مورد قرعه کشی مرحله بعد میدی؟؟یعنی من دوباره میخورم به محمود؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حسام جان درسته می خوای بهشون وقت بدی ولی باید یبارم شده جدی برخورد بشه نبایدم عقب نشینی بشهعرفان جان دستت درد نکنه خیلی مشتاقیم که بفهمیم با کیا همگروه میشیم!!!
----------------------------------
این دوستانی که بازی هاشونو انجام ندادند!!! سریعتر بازی های رو انجام بدن، اگر هم یک فرصت کوچیک(تا قبل از فردا ساعت پنج بعد از ظهر) می خوان، حتماً اینجا بگن که بازیشون فردا حتماً انجام میشه!!! چون از فردا شب بازی های دور دوم گروهی رو شروع می کنیم!!!! در غیر این صورت هیچ بهانه ایی قابل قبول نیست و طبق نظر عرفان عمل می کنیم!!! چون بچه های خیلی زیادی منتظرن این چهارتا بازی هستند!!! توی گروه d هم تیم اول و دوم مشخص شده، اگر بازی انجام نشد مشکلی پیش نمیاد!!!! عرفان عزیز شما امشب قرعه کشی ها رو انجام بده!!! اگر کسی برای بازیش تا فردا فرصت خواست، توی جدول اسم اونها رو خالی بذار که کار عقب نیافته!!! مثلاً دوستان می دونن که تو فلان گروه آقای x یا آقای y هم گروه آنها خواهد شد!!!
بله، واقعاً وقت کمی هم تا الان نبوده!!! من الان خودم سه روزه که بازی هام تموم شد!!! شما خودت همینطور، عرفان همینطور، محمود که روز اول کار رو یکسره کرد!!! نمی دونم چرا بعضی ها اینقدر طول میدن!!! همین مصطفی خودمون، با اینکه بازی های گروهش دیر شروع شد، تمامی بازی هاشو انجام داد و کار رو یکسره کرد!!! mhfifa با اس ام اس کلی پیگیر آخرین بازیش بود تا کار لیگ عقب نمونه!!!حسام جان درسته می خوای بهشون وقت بدی ولی باید یبارم شده جدی برخورد بشه نبایدم عقب نشینی بشه
درسته فراز جان، بخاطر ایننکه تعداد افراد شرکت کننده تو جام زیاد بود!!! دو مرحله ی گروهی داریم!!! تو دور بعد چهارتا گروه چهار تیمه میشیم که براساس رتبه در گروه و امتیاز سیدبندی ها صروت میگره!!! بین هفت نفری که تو گروه های خودشون اول شدن، چهار نفری که بیشترین امتیاز رو داشتن سرگروه میشن!! نفرات بعدی به عنوان سید دوم در نظر گرفته میشه!!! نفرات بعدی هم سید سوم و چهارم!!! از هر گروه دو نفر برتر به جمع هشت تا تیم پایانی میرن و به صورت حذفی، رفت و برگشت با هم روبرو میشن!!! بعدش هم نیمه نهایی و فینال!!!اقا عرفان توضیح میدید که یعنی مرحله بعد دوباره مثل الان گروهی میشه؟ یعنی امتیازی؟ و دوباره اول دوم میرن بالا یا فرق داره یکم گیج شدم ممنون میشم جواب بدید
اقا عرفان توضیح میدید که یعنی مرحله بعد دوباره مثل الان گروهی میشه؟ یعنی امتیازی؟ و دوباره اول دوم میرن بالا یا فرق داره یکم گیج شدم ممنون میشم جواب بدید
DARKWOLF110 1 - amin884 6
DARKWOLF110 2 - amin884 2
مرسی که بازیتونو انجام دادید!!! چه کردی تو این دوره!!!
- - -ویرایش - - -
محمود الهی تو دور بعد چهارم شی!!! اینقدر دور برندار!!! قصه ات کوتاست تو دور بعدی!!!عاغا من میگم منو حسن علی (ام اچ فیفا) و یکی دیگه از بکس با امتیاز خوب تو یه گروه باشه جانه خودم خیلی فاز میده بعد از اونور هم بچه ها میتونن بیان بالا کی موافقه
بابا کی دور برداشت میگم یکمی هیجانش بیشتر شه تو همین گروهیم که بودم نفله شدم بعد اونا خوب امتیاز نگرفتنDARKWOLF110 1 - amin884 6
DARKWOLF110 2 - amin884 2
مرسی که بازیتونو انجام دادید!!! چه کردی تو این دوره!!!
- - -ویرایش - - -
محمود الهی تو دور بعد چهارم شی!!! اینقدر درو برندار!!! قصه ات کوتاست تو دور بعدی!!!