سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
نمیتونم واست کاری کنم چون با حسام بهم وصل نمیشیم وگرنه خودم جورتو میکشیدم:d
ولی حسام محمود نیاز به انالیز نداره ها از من گفتن:d
:دی ای ای حسن اینبار که کاستوم اومدم جلوت دیگه بجا مهاجمام با دفاعام شوت میکنم با توپ بری تو گل :))
اگه راس میگی باز با پاریس بیا جلو :دی

شخصیتی که از حسن توو ذهنم تشکیل شده مگان فاکسه :d
مثلا یه روز باهاش قرار بزارم منتظرم مگان فاکس بیاد سر قرار :d
عزیزم اون موقعه شهر بهم میریزه منم نه که فروتنم نمی خوام مردم شرمنده بشن :d
ولی یکم دیگه از این بحثا کنیم تاپیک قفل میشه میره

سلامتی:)
هوا عالی
فعلا تو تور مسافرتی هستیم:d
الان که تو جدول نگاه کردم متوجه شدم این جام بیشترین گل ها رو داشته واقعاً بازی ها خیلی پرگل و تماشاگر پسند بوده!!!! همش هم به خاطره نبودنه ممدباحاله!!!! فقط حس ضدفوتبال رو تو لیگ جا مینداخت!!! یک بازی کرده بود خوش می گفت یاد بازی اینتر بارسلون افتادم!!! کاشکی ممد هم تو این جام بود!!! خیلی حیف که نیست!!!

الان که تو جدول نگاه کردم متوجه شدم این جام بیشترین گل ها رو داشته واقعاً بازی ها خیلی پرگل و تماشاگر پسند بوده!!!! همش هم به خاطره نبودنه ممدباحاله!!!! فقط حس ضدفوتبال رو تو لیگ جا مینداخت!!! یک بازی کرده بود خوش می گفت یاد بازی اینتر بارسلون افتادم!!! کاشکی ممد هم تو این جام بود!!! خیلی حیف که نیست!!!
چون سبک بازی یوتی با فرندلی فرق داره بخاطر همین گفت شرکت نمیکنه چون تو این 2 تا جام روی بازیش رو یوتی خیلی تاثیر گزاشته ضعیف شده
به نقل از خودش

چون سبک بازی یوتی با فرندلی فرق داره بخاطر همین گفت شرکت نمیکنه چون تو این 2 تا جام روی بازیش رو یوتی خیلی تاثیر گزاشته ضعیف شده
به نقل از خودش
موافقم، سرعت تو یوتی بیشتره!!! این موضوع باز هم نشون میده که شما چقدر حرفه ایی هستی که تو دو جبهه نفر اولی!!! اون لیگ قبلی شمارو دنبال می کردم!!! اونجا هم تیم اول بودی حسن!!! کاشکی میشد باهم بازی می کردیم!!! داداشم تو خونه ی خودش وایمکس ایرانسل داره!!! اگر شد ازش میگیرم که بتونم باهات بازی کنم و درس فیفا یاد بگیرم!!! (بدون اغراق)

موافقم، سرعت تو یوتی بیشتره!!! این موضوع باز هم نشون میده که شما چقدر حرفه ایی هستی که تو دو جبهه نفر اولی!!! اون لیگ قبلی شمارو دنبال می کردم!!! اونجا هم تیم اول بودی حسن!!! کاشکی میشد باهم بازی می کردیم!!! داداشم تو خونه ی خودش وایمکس ایرانسل داره!!! اگر شد ازش میگیرم که بتونم باهات بازی کنم و درس فیفا یاد بگیرم!!! (بدون اغراق)
هی حسن و ببرید بالا :دی منو اونور الکی حذف کردن میدونستن قهرمانه واقعی
من نیست :دی :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or