B I J A N EBL
کاربر سایت
amin884 - bijan_ast 5 -- 0
amin884 - bijan_ast 6 -- 2
بزن به جدول داش عرفان من دیگه حرفی نمیزنم .
تورو خوش قیمت خریدن فروختمت ولی محمودو مجانیم نمیگیرن:dحسن آدم فروشه :d منم فروخت :d
تورو خوش قیمت خریدن فروختمت ولی محمودو مجانیم نمیگیرن:d
ای ای حسن اینبار که کاستوم اومدم جلوت دیگه بجا مهاجمام با دفاعام شوت میکنم با توپ بری تو گلنمیتونم واست کاری کنم چون با حسام بهم وصل نمیشیم وگرنه خودم جورتو میکشیدم:d
ولی حسام محمود نیاز به انالیز نداره ها از من گفتن:d
amin884 - bijan_ast 5 -- 0
با هند بازی کنم دیگه پاریس نمیگیرم:dای ای حسن اینبار که کاستوم اومدم جلوت دیگه بجا مهاجمام با دفاعام شوت میکنم با توپ بری تو گل
اگه راس میگی باز با پاریس بیا جلو
با هند بازی کنم دیگه پاریس نمیگیرم:d
منم مهاجماتو شوت میکنم تو دروازت:d
عزیزم اون موقعه شهر بهم میریزه منم نه که فروتنم نمی خوام مردم شرمنده بشن :dشخصیتی که از حسن توو ذهنم تشکیل شده مگان فاکسه :d
مثلا یه روز باهاش قرار بزارم منتظرم مگان فاکس بیاد سر قرار :d
خوب چه خبر؟ :d هوا چطوره؟ بازیها چطوره؟:d (محض منحرف کردن موضوع)عزیزم اون موقعه شهر بهم میریزه منم نه که فروتنم نمی خوام مردم شرمنده بشن :d
ولی یکم دیگه از این بحثا کنیم تاپیک قفل میشه میره
سلامتیخوب چه خبر؟ :d هوا چطوره؟ بازیها چطوره؟:d (محض منحرف کردن موضوع)
الان که تو جدول نگاه کردم متوجه شدم این جام بیشترین گل ها رو داشته واقعاً بازی ها خیلی پرگل و تماشاگر پسند بوده!!!! همش هم به خاطره نبودنه ممدباحاله!!!! فقط حس ضدفوتبال رو تو لیگ جا مینداخت!!! یک بازی کرده بود خوش می گفت یاد بازی اینتر بارسلون افتادم!!! کاشکی ممد هم تو این جام بود!!! خیلی حیف که نیست!!!سلامتی
هوا عالی
فعلا تو تور مسافرتی هستیم:d
چون سبک بازی یوتی با فرندلی فرق داره بخاطر همین گفت شرکت نمیکنه چون تو این 2 تا جام روی بازیش رو یوتی خیلی تاثیر گزاشته ضعیف شدهالان که تو جدول نگاه کردم متوجه شدم این جام بیشترین گل ها رو داشته واقعاً بازی ها خیلی پرگل و تماشاگر پسند بوده!!!! همش هم به خاطره نبودنه ممدباحاله!!!! فقط حس ضدفوتبال رو تو لیگ جا مینداخت!!! یک بازی کرده بود خوش می گفت یاد بازی اینتر بارسلون افتادم!!! کاشکی ممد هم تو این جام بود!!! خیلی حیف که نیست!!!
موافقم، سرعت تو یوتی بیشتره!!! این موضوع باز هم نشون میده که شما چقدر حرفه ایی هستی که تو دو جبهه نفر اولی!!! اون لیگ قبلی شمارو دنبال می کردم!!! اونجا هم تیم اول بودی حسن!!! کاشکی میشد باهم بازی می کردیم!!! داداشم تو خونه ی خودش وایمکس ایرانسل داره!!! اگر شد ازش میگیرم که بتونم باهات بازی کنم و درس فیفا یاد بگیرم!!! (بدون اغراق)چون سبک بازی یوتی با فرندلی فرق داره بخاطر همین گفت شرکت نمیکنه چون تو این 2 تا جام روی بازیش رو یوتی خیلی تاثیر گزاشته ضعیف شده
به نقل از خودش
هی حسن و ببرید بالا منو اونور الکی حذف کردن میدونستن قهرمانه واقعیموافقم، سرعت تو یوتی بیشتره!!! این موضوع باز هم نشون میده که شما چقدر حرفه ایی هستی که تو دو جبهه نفر اولی!!! اون لیگ قبلی شمارو دنبال می کردم!!! اونجا هم تیم اول بودی حسن!!! کاشکی میشد باهم بازی می کردیم!!! داداشم تو خونه ی خودش وایمکس ایرانسل داره!!! اگر شد ازش میگیرم که بتونم باهات بازی کنم و درس فیفا یاد بگیرم!!! (بدون اغراق)
تا تو باشی بازیکن دوپینگی نکنی تو زمین!!! تازه باید محروم هم میشدی واسه این کار غیر اخلاقیتهی حسن و ببرید بالا منو اونور الکی حذف کردن میدونستن قهرمانه واقعی
من نیست