سلام به همگی..
من مجبورم که انصراف بدم..به خاطر نت بدی که جدیدا آسیاتک معلوم نیست چه مرگشه...میترسم نرسم به بازی ها...توی گروه ما هم مشکلاتی بود که همین کار رو سخت تر هم کرد.
ممنون از همگی.
عرفان جان مشکل اینترنتمه!گروه ما هم که به هم ریخته!من میتونم ادامه بدم اگر اینترنتم مثل الان باشه، ولی گروه ما چی میشه؟؟الان بازی های امین و بیژن چی شدند؟؟ش
شما الان اینجا مدیری،هر چی شما بگی همه باید قبول کنند..پس ما منتظریم..
آقا تو رو خدا جنبه داشته باشین!!این لیگ که مثل اون لیگ سر سکه و پول نیست که بهم تهمت بزنیم.
من الان یک بازی با آقای بیژن کردم.خودش اینوایت داده ،به صورت آنلاینم داده.بعد 5 تا خورده حالا داره میگه تو custom بوده تیمت و .... .بازی برگشتم بازی نکرد.من دیگه با این آقا بازی نمیکنم.از آقای عرفان می خوام تکلیف ما رو مشخص کنه!
امروز متاسفانه منم دوتا بازی کردم اونم در حالت کاستوم و بعد دو بازی فهمیدم!!!
اشتباه هم از من بود که دوتا inv رو از طرفم قبول کردم و خودم نیومدم بازی دوم رو invite بدم که حتما تویه حالت آنلاین بزارم!
اما دوستان یکی از قوانین بازی بازی در حالت آنلاین هست چون خیلی ها میان تیمهاشون رو دست کاری میکنن و مدافع به هیچ وجه به مهاجم طرف نمیرسه
اگر طرف خودش invite داده و 5- 0 باخته شما مقصر نبودی و نتیجه اولت ثبت میشه
اگه هم نمیخواد بازی کنه که نتیجه بازی دوم هم 3 - 0 میدیم
باید باهاشون صحبت کنم ایشالله قضیه حل میشه
بچه ها منم یه دفعه با این داش گلم بازی کردم نیمارو آورده بود بارسلونا و ما بازی رو تکرار کردیم برای همین تو قوانین نوشته بود ترکیب رو آنلاین بزاریم .از این به بعد همه حواستون باشه بعضی ها مثل داش ناصر مردونگی می کنن و بازی رو تکرار می کنن بعضی هم نه. حالا به نظر من هرکی دید کسی بازیکن خلاف آورده از صفحه عکس بگیره و بیاد تو تاپیک به همه نشون بده.
دم همتون گرم
عرفان جان مشکل اینترنتمه!گروه ما هم که به هم ریخته!من میتونم ادامه بدم اگر اینترنتم مثل الان باشه، ولی گروه ما چی میشه؟؟الان بازی های امین و بیژن چی شدند؟؟ش
شما الان اینجا مدیری،هر چی شما بگی همه باید قبول کنند..پس ما منتظریم..
مصطفی جان چرا میگی گروه به هم ریخته؟ اصلا اینطور نیست
یه چیز واضح هست
اگه invite رو خود بیژن فرستاده پس بازی اول نتیجش کاملا ثبت میشه و میمونه انجام بازی دوم
که از دوستان خواهش میکنم که تویه حالت Online به هم درخواست بدن و بازی دوم هم تویه حالت آنلاین امین به بیژن درخواست میده
واضح تر از این؟ :d
مصطفی جان چرا میگی گروه به هم ریخته؟ اصلا اینطور نیست
یه چیز واضح هست
اگه invite رو خود بیژن فرستاده پس بازی اول نتیجش کاملا ثبت میشه و میمونه انجام بازی دوم
که از دوستان خواهش میکنم که تویه حالت Online به هم درخواست بدن و بازی دوم هم تویه حالت آنلاین امین به بیژن درخواست میده
واضح تر از این؟ :d
ولی اگه مدیریت می خواستی بکنی علاوه بر اینکه نتیجه رو 3-0 باید میکردی برای بار اولم از اون طرف باید 2 امتیاز کم میکردی تا قوانینو زیره پا نزاره و اگه دوباره تکرار شد از بازیا اخراج بشه
خیلی واضح بیان شده که دادن اینوایت کاستوم ممنوعه
ولی اگه مدیریت می خواستی بکنی علاوه بر اینکه نتیجه رو 3-0 باید میکردی برای بار اولم از اون طرف باید 2 امتیاز کم میکردی تا قوانینو زیره پا نزاره و اگه دوباره تکرار شد از بازیا اخراج بشه
خیلی واضح بیان شده که دادن اینوایت کاستوم ممنوعه
نتیجه اول رو تنها بخاطر این فقط قبول کردیم چون اولا invite رو بیژن داده دوم اینکه تویه همون بازی هم 5 - 0 باخته سوم هم کسی هنوز ثابت نکرده که بازی رویه custom بوده که بخوایم از کسی امتیاز کم کنیم به واسطه اینکه نام کاربری بازیکنها بالای سر بازیکناشون نوشته میشه؟
باید یه طوری ثابت میکرد یا وسط بازی میگفتن آقا کاستوم هست و با هماهنگی بازی رو تکرار میکردن نه بعد بازی...
منم بعد بازیم فهمیدم که کاستوم بوده اما چطور میتونم ثابت کنم وقتی عکس نگرفتم و ... پس هیچ دلیلی نبوده و بازی اول مورد قبول هست فقط واسه بازی دوم( و بازی های بعد اگه ثابت بشه دوستان invite که دادن کاستوم هست 3 - 0 بازنده محسوب میشن)
آقـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــا ... من یک خواهش دارم ... من تازه با فیفا آشنا شدم :d حتی باور کنید نمیدونستم بادایره شوت میزنه و بلد نبودم ... تازه تنظیم کردم و یاد گرفتم ... دوستانی که تو گروه من هستند که خود رئیس جام هم هست میشه دوباره باهام مسابقه بدن ؟؟؟ هروقت بگن میام
بچه ها منم یه دفعه با این داش گلم بازی کردم نیمارو آورده بود بارسلونا و ما بازی رو تکرار کردیم برای همین تو قوانین نوشته بود ترکیب رو آنلاین بزاریم .از این به بعد همه حواستون باشه بعضی ها مثل داش ناصر مردونگی می کنن و بازی رو تکرار می کنن بعضی هم نه. حالا به نظر من هرکی دید کسی بازیکن خلاف آورده از صفحه عکس بگیره و بیاد تو تاپیک به همه نشون بده.
دم همتون گرم
من کی با شما بازی کردم؟اونم با بارسا!!! شما که اصلا در جریان نیستی چرا تهمت میزنی؟من 5 ساله دارم اینجا با بچه ها فیفا بازی میکنم،تو کلی لیگ شرکت کردم.انقدر اوسگولم بیام وسط لیگ با بازیکن به اسم amin884 بازی کنم؟نه جون من انقدر دیگه؟؟میام آبرو 6 سالمو تو بازیسنتر سر یک لیگ بی ارزش ببرم.از بچه ها می خوام بی خودی دخالت نکنن.
از همون اولم گفتم ایشون خودش اینو داده.پیام هامونم هست.بخواین عکس میگیرم که بهش گفته اینوایت بده!!خودشم میدونه اینوایت داده.
حالا من فردا یا امشب اگر ایشون بخواد باهاش بازی برگشت رو انجام میدم.
با تشکر از عرفان عزیز، و تمامی بچه هایی که بازی هاشون انجام دادن!!!! عرفان مرسی که به هر شکلی بود، داری لیگ رو به این خوبی پیش میبری!!! ما بیست و هشت نفر هستیم و مطمئنناً پیش میاد که دو نفر با هم مشکل بخورن!!!! انشاالله که با احترام به نظر عرفان، بحث و کدورتی پیش نیاد!!!! دوستان عزیز تمامی این لیگ و تمامی این بازی ها برای اینه که با هم آشنا بشیم و بس!!! برد و باخت معنا نداره که بخوایم ناراحت بشیم!!! من تا قبل از این دو لیگ دوستانی مثل حسن و عرفان و محمود نداشتم، ولی این دو لیگ باعث شد که با امثال این عزیزان آشنا بشم!!! به خدا از وقتی این جام ها رو راه انداختیم خیلی سعی کردم که بتونم بازیه خودم و قوی کنم، بتونم اشتباهاتم رو از بین ببرم!!! برای همین میگم که برد و باخت مهم نیست که بخوایم خودمون رو ناراحت کنیم!!! انشاالله که با احترام به همدگیه شرایطی ایجاد کنیم که بخاطر یک بازی، ذهن بیست و هست نفر رو نسبت به لیگ تضعیف نکنیم!!! از این دو دوستمون هم که سر کاستوم با هم مشکل داشتند خواهش می کنم که بذارن عرفان با عدالت قضاوت کنه و حقی از کسی ضایع نشه!!! واقعاً وقتی تو یک گروه این مشکل پیش میاد، تأثیرش رو روی روحیه تمامی بچه ها میذاره!!! مطمئن هستم که به احترام بقیه بچه ها این بحث ها دیگه ادامه پیدا نمی کنه و کار رو بدست عرفان میدیم تا جام رو برامون مثل همیشه به خوبی جلو ببره!!! ببخشید اگر وقتتون رو گرفتم
---------------------------
امین جان ما از شما انتظار داریم که آرومتر باشی عصبانی نشی، شما تو لیگ اول هم با ما بودی و شناخت خوبی روی شما داریم ازت می خوایم با کمک به عرفان بذاری که عرفان جان در آرامش کارش رو پیش ببره، مطمئن باش نمیذاره حقی از کسی ضایع بشه!!!! دوستان لطفاً بحث این مسئله رو همینجا تموم کنید!!! لز همکاری شما ممنونم
---------------------------
دوست عزیزمون B I J A N EBLهم اصلاً خودت رو ناراحت نکن!!! بذارید با آرامش بریم جلو، من همینجا بهت قول میدم که نمیذارم حقی از کسی ضایع بشه!!! فقط لطفاً بحث رو ادامه ندید که مدیران تایپیک رو حذف م یکنن!!!
مرس حسام جان
بچه ها بیشتر کشش ندین
ما از این چیزها نداشتیم ها من الان با همه اون اوضاع که تویه گروهم سوم شدم هم بازم خوشحالم حداقل کلی رفیق پیدا کرد که بازیشون بهتره خودمه و دارم سعی میکنم نقاط ضعفم رو پوشش بدم
امروز با محمود قرار گذاشتیم و با هم رفتیم بیرون
تا قبل این همشهری بودیم و تا حالا همدیگه و ندیده بودیم و به واسطه همین جام با هم آشنا شدیم
خیلیم پسر گلیه
خلیه :d
این بحث ها رو تموم کنیم و بازی دوم رو انجام بدید
فقط خواهشن همه دوستان بر اساس مرام خودشون و وجدانشون عمل کنن بازی رو رویه حالت Online بزارن
اگه هم اشتباهی رویه کاستوم بازی کردین هم قبول کنین و با توافق بازی ها رو تکرار کنین
حسن و محمود دوره های قبل قهرمان شدن چی شد؟نه معروف شدن نه پولدار
من یکی واسم ثابت شد هر وقت با افرادی مثل محمود و حسن بازی میکنم بازی کردن رو ازشون یاد بگیرم
امروز من و محمود که بیرون بودیم رفتیم مغازه یکی از دوستهاش و داشت با صاحب مغازه فیفا بازی میکرد
نگاه من به بازی محمود و دسته ای که دستش بود بود :d که یاد بگیرم
همیشه هم از محمود باختم :d
این دوستمون سایه هم خیلی خوب با این توپچی های لندن بازی می کنه، چند روز پیش باهم بازی کردیم و واقعاً از بازیش لذت بردم!!! اگر یک لحظه جلوش شل بیای 45 دقیقه توپ و تو زمینه خودت نگه میداره و چپ راست حمله می کنه!!!
----------------------------------------
این محمود رو زیاد بزرگش نکن، بدفکرهایی براش دارم، چند بار باهاش بازی کردم، تمامی گل هایی که زده رو با موبایل فیلم گرفتم بعد بازی، می دونم چطوری حمله می کنه!!! تو لیگ بخورم بهش نابودش می کنم!!! تو فرندلی فقط آنالیزش کردم!!!
این دوستمون ممد باحال اکثراً تو فرندلی منو می برد، به شدت به سبک بازیش نگاه کردم و تو لیگ بدجوری حالشو گرفتم!!! برای محمود هم دارم!!!