سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
دوستان پست اول آپدیت شد و جدول مسابقات رفرش شد
این بازی ها باقی موندن دوستان لطف کنن این بازی ها رو هم انجام بدن که بریم دور دوم مسابقات

GROUP A
Mhfifa - Whitedog_
++++++++++
GROUP B
بازی های گروهی این گروه به پایان رسیده
++++++++++
GROUP C
بازی های گروهی این گروه به پایان رسیده
+++++++++
GROUP D
MH_MSV - RGW1995
+++++++++
GROUP E
United4love -
DARKWOLF110
amin884 -
bijan_ast
DARKWOLF110 - bijan_ast
United4love - bijan_ast
DARKWOLF110 - amin884
++++++++
GROUP F
naserabdali36 - ali_of_iran
++++++++
GROUP G
ILDC2 - mahdi-gh-m
ILDC2 - KINGMAHDI7

- - -ویرایش - - -

٥-٢
يا ٦-٢ فرقي نداره من حذفم:d
ديگه انصافاً دور بعد تا نيمه نهايي ميام
بوكمارك كنيد!:d

از جام اول دارم بوک مارکت میکنم هر روز نتایجت بدتر میشه :d
فکر کنم مشکل از بوک مارک کردنه منه :d

- - -ویرایش - - -

عزیزانی که تا اینجا به دور بعد صعود کردن:
  1. Mhfifa
  2. Whitedog_ (حضور اولی : به سبک همون رای اولی :d )
  3. iran-god-of-fifa
  4. persian_boooyyy(حضور اولی)
  5. FARAZ_REALMADRID(حضور اولی)
  6. SlimShady2312(حضور اولی)
  7. ir7lv
  8. sayeh04(حضور اولی)
  9. p3rsia7_striker

خوب اینم از بازی ما :

( 5 ) DARKWOLF110( 5 ) - bijan_ast { میزبان }
( 0 ) bijan_ast ( 2 ) - DARKWOLF110 { میزبان }

توضیح :

بازی اول دقیقه 61 اینا قطع شد بعد 35 دقیقه زدیم دوباره که در مجموع 5 - 5 مساوی شد .
بازی دوم هم 2-0 به نفع بنده تموم شد .

یاعلی

سلام . بالاخره گروه E هم بازی کرد! :-o
DARKWOLF110 - 0 bejin_ast 2 بازی اول رو از دست دادم :( ولی به سعود امید دارم l-)

- - -ویرایش - - -

خوب اینم از بازی ما :

توضیح :

بازی اول دقیقه 61 اینا قطع شد بعد 35 دقیقه زدیم دوباره که در مجموع 5 - 5 مساوی شد .

یاعلی
اااا ! هم زمان پست گزاشتیم!

مرس حسام جان
بچه ها بیشتر کشش ندین
ما از این چیزها نداشتیم ها من الان با همه اون اوضاع که تویه گروهم سوم شدم هم بازم خوشحالم حداقل کلی رفیق پیدا کرد که بازیشون بهتره خودمه و دارم سعی میکنم نقاط ضعفم رو پوشش بدم
امروز با محمود قرار گذاشتیم و با هم رفتیم بیرون
تا قبل این همشهری بودیم و تا حالا همدیگه و ندیده بودیم و به واسطه همین جام با هم آشنا شدیم
خیلیم پسر گلیه
خلیه :d

این بحث ها رو تموم کنیم و بازی دوم رو انجام بدید
فقط خواهشن همه دوستان بر اساس مرام خودشون و وجدانشون عمل کنن بازی رو رویه حالت Online بزارن
اگه هم اشتباهی رویه کاستوم بازی کردین هم قبول کنین و با توافق بازی ها رو تکرار کنین
حسن و محمود دوره های قبل قهرمان شدن چی شد؟نه معروف شدن نه پولدار
من یکی واسم ثابت شد هر وقت با افرادی مثل محمود و حسن بازی میکنم بازی کردن رو ازشون یاد بگیرم
امروز من و محمود که بیرون بودیم رفتیم مغازه یکی از دوستهاش و داشت با صاحب مغازه فیفا بازی میکرد
نگاه من به بازی محمود و دسته ای که دستش بود بود :d که یاد بگیرم
همیشه هم از محمود باختم :d
به روح اعتقاد داری محمود؟ :d
یعنی تو ااون روحت :دی منو انالیز میکنییی :دی واسه همین مسخره بازی کردم میدونستم بچه ها تیزن :دی

این دوستمون سایه هم خیلی خوب با این توپچی های لندن بازی می کنه، چند روز پیش باهم بازی کردیم و واقعاً از بازیش لذت بردم!!! اگر یک لحظه جلوش شل بیای 45 دقیقه توپ و تو زمینه خودت نگه میداره و چپ راست حمله می کنه!!!
----------------------------------------
این محمود رو زیاد بزرگش نکن، بدفکرهایی براش دارم، چند بار باهاش بازی کردم، تمامی گل هایی که زده رو با موبایل فیلم گرفتم بعد بازی، می دونم چطوری حمله می کنه!!! تو لیگ بخورم بهش نابودش می کنم!!! تو فرندلی فقط آنالیزش کردم!!!
این دوستمون ممد باحال اکثراً تو فرندلی منو می برد، به شدت به سبک بازیش نگاه کردم و تو لیگ بدجوری حالشو گرفتم!!! برای محمود هم دارم!!!
بابا من خوب اصن بازیم افتضاحه دیگه حسام نشستی فیلم گرفتیی
فیلمارو برام آپلود کن ببنم یکم لذت ببرم :دی
من همش دارم از شما ها بازی یاد میگرم بخدا تو هر بازی هی تکنیکه طرفه مقابل رو میبرم واسه بازی بعدیم :دی
حسام اگه اومدی بالا من و حسن و ام اچ فیفا با تو تویه گروه باشیم خعلی فاز میده خعلیی :دی :دی

خوب اینم از بازی ما :

توضیح :

یاعلی

مرسی بابت انجام بازی هاتون
بچه های گروه E بازیهاتون رو کمی سریعتر انجام بدین که ایشالله بازیهای گروهتون کامل تموم بشه
ماشالله نتایج این دور چقدر مساوی داشت مخصوصا گروه خودمون :d

خدائیش همه ی این لیگ یک طرف، این محمود هم یک طرف، برات دارم، حالا بخند
-----------------------------------------------
عرفان حذف شدی؟ اینقدر به کار لیگ و این برنامه ها رسیدگی کردی از بازی های خودت غافل شدی!!! این جام پر از شگفتی بود!!! اصلاً فکر نمی کردم تو و دانیال حذف بشید!!!

عرفان حذف شدی؟ اینقدر به کار لیگ و این برنامه ها رسیدگی کردی از بازی های خودت غافل شدی!!! این جام پر از شگفتی بود!!! اصلاً فکر نمی کردم تو و دانیال حذف بشید!!!

فعلا که بهترین تیم سوم هستم :d
یه بار دیدی اومدم بالا :d

:(( من با حسام بازیی نمیکنممممممممممم :دی عاغا اینا تیز کردم منو بکوبن زمین حسن منو تو یه طرف بودیما :دی

بابت این موضوعات من از همه معذرت می خوام.اصلا دوست نداشتم لیگ رو به حاشیه ببرم.فقط یکم بهم برخورد برای همین اینجا مطرح کردم و جواب دادم.سعی میکنم دفعات بعد با خود عرفان و حسام در میون بزارم بحث های اینجوری رو.بازم معذرت می خوام از همه!
===================

بازی برگشت منم با بیژن انجام شد.6-2 بردم.
امیدوارم باز amin884 بهش گل نزده باشه.:دی بهش گفتم قشنگ تیمم چک کنه آخر بازی.
بازی آخرمم فردا انجام میدم.

:(( من با حسام بازیی نمیکنممممممممممم :دی عاغا اینا تیز کردم منو بکوبن زمین حسن منو تو یه طرف بودیما :دی
نمیتونم واست کاری کنم چون با حسام بهم وصل نمیشیم وگرنه خودم جورتو میکشیدم:d
ولی حسام محمود نیاز به انالیز نداره ها از من گفتن:d

من کی با شما بازی کردم؟اونم با بارسا!!! شما که اصلا در جریان نیستی چرا تهمت میزنی؟من 5 ساله دارم اینجا با بچه ها فیفا بازی میکنم،تو کلی لیگ شرکت کردم.انقدر اوسگولم بیام وسط لیگ با بازیکن به اسم amin884 بازی کنم؟نه جون من انقدر دیگه؟؟میام آبرو 6 سالمو تو بازیسنتر سر یک لیگ بی ارزش ببرم.از بچه ها می خوام بی خودی دخالت نکنن.
از همون اولم گفتم ایشون خودش اینو داده.پیام هامونم هست.بخواین عکس میگیرم که بهش گفته اینوایت بده!!خودشم میدونه اینوایت داده.

حالا من فردا یا امشب اگر ایشون بخواد باهاش بازی برگشت رو انجام میدم.

آقا چرا به خودت می گیری کی با شما بود مگه فقط خودت اینجا ناصری منظور من آقای naserabdali36 هم گروه منه بی خودی دور ور ندار

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or