سومین جام فیفا 13 (جام رمضان) - Fifa13 PS3

شما برگزاری دوم جام قبل رو چطور برآورد میکنید؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    37
مثل اینکه مشکل گروه ما همینه سحرم منو حسام به هم وصل نمیشدیم که بعدش باز درست شد ( نزدیک بود بدون سحری روزه بگیرم آخه تا 15 دقیقه مونده به اذان داشتم به حسام بازی میکردم)
این حسام خیلی زبله توی دوستانه تمرینی بازی میکنه ولی وقتی میاد بازی اصلی میزنه داغون میکنه بازی دوم به سختی نتیجه رو نگه داشتم
---------------------------------
حسن جان من هرکاری کردم نتونستم شما رو اد کنم اگه حال داشتی مارو اد کن ali_of_iran

اره عرفان جان، اصلاً با امین به هم وصل نمیشیم!!! اگر شد خودت بیا جاتو امین عوض کن!!! آخه واقعاً حیفه که بازی ها عقب بیافته!!! بیا تا انتقام باختمو تو دوره ی قبل ازت بگیرم!!! این دوستمون ildc2 هم هرطورییکه فکر می کنی بهتره براش عمل کن!!!

مسئله اینه که من هم اولین بازیم رو انجام دادم
الان نگاه میکنم ببینم با کی که بازی انجام نداده میشه جابجات کنم
بازی اول من: میزبان فراز : عرفان 2 - فراز 0
بازی دوم: میزبان عرفان : عرفان 3 - فراز 5
نیمه اول داشتم تلفن حرف میزدم فرازم تا میتونست زد :d اما منکر بازی خوبش نمیشم و تلفن هم حرف نمیزدم گلها رو میخوردم واقعا بازیش حرف نداره

شما عالی بودید عرفان جان ما که فقط درس پس میدیم تو این مسابقات گروه سختی داریم فقط خداکنه بتونیم بیایم بالا بعد حذف بشیم :dاگه نشدم اشکالی نداره تجربه خوبی بوده بره من تا اینجا

با اجازه ای که از dani000pz گرفتم و با اجازه همه بچه ها به خاطر match نبودن امین با هم گروهیاش dani000pz به گروه 1 میره و amin884 میاد گروه 4
حداقل امید داشتیم 2تا بازی رو تویه گوهمون ببریم با اومدن امین امیدم نا امید شد :d
دانیال تخریبت کردم :d
امیدم را مگیر از من خدایـــــــــــــــــــــــــــــا خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــا:d

- - -ویرایش - - -

و این هم آخرین جدول
93706098302801612731.jpg

با اجازه ای که از dani000pz گرفتم و با اجازه همه بچه ها به خاطر match نبودن امین با هم گروهیاش dani000pz به گروه 1 میره و amin884 میاد گروه 4
حداقل امید داشتیم 2تا بازی رو تویه گوهمون ببریم با اومدن امین امیدم نا امید شد :d
امیدم را مگیر از من خدایـــــــــــــــــــــــــــــا خدایـــــــــــــــــــــــــــــــــا:d
دیکه کاری بود که از دستت بر میومد دیگه عرفان جان دیگه دستت درد نکنه خیلی دستت درد نکنه

- - -ویرایش - - -

و این هم آخرین جدول
93706098302801612731.jpg
گروهمون سخت تر شد ای بابا/:)

الان تو هم دانیال رو تخریب کردی :d
دانیال لطف داری عزیز ممنونم که همکاری کردی
والله چی بگم من کلا دیگه امیدی به صعود ندارم اما مردونه میجنگم و مثل مرد حذف میشم :d
نه قصد تخریب ندارم کلن این طرف که اومد تو گروهمون بازیش خوبه دیگه چه کنیم به قول شما مردونه بجنگیم هر چی شد شد

آخرین ویرایش:
ماهم که هنوز هستیم:-/:d
بعله هستی برادر
نتیجه اون بازی ها ثبت شده دیگه کاریش نمیشه کرد
شما باید بازیتون رو تویه موعد مقرر انجام میداید b-)

- - -ویرایش - - -

این هم جدول جدید
ماشالله بچه ها همه دارن به موقع و منظم بازیهاشون رو انجام میدن
58530727333057508897.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or