با باطری اورجینال slim میشه پاندورا درست کرد ؟نه عزیز نمیخوره
نه هیچی حذف نمیشه فقط فشردش میکنه لودینگا تو cso بیشتر iso طول می کشه .سلام به همه دوستان , برادرا يه سوال داشتم :
اين فايلهايي كه از ISO تبديل ميكنيم به CSO آيا قسمتي از بازي حذف ميشه (مثلا دموها) , يا يه بازي
ISO با CSO همون بازي هيچ فرقي نميكنه ؟
ممنون.
نه آقا کی گفته ؟ :confused:سلام به همه دوستان , برادرا يه سوال داشتم :
اين فايلهايي كه از ISO تبديل ميكنيم به CSO آيا قسمتي از بازي حذف ميشه (مثلا دموها) , يا يه بازي
ISO با CSO همون بازي هيچ فرقي نميكنه ؟
ممنون.
چرا نمیشه ؟!با باطری اورجینال slim میشه پاندورا درست کرد ؟
باطری slim به fat نمی خوره ؟
کلا می خوام با یه slim باطری پاندورا برا fat درست کنم چه راهی هست ؟
نه هیچی حذف نمیشه فقط فشردش میکنه لودینگا تو cso بیشتر iso طول می کشه .
نه آقا کی گفته ؟ :confused:
فقط فشرده میشه و حجمش کم میشه ، تو بعضی بازیا حجمش خیلی کمتر از iso میشه. (شاید 200 300mb)
چیز خاصی نداره ، دو حالت cpu clock داره واسه xmb و تو بازی که شما واسه xmb رو بذار رو default و ، واسه بازی رو بذار رو 333.ممنون.
يه سوال ديگه ؟ وقتي تو صفحه xmb دكمه select رو ميزنيم چنتا گزينه مياد .....
يكي ميتونه درباره همشون يه توضيحه مختصري بده لطفا ؟
اخه ميدونيد من كرمم گرفته بود اين گزينه هايي كه درباره cpu هستش رو دستكاري كنم , گفتم بزار
يه سوالي بكنم كه بعد به غلط كردن نيفتم .......
ممنون
بچه ها من پی اس پیم هک نمیشه!
اسلیم جدید بود .... به 5.03 آپگرید کردم و chickhen رو نصبیدم.
اما هیچکدوم از عکسها پی اس پی رو ریستارت نمیکنن بلکه خاموش میکنن
این یعنی چی؟!
چیز خاصی نداره ، دو حالت cpu clock داره واسه xmb و تو بازی که شما واسه xmb رو بذار رو default و ، واسه بازی رو بذار رو 333.
umd iso mode رو هم بذار رو sony np9660 ، و usb device هم که باید رو memory stick باشه گزینه های دیگه هم مشخصه.
باز هم سلام , دوستان بازم يه سوال درباره فشرده سازي بازي هاي psp دارم :
دوستان اين برنامه اي كه من دارم گزينه هايي هم به نام تبديل iso به dax و iso به jso داره ....
ميخواستم بدونم اگه فايله iso رو تبديل كنيم به دو موردي كه گفتم چه اطفاقي ميفته ؟
آيا كيفيتش كمتر ميشه نسبت به iso ؟ يا اينكه مثل فايلهاي cso ميشه كه به گفته ي دوستمون فقط فشرده تر هست ؟
بعدشم , فايل iso رو به cso تبديل كنم حجمش بيشتر كم ميشه ؟ يا به dax و jso ؟
ممنون.