سوالات و مشکلات PSP

بچه ها من پی اس پیمو با chickhen هک کردم.حالا میخوام بدونم میتونم نرم افزار خوندن فایلهای pdf رو روش نصب کنم؟
مشکلی پیش نمیاد؟! آخه فایل نصبش eboot هست و نمیدونم این فایل توی flash0 , flash1 دستکاری میکنه یا نه

سلام دوستان
توروخدامنوكمك كنيد.دوروزه اعصابم خورده
pspمن سرعتش كم شده.انگار اسلوموشن وlcdهم هي بالا پايين ميشه.تومموري كرت هم نميره اگه هم بره خيلي طول ميكشه.بايدچيكارش كنم

سلام دوستان
توروخدامنوكمك كنيد.دوروزه اعصابم خورده
pspمن سرعتش كم شده.انگار اسلوموشن وlcdهم هي بالا پايين ميشه.تومموري كرت هم نميره اگه هم بره خيلي طول ميكشه.بايدچيكارش كنم
خواهشا از این به بعد واسه هر مشکلی یه تاپیک باز نکنید.همین تاپیک به اندازه کافی فعال هست
همونطور که تووی تاپیکت هم جواب دادن,به احتمال زیاد سرعت cpu رو به شدت پایین آوردی
SELECT رو بزن و سرعت CPU XMB , GAME رو روی 333 MHZ قرار بده

سلام دوستان و اساتید عزیز !

PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !

شما چه پیشنهادی میکنید !

سلام دوستان و اساتید عزیز !

PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !

شما چه پیشنهادی میکنید !

بازی رو iso کن ببین همینجوریه؟
شاید بازیت خرابه!
رو یه psp دیگه تست کن ببین چی میشه

بازی رو iso کن ببین همینجوریه؟
شاید بازیت خرابه!
رو یه psp دیگه تست کن ببین چی میشه

دوست عزیز از توجه و راهنماییت ممنونم ، ولی همین امروز CSO رو ISO کردم و با اونم همین مشکلو داشتم ، تعجبم از اینه که قبلاً این بازی با همین فایل CSO و رو همین PSP به راحتی اجرا میشد ... اما حالا نمیدونم چرا اینجوری شده !
راستی Flash Res تاثیری نداره !؟ میگن در این موارد ممکنه کمک کنه اما من نمیدونم عواقب دیگه ریست فلش دستگاه چیه ؟ تا حالا این کارو با PSP نکردم !؟!

بازم از کمکت تشکر میکنم ... موفق باشی .

درود و صد درود به همه

آقا این پی اس پی من یه مدته قاطی کرده : هر چی بازی میریزم میگه Game could not start

سیو بازی های قبلیم رو هم لود می کنم می گه load failed

در ضمن تو منوی xmb هرچی select رو می زنم هیچ اتفاقی نمی اوفته

وقتی هم می خوام فریم ورم رو عوض کنم می نویسه verifying 500.pbp incorrect file

فریم ورم الان m-33 3.80

لطفا راهنمایی کنید ( پی اس پی پر!!!:locked::praying::thanks::crying1:)

یه سوال :confused:
پی اس پی رو تازه خریدم...اول تست کردم اجرا شد بعد گذاشتم که شارژ شه ...بعد شارژ رفتم که بازی کنم رو منو ی please wait گیر کرد بعد خاموش شد....باطری رو در آوردم دوباره گذاشتم... تو دیگه لیست بازی ها نمیاد :(چک کردم بازی ها تو رم بود.
مشکل از کجاست ؟

یک دفعه مموری رو فرمت کن ببین درست میشه.
من خودم چند دفعه واسم پیش اومده که بازی ها بودن ولی توی پی اس پی نشون داده نمیشدن و فرمت کردم درست شد.(البته مال من مشکلش این بود که یک بازی خراب و مشکل دار ریخته بدم(rock band))
یدفعه تست کن جوابش رو بده ببینیم چی شد :biggrin1:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or