سوالات و مشکلات PSP

سلام
من توی بعضی از برنامه ها که می خوام برم این ارور رو میده:
the game could not be stared
(8002014c)
1.مشکلش چیه؟
2.چجور درست میشه؟

خوب شما اطلاعات ناقص میدی،دو تا پست پشت سرهم هم میدی در عوض جواب میخوای.دوست من اطلاعات PSP تون رو به همراه CFW بگید.

لطفا کمک

سلام آقا اگه میشه جواب منم بدید100 جا پرسیدم.من از دوستم یه umd دمو و شو گرفتم که کمی کثیف بود وقتی تو psp میزارم فقط دمو بازیارو میاره و فیلم و mp3 رو نمیاره تمیزشم کردم اما تغییری نکرد اما تو psp خودش که فت هست همه رو میاره اما برای من نه برای من اسلیمه.چیکار کنم؟:((

سلام آقا اگه میشه جواب منم بدید100 جا پرسیدم.من از دوستم یه umd دمو و شو گرفتم که کمی کثیف بود وقتی تو psp میزارم فقط دمو بازیارو میاره و فیلم و mp3 رو نمیاره تمیزشم کردم اما تغییری نکرد اما تو psp خودش که فت هست همه رو میاره اما برای من نه برای من اسلیمه.چیکار کنم؟:((
این مشکل برای FW خیلی قدیمی هست!!!!!! FW چنده مگه؟:confused:

خوب بستگی به بازی داره ، مثلا تو gow:coo تبدیل iso به cso سرعت بازی رو در حد محسوسی پایین میاره ولی خوب تو بعضی بازیها هم در حدی نیست که شما متوجه بشی.;)

لطفففففففففففففففا جواب بدید.

آقا اگه میشه جواب منم بدید100 جا پرسیدم.من از دوستم یه umd دمو و شو گرفتم که کمی کثیف بود وقتی تو psp میزارم فقط دمو بازیارو میاره و فیلم و mp3 رو نمیاره تمیزشم کردم اما تغییری نکرد اما تو psp خودش که فت هست همه رو میاره اما برای من نه برای من اسلیمه.چیکار کنم؟:(( فریمورمم 5 هست.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or