سوالات و مشکلات PSP

مگه مشکل شما این نیست که پی اس پیت بازی ها رو نمخونه؟
حالا که فرمت کردی برو دوباره توی پوشه ی Iso یک بازی بریز اونوقت ببین درست شده و می تونی بازی رو بخونه؟
راستی بازی ها رو کجا می ریزی؟

من از رو رم ریدر فرمت کردما :eek::((آخه الان هیچ فولدری نیست که من توش کپی کنم چه برسه به ISO :biggrin1:

چه بد شد اشتباه بدی کردی.برو خودت یک new folder بساز اسمش رو بزار Iso بعد بریز.در ضمن باید تو وقتی از کامپیوتر وارد پی اس پیت میشی باید دو تا فایل باشه که تو اسمشون نوشته memory (اسم کاملش یادم نیست.)

فعلا این دو تا کار رو انجام بده

Vahiddreamer
من از رو رم ریدر فرمت کردما آخه الان هیچ فولدری نیست که من توش کپی کنم چه برسه به ISO

خوب شما یه بار دیگه MemoryCard رو با PSP هم فرمت کن ... یعنی MemoryCard رو بزار تو PSP و از طریق گزینه System Settings که در بخش Settings ( آخرین گزینه سمت چپ XMB ) با گزینه Format Memory Stick ، مموری رو فرمت کن ، پس به ترتیب میری آخرین گزینه سمت چپ (Settings) بعد گزینه System Settings و بعد گزینه Format Memory Stick و فشردن کلید ضربدر !!! .
راستی بعدش پسوند فایل هایی که تو فولدر ISO میریزی رو چک کن که معمولاً ISO یا CSOـه ! و دیگه اینکه سالم باشن ، یعنی در صورت امکان رو یه PSP دیگه تستش کن یا یه جوری مطمعن شو که سالمن ، یا از جای مطمعن Download کن که Comment داشته باشه و نظرات کاربران دیگه رو بتونی ببینی یا از جای مطمعن بخر .

راستی یه جوون مردی هم به مشکل بنده رسیدگی کنه ! خیر ببینی !

PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !

آخرین ویرایش:
اگه فقط از sc باشه که حتما مشکل از بازیی که گرفتی.مگه از جایی دانلود کردی؟
من هم دقیقا در rock band همین مشکل رو دارم ولی انقدر خاموش شد که پاکش کردم.
شما برو از یک جای دیگه یدفعه دیگه بخر شاید درست باشه

همچنان میگه There are no games.
راستی واسه کرکش مشکل پیش نیومده که ؟

اصلاً شما یه بار بیا بگو چطوری بازی رو میریزی تو PSP و فایل بازی ها چه پسوندی داره !

اگه فقط از sc باشه که حتما مشکل از بازیی که گرفتی.مگه از جایی دانلود کردی؟
من هم دقیقا در rock band همین مشکل رو دارم ولی انقدر خاموش شد که پاکش کردم.
شما برو از یک جای دیگه یدفعه دیگه بخر شاید درست باشه

نه ، آخه بدبختیم همینه ! قبلاً با همین فایل و همین نسخه راحت اجرا میشد و هیچ مشکلی نداشت ( غیر از اون FrameRate که با افزایش سرعت CPU حل میشد اما یه دفه ، خدایی کاملاً یهو اینجوری شد !
میگم نکنه CPU چیزیش شده اینقدر بالا پایینش کردیم ، البته بعیده !
راستی شما تا حالا Flash رو Res کردی ؟! چی میشه بعدش ؟!

چرا اتفاقا برای کرکش مشکل پیش اومده
متاسفم براتون
به این تاپیک برید و پی اس پی تونو کپی خور کنید

بی خیال ! من قبضه روح شدم چه برسه بی ایشون ! این پیغام هزاران دلیل داره ، من فکر میکنم ایشون بازی هارو درست نمیریزن یا بازی ها مشکل داره !

بی خیال ! من قبضه روح شدم چه برسه بی ایشون ! این پیغام هزاران دلیل داره ، من فکر میکنم ایشون بازی هارو درست نمیریزن یا بازی ها مشکل داره !
ببینید ... در پی اس پی های جدید کرک بر روی مموری هست نه بر حافظه دا خل ی پی اس پی پس ایشون با فرمت کردن مموری فایل های کرک رو پاک کردند و با اون هارو دوباره دانلود کنند

pspbaz عزیز .

نظر شما در مورد مشکل PSP بنده چیه ؟!؟

PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !

ببینید ... در پی اس پی های جدید کرک بر روی مموری هست نه بر حافظه دا خل ی پی اس پی پس ایشون با فرمت کردن مموری فایل های کرک رو پاک کردند و با اون هارو دوباره دانلود کنند

چه جالب ، یعنی اون همه دنگ و فنگ و پاندورا باطری و ... دیگه لازم نیست ؟! Crack رو میریز رو مموری و تموم ؟!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or