Vahiddreamer
کاربر سایت
یه سوال مموری فرمت کردم بعدش باید چی کار کنم ؟ :biggrin1:
اخه همه فولدرها همه پاکید که
ها من تو پی اس پی شوتم :biggrin1:کمک کنین
اخه همه فولدرها همه پاکید که

ها من تو پی اس پی شوتم :biggrin1:کمک کنین

من از رو رم ریدر فرمت کردماآخه الان هیچ فولدری نیست که من توش کپی کنم چه برسه به ISO :biggrin1:
من از رو رم ریدر فرمت کردما آخه الان هیچ فولدری نیست که من توش کپی کنم چه برسه به ISO
PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !
همچنان میگه There are no games.
راستی واسه کرکش مشکل پیش نیومده که ؟![]()
همچنان میگه There are no games.
راستی واسه کرکش مشکل پیش نیومده که ؟
اگه فقط از sc باشه که حتما مشکل از بازیی که گرفتی.مگه از جایی دانلود کردی؟
من هم دقیقا در rock band همین مشکل رو دارم ولی انقدر خاموش شد که پاکش کردم.
شما برو از یک جای دیگه یدفعه دیگه بخر شاید درست باشه
چرا اتفاقا برای کرکش مشکل پیش اومده
متاسفم براتون
به این تاپیک برید و پی اس پی تونو کپی خور کنید
لطفا به setting برید و system information رو انتخاب کنید و نوشته ی خط اول رو اینجا بنویسید(فریمورتون)
ببینید ... در پی اس پی های جدید کرک بر روی مموری هست نه بر حافظه دا خل ی پی اس پی پس ایشون با فرمت کردن مموری فایل های کرک رو پاک کردند و با اون هارو دوباره دانلود کنندبی خیال ! من قبضه روح شدم چه برسه بی ایشون ! این پیغام هزاران دلیل داره ، من فکر میکنم ایشون بازی هارو درست نمیریزن یا بازی ها مشکل داره !
PSP بنده هم چند وقتیه مشکل داره ، اونم فقط در بازی SplinterCell . وقتی وارد بازی میشه و مرحله Load میشه ، بعد چند ثانیه ، حدوداً 20 ثانیه ، سیستم میهنگه و کاملاً سرخود خاموش میکنه !
FW 5.00 M33.6 هست ، سرعت دسترسی بازی به Mem رو هم با امکانات RecMenu بالا بردم اما فرقی نکرد . راستی تغییر سرعت CPU هم تاثیر نداشته !
ببینید ... در پی اس پی های جدید کرک بر روی مموری هست نه بر حافظه دا خل ی پی اس پی پس ایشون با فرمت کردن مموری فایل های کرک رو پاک کردند و با اون هارو دوباره دانلود کنند