سوالات و مشکلات PSP

من احتیاج به یکم توضیح و راهنمایی بیشتری دارم خواهشا همینطوری نگید بخر یا نخر (ممنون از راهنماییت دوست عزیز اما بیشتر توضیح میخوام)
عليك سلام
من خودم ايپاد ندارم. اصلا هم از امكاناتش خبر ندارم. ولي اينو مي دونم كه بين كنسول هاي دستي psp از همه سر تره. اگه برا بازي ميخواي صد در صد psp. شايد مجبور بشي يخورده بيشتر پول بدي، ولي مي صرفه. فكر نمي كنم گرافيك psp رو روي وسايل پرتابل ديگه بتوني گير بياري.
ولي اگه اهل بازي نيستي و مي خواي بعد از تموم كردن يكي دو تا بازي شاخ بندازيش كنار يا بشيني باهاش آهنگ گوش كني، PSP به دردت نمي خوره مخصوصا كه براي كاراي جانبيش(آهنگ) زيادي گندس.
معيار اهل بازي بودنم اينه كه الان كه تابستونه اگه روزي يه شارژ psp (ميشه حدود 5 ساعت) يعني خوبه. حتي شايد بشه گفت دو روزي يه شارژ هم خوبه. ولي بعضيا كه هفته اي يه بار به زور psp رو شارژ مي كنن واقعا پولشونو دور ريختن.
پ.ن: اگه از امكانات psp اطلاع دقيق نداري بگو كه بگيم. اگرم از امكانات ايپاد بگي ممنون ميشم.

فريمورت چيه؟ مطمئني به اصل سوني برنگردوندي؟ اگه قديميه يه آپديتي بكن. نتيجه رو هم بگو.
3.90 m33 ... ولي فكر نكنم از firmware باشه چون تا چند وقت پيش مثل آدم ( psp :cheesygri ) كار ميكرد يهو اينجوري شد.... حالا حتي بازيهايي رو كه قبلا اجرا مي كرد اجرا نمي كنه...
از همه دوستاني كه اطلاعاتي تو اين زمينه دارن خواهش مي كنم كمك كنن... :((

نقل قول:
نوشته شده توسط peter-se
من احتیاج به یکم توضیح و راهنمایی بیشتری دارم خواهشا همینطوری نگید بخر یا نخر (ممنون از راهنماییت دوست عزیز اما بیشتر توضیح میخوام)

عليك سلام
من خودم ايپاد ندارم. اصلا هم از امكاناتش خبر ندارم. ولي اينو مي دونم كه بين كنسول هاي دستي psp از همه سر تره. اگه برا بازي ميخواي صد در صد psp. شايد مجبور بشي يخورده بيشتر پول بدي، ولي مي صرفه. فكر نمي كنم گرافيك psp رو روي وسايل پرتابل ديگه بتوني گير بياري.
ولي اگه اهل بازي نيستي و مي خواي بعد از تموم كردن يكي دو تا بازي شاخ بندازيش كنار يا بشيني باهاش آهنگ گوش كني، PSP به دردت نمي خوره مخصوصا كه براي كاراي جانبيش(آهنگ) زيادي گندس.
معيار اهل بازي بودنم اينه كه الان كه تابستونه اگه روزي يه شارژ psp (ميشه حدود 5 ساعت) يعني خوبه. حتي شايد بشه گفت دو روزي يه شارژ هم خوبه. ولي بعضيا كه هفته اي يه بار به زور psp رو شارژ مي كنن واقعا پولشونو دور ريختن.
پ.ن: اگه از امكانات psp اطلاع دقيق نداري بگو كه بگيم. اگرم از امكانات ايپاد بگي ممنون ميشم.

دوسته عزيز پيتر , منم با نظر دوستمون (صفرويك) كاملا موافقم .....

كنسول پرتابل واسه بازي فقط p s p ...... من كه روزي كمه كم 1 بار بايد شارژش كنم , تا الان زيادش هم 3بار بوده.....

psp يه جادو هستش , باور كن ! هيچ كنسولي نتونسته بود تا الان من رو اينجوري ميخكوب كنه....

شك نكن , فقط psp

كسي جوابه من رو نميده ؟؟!!!! :( بابا 4تا دونه سوال درباره psp Go پرسيدما .....:(

نقل قول:
دوستان يه سوال داشتم , psp go كي مياد ؟ قيمتش رو اعلام كردن چقدره؟ به نظرتون چقدر طول ميكشه تا

برسه به ايران ؟ بياد تو ايران به نظرتون چقدر فروخته ميشه؟؟

ممنون.
كسي اطلاعي نداره؟؟!

یه سری ادما با کیفیت بازی های سگا هم حال میکنن که این ادما بازی های ds و ipod کلی حال میکنن ولی ادمایی که به صورت حرفه ای بازی میکنن عمرا ds و ipod واسشونه کافی نیست و فقط psp .
فرق بازی های psp با سایر کنسول های دستی مثل سگا و ps2 هستش . حتی از نظر قیمتش هم psp بهتره . تازه بازی های بیشتری هم واسش میاد .

در مورد psp go براي Empty Box:
با توجه به چيزايي كه توي همين بازيسنتر و البته جاهاي ديگه شنيدم و خوندم، قرار اول اكتبر بياد. يعني سه ماه و سه روز ديگه. تازه اون موقع پخش اصليشه. تا به ايران برسه حداقل يكي دو هفته بيشتر طول ميكشه. بعدش اساتيد بايد بشينن ببين مي تونن فكري براي كپي خورش بكنن يا نه. اونم حداقل يكي دو ماه طول مي كشه. تازه اگه كپي خور بشه. قيمتشم الان گفتن حدود 250 دلار آمريكا. اگه همين قيمتم باشه، تا بياد تو ايران و كپي خور بشه احتمالا بالاي 300 مي فروشن.
ولي انصافا آدم عكسشم مي بينه كلي حال مي كنه. ( همينه كه ميگن وصف العيش، نصف العيش :cheesygri )

من 2 روز پیش رفتم یه psp خریدم و الان متوجه یه مشکلی شدم
cry.gif
بعد از 2-3 دقیقه که دستگاه رو روشن میکنم نور lcd کم و زیاد میشه و یهو کلا" صفحه برا چند ثانیه میپره
explode.gif
مشکل از باطری هم نیست چون وقتی که باطری رو در میارم و به برق وصل میکنم هم اینطوری میشه
dance.gif

من 2 روز پیش رفتم یه psp خریدم و الان متوجه یه مشکلی شدم
cry.gif
بعد از 2-3 دقیقه که دستگاه رو روشن میکنم نور lcd کم و زیاد میشه و یهو کلا" صفحه برا چند ثانیه میپره
explode.gif
مشکل از باطری هم نیست چون وقتی که باطری رو در میارم و به برق وصل میکنم هم اینطوری میشه
dance.gif
چه مدلي خريدي؟ از كجا خريدي؟ كپي خور شده؟ فريمويرت چنده؟

fat ...3.80 m33-5

از وست گیم توی کرج خریدم
greedy.gif

دست دوم گرفتم , کپی خور بود
peepwall.gif

یه چیز میگم نخندین !
نمیدونم فریمویر داره یا نه و اگر داره ورژنش رو از کجا میتونم ببینم
food.gif

توی یک سایت دیدم نوشته بود فیلمها ی دیوکس یااوی را به isoتبدیل کنین وبعد مثلumd iso videoبریزین تووپوشه
ویدیو داخل پوشه ایسو ومثل umd isoاجراکنین
سوالم اینه که همچین کاری مگه ممکنه اگه امکان داره بی زحمت بگین با چه برنامه ای لینک دانلودهم بدین
ممنون

دوستان من به یه مشکل عجیب بر خوردم .
چهار تا بازی روی psp من بود . غروب حدوده یک ساعت rock band بازی کردم و بعد که از بازی بیرون اومدم میخاستم برم یک بازی دیگه رو اجرا کنم که دیدم نوشته there are no games .
psp رو به کامپیوتر وصل کردم و دیدم هر چهار تا بازی توی psp موجوده اما وقتی میخام بازی ها رو اجرا کنم میگه هیچ بازی وجود نداره .
فکر میکنید مشکل چیه ؟

سلام
من هر برنامه ای که رو پی اس پیم میریزم چه جدید و چه قدیمی یک اررور میده:
the game could not be stared و برای هر برنامه یک عدد 7-8 رقمی هم زیر این جمله مینویسه که هر دفعه فرق میکنه.

سلام
من هر برنامه ای که رو پی اس پیم میریزم چه جدید و چه قدیمی یک اررور میده:
the game could not be stared و برای هر برنامه یک عدد 7-8 رقمی هم زیر این جمله مینویسه که هر دفعه فرق میکنه.

1: کنسول رو خاموش کن

2:دستت رو روی دکمه r قرار بده و بگیر بعد PSP رو روشن کن

3:از گزینه های فوق Configuration رو بزن

4:گزینه 5 یعنی UMD MODE رو No UMD کن.

5: سپس خروج شو و کارت رو انجام بده

6: موفق باشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or