سلام دوستان من با فرض اینکه بخوام پی اس پی گو بگیرم و هیچ چیز دیگه ای نه
خوب حالا مثلا به چه اطلاعاتی نیاز دارم همه رو میدونم به جز این مسایل هک و فریمور و پاندورا و داونگرید و ... بنظرتون اینا رو باید برای پی اس پی گو یاد بگیرم یا نه ؟
یکسری سوالات دیگه هم داشتم !!! همه این سوالات رو از دیدگاه پی اس پی گو بگیرید بقیه پی اس پی ها برام اهمیت نداره !!!
1:منظور از پلاگین ها چیست وبرای هر فریمور فرق داره مثلا چه جوری؟
2:قضیه این جی پی اس چیه مگه میشه ازش استفاده کرد؟؟
3:مک ادرس وای فای و بلوتوث رو چه جوری پیدا کنم تو پی اس پی ؟
4:این پی اس پی گو بنظرتون دوربین که نمیخوره یعنی جای دوربین داره مثل بقیه پی اس پی ها ؟؟
5:بعد چه جوری میشه به تی وی یا ال سی دی وصلش کرد؟
6:چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه؟
7:برای انلاین یا افلاین بازی کردن تروفی یا .. نداره ؟ و اینکه نحوه انلاین بازی کردن چه جوری هست و همچنین بازی کردن از طریق وای فای یعنی در کنار هم !!!(شد به2 صورت) تو پی اس پی گو باید بازی رو باید دانلود کنیم ؟(البته هک نشدش ها !!!)
8:چه جوری میشه انلاین بازی کرد ؟
9:مادر بوردش ساخت کجاست و مدلش چیه و همچنین نوع سی پی یو چی هست ؟ و هک کردنش به مادر بورد بستگی داره دیگه؟
10:بعد من یه لیستی از این انواع ارور ها در پی اس پی میخواستم کسی میتونه برام گییر بیار؟ بسیار بسیار فوری هست !!
11:و اینکه برای استفاده از وای فای باید چه کنیم یعنی مسیر کامل کارایی رو که باید بکنیم رو به من میگید چون من اموزشش رو پیدا نکردم
12:فرمت cso با iso چه فرقی داره و ما برای اجرای اونا باید یه فولدر به نام cso بسازیم ؟؟؟
13:ویندوزم فقط 95 نصب میشه فعلا ؟ خیلی ممنونم پیشاپیش از کمکاتون من فقط پی اس پی گو رو دوست دارم واگه فقط بخوام به اون بپردازم این روش های داونگرید و پاندورا و نمیدونم فریمور ها و فرق فریمور هارو نیازی ندارم ؟
با تشکر
خیلی مممنونم
بزار PSP GO بیاد.ببینیم چجوری هک میشه بعد این سوالهارو بپرس
1:پلاگین میتونه یه سری قابلیت ها رو به پی اس پی اضافه کنه:مثلا پشتیبانی از تمهای CTF یا ذخیره بازی در هر جای بازی
2:شنیدم یه GPS برای اتصال به سری های قدیمی{فت,اسلیم,3000}ساختن که از جای مینی USB {بالای PSP}بهش وصل میشه{مثله دوربین و...}
3:{سوالای PSP GO رو هر موقع اومد بپرس,چون تاحالا کسی از صد متری هم ندیده و باهاش کارنکرده}مک آدرس وای فای از داخل منوی پی اس پی معلومه{تو یه گزینه هاش هست}
4:اومد,خود سونی وصایل جانبیش رو معرفی میکنه.به احتمال زیاد ساپورت خواهد کرد{شاید یه مدل جدید}
5:{فقط اسلیم و 3000}از طریق یه درگاه{سمت چپ زیر دستگاه}کابلش بع اونجا میخوره
6:فرمتهای صوتی رایج{MP3,WMW.WAW و....}اما تصویری{MP4 و احتمال خیلی زیاد AVI}
7:بزار این PSP GO {الانه که یه H بهش اضافه کنم ها}بیاد بعد.
8:وصل میشی به اینترنت{با وای فای}یه سری برنامه و اینجور چیزا داره که باید این چیزا رو از supra بپرسی}
9:رجوع به 7
10:
ارورهای PSP
11:از supra بپرس
12:نه توی رم پوشه ISO وجود داره{البته کپی خور ها}CSO هم همون فایل ISO فشرده شده است و فقط حجمش کم شده{نه محتویات مثله فیلمها و...}و یکم کندتره{فقط یه کم,بستگی به بازی داره}
13:آره.و فقط روی فت{تا اونجایی که میدونم}
این داونگرید و پاندورا ماله سری های قدیمیه که شما هم چشت PSP GO رو گرفته.پس فکر نکنم به دردت بخوره