سوالات و مشکلات PSP

سلام دوستان من میخواستم بدونم یک والپیپر باید چه سایزی باشه تا تو بک گراند psp بگذارم و خوب دربیاد؟
272×480
این هم یه لینک از 50 تا والپیپر{دانلود کن,بدک نیست}
دوستان از کجا بفهمم که psp شارژ شده؟
اگه مثلا 2 یا 3 ساعت بیشتر بمونه تو شارژ چی میشه؟
گوشه پایینی سمت راست PSP یه چراغ هست{به نظر من جالبترین ابتکار واسه نشون دادن شارژ}
وقتی از باتری استفاده میشه,سبزه
وقتی به آخرای باتری میرسی با چشمک زدن بهت اخطار میده{چشمک سبز}
وقتی تو برقه هم زرده{شاید هم نارنجی!!!}وقتی هم شارژ میشه دوباره سبز میشه و میفهمی شارژ باطری پر شده.در ضمن میتونی باتری و در بیاری و PSP رو به برق وصل کنی و بدونه هیچ مشکلی بازی کنی.
معمولا وقتی باتری پر میشه,دیگه باتری جریانی رو از منبع ولتاژ نمیکشه و جریان خود به خود قطع میشه{از لحاظ الکترونیکی گفتم}پس مشکلی نداره
اما تجربه میگه این کار در دراز مدت باعث از بین رفتن تعدادی سلولهای باتری میشه{مثلا هر شب تا صبح بزنی توی شارژ}دقیقا همون کارایی که نباید با باتری موبایل انجام بدی

ممنون
یک سوال دیگه:با اینترنت های مجانی که تو خیابون ها هست میشه وصل شد مولتی پلیر بازی کرد؟آخه سرعت چند تاش که من رفتم کم بود (در حد dial up ) :biggrin1:
حتما باید سرعت زیادی داشته باشه تا بشه بازی کرد؟
خواهش
شدنش که میشه ولی خوب مشکلات خودش رو داره ، اون ap باید open باشه تا شما بتونی connect بشی و از اینترنتش استفاده کنی.;)

سلام دوستان من با فرض اینکه بخوام پی اس پی گو بگیرم و هیچ چیز دیگه ای نه
خوب حالا مثلا به چه اطلاعاتی نیاز دارم همه رو میدونم به جز این مسایل هک و فریمور و پاندورا و داونگرید و ... بنظرتون اینا رو باید برای پی اس پی گو یاد بگیرم یا نه ؟
یکسری سوالات دیگه هم داشتم !!! همه این سوالات رو از دیدگاه پی اس پی گو بگیرید بقیه پی اس پی ها برام اهمیت نداره !!!
1:منظور از پلاگین ها چیست وبرای هر فریمور فرق داره مثلا چه جوری؟
2:قضیه این جی پی اس چیه مگه میشه ازش استفاده کرد؟؟
3:مک ادرس وای فای و بلوتوث رو چه جوری پیدا کنم تو پی اس پی ؟
4:این پی اس پی گو بنظرتون دوربین که نمیخوره یعنی جای دوربین داره مثل بقیه پی اس پی ها ؟؟
5:بعد چه جوری میشه به تی وی یا ال سی دی وصلش کرد؟
6:چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه؟
7:برای انلاین یا افلاین بازی کردن تروفی یا .. نداره ؟ و اینکه نحوه انلاین بازی کردن چه جوری هست و همچنین بازی کردن از طریق وای فای یعنی در کنار هم !!!(شد به2 صورت) تو پی اس پی گو باید بازی رو باید دانلود کنیم ؟(البته هک نشدش ها !!!)
8:چه جوری میشه انلاین بازی کرد ؟
9:مادر بوردش ساخت کجاست و مدلش چیه و همچنین نوع سی پی یو چی هست ؟ و هک کردنش به مادر بورد بستگی داره دیگه؟
10:بعد من یه لیستی از این انواع ارور ها در پی اس پی میخواستم کسی میتونه برام گییر بیار؟ بسیار بسیار فوری هست !!
11:و اینکه برای استفاده از وای فای باید چه کنیم یعنی مسیر کامل کارایی رو که باید بکنیم رو به من میگید چون من اموزشش رو پیدا نکردم
12:فرمت cso با iso چه فرقی داره و ما برای اجرای اونا باید یه فولدر به نام cso بسازیم ؟؟؟
13:ویندوزم فقط 95 نصب میشه فعلا ؟ خیلی ممنونم پیشاپیش از کمکاتون من فقط پی اس پی گو رو دوست دارم واگه فقط بخوام به اون بپردازم این روش های داونگرید و پاندورا و نمیدونم فریمور ها و فرق فریمور هارو نیازی ندارم ؟
با تشکر
خیلی مممنونم

آخرین ویرایش:
سلام یه سوال داشتم من چند تا بازی psp از تورنت داشتم دانلود می کردم اینا همشون نصفه موند بعد منم windows عوض کردم دیگه نتونستم ادامه بدم امکانش هست که اینا رو ادامه بدم چون اکثراً از بالای 95% موندن:((

سلام یه سوال داشتم من چند تا بازی psp از تورنت داشتم دانلود می کردم اینا همشون نصفه موند بعد منم windows عوض کردم دیگه نتونستم ادامه بدم امکانش هست که اینا رو ادامه بدم چون اکثراً از بالای 95% موندن:((

میشه
فقط نباید فرمت فایلها تغییر کرده باشه
و اون لینک آدرس تورنت رو هم باید داشته باشی یا دوباره دان کنی بعد که خواستی بزنی که شروع به دانلود کنه باید آدرس همین فایلهای ناقص رو بهش بدی
من این راه رو تست کردم جواب داده

میشه
فقط نباید فرمت فایلها تغییر کرده باشه
و اون لینک آدرس تورنت رو هم باید داشته باشی یا دوباره دان کنی بعد که خواستی بزنی که شروع به دانلود کنه باید آدرس همین فایلهای ناقص رو بهش بدی
من این راه رو تست کردم جواب داده
ok ممنون برم ببینم چیکار میتونم بکنم

دوستان از کجا بفهمم که psp شارژ شده؟
اگه مثلا 2 یا 3 ساعت بیشتر بمونه تو شارژ چی میشه؟

اگه کامل شارژ شده باشه که چراغ نارنجی خاموش میشه اگه نه هم همون نارنجی میمونه که یعنی در حال شارژ
هم میشه از اون بالای psp سمت راست فهمید که 3 خطش پر شده یا نه هم از داخل ستینگش که ببینی چند درصد پر شده

سلام دوستان من با فرض اینکه بخوام پی اس پی گو بگیرم و هیچ چیز دیگه ای نه
خوب حالا مثلا به چه اطلاعاتی نیاز دارم همه رو میدونم به جز این مسایل هک و فریمور و پاندورا و داونگرید و ... بنظرتون اینا رو باید برای پی اس پی گو یاد بگیرم یا نه ؟
یکسری سوالات دیگه هم داشتم !!! همه این سوالات رو از دیدگاه پی اس پی گو بگیرید بقیه پی اس پی ها برام اهمیت نداره !!!
1:منظور از پلاگین ها چیست وبرای هر فریمور فرق داره مثلا چه جوری؟
2:قضیه این جی پی اس چیه مگه میشه ازش استفاده کرد؟؟
3:مک ادرس وای فای و بلوتوث رو چه جوری پیدا کنم تو پی اس پی ؟
4:این پی اس پی گو بنظرتون دوربین که نمیخوره یعنی جای دوربین داره مثل بقیه پی اس پی ها ؟؟
5:بعد چه جوری میشه به تی وی یا ال سی دی وصلش کرد؟
6:چه فرمت های صوتی و تصویری رو اجرا میکنه؟
7:برای انلاین یا افلاین بازی کردن تروفی یا .. نداره ؟ و اینکه نحوه انلاین بازی کردن چه جوری هست و همچنین بازی کردن از طریق وای فای یعنی در کنار هم !!!(شد به2 صورت) تو پی اس پی گو باید بازی رو باید دانلود کنیم ؟(البته هک نشدش ها !!!)
8:چه جوری میشه انلاین بازی کرد ؟
9:مادر بوردش ساخت کجاست و مدلش چیه و همچنین نوع سی پی یو چی هست ؟ و هک کردنش به مادر بورد بستگی داره دیگه؟
10:بعد من یه لیستی از این انواع ارور ها در پی اس پی میخواستم کسی میتونه برام گییر بیار؟ بسیار بسیار فوری هست !!
11:و اینکه برای استفاده از وای فای باید چه کنیم یعنی مسیر کامل کارایی رو که باید بکنیم رو به من میگید چون من اموزشش رو پیدا نکردم
12:فرمت cso با iso چه فرقی داره و ما برای اجرای اونا باید یه فولدر به نام cso بسازیم ؟؟؟
13:ویندوزم فقط 95 نصب میشه فعلا ؟ خیلی ممنونم پیشاپیش از کمکاتون من فقط پی اس پی گو رو دوست دارم واگه فقط بخوام به اون بپردازم این روش های داونگرید و پاندورا و نمیدونم فریمور ها و فرق فریمور هارو نیازی ندارم ؟
با تشکر
خیلی مممنونم
بزار PSP GO بیاد.ببینیم چجوری هک میشه بعد این سوالهارو بپرس
1:پلاگین میتونه یه سری قابلیت ها رو به پی اس پی اضافه کنه:مثلا پشتیبانی از تمهای CTF یا ذخیره بازی در هر جای بازی
2:شنیدم یه GPS برای اتصال به سری های قدیمی{فت,اسلیم,3000}ساختن که از جای مینی USB {بالای PSP}بهش وصل میشه{مثله دوربین و...}
3:{سوالای PSP GO رو هر موقع اومد بپرس,چون تاحالا کسی از صد متری هم ندیده و باهاش کارنکرده}مک آدرس وای فای از داخل منوی پی اس پی معلومه{تو یه گزینه هاش هست}
4:اومد,خود سونی وصایل جانبیش رو معرفی میکنه.به احتمال زیاد ساپورت خواهد کرد{شاید یه مدل جدید}
5:{فقط اسلیم و 3000}از طریق یه درگاه{سمت چپ زیر دستگاه}کابلش بع اونجا میخوره
6:فرمتهای صوتی رایج{MP3,WMW.WAW و....}اما تصویری{MP4 و احتمال خیلی زیاد AVI}
7:بزار این PSP GO {الانه که یه H بهش اضافه کنم ها}بیاد بعد.
8:وصل میشی به اینترنت{با وای فای}یه سری برنامه و اینجور چیزا داره که باید این چیزا رو از supra بپرسی}
9:رجوع به 7
10:ارورهای PSP
11:از supra بپرس
12:نه توی رم پوشه ISO وجود داره{البته کپی خور ها}CSO هم همون فایل ISO فشرده شده است و فقط حجمش کم شده{نه محتویات مثله فیلمها و...}و یکم کندتره{فقط یه کم,بستگی به بازی داره}
13:آره.و فقط روی فت{تا اونجایی که میدونم}
این داونگرید و پاندورا ماله سری های قدیمیه که شما هم چشت PSP GO رو گرفته.پس فکر نکنم به دردت بخوره

سلام.من دارم مي‌رم مكه.مي‌خواهم براي خودم psp 3000 سوغاتي بيارم:cheesygri. فقط psp 3000
لطفا كسايي كه اطلاعاتي از 3000 دارن پاسخگو باشند.
1-آيا ورژني از psp 3000 وجود داره كه حتي به صورت ناقص هم كپي خور نشه؟ (برخلاف بقيه 3000 ها كه حداقل به صورت ناقص كپي خور مي‌شوند.)
2- چون مي‌خواهم رم از ايران بگيرم پس تو جعبه اش نمي‌خواهم رم داشته باشه از طرفي مي‌خواهم كيف هم همراهش داشته باشه كدوم پكش اين ويژگي ها رو داره؟ fifa 09 pack ، entertainment pack يا مدل ديگه ؟
3- آيا داخل جعبه هدفون داره؟
4- قيمت fifa 09 از عربستان گرفتم مي‌شد 200 تومن. خوبه؟
5- براي باز كردن صفحات اينترنت فارسي نمي‌شه كاري كرد؟ چون مي‌دونم فارسي رو خودش درست نشون نمي‌ده.
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون

آخرین ویرایش:
سلام.من دارم مي‌رم مكه.مي‌خواهم براي خودم psp 3000 سوغاتي بيارم:cheesygri. فقط psp 3000
لطفا كسايي كه اطلاعاتي از 3000 دارن پاسخگو باشند.
1-آيا ورژني از psp 3000 وجود داره كه حتي به صورت ناقص هم كپي خور نشه؟ (برخلاف بقيه 3000 ها كه حداقل به صورت ناقص كپي خور مي‌شوند.)
2- چون مي‌خواهم رم از ايران بگيرم پس تو جعبه اش نمي‌خواهم رم داشته باشه از طرفي مي‌خواهم كيف هم همراهش داشته باشه كدوم پكش اين ويژگي ها رو داره؟ fifa 09 pack ، entertainment pack يا مدل ديگه ؟
3- آيا داخل جعبه هدفون داره؟
4- قيمت fifa 09 از عربستان گرفتم مي‌شد 200 تومن. خوبه؟
5- براي باز كردن صفحات اينترنت فارسي نمي‌شه كاري كرد؟ چون مي‌دونم فارسي رو خودش درست نشون نمي‌ده.
پيشاپيش ممنون از راهنماييتون
1- PSP 3000 با فرمویر اصلی 5.50 یا 5.51
3-2- برو تو سایت PSP سونی - همه رو توضیح داده.

آخرین ویرایش:
كابل كامپوننت

سلام:cool:
من 1 كابل كامپوننت گرفتم وقتي پي اس پي رو وصل ميكنم به تي وي منوي پي اس پي نشون داده ميشه ولي فقط بنفش رنگه(تك رنگ) و رنگي نيستش.كسي از دوستان ميدونه مشكل چي هست؟

من تا حالا با اين كابلا كار نكردم ولي شايد مشكل از فيش ها باشه. اگه از جاي مطمئن خريدي و مطمئني كابل مشكل نداره دوستان ديگه بايد بيان توضيح بدن

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or