شما هر 5 فیش رو وصل کردی؟از جاي مطميني خريدم.كابل هم سالم هست.نمي دونم مشكل از كجاست؟
بستگی داره چه فولدری کم شده باشه اگه عکس ها و فیلم و موزیک کم شده که خیالی نیستدوستان اگه میشه سوال قبل من رو پاسخ بدید بعد اگه میتونید این سوالم رو پاسخ بدید.
من رفتم تو فایل psp بعد حس کردم یک فولدر کم شده.
درسته؟
اگه کم شده حالا چی کار کنم؟
نه سوال قبلی رو پاسخ ندادن و من هم هنوز نمیدوم علتش چی هست.بستگی داره چه فولدری کم شده باشه اگه عکس ها و فیلم و موزیک کم شده که خیالی نیست
اگر هم پوشه ای مثل SEPLUGIN , PSP و... کم شده خودت متوجه اثر حتما میشی.مثل غیر فعال شدن پلاگین ها,پاک شدن تم ها و سیو ها و....
سوال قبلی رو هم مثله اینکه جوابشو پیدا کردی
فهمیدم.من با یکی از سواهای دیگه ات اشتباه گرفتم.والا من تاحالا همچین چیزی واسم پیش نیومده جز اینکه:موقع فشرده کردن بازی خراب شده.بنابراین فایل فضایی از حجم رم رو استفاده میکرد ولی چون بازی خراب شده بود توی PSP نشون نمیداد.فرمت بازی رو تغییر بده شاید درست شد. ISO TO CSO.....&....CSO TO ISOنه سوال قبلی رو پاسخ ندادن و من هم هنوز نمیدوم علتش چی هست.
به احتمال 90 در 100 یادمه یک فولدری به نام game بود که پاک شده.
پوشه گیم منظورم اون پوشه ای بود که پاک شدهجالب اینجاست که من قبلا GOW رو چند بار بازی کردم و خارج و وارد شدم اما چنین مشکلی نبود.اما حالا این مشکل برای GOW هم هست.یعنی یک فولدر به نام GAME ایجاد کنم؟