سوالات و مشکلات PSP

طرز فهميدن ورژن 5.50 و 5.51 كه كپي خور نمي‌شن بدون باز كردن پك در psp 3000

اگه طرز فهميدن ورژن 5.50 و 5.51 كه كپي خور نمي‌شن بدون باز كردن پك در psp 3000 رو برام بنويسيد ممنون مي‌شم.

سلام دوستان من یه psp 2000 پیدا کردم که با روش پاندورا کپی خور شده و خیلی تمیزه فقط یک پیکسل سوخته کوشه تصویر داره که زیاد به چشم نمیاد یه مموری دو گیگ و یه کیف و مقداری بازیداره میخوام با ps3 40 gig خودم عوض کنم و 100 هزار تومن ازش بگیرم به نظرتون معامله کنم. در ضمن این پیسک سوخته باعث اسیب به سایره پیکسلای دیگهی ال سی دی نمیشه؟لطفا زود جواب بدین و ممنون میشم .

سلام.دوستان.
من بازی Rock Band - Unplugged دانلود کردم.
و ریختم رو تو psp و بازی کردم اما برای اولین بار که از بازی بیرون میام،برای دومین بار که میخواهم وارد بشم مینویسه there are no game ولی حجم استفاده میکنه انگار که بازی وجود داره اما بازی نیست.

دوستان اگه میشه سوال قبل من رو پاسخ بدید بعد اگه میتونید این سوالم رو پاسخ بدید.
من رفتم تو فایل psp بعد حس کردم یک فولدر کم شده.
درسته؟
اگه کم شده حالا چی کار کنم؟
h_online.jpg

دوستان اگه میشه سوال قبل من رو پاسخ بدید بعد اگه میتونید این سوالم رو پاسخ بدید.
من رفتم تو فایل psp بعد حس کردم یک فولدر کم شده.
درسته؟
اگه کم شده حالا چی کار کنم؟
h_online.jpg
بستگی داره چه فولدری کم شده باشه اگه عکس ها و فیلم و موزیک کم شده که خیالی نیست
اگر هم پوشه ای مثل SEPLUGIN , PSP و... کم شده خودت متوجه اثر حتما میشی.مثل غیر فعال شدن پلاگین ها,پاک شدن تم ها و سیو ها و....
سوال قبلی رو هم مثله اینکه جوابشو پیدا کردی

بستگی داره چه فولدری کم شده باشه اگه عکس ها و فیلم و موزیک کم شده که خیالی نیست
اگر هم پوشه ای مثل SEPLUGIN , PSP و... کم شده خودت متوجه اثر حتما میشی.مثل غیر فعال شدن پلاگین ها,پاک شدن تم ها و سیو ها و....
سوال قبلی رو هم مثله اینکه جوابشو پیدا کردی
نه سوال قبلی رو پاسخ ندادن و من هم هنوز نمیدوم علتش چی هست.
به احتمال 90 در 100 یادمه یک فولدری به نام game بود که پاک شده.

نه سوال قبلی رو پاسخ ندادن و من هم هنوز نمیدوم علتش چی هست.
به احتمال 90 در 100 یادمه یک فولدری به نام game بود که پاک شده.
فهمیدم.من با یکی از سواهای دیگه ات اشتباه گرفتم.والا من تاحالا همچین چیزی واسم پیش نیومده جز اینکه:موقع فشرده کردن بازی خراب شده.بنابراین فایل فضایی از حجم رم رو استفاده میکرد ولی چون بازی خراب شده بود توی PSP نشون نمیداد.فرمت بازی رو تغییر بده شاید درست شد. ISO TO CSO.....&....CSO TO ISO
پوشه گیم مخصوص برنامه های HomeBrew هست.اگه برنامه ای توش داشتی که پاک شده و باید دوباره فولدر رو بسازی{توی پوشه PSP}

جالب اینجاست که من قبلا GOW رو چند بار بازی کردم و خارج و وارد شدم اما چنین مشکلی نبود.اما حالا این مشکل برای GOW هم هست.یعنی یک فولدر به نام GAME ایجاد کنم؟

جالب اینجاست که من قبلا GOW رو چند بار بازی کردم و خارج و وارد شدم اما چنین مشکلی نبود.اما حالا این مشکل برای GOW هم هست.یعنی یک فولدر به نام GAME ایجاد کنم؟
پوشه گیم منظورم اون پوشه ای بود که پاک شده
خیلی بعیده با پاک شدن پوشه گیم بازیهات نیان بالا{چون اصلا ربطی نداره}واسه اینکه تاپیک زیاد شلوغ نشه تو پروفایلت جواب میدم{آخه باید چند تا سوال هم بپرسم ازت}

آقا من مشکلش رو فهمیدم.
وقتی از بازی میام بیرون و دوباره میخواهم برم تو بازی آیکون بازی نمایش داده نمیشه تا روش ضربدر رو بزنم.ولی از حجم استفاده میکنه و اگه با USB به PC وصل شید بازی صحیح و سالم تو فولدر ISO هست.
این از صورت مشکل.
من بازی رو پاک کردم و مموری رو فرمت کردم و باتری رو دراوردم و از این جور چیز ها.
بازم درست نشد.
دوباره بازی رو ریختم و نشستم بازی کردم و وقتی اودم بیرون دیدم که بازی دوباره غیب شده.
رفتم تو فولدر PSP دیدم فولدر GAME نیست.
یک فولدر به نام GAME درست کردم و USB رو کشید.
رفتم ببینم بازی هست یا نه بازی اودمه بود.
و بازی کردم و اودم بیرون و دیدم که باز بازی نیست.
رفتم تو فولدر PSP دیدم که فولدر GAME پاک شده.
حالا یک راهی بگید که این فولدر GAME پاک نشه؟
ممکنه این پاک شدن فولدر GAME از ویروسی بودن PC باشه؟
ممنون.

خب مشکل من حل شد.
برای این پست رو زدم که کسانی که PSP شون خدای نکرده دارای این مشکل میشه(وقتی از بازی میام بیرون و دوباره میخواهم برم تو بازی آیکون بازی نمایش داده نمیشه تا روش ضربدر رو بزنم.ولی از حجم استفاده میکنه و اگه با USB به PC وصل شید بازی صحیح و سالم تو فولدر ISO هست.)بدونن و بتونن درستش کنن.
برای من مشکل از اون جا بود که فولدر GAME در فولدر PSP پاک میشد.
برای اینکه این فولدر دیگه پاک نشه این کار رو بکنید.
اگه فولدر حذف شده یک فولدر با نام GAME با حروف بزرگ در فولدر PSP بسازید.
بعد در فولدر ساخته شده کلیک راست>نیو>text document.
اینطوری دیگه فولدر game پاک نمیشه.
از همتون ممنون.
راستی این راه رو یکی از دوستان در p30world گفت.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or