psp go به نظر من{نظر شخصی}اصلا ارزش صبر کردن نداره.چون صفحه اش کوچکتره {البته یه سری نقاط قوت هم داره=بلوتوس+16 گیگ حافظه داخلی+کیفیت بیشتر صفحه نمایش و....}و به خاطر تغییر رویه کارکردش{دانلود بازی هاش}هک شدنش توی حاله ای از ابهام قرار داره{این هم نظر شخصی}.حالا حالا هم عرضه نمیشه{تازا اول اکتبر=9 مهر توی اروپا و آمریکا پخش میشه و تا رسیدن به ایران و هک شدنش کلی طول میکشه}.در ضمن عدم تفاوت سخت افزاری با سری فعلی انگیزه آدم رو به شدت کمتر میکنه.سلام
دوستان من می خوام یه PSP بگیرم.به نظرتون میارزه منتظر بمونم تا GO بیاد یا از همین 2000 ها بگیرم؟
نظر خودم اینه که قیمت اولیه GO توی ایران 320-350 تومن باشه و حدود یه یه سالی طول می کشه بیاد پایین برسه به 280-70 که اگه به این قیمتم برسه حک کردنش هم یه یه سالی حداقل طول می بره.نظر شما چیه؟
الان 2000 چند هست؟
اگه فقط یه مموری امتحان کردی که شاید مشکل از مموریتهسلام دوستان
منpspام هيچ مموري اي را نميخونه ايرادش كجاست بايد چي كار كنم
من فکر می کردم همه مدلای PSP بلوتوث دارنpsp go به نظر من{نظر شخصی}اصلا ارزش صبر کردن نداره.چون صفحه اش کوچکتره {البته یه سری نقاط قوت هم داره=بلوتوس+16 گیگ حافظه داخلی+کیفیت بیشتر صفحه نمایش و....}و به خاطر تغییر رویه کارکردش{دانلود بازی هاش}هک شدنش توی حاله ای از ابهام قرار داره{این هم نظر شخصی}.حالا حالا هم عرضه نمیشه{تازا اول اکتبر=9 مهر توی اروپا و آمریکا پخش میشه و تا رسیدن به ایران و هک شدنش کلی طول میکشه}.در ضمن عدم تفاوت سخت افزاری با سری فعلی انگیزه آدم رو به شدت کمتر میکنه.
در حال حاضر همه psp ها هک شدن ولی یه سری کامل و درست و درمون هک نشدن
پس بهترین انتخاب سری های قدیمی{2000 های قدیمی}هست{فت هم به هیچ وجه توصیه نمیشه}
حال خوندن همشو نداشتم و فقط جواب سوال اخر رو میدم + این :من فکر می کردم همه مدلای PSP بلوتوث دارن
در ضمن شما این همه خصیصه گفتی یعنی کمه برای یه کنسول دستی به عنوان نسخه جدیدش؟!
گفتی بازی هاش فقط دانلود میشه؛ خوب، میشه که بازی توش ریخت.ولی همین که درایو نداره زیاد جالب نیست ولی اون 16 گیگ هم دیگه نیاز آدم رو به درایو و دیسک مرتفع می کنه.
من یه سوال مونده برام که واقعا صفحه نمایشگرش 55 درصد روشن تر از قبلیا؟اگه اینجوری باشه واقعا ارزش منتظر موندن رو داره.
بعد چرا فت بدرد نمی خوره؟
و سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه.منظورم این نیست که از بازی های بچه گونه خوشم میاد بلکه بسیار هم متنفرم منظورم اینه که بازی های خلاقانه رو دوست دارم و خوشم نمیاد مثلا رزیستانت اونم با اتو ایم شدید و گرافیک پایین روی PSP بازی کنم چون معتقدم چرا باید بازی های با گرافیک و فیزیکی مثل موتور استورم رو به زور به این کنسول بیاریم و کلا بدلیل ضعف سخت افزاری PSP تمام گرافیک و فیزیک بازی رو بی خیال بشیم و بعد خودمون رو متقاعد کنیم که این یه کنسول دستیه و بیشتر از این انتظاری نیست.خوب اصلا بازیی که به این شکل به گرافیک و فیزیک وابسته هست اصلا روی این کنسول منتشر نکنیم بجاش بازی هایی خلاقانه حتی در زمینه اکشن و شوت ام آپ یا حتی ریسینگ میشه درست کرد مثلا مثل کراش ریسینگ.من توی بازی های اکشنه واقع گرایانه فوق العاده به گرافیک و مسائل ظاهری البته در کنار داستان و گیم پلی کامل و یا جدید،اهمیت می دم برای همین دوست ندارم این بازی ها رو روی PSP بازی کنم.
من دنبال بازی های خلاقانه هستم روی PSP به نظر شما این کنسول من رو راضی خواهد کرد؟
خودم دو دل هستم که 360 بگیرم یا PSP؟از یه طرف همه بازی های مهم 360 تا الان غیر از رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم و یه PC قوی هم دارم.
من فکر می کردم همه مدلای PSP بلوتوث دارن
در ضمن شما این همه خصیصه گفتی یعنی کمه برای یه کنسول دستی به عنوان نسخه جدیدش؟!
گفتی بازی هاش فقط دانلود میشه؛ خوب، میشه که بازی توش ریخت.ولی همین که درایو نداره زیاد جالب نیست ولی اون 16 گیگ هم دیگه نیاز آدم رو به درایو و دیسک مرتفع می کنه.
من یه سوال مونده برام که واقعا صفحه نمایشگرش 55 درصد روشن تر از قبلیا؟اگه اینجوری باشه واقعا ارزش منتظر موندن رو داره.
بعد چرا فت بدرد نمی خوره؟
و سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه.منظورم این نیست که از بازی های بچه گونه خوشم میاد بلکه بسیار هم متنفرم منظورم اینه که بازی های خلاقانه رو دوست دارم و خوشم نمیاد مثلا رزیستانت اونم با اتو ایم شدید و گرافیک پایین روی PSP بازی کنم چون معتقدم چرا باید بازی های با گرافیک و فیزیکی مثل موتور استورم رو به زور به این کنسول بیاریم و کلا بدلیل ضعف سخت افزاری PSP تمام گرافیک و فیزیک بازی رو بی خیال بشیم و بعد خودمون رو متقاعد کنیم که این یه کنسول دستیه و بیشتر از این انتظاری نیست.خوب اصلا بازیی که به این شکل به گرافیک و فیزیک وابسته هست اصلا روی این کنسول منتشر نکنیم بجاش بازی هایی خلاقانه حتی در زمینه اکشن و شوت ام آپ یا حتی ریسینگ میشه درست کرد مثلا مثل کراش ریسینگ.
من دنبال بازی های خلاقانه هستم روی PSP به نظر شما این کنسول من رو راضی خواهد کرد؟من توی بازی های اکشنه واقع گرایانه فوق العاده به گرافیک و مسائل ظاهری البته در کنار داستان و گیم پلی کامل و یا جدید،اهمیت می دم.
خودم دو دل هستم که 360 بگیرم یا PSP.از یه طرف همه بازی های مهم 360 تا الان غیر از رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم و یه PC قوی هم دارم.حالا دقیقا نمی دونم که PSP بگیرم یا 360؟
من بیشتر توی خونه هستم.دقیقا سوالم این بود که بازی کردن با PSP اونم توی خونه با وجود یه PC و یه PS2 راضی کننده خواهد بود یا نه؟همون جور که من گفتم دنبال بازی های 3D نیستم شاید فقط گاد آف وار و یا اسسن و دیگه بازی های مخصوصا شوتر رو اصلا خوشم نمیاد حتی روی PS2 بازی کنم چه برسه به PSP!اگه میخوای تو خونه بازی کنی حتما 360 بگیر اما اگه خیلی بیرون بیکار میشی یا مسافرت میری psp .
سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه
نخیر اون یک اشتباه لپی بود و اون سرعت مربوط میشه به USB = 480 MB/Sتو همين سايت خوندم كه psp go امكان افزايش سرعت cpu (اگه اشتباه نكنم (درباره cpu) ) رو داره ...
فکر نکنم ds به گروه سنی ایشون بخوره{خواهشا اینجا بحث نکنید کدوم بهتره}نمیگم دی اس بچه گونه است ولی اگه کسی دستت ببینه بعید میدونم سر به سرت نذارهاگه واقعا از این جور بازی ها که معلومه بیشترشون فکری هستن دوست داری بدون شک باید بری سراغ DS و بازیهای خلاقانه ی اون.
PSP بازی فکری و خلاقانه کم داره ولی تو DS تا دلت بخواد ریخته. تازه باید بدونی که انجام یک بازی فکری با قلم , خیلی بهتر و راحتتر از دکمه هستش.
چند بازی خلاقانه ی DS :
Jelly Belly Ballistic Beans
Soul Bubble
Big Bang Mini
Loopop Cube Loop Salad
Colour Cross
و هزاران بازی دیگه. اگه از بازی های دسکتاپی PC خوشت میاد تو خرید DS شک نکن.
نخیر اون یک اشتباه لپی بود و اون سرعت مربوط میشه به USB = 480 MB/S
DS بازی هایی خلاقانه با گیم پلی قوی ای داره ولی گرافیک پایین. من DS رو پیشنهاد می کنم. خودم PSP داشتم ولی فروختم DS بگیرم.
کسی قیمت 2000 رو نداشت؟غیر از خود دستگاه باید یه رم فقط بگیرم یا چیزای دیگه هم لازم داره؟ممنون میشم قیمت رم هاشم بگید و اینکه مدلای تقلبی و اصلی داره یا همش یه جوره؟