سوالات و مشکلات PSP

سلام
دوستان من می خوام یه PSP بگیرم.به نظرتون میارزه منتظر بمونم تا GO بیاد یا از همین 2000 ها بگیرم؟
نظر خودم اینه که قیمت اولیه GO توی ایران 320-350 تومن باشه و حدود یه یه سالی طول می کشه بیاد پایین برسه به 280-70 که اگه به این قیمتم برسه حک کردنش هم یه یه سالی حداقل طول می بره.نظر شما چیه؟
الان 2000 چند هست؟

سلام
دوستان من می خوام یه PSP بگیرم.به نظرتون میارزه منتظر بمونم تا GO بیاد یا از همین 2000 ها بگیرم؟
نظر خودم اینه که قیمت اولیه GO توی ایران 320-350 تومن باشه و حدود یه یه سالی طول می کشه بیاد پایین برسه به 280-70 که اگه به این قیمتم برسه حک کردنش هم یه یه سالی حداقل طول می بره.نظر شما چیه؟
الان 2000 چند هست؟
psp go به نظر من{نظر شخصی}اصلا ارزش صبر کردن نداره.چون صفحه اش کوچکتره {البته یه سری نقاط قوت هم داره=بلوتوس+16 گیگ حافظه داخلی+کیفیت بیشتر صفحه نمایش و....}و به خاطر تغییر رویه کارکردش{دانلود بازی هاش}هک شدنش توی حاله ای از ابهام قرار داره{این هم نظر شخصی}.حالا حالا هم عرضه نمیشه{تازا اول اکتبر=9 مهر توی اروپا و آمریکا پخش میشه و تا رسیدن به ایران و هک شدنش کلی طول میکشه}.در ضمن عدم تفاوت سخت افزاری با سری فعلی انگیزه آدم رو به شدت کمتر میکنه.
در حال حاضر همه psp ها هک شدن ولی یه سری کامل و درست و درمون هک نشدن
پس بهترین انتخاب سری های قدیمی{2000 های قدیمی}هست{فت هم به هیچ وجه توصیه نمیشه}

سلام دوستان
منpspام هيچ مموري اي را نميخونه ايرادش كجاست بايد چي كار كنم
اگه فقط یه مموری امتحان کردی که شاید مشکل از مموریته
ولی اگه چند تا مموری رو تست کردی{که گویا همین کار رو کردی}این احتمال وجود داره که پورت ورودی مموریت مشکل پیدا کرده باشه
ولی بازم بپرس اگه به نتیجه نرسیدی حتما به یه تعمیر کار نشون بده{ فکر نکنم تا حالا مشکل نرم افزاری باعث این جور مشکلات شده باشه}

psp go به نظر من{نظر شخصی}اصلا ارزش صبر کردن نداره.چون صفحه اش کوچکتره {البته یه سری نقاط قوت هم داره=بلوتوس+16 گیگ حافظه داخلی+کیفیت بیشتر صفحه نمایش و....}و به خاطر تغییر رویه کارکردش{دانلود بازی هاش}هک شدنش توی حاله ای از ابهام قرار داره{این هم نظر شخصی}.حالا حالا هم عرضه نمیشه{تازا اول اکتبر=9 مهر توی اروپا و آمریکا پخش میشه و تا رسیدن به ایران و هک شدنش کلی طول میکشه}.در ضمن عدم تفاوت سخت افزاری با سری فعلی انگیزه آدم رو به شدت کمتر میکنه.
در حال حاضر همه psp ها هک شدن ولی یه سری کامل و درست و درمون هک نشدن
پس بهترین انتخاب سری های قدیمی{2000 های قدیمی}هست{فت هم به هیچ وجه توصیه نمیشه}
من فکر می کردم همه مدلای PSP بلوتوث دارن:(
در ضمن شما این همه خصیصه گفتی یعنی کمه برای یه کنسول دستی به عنوان نسخه جدیدش؟!
گفتی بازی هاش فقط دانلود میشه؛ خوب، میشه که بازی توش ریخت.ولی همین که درایو نداره زیاد جالب نیست ولی اون 16 گیگ هم دیگه نیاز آدم رو به درایو و دیسک مرتفع می کنه.
من یه سوال مونده برام که واقعا صفحه نمایشگرش 55 درصد روشن تر از قبلیا؟اگه اینجوری باشه واقعا ارزش منتظر موندن رو داره.
بعد چرا فت بدرد نمی خوره؟
و سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه.منظورم این نیست که از بازی های بچه گونه خوشم میاد بلکه بسیار هم متنفرم منظورم اینه که بازی های خلاقانه رو دوست دارم و خوشم نمیاد مثلا رزیستانت اونم با اتو ایم شدید و گرافیک پایین روی PSP بازی کنم چون معتقدم چرا باید بازی های با گرافیک و فیزیکی مثل موتور استورم رو به زور به این کنسول بیاریم و کلا بدلیل ضعف سخت افزاری PSP تمام گرافیک و فیزیک بازی رو بی خیال بشیم و بعد خودمون رو متقاعد کنیم که این یه کنسول دستیه و بیشتر از این انتظاری نیست.خوب اصلا بازیی که به این شکل به گرافیک و فیزیک وابسته هست اصلا روی این کنسول منتشر نکنیم بجاش بازی هایی خلاقانه حتی در زمینه اکشن و شوت ام آپ یا حتی ریسینگ میشه درست کرد مثلا مثل کراش ریسینگ.من توی بازی های اکشنه واقع گرایانه فوق العاده به گرافیک و مسائل ظاهری البته در کنار داستان و گیم پلی کامل و یا جدید،اهمیت می دم برای همین دوست ندارم این بازی ها رو روی PSP بازی کنم.
من دنبال بازی های خلاقانه هستم روی PSP به نظر شما این کنسول من رو راضی خواهد کرد؟
خودم دو دل هستم که 360 بگیرم یا PSP؟از یه طرف همه بازی های مهم 360 تا الان غیر از رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم و یه PC قوی هم دارم.

گفتی بازی هاش فقط دانلود میشه؛ خوب، میشه که بازی توش ریخت.ولی همین که درایو نداره زیاد جالب نیست ولی اون 16 گیگ هم دیگه نیاز آدم رو به درایو و دیسک مرتفع می کنه.
من یه سوال مونده برام که واقعا صفحه نمایشگرش 55 درصد روشن تر از قبلیا؟اگه اینجوری باشه واقعا ارزش منتظر موندن رو داره.
و سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه.منظورم این نیست که از بازی های بچه گونه خوشم میاد بلکه بسیار هم متنفرم منظورم اینه که بازی های خلاقانه رو دوست دارم و خوشم نمیاد مثلا رزیستانت اونم با اتو ایم شدید و گرافیک پایین روی PSP بازی کنم چون معتقدم چرا باید بازی های با گرافیک و فیزیکی مثل موتور استورم رو به زور به این کنسول بیاریم و کلا بدلیل ضعف سخت افزاری PSP تمام گرافیک و فیزیک بازی رو بی خیال بشیم و بعد خودمون رو متقاعد کنیم که این یه کنسول دستیه و بیشتر از این انتظاری نیست.خوب اصلا بازیی که به این شکل به گرافیک و فیزیک وابسته هست اصلا روی این کنسول منتشر نکنیم بجاش بازی هایی خلاقانه حتی در زمینه اکشن و شوت ام آپ یا حتی ریسینگ میشه درست کرد مثلا مثل کراش ریسینگ.من توی بازی های اکشنه واقع گرایانه فوق العاده به گرافیک و مسائل ظاهری البته در کنار داستان و گیم پلی کامل و یا جدید،اهمیت می دم برای همین دوست ندارم این بازی ها رو روی PSP بازی کنم.
من دنبال بازی های خلاقانه هستم روی PSP به نظر شما این کنسول من رو راضی خواهد کرد؟
خودم دو دل هستم که 360 بگیرم یا PSP؟از یه طرف همه بازی های مهم 360 تا الان غیر از رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم و یه PC قوی هم دارم.
حال خوندن همشو نداشتم و فقط جواب سوال اخر رو میدم + این :
چرا fat خوب نیست ؟ چون خیلی خیلی سنگین تره + بزرگتره
اگه میخوای تو خونه بازی کنی حتما 360 بگیر اما اگه خیلی بیرون بیکار میشی یا مسافرت میری psp .

و سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه.منظورم این نیست که از بازی های بچه گونه خوشم میاد بلکه بسیار هم متنفرم منظورم اینه که بازی های خلاقانه رو دوست دارم و خوشم نمیاد مثلا رزیستانت اونم با اتو ایم شدید و گرافیک پایین روی PSP بازی کنم چون معتقدم چرا باید بازی های با گرافیک و فیزیکی مثل موتور استورم رو به زور به این کنسول بیاریم و کلا بدلیل ضعف سخت افزاری PSP تمام گرافیک و فیزیک بازی رو بی خیال بشیم و بعد خودمون رو متقاعد کنیم که این یه کنسول دستیه و بیشتر از این انتظاری نیست.خوب اصلا بازیی که به این شکل به گرافیک و فیزیک وابسته هست اصلا روی این کنسول منتشر نکنیم بجاش بازی هایی خلاقانه حتی در زمینه اکشن و شوت ام آپ یا حتی ریسینگ میشه درست کرد مثلا مثل کراش ریسینگ.
من دنبال بازی های خلاقانه هستم روی PSP به نظر شما این کنسول من رو راضی خواهد کرد؟من توی بازی های اکشنه واقع گرایانه فوق العاده به گرافیک و مسائل ظاهری البته در کنار داستان و گیم پلی کامل و یا جدید،اهمیت می دم.
خودم دو دل هستم که 360 بگیرم یا PSP.از یه طرف همه بازی های مهم 360 تا الان غیر از رزیدنت اویل 5 رو بازی کردم و یه PC قوی هم دارم.حالا دقیقا نمی دونم که PSP بگیرم یا 360؟

من همشو خوندم !

بستگي به خودت داره كه منتظر psp go باشي يا نه , هر كي يه نظري داره , من شخصا هميشه منتظر مدل هاي جديدتر هستم ....

در ضمن تو همين سايت خوندم كه psp go امكان افزايش سرعت cpu (اگه اشتباه نكنم (درباره cpu) ) رو داره ...

همون طور كه psp2000 و 3000 اول از سرعت cpu كمتري برخوردار بودن و با فريم وير هايي كه سوني بعدش

منتشر كرد رديف شد , و بازي هاي با گرافيكه بالاتري واسش ساختن ....

و psp go هم پيش بيني كردن امكان بالا بردن سرعت cpuش تا 400 و خورده اي ! هست ..... (كه فكر كنم

حدوده 100تا از مدلهاي 2000 و 3000 بيشتره ....

fat رو هم كه دوستمون توضيح دادن .....

يه چيزه ديگه , psp يه جادو هستش ! من تا حالا كنسولي به جذابيت psp نديدم .....

من شخصا اگه بودم psp ميگرفتم ,

اگه میخوای تو خونه بازی کنی حتما 360 بگیر اما اگه خیلی بیرون بیکار میشی یا مسافرت میری psp .
من بیشتر توی خونه هستم.دقیقا سوالم این بود که بازی کردن با PSP اونم توی خونه با وجود یه PC و یه PS2 راضی کننده خواهد بود یا نه؟همون جور که من گفتم دنبال بازی های 3D نیستم شاید فقط گاد آف وار و یا اسسن و دیگه بازی های مخصوصا شوتر رو اصلا خوشم نمیاد حتی روی PS2 بازی کنم چه برسه به PSP!
ولی الان حساب کنی سر جمع برای 360 3-4 تا بازی بیشتر نخواهد اومد که روی PC موجود نیست مثل بروچال لجند و دانته اینفرنو و بایونتتا و غیر از این بازی های دیگه رو مثل هیلو یا کرک دان رو اصلا خوشم نمیاد.
کسی قیمت نداره 2000 رو؟

سوال آخر من به بازی هایی علاقه دارم که سبکشون متفاوت باشه مثل برید یا اکو کروم یا بازی های کوچیک و زیبای دیگه

اگه واقعا از این جور بازی ها که معلومه بیشترشون فکری هستن دوست داری بدون شک باید بری سراغ DS و بازیهای خلاقانه ی اون.
PSP بازی فکری و خلاقانه کم داره ولی تو DS تا دلت بخواد ریخته. تازه باید بدونی که انجام یک بازی فکری با قلم , خیلی بهتر و راحتتر از دکمه هستش.
چند بازی خلاقانه ی DS :
Jelly Belly Ballistic Beans
Soul Bubble
Big Bang Mini
Loopop Cube Loop Salad
Colour Cross
و هزاران بازی دیگه. اگه از بازی های دسکتاپی PC خوشت میاد تو خرید DS شک نکن.

تو همين سايت خوندم كه psp go امكان افزايش سرعت cpu (اگه اشتباه نكنم (درباره cpu) ) رو داره ...
نخیر اون یک اشتباه لپی بود و اون سرعت مربوط میشه به USB = 480 MB/S

آخرین ویرایش:
اگه واقعا از این جور بازی ها که معلومه بیشترشون فکری هستن دوست داری بدون شک باید بری سراغ DS و بازیهای خلاقانه ی اون.
PSP بازی فکری و خلاقانه کم داره ولی تو DS تا دلت بخواد ریخته. تازه باید بدونی که انجام یک بازی فکری با قلم , خیلی بهتر و راحتتر از دکمه هستش.
چند بازی خلاقانه ی DS :
Jelly Belly Ballistic Beans
Soul Bubble
Big Bang Mini
Loopop Cube Loop Salad
Colour Cross
و هزاران بازی دیگه. اگه از بازی های دسکتاپی PC خوشت میاد تو خرید DS شک نکن.

نخیر اون یک اشتباه لپی بود و اون سرعت مربوط میشه به USB = 480 MB/S
فکر نکنم ds به گروه سنی ایشون بخوره{خواهشا اینجا بحث نکنید کدوم بهتره}نمیگم دی اس بچه گونه است ولی اگه کسی دستت ببینه بعید میدونم سر به سرت نذاره
پی اس پی با x360 هم زمین تا زیر زمین فرق داره
تو نباید بازی های شاخ x360 رو با بازی های محدود psp{البته واسه یه کنسول دستی عالیه ها}مقایسه کنی
البته psp یه خوبی که داره تقریبا هیچوقت باعث نمیشه ازش زده بشی.در ضمن وقتی یه pc شاخ داری والان اکثر بازیها MP شدن پس x زیاد توصیه نمیشه و همون psp بخری بهتره
ترجیحا 2000{اسلیم}سری قدیمی بگیر که کپی خور تر و تمیز و کاملی دارن{متاسفانه قیمت ندارم}

DS بازی هایی خلاقانه با گیم پلی قوی ای داره ولی گرافیک پایین. من DS رو پیشنهاد می کنم. خودم PSP داشتم ولی فروختم DS بگیرم.

بابا تو كارت خيلي درسته !!!!!! (خدايي نگرفتي مارو ! :eek: psp رو فروختي كه ds بگيري ؟!!:eek:)

البته جسارت نباشه ها , هركي يه نظري داره , نظر شما هم واسه خودتون محترمه ..... ;))

من به اين نكته كه داش محمد گفت توجه نكردم .... شما كه يه pc خوب داري ديگه xb360 ميخواي چيكار ؟!

اكثر بازي هايي كه واسه 360 مياد واسه pc هم مياد ..... (مگه microsoft - پي سي گيم رو نجات بده ! ....)

اميدوارم يه انتخاب خوب بكني و بعدشم از انتخابت راضي باشي و با دستگاهي كه ميگيري حال كني.....;)

يا علي

از همه دوستان ممنون.ولی خوب من یه سری از بازی های 360 روی PC نخواهد اومد.
مثل Bayonetta,Tekken 6,Bruchal Legend,Dante's Inferno,Forza 3,Castlevania Lord of Shadow,Darksiders,Army of Two 2
ولی خوب بسیاری از این بازیا امسال منتشر نمی شن.
ِدر ضمن من DS رو بازی هایی که جالب باشند رو با امولیتور بازی می کنم گرچه هیچ کدوم از این بازی هایی که دوستمون گفت رو بازی نکردم و حتما اونها رو امتحان خواهم کرد.
در آخر ممنون.به نظر خودم اگه بتونم از یکی از دوستام PSP ش رو بگیرم و یه امتحان کنم خیلی خوب میشه و براحتی می تونم انتخاب کنم که کدوم رو بخرم.
کسی قیمت 2000 رو نداشت؟غیر از خود دستگاه باید یه رم فقط بگیرم یا چیزای دیگه هم لازم داره؟ممنون میشم قیمت رم هاشم بگید و اینکه مدلای تقلبی و اصلی داره یا همش یه جوره؟

کسی قیمت 2000 رو نداشت؟غیر از خود دستگاه باید یه رم فقط بگیرم یا چیزای دیگه هم لازم داره؟ممنون میشم قیمت رم هاشم بگید و اینکه مدلای تقلبی و اصلی داره یا همش یه جوره؟

امروز امام خميني بودم : psp2000 slimكپي خور موقتي (يعني اگه دستگاهت خاموش بشه , بايد دوباره زحمت نصب hen و cfwe رو بكشي)

220 بود ..... كپي خور دائمي هم همه جا ميگفتن نوش پيدا نميشه , و 20 تومن حدودا دست دومش قيمتش بالاتر بود ....

3000 هم حدوده 240 بود (كپي خور موقت داره در حال حاضر ).....

فقط قيمت رم 8 گيگ رو گرفتم كه رو 30 و 32 هزار تومن ميچرخيد ....

مدل اصلي و تقلبي هم داره كه نمي ارزه اصلش رو بخري , چون پيدا نميكني , اگه هم پيدا كني تو نمايندگي هاي

سوني بايد دنبالش بگردي (خودتو خسته نكن چون هر نمايندگي هم يه قيمتي بهت ميده....)

من خودم 3 4 ماه پيش يدونه 8 تقلبي بدون پك گرفتم 25هزار تومن (اگه اشتباه نكنم ...) .... سرعتشم خوبه خدايي.....

به نظر من رم بدون پك تقلبي بگير (و همون جا تو مغازه بزار تو دستگاهت چكش كن ........

موفق باشي

امروز امام خميني بودم : psp2000 slimكپي خور موقتي (يعني اگه دستگاهت خاموش بشه , بايد دوباره زحمت نصب hen و cfwe رو بكشي)
یعنی کپی خور دائمیش دیگه نیست؟
بعد این 3000 مشکل سخت افزاریش حل شد؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or