میشه لینک Emulator رو بدی؟...
ِدر ضمن من DS رو بازی هایی که جالب باشند رو با امولیتور بازی می کنم....
یعنی توی چند تا بازی؟فکر کنم LCDیش رو میگه.نه اون مشکل خیلی بدی نبود و گویا روی تعداد محدودی بازی ایجاد مشکل میکنه{البته تعداد خیلی کمی,در ضمن خود سونی مشکل رو تایید کرده}
نه مشکلش زیاد نیستشرمنده خیلی وقت پیش گرفتم یه سرچ کنی پیدا میشه.اسمش اینه: NO$GBA
یعنی توی چند تا بازی؟
اون موقع توی نوبت های ساخت بعد از سری اول مگه نباید مشکل رو حل کنن.خوب اینا که مشکل رو فهمیدن یعنی هنوز 3000 رو با این مشکل میدن بیرون؟اون موقع با بازی های الانی مشکلی نداره؟
این درایو یو ام دی غیر از دیسک های اصلی میشه خودمون دیسک رایت کنیم مثلا فیلم و موسیقی توی دیسک بریزیم و دستگاه پخش کنه؟
فکر نکنم ds به گروه سنی ایشون بخوره
ولی خوب یه سری از بازی های 360 روی PC نخواهد اومد.
من DS رو بازی هایی که جالب باشند رو با امولیتور بازی می کنم
یعنی هنوز 3000 رو با این مشکل میدن بیرون؟
دنبال بازی های 3D نیستم
چون PC دارم:biggrin1:چرا برعکسشو نمیگی :
Starcraft 3- Diablo 3 - اکثر بازیهای استراتژی - اکثر بازیهای ماجراجویانه ی فکری - تمام بازیهای روسی و...
آخه مشکل DS اینه که اولا اکثر بازی ها ژاپنی پسند هستن یعنی آر پی جی که من اصلا دوست ندارم و کلا از بازی هاش خوشم نیومد. رزولوشنش هم که افتزاح هست.بله - من هم بازیهای DS رو با امولاتور امتحان کردم. ولی قلم DS و صفحه ی تاچ اسکرینش کجا و امولاتور کجا. (اگه مانیتور LCD تاچ اسکرین داشتی , باز یه حرفی بود)
شما اگه میتونی یکبار DS یکی از دوستان رو هم بگیر و یه امتحانی بکن.
اینو یه خورده زیاده روی کردم چون گاد آف وار ،اسسن ، تیکن،لیتل بیگ پلنت و چند تا بازی دیگه که داره روی PSP میاد آدم رو وسوسه می کنه:biggrin1:کسی که دنبال بازیهای 3D نیست , مطمئنا میره سراغ کنسولی که بیشترین تعداد بازی 2D رو بین کنسولهای دیگه داره ( DS ).
هیچ بازی ای با نام God of War قرار نیست برای PSP بیاد.
من منظورم شماره قبلی بود.البته یه God of War دیگه هم داره برای PSP ساخته میشه.هیچ بازی ای با نام God of War قرار نیست برای PSP بیاد.
چرا دوست عزیز god of war II رو سونی تایید کرده که داره برای PSP میسازه
من منظورم شماره قبلی بود.البته یه God of War دیگه هم داره برای PSP ساخته میشه.
دوستان توجه کردید هیچکش DS توی فروش اجناس شخصی نذاشته برای فروش ولی PSP الا ما شا ا... زیاده.حالا این از اینه که DS طرفدار نداره یا اینکه هر کی فقط PSP می خره زود پشیمون میشه؟
مگه ميشه ؟! god of war2 رو psp ؟! البته من كه از خدامه .....
ميشه منبع رو بگي و اينكه كي منتشر ميشه ؟؟