سوالات و مشکلات PSP

یعنی کپی خور دائمیش دیگه نیست؟
بعد این 3000 مشکل سخت افزاریش حل شد؟

اونطور كه اونا ميگفتن نه , گفتن كپي خور دائمي ها الان فقط دست دوم گير مياد .....

!!! كدوم مشكل سخت افزاري ؟؟!!!! كي گفته 3000 مشكل سخت افزاري داره ؟!!!

كدوم مشكل سخت افزاري ؟؟!!!! كي گفته 3000 مشكل سخت افزاري داره ؟!!!
فکر کنم LCDیش رو میگه.نه اون مشکل خیلی بدی نبود و گویا روی تعداد محدودی بازی ایجاد مشکل میکنه{البته تعداد خیلی کمی,در ضمن خود سونی مشکل رو تایید کرده}

شرمنده خیلی وقت پیش گرفتم یه سرچ کنی پیدا میشه.اسمش اینه: NO$GBA

فکر کنم LCDیش رو میگه.نه اون مشکل خیلی بدی نبود و گویا روی تعداد محدودی بازی ایجاد مشکل میکنه{البته تعداد خیلی کمی,در ضمن خود سونی مشکل رو تایید کرده}
یعنی توی چند تا بازی؟
اون موقع توی نوبت های ساخت بعد از سری اول مگه نباید مشکل رو حل کنن.خوب اینا که مشکل رو فهمیدن یعنی هنوز 3000 رو با این مشکل میدن بیرون؟اون موقع با بازی های الانی مشکلی نداره؟
این درایو یو ام دی غیر از دیسک های اصلی میشه خودمون دیسک رایت کنیم مثلا فیلم و موسیقی توی دیسک بریزیم و دستگاه پخش کنه؟

شرمنده خیلی وقت پیش گرفتم یه سرچ کنی پیدا میشه.اسمش اینه: NO$GBA

یعنی توی چند تا بازی؟
اون موقع توی نوبت های ساخت بعد از سری اول مگه نباید مشکل رو حل کنن.خوب اینا که مشکل رو فهمیدن یعنی هنوز 3000 رو با این مشکل میدن بیرون؟اون موقع با بازی های الانی مشکلی نداره؟
این درایو یو ام دی غیر از دیسک های اصلی میشه خودمون دیسک رایت کنیم مثلا فیلم و موسیقی توی دیسک بریزیم و دستگاه پخش کنه؟
نه مشکلش زیاد نیست
عزیز umd فقط در اختیار سونیه انجوری نیست که اهنگ رایت کنی بزاری تو درایو برات بخونه
یو ام دی فقط برای بازی و فیلم اوریجیناله نه اصلا نمیشه تو یو ام دی چیزی بریزی

فکر نکنم ds به گروه سنی ایشون بخوره

DS هیچ محدودیت گروه سنی نداره. از بچه ی 5 ساله تا پیرمرد 99 ساله.
اتفاقا من که هم PSP دارم و هم DS , بنظرم بازیهای PSP بچه گونه تر هستش نسبت به بازیهای DS.

ولی خوب یه سری از بازی های 360 روی PC نخواهد اومد.

چرا برعکسشو نمیگی :
Starcraft 3- Diablo 3 - اکثر بازیهای استراتژی - اکثر بازیهای ماجراجویانه ی فکری - تمام بازیهای روسی و...

من DS رو بازی هایی که جالب باشند رو با امولیتور بازی می کنم

بله - من هم بازیهای DS رو با امولاتور امتحان کردم. ولی قلم DS و صفحه ی تاچ اسکرینش کجا و امولاتور کجا. (اگه مانیتور LCD تاچ اسکرین داشتی , باز یه حرفی بود)
شما اگه میتونی یکبار DS یکی از دوستان رو هم بگیر و یه امتحانی بکن.

یعنی هنوز 3000 رو با این مشکل میدن بیرون؟

بله

دنبال بازی های 3D نیستم

کسی که دنبال بازیهای 3D نیست , مطمئنا میره سراغ کنسولی که بیشترین تعداد بازی 2D رو بین کنسولهای دیگه داره ( DS ).
من با توجه به گفته ها و علایقتون , DS رو پیشنهاد دادم.
به هر حال از ما گفتن بود. امیدوارم شما هم بعدا مجبور نشی PSP تو بفروشی و یه DS بخری .

چرا برعکسشو نمیگی :
Starcraft 3- Diablo 3 - اکثر بازیهای استراتژی - اکثر بازیهای ماجراجویانه ی فکری - تمام بازیهای روسی و...
چون PC دارم:biggrin1:
در ضمن اصلا اسم بازی های روسی رو نیار که چندشم میشه.شاهکارشون همین کروستاتیس بود که معرف حضور دوستان هست.

بله - من هم بازیهای DS رو با امولاتور امتحان کردم. ولی قلم DS و صفحه ی تاچ اسکرینش کجا و امولاتور کجا. (اگه مانیتور LCD تاچ اسکرین داشتی , باز یه حرفی بود)
شما اگه میتونی یکبار DS یکی از دوستان رو هم بگیر و یه امتحانی بکن.
آخه مشکل DS اینه که اولا اکثر بازی ها ژاپنی پسند هستن یعنی آر پی جی که من اصلا دوست ندارم و کلا از بازی هاش خوشم نیومد. رزولوشنش هم که افتزاح هست.
مشکلم همینه که هیچ کدوم از بچه ها DS ندارن والا می گرفتم و یه تست می زدم.

کسی که دنبال بازیهای 3D نیست , مطمئنا میره سراغ کنسولی که بیشترین تعداد بازی 2D رو بین کنسولهای دیگه داره ( DS ).
اینو یه خورده زیاده روی کردم چون گاد آف وار ،اسسن ، تیکن،لیتل بیگ پلنت و چند تا بازی دیگه که داره روی PSP میاد آدم رو وسوسه می کنه:biggrin1:
ممنون از لطفت

هیچ بازی ای با نام God of War قرار نیست برای PSP بیاد.
من منظورم شماره قبلی بود.البته یه God of War دیگه هم داره برای PSP ساخته میشه.
دوستان توجه کردید هیچکش DS توی فروش اجناس شخصی نذاشته برای فروش ولی PSP الا ما شا ا... زیاده.حالا این از اینه که DS طرفدار نداره یا اینکه هر کی فقط PSP می خره زود پشیمون میشه؟

من منظورم شماره قبلی بود.البته یه God of War دیگه هم داره برای PSP ساخته میشه.
دوستان توجه کردید هیچکش DS توی فروش اجناس شخصی نذاشته برای فروش ولی PSP الا ما شا ا... زیاده.حالا این از اینه که DS طرفدار نداره یا اینکه هر کی فقط PSP می خره زود پشیمون میشه؟

اين چه حرفيه ميزني ؟ اين امر به خاطر اينه كه , psp طرفداران بيشتري داره .... (نظر شخصي)

(مثلا تو ميري ماشين بخري پرايد ريخته (چون مثلا تعميراتش راحته , خدماته پس از فروشش عاليه , كولر داره و..... (بازم بگم كه پرايد چه ماشينه خوبيه ؟! :biggrin1:), ولي مثلا رنو خيلي كمه و كم خريد و فروش ميره (به خاطر امكاناتي كه احيانا نداره : خوب پس بايد بگيم رنو خيلي ماشينه خوبيه !! ... اين كه نميشه ...)

من خودم حدوده 4 ماهه PsP گرفتم , هر روز بيشتر از ديروز باحاش حال ميكنم ....

من با چيزايي كه از ds شنيدم (بازي هاي 2d ) , كنسول خوبيه ولي در مقابل psp .... من psp رو ترجيح ميدم.....

ديگه خود داني ...

آخرین ویرایش:
مگه ميشه ؟! :eek: god of war2 رو psp ؟! البته من كه از خدامه .....

ميشه منبع رو بگي و اينكه كي منتشر ميشه ؟؟

منبع که من خیلی وقت پیش توی سایت gamespot news خوندم

الانم یه سرچ تو گوگل بکنی پیدا میکنی

و در مورد سوال آخرت هم مثل اینکه یا اواخر 2009 یا اوایل 2010

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or