سوالات و مشکلات PSP

سلام من برنامه PSPlayerMT
و کرنل LEDA
رو روی پی اس پی اسلیمم گذاشتم ولی
فقط MP4 رو میخونه
وقتی avi میزارم صدای تقه ای میده و خاموش میشه
چکار باید کرد که پی ای پی خاموش نشه ؟؟؟
البته بعضی وقتا توی برنامه BOOKR MOD هم خاموش میکنه

سلام

من تازه یه بازی دان کردم وقتی بازش میکنم psp ایم خاموش میشه چیکار باید کرد؟ (بازی unbound sega)
اگه فقط با این بازی مشکل داری,احتمال 50% از بازیه و 50%از فریم ویرت{اگه قدیمی باشه}
اگه فریم ویرت جدیده,فرمت بازی رو عوض کن,iso to cso & cso to iso

دوستان من وقتی می خوام فریمور بریزم هر فریموری دستگاه پس از زدن ضربدر این ارور رو مده.

the system cannot be updated.

the update data is not applicabli for this system

cta 80000025

ولی با نرم افزار heelcat نصب میشه کمک کنید.

آخرین ویرایش:
سلام دوستان عزيز
من بازي pspمي ريزم توisoولي ارور80020148مي ياد مشكلش چيه
تورو خداكمك كنيد
ببین توی این صفحهارورهای پی اس پی نوشته شده,ارور شما رو هم توش پیدا کردم اما زبان انگلیسیم زیاد خوب نیست,انگار یه چیزایی راجع به مموری تقلبی نوشته بود

سلام به همه ي دوستان
من يه مشگل عجيب غريب دارم
من يه مموري san disk داشتم كه hen را مي ريختم داخلش وراحت psp 3000 را كرك مي كردم
يه چند باري اين كار را كردم.
بعدش ديدم نمي شه هر كاري مي كنمHEN اجرا نمي شه و psp هنگ مي كنه وخاموش مي شه
بعد بررسي كردم ديدم كه psp ام magicgate را Support مي نويسه. روي يه psp ديگه هم امتحان كردم همين جوري نوشت
قبلا Unknown مي نوشت و HEN راحت اجرا مي شد.
حالا من چه كار كنم كه مموري ام دوباره مثل قبل بشه ؟

سلام
میخواستم بدونم آیا PSP این امکان رو داره که فلش مموری یا رم ریدر رو از طریق کابل usb به اون متصل کرد و فایل های روی اون رو اجرا کنه؟

سلام
میخواستم بدونم آیا PSP این امکان رو داره که فلش مموری یا رم ریدر رو از طریق کابل usb به اون متصل کرد و فایل های روی اون رو اجرا کنه؟
نه همچین قابلیتی نداره ، usbش خروجی هست نه ورودی.;)

ممنون از شما دوستان بابت پاسخ هایی که دادید.
اگه ممکنه دوست دارم نظرتون رو در مورد کاری که میخوام انجام بدم بدونم و از راهنمایی شما استفاده کنم:
من یک دوربین دیجیتال دارم که کارت SD میخوره و میخوام که عکس هایی که با اون میگیرم توی PSPنمایش بدم بدون اینکه به کامپیوتر دسترسی داشته باشم. بنابراین به ذهنم رسید که یا باید رم ریدر از طریق پورت usb به psp وصل کنم که فرمودید امکان نداره یا اینکه مبدلی وجود داشته باشه که بتونه کارت SD رو به MS تبدیل کنه و یا بالعکس. آیا راه حلی به ذهن شما میرسه؟

سلام , دوستان من دستگاهم كپي خور موقته2000 (5.00m33-6) ميخواستم با يه ( ورژنpsp3000 (5.02 كه اونم كپي خور موقته pes2009 بازي كنم ....

فقط من دستگاهم رو كپي خور كردم ولي اون طرف كه ميخوايم با هم بازي كنيم با كپي خور موقت حال نميكنه !!!

و يه umd - pes2009 داره .... اول اينكه ميخواستم بدونم با اين شرايط ميتونيم با هم بازي كنيم (Wi lan),

دوم اينكه اگه ميتونيم دقيقا چجوري ؟ (لطفا دقيق جواب بديد , چون من تا حالا به صورت lan بازي نكردم ....)

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or